προβλημα στη σχεση...βοηθεια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    ποσο λιγο με εχεις καταλαβει τελικα; δεν εχεις δει οτι για μενα απο την πρωτη στιγμη ησουν η εξαιρεση στους κανονες μου.
    Ειδα σε σενα το σπανιο την ιδια μερα κι εσυ αρνεισαι να το δεις 4 χρονια τωρα.
    Δεν μειωνεις εμενα ετσι αλλα εσενα και οπως σε εχω στα ματια μου γιατι σε εξισωνεις και ισοπεδωνεις. Μετα προσβαλλεις εμενα. Μα πρωτα μειωνεις οσα ειδα και βλεπω σε σενα απο την πρωτη στιγμη.
    εχεις ζησει κατι παρομοιο,προφανως κ γι'αυτο μου μιλας σε προσωπικο επιπεδο.δεν αρνουμαι να δω τιποτα,βλεπω τα παντα,απλα προσπαθω να καταλαβω.δεν καταλαβαινω πως ακριβως μειωνω οσα εχει δει σε μενα???

Quote Originally Posted by braveheart! View Post
    δεν κανουν σεξ απο τοσο νωρις γιατι προφανως δε θελουν να χαρακτηριστουν πουτανες οπως λεει..
    Πες του τα συχαρίκια μου ότι αν ισχύει αυτό, τότε ισχύει και το αντίστροφο, ότι δηλαδή και οι σοβαροί άντρες δεν κάνουν σεξ από τόσο νωρίς για μην χαρακτηριστούν σαβουρογάμιδες. Τέλος πάντων, αν μετά τέσσερα χρόνια δεν μπορεί να αξιολογήσει εσένα και την σχέση σας σωστά, θα ναι άξιος της μοίρας του όταν θα την κάνει μπάχαλο, με την αμετροέπεια που τον δέρνει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by zervg View Post
    Πες του τα συχαρίκια μου ότι αν ισχύει αυτό, τότε ισχύει και το αντίστροφο, ότι δηλαδή και οι σοβαροί άντρες δεν κάνουν σεξ από τόσο νωρίς για μην χαρακτηριστούν σαβουρογάμιδες. Τέλος πάντων, αν μετά τέσσερα χρόνια δεν μπορεί να αξιολογήσει εσένα και την σχέση σας σωστά, θα ναι άξιος της μοίρας του όταν θα την κάνει μπάχαλο, με την αμετροέπεια που τον δέρνει.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο κ εχεις δικιο.Κ απορρω κ γω για τον ιδιο ακριβως λογο,δεν μπορει να αξιολογησει ουτε εμενα ουτε τη σχεση μας????

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    δεν εχω ζησει κατι παρομοιο οχι, απλα εγινα για λιγο εσυ. μπηκα στη θεση σου και μιλαω στον καλο μου.
    Σ'ευχαριστω!νομιζα οτι μιλουσες απο την αντιθετη πλευρα αρχικα κ μπερδευτικα αλλα νιωθω ακριβως αυτα που εγραψες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by zervg View Post
    Οι σχέσεις αξιολογούνται από την πορεία τους όχι από το πως ξεκίνησαν, αν επιμένει να υποτιμά την σχέση σας, στην ουσία υποτιμά και τον ίδιο του τον εαυτό, αν μετά τέσσερα χρόνια συνεχίζει να ασχολείται με το πως ξεκίνησε η σχέση και όχι με το τι έχει γίνει στην πορεία, τότε γιατί την συνεχίζει; τα πράγματα είναι απλά, ή υπάρχει περιεχόμενο και αξία στην σχέση και παύει να ασχολείται με το παρελθόν, ή η σχέση είναι για τα μπάζα και άρα κακώς μένει σε αυτή, τέσσερα χρόνια είναι ήδη πολλά για να έχει κανείς τέτοιου είδους αμφιβολίες και προβληματισμούς.
    συμφωνώ απόλυτα.

διάβασα και τα υπόλοιπα σχόλια και τα παιδιά έχουν δίκιο. σ λέει παπαριές. στα λέει από την αρχή αυτά ή τώρα ξεκίνησε? πάντως όπως και να χει η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όταν αγαπάς δεν τα
    πολυσκέφτεσαι αυτά.

Senior Member
    Παιδιά βρείτε τα...μεταξύ σας.

Junior Member
    Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    συμφωνώ απόλυτα.

διάβασα και τα υπόλοιπα σχόλια και τα παιδιά έχουν δίκιο. σ λέει παπαριές. στα λέει από την αρχή αυτά ή τώρα ξεκίνησε? πάντως όπως και να χει η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όταν αγαπάς δεν τα
    πολυσκέφτεσαι αυτά.
    ξεκινησε απο τον πρωτο καιρο να το λεει,δηλαδη ολα αυτα τα χρονια εχουμε το ιδιο προβλημα.απλα δεν ξερω αν θα το ξεπερασει ποτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by braveheart! View Post
    ξεκινησε απο τον πρωτο καιρο να το λεει,δηλαδη ολα αυτα τα χρονια εχουμε το ιδιο προβλημα.απλα δεν ξερω αν θα το ξεπερασει ποτε...

δεν υφίσταται. ο, τι σου είπα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12