Σκατούλια!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    χμμμμμμμ
    τις λιγες φορες που καταφερατε να συναντηθειτε, ολοκληρωσατε ερωτικα, η ηταν πλατωνικη η ολη επικοινωνια?

Senior Member
    Εντάξει τώρα αυτά δε λέγονται από το ίντερνετ και δεν έχει σημασία αν είχαμε ή όχι σαρκική επαφή... εδώ μιλάμε για άγγιγμα ψυχής.... οι λόγοι που μας χωρίζουν είναι πολλοί (δε θέλω να τους αναφέρω εκτενώς) και ένας από αυτούς είναι και ο οικονομικός παράγοντας....

Senior Member
    αισθάνομαι ότι καταρρέω όπου να ΄ναι γμτ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Εντάξει τώρα αυτά δε λέγονται από το ίντερνετ και δεν έχει σημασία αν είχαμε ή όχι σαρκική επαφή... εδώ μιλάμε για άγγιγμα ψυχής.... οι λόγοι που μας χωρίζουν είναι πολλοί (δε θέλω να τους αναφέρω εκτενώς) και ένας από αυτούς είναι και ο οικονομικός παράγοντας....
    ναι βρε καλο μου, αλλα οσο μια σχεση ειναι ψυχικη, δεν χρειαζεται και υλικη υποσταση...
    εννοω, οτι μια ψυχικη επαφη την συνεχιζεις και μεσω ιντερνετ και τηλεφωνων.
    εαν λοιπον δεν υπηρξε σαρκικη επαφη (ΕΑΝ), οτι και να σας χωριζει, γιατι δεν μπορει να συνεχιστει οπως ηταν μεχρι τωρα?

Senior Member
    Μα αυτό είναι το θέμα.... ότι ενώ έχουμε άψογη ψυχική επαφή και επικοινωνία δε μπορούμε να είμαστε μαζί σα φυσικό ζευγάρι για διάφορους λόγους... κι έτσι κόψαμε και κάθε άλλη επαφή.... τέλος πάντων τώρα τέλειωσε οριστικά... το θέμα είναι ότι εγώ πρέπει να πνίξω κάθε ελπίδα ότι θα είμαστε ποτέ μαζί και να ξαναγυρίσω στη μοναξιά μου στην απομόνωση στην απελπισία, στην ανεργία, στη φτώχια μου, στο γεγονός ότι ζω στο περιθώριο και υπό τον χλευασμό ουκ ολίγων και σε ένα σωρό άλλα τέτοια (καθόλου) χαριτωμένα πράγματα τα οποία έχω υποστεί για πάρα πολλά χρόνια και τα οποία (σε πολλές περιπτώσεις) εξακολουθώ να υφίσταμαι μέχρι και σήμερα....

Senior Member
    Μα αυτό είναι το θέμα.... ότι ενώ έχουμε άψογη ψυχική επαφή και επικοινωνία δε μπορούμε να είμαστε μαζί σα φυσικό ζευγάρι για διάφορους λόγους... κι έτσι κόψαμε και κάθε άλλη επαφή.... τέλος πάντων τώρα τέλειωσε οριστικά... το θέμα είναι ότι εγώ πρέπει να πνίξω κάθε ελπίδα ότι θα είμαστε ποτέ μαζί και να ξαναγυρίσω στη μοναξιά μου στην απομόνωση στην απελπισία, στην ανεργία, στη φτώχια μου, στο γεγονός ότι ζω στο περιθώριο και υπό τον χλευασμό ουκ ολίγων και σε ένα σωρό άλλα τέτοια (καθόλου) χαριτωμένα πράγματα τα οποία έχω υποστεί για πάρα πολλά χρόνια και τα οποία (σε πολλές περιπτώσεις) εξακολουθώ να υφίσταμαι μέχρι και σήμερα....
    λυπαμαι για οσα σε εχουν βρει, περαν του ερωτικου.
    δεν ξερω και σε τι φαση εισαι με φιλικες σχεσεις. νομιζω οτι τοση μοναξια χρειαζεται μια στηριξη απο καποιον που να σε καταλαβαινει.
    αφου εισασταν τοσο καλα με τον τυπο γιατι δεν κρατατε για ενα διαστημα την επικοινωνια χωρις το ερωτικο κομματι? νομιζω θα σου ειναι πιο βατη η καθημερινοτητα σου ετσι

Ιρεν...Παίζει μεγάλο ρόλο αν είχατε ολοκληρώσει ή όχι, αλλά ακόμη μεγαλυτερο παίζει το ότι αν θέλατε να είστε μαζί θα ήσασταν.
    Σίγουρα όλο αυτό σου χρωμάτιζε τη ζωή, σίγουρα δεν μπορείς να το δεις ρεαλιστικά γιατί όλα τα άλλα πάνε κατά διαόλου, αλλά μη μένεις σε αυτή την μετέωρη κατάσταση.
    Κυνήγησε το.

Senior Member
    Έχεις απολυθεί πρόσφατα? Μένεις μόνη σου ή με γονείς?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Απολύομαι κάθε τόσο.... αυτό είναι το θέμα.... και όχι Θεοφανία μου... αυτό προσπαθώ να εξηγήσω με τόσα πολλά λόγια - δεν παίζει ρόλο μερικές φορές το αν θα πηδηχτείς ή όχι με κάποιον.... ρόλο παίζει το αν μιλάνε οι ψυχές δύο ανθρώπων.... δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει αυτό κανείς στην εποχή μας;; όλα γύρω από το σεξ πια;;;; για όνομα....

Απολύομαι κάθε τόσο.... αυτό είναι το θέμα.... και όχι Θεοφανία μου... αυτό προσπαθώ να εξηγήσω με τόσα πολλά λόγια - δεν παίζει ρόλο μερικές φορές το αν θα πηδηχτείς ή όχι με κάποιον.... ρόλο παίζει το αν μιλάνε οι ψυχές δύο ανθρώπων.... δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει αυτό κανείς στην εποχή μας;; όλα γύρω από το σεξ πια;;;; για όνομα....
    ..ιρεν δεν μιλάμε για σεξ με τους περαστικούς, μιλάμε για σεξ με τον άνθρωπο που αγαπάς και είναι η αδελφή ψυχή σου, που τον έψαχνες σε ολη σου τη ζωή. Έτσι ολοκληρώνεται μια αγάπη και ένας μεγάλος έρωτας.
    Αλλιώς είναι μια δυνατή φιλία, ή η ανάγκη κάποιου να ξεφυγει από την καθημερινότητα του και να συντηρεί κάτι που τον κάνει να νιώθει πως ένας άνθρωπος κάπου μακριά βλέπει τα φύλλα να πέφτουν και τον σκέφτεται, (για εκείνον μιλάω τώρα).

Senior Member
    Τι δυνατή φιλία καλέ... τι λέμε τόσην ώρα.... τέλος πάντων ότι και να ήταν τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα κι εγώ είμαι μια κινούμενη δυστυχία... αυτό είναι η ουσία της υπόθεσης....

Τι δυνατή φιλία καλέ... τι λέμε τόσην ώρα.... τέλος πάντων ότι και να ήταν τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα κι εγώ είμαι μια κινούμενη δυστυχία... αυτό είναι η ουσία της υπόθεσης....
    ...για ποιους λόγους τελείωσε? (επίσημους και ανεπισημους εννοω)

Senior Member
    Για διάφορους όπως είπα και παραπάνω δεν θέλω να τους αναφέρω.... τώρα πριν λίγο με απέκλεισε και από το σάιτ όπου μπορούσαμε και μιλούσαμε με μηνύματα... μου 'ρχεται να πάω να φουντάρω μια ώρα αρχίτερα.....

Για διάφορους όπως είπα και παραπάνω δεν θέλω να τους αναφέρω.... τώρα πριν λίγο με απέκλεισε και από το σάιτ όπου μπορούσαμε και μιλούσαμε με μηνύματα... μου 'ρχεται να πάω να φουντάρω μια ώρα αρχίτερα.....

ιρεν...αν δεν συζητησουμε τους λόγους που τελείωσε, δεν θα βγει άκρη.
    Μήπως του ζήτησες παραπάνω πράγματα απ όσα είχε να δώσει?

Senior Member
    Δεν του ζήτησα τίποτε ρε συ Θεοφανία.... λέμε απλώς (αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στις προηγούμενες παραγράφους...) ότι υπήρχε μια επικοινωνία δυο ψυχών που άγγιζε τα όρια του μεταφυσικού και ότι τώρα που έχει τελειώσει αισθάνομαι μια βαθειά απελπισία.... και μια τραγική μοναξιά... δε ξέρω τι άλλο να πω.... καλώς ή κακώς έτσι αισθάνομαι και ξαναλέω όπως είπα και παραπάνω ότι όποιος δεν το έχει ζήσει το πιθανότερο είναι να μην το καταλαβαίνει και να το θεωρεί χαζό ή επιπόλαιο... ή κάτι που ήταν ένα χάσιμο χρόνου μέσα από το ίντερνετ.... αλλά δεν ήταν έτσι...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast