Results 31 to 45 of 54
Thread: Σκατούλια!!!
-
31-10-2011, 00:11 #31
- 31-10-2011, 00:19 #32
Έπρεπε να τελειώσει για πολλούς λόγους... τους οποίους όπως είπα και παραπάνω δε θέλω να εκθέσω εδώ.... ακόμα και γιατί εγώ έχω ουκ ολίγα προβλήματα και δε θα μπορύσα να τον κάνω ευτυχισμένο όπως του είπα και στο τελευταίο μου μήνυμα... κι έπρεπε να τελειώσει η ιστορία για το δικό του καλό.... κι έτσι τέλειωσαν όλα... κι εγώ όπως είπα και παραπάνω είμαι (ή έτσι νιώθω τουλάχιστον...) μια κινούμενη δυστυχία... ούτε να σηκωθώ απ' το κρεββάτι το πρωί δε μπορώ απ' τη στεναχώρια μου... μόλις ανοίγω τα μάτια μου βλαστημάω που με βρήκε κι αυτή η μέρα ζωντανή... για να ζήσω ένα ακόμη 24ωρο δυστυχίας... όποιος καταλαβαίνει έχει καλώς...
31-10-2011, 04:30 #33
Έλα βρε κοπελιά! Ήρεμα. Γιατί δεν σκέφτεσαι νέο έρωτα?? Φιλαράκια για να πάτε για κόφι??
31-10-2011, 10:15 #34
Αμ έτσι εύκολο είναι να σου προκύψει νέος έρωτας και μάλιστα στην ηλικία μου;; εδώ είχε δέκα ολόκληρα χρόνια να με συγκινήσει κάποιος... άσε που όπως είπα και στο αρχικό μου μήνυμα με προξενεύουνε... μα τη Παναγία... σκέφτομαι να κάνω αυτό τον (μάλλον σχετικά πλούσιο) γάμο από αντίδραση και μόνο ακόμα κι αν χωρίσω σε ένα χρόνο... (όπως είπε και η Κουντουράτου στους "δυο ξένους" σχετικά με τον Μαρκορά και τον Αίαντα... ) (Τον Αίαντα επρόκειτο να παντρευτεί, όχι το Μαρκορά με τον οποίο και ήταν ερωτευμένη όπως ξέρουμε όλοι φαντάζομαι... ) (αν δε πάω να φουντάρω στο μεταξύ...)
31-10-2011, 12:26 #35
όχι !!!! ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ!! κ ναι γιατί όχι νέο αμόρε?? εεε???? απλά λίγο ενδιαφέρον. Στις γνωριμίες μέσω τρίτων είμαι υπέρ στα συνοικέσια κατά.
31-10-2011, 13:46 #36
Και ποια η διαφορά ανάμεσα σ' ένα συνοικέσιο και σε μια γνωριμία μέσω τρίτων;;; ή θα επικοινωνήσω ποτέ όπως επικοινωνούσα με το εν λόγω άτομο για το οποίο άνοιξα το θεματάκι;; απλώς σκέφτομαι (αν κάτσει η γνωριμία) να κάνω αυτό το γάμο και από αντίδραση και για τα μάτια του κόσμου και για να τη σπάσω σε ορισμένες ξαδερφάδες μου που μου το παίζουνε υπεράνω και με θεωρούν λίγο "απόβρασμα" (εξαιτίας και των καλλιτεχνικών μου τάσεων τις οποίες έχω την ατυχία να έχω...) και ν' απολαύσω για λίγο την πολυτέλεια ενός σχετικά άνετου οικονομικά γάμου (γιατί η καθημερινή μιζέρια της ανεργίας μου 'χει φάει τη ψυχή δεκαπέντε χρόνια τώρα...) Και μετά όπου βγει!! Η θα χωρίσω... ή θα φουντάρω.... δε πάω καλά πάντως αυτό είναι σίγουρο....
31-10-2011, 16:10 #37
Kαλησπερα!!!Λοιπον ..αυτο το αγγιγμα ψυχης παιζει πολυ στο ιντερνετ κ οχι μονο... Εχεις σκεφθει ποτε οτι αν ειχατε την ευκαιρια να κανετε πραγματα μαζι..να περασετε ωωωωρρρεεεςς μαζι θα συνεχιζε να υπαρχει αυτο το αγγιγμα ψυχης? Πολλα πραγματα τα ωραιοποιουμε εμεις οι ιδιοι γιατι ετσι νιωθουμε ομορφα.. επισης εχεις σκεφθει οτι ολο αυτο μπορει να γκρεμιζονταν απο μια συμπεριφορα του ειτε απεναντι σου ειτε απεναντι σε τριτους που δεν την περιμενες?Οτι τελικα ολη αυτη η ατμοσφαιρα κ τα συναισθηματα ηταν δημιουργημα του ιντερνετ? Ξερεις γιατι στα λεω ολα αυτα..? Γιατι το εχω βιωσει... Ειχα γνωρισει καποιον μεσω tvchat(το εχω ξανα αναφερει παλια..) Λοιπον... ηταν σα να ειχα βρει τον ανθρωπο που περιμενα σ ολη την ζωη μου...μιλουσαμε ατελειωτες ωρες στο τηλ. με παυσεις που ηταν σα να μην χρειαζονταν να μιλαμε.. αρκει που ειμασταν στις δυο ακρες της γραμμης.. ο κυριος ηταν παντρεμενος ομως κ εγω λεω οχι σε τετοιες σχεσεις.Ομως..ομως ηθελα να τον γνωρισω.. συναντηθηκαμε μια φορα..πηγαμε για ενα ποτο,καθησαμε ωωωρες κ μιλουσαμε (εγω το πολυ σε 2 ωρες πρεπει να σηκωθω να φυγω) κ περνα ενας πακιστανος με λουλουδια..μου αγοραζει οοοολλλααα τα λουλουδια.. εδω λογικα θα επρεπε να πεσω ξερη.. αμ δε... με χαλασε απιστευτα ο τροπος που συμπεριφερθικε στον πακιστανο... καθως κ το οτι ετρεχε στον δρομο σαν τρελλος.. κ αυτα μονο σε μια συναντηση.. χαχαχα Γι αυτο στα λεω.. Μεσα σ ενα τεταρτο τι να καταλαβεις για τον αλλον? Πως θα δεις συμπεριφορες? Ωραιοποιουμε καταστασεις για να νιωθουμε απλα ομορφα εμεις.. Κ κατι ακομα.. αν δεν μυρισεις τον αλλον, αν δεν νιωσεις το αγγιγμα του αλλου δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι κατι αληθινο 'η οχι...
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
31-10-2011, 16:21 #38
31-10-2011, 16:28 #39
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
31-10-2011, 16:40 #40
31-10-2011, 16:55 #41
Συμφωνώ με πιεσμένη. Η ανάγκη μας για ωραιοποίηση είναι μεγάλη. Δεν χάνεις τίποτα όμως να το προσπαθήσεις εκτός κι αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να μην το κάνεις. Αν δεν μας αναφέρεις περισσότερα δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Πόσο χρονών είσαι? Έχεις βιώσει άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν? Φαίνεσαι πολύ απελπισμένη βρε κοπελιά και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω κάπου. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
31-10-2011, 17:17 #42
αμαν ρε κοπελια. αμαν! σου εστειλα το μεσημερι ενα υ2υ , 5 κιλα και δεν προσεξα οτι δεν εφυγε επειδη το γραμματοκιβωτιο σου ειναι γεματο!!! τωρα το εχασα, παει
31-10-2011, 19:30 #43
1ον) θα το αδειάσω το γραμματοκιβώτιό μου... 2ον) μπορεί να είναι όπως τα λέτε και αν συνεχιζόταν η επαφή και είμασταν μαζί να ήταν πιο πεζά τα πράγματα.. δε μπορώ να το ξέρω αυτό, πάντως το γεγονός ότι νιώθω τραγικά μόνη ισχύει 3ον) Καλά ρε Θεοφανία ξεκόλλα πια με το κρεββάτωμα, δεν παίζονται εκεί πια όλα... διαφωνώ με την άποψή σου... τέλος πάντων.... έτσι κι αλλιώς έληξε τώρα το θέμα... κι εγώ επιστρέφω στην απέραντη μοναξιά μου... που μοιάζει με τον Ατλαντικό ωκεανό... κολυμπάω... κολυμπάω... και στεριά δε βρίσκω ποτέ... στο τέλος θα πνιγώ....
31-10-2011, 19:40 #44
31-10-2011, 19:52 #45
Το άδειασα πάντως το γραμματοκιβώτιο... άμα θέλεις να στείλεις κάτι κάνε μια περίληψη!!! χα! χα!!!
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή