ΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    δεν εφταναν τα λεφτα αλλα την παρατησες τωρα τη δουλεια για να κανεις τα πραγματα που σε ευχαριστουν.. μην τα θελουμε κ ολα στη ζωη.. αν δεν ζοριστεις δεν προκειται να εκτιμησεις μια καλη σχεση.. αν σε φροντιζει η μαμακα σου μεχρι τα τριανταβαλε σου κ μετα ψαχνεις να βρεις την επομενη μαμακα που θα σε φορτωθει, γελαστηκες οικτρα.. δεν υπαρχει περιπτωση να σε παρει καμια γυναικα ετσι..
    Last edited by kalopisti; 01-11-2011 at 13:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    Είμαι 30 χρ και μένω ακόμα με τους γονείς μου. Πριν από 2 μήνες παραιτήθηκα από τη δουλειά λόγω πίεσης και τώρα κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούν τα οποία είχα παραμελήσει. Το θέμα της δουλειάς δν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή αφενός γιατί έχω κάνει κάποιες οικονομίες και αφετέρου γιατί πιστεύω ότι θα βρω. (άσχετα με ο, τι λένε) Το θέμα είναι ότι στη δουλειά ήμουν αρκετό καιρό αλλά το τελευταίο διάστημα είχε γίνει η κατάσταση απάλευτη. Και τότε όμως έμενα με τους γονείς.. (Εκτός από στρατό δν έχω φύγει ποτέ). Στόχος μου ήταν να μπορέσω να ζήσω μόνος αλλά τα λεφτά δεν έφταναν με τίποτα. ήμουν χάλια εκείνη τη περίοδο και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαμόθρεφτο και δν είμαι. Που βαδίζουμε? Ποια είναι η γνώμη σας?
    δεν πειράζει που μένεις με τους γονείς σου...
    ειλικρινά στο λέω!
    κι εγώ μένω με τους δικούς μου.. τι να κάνουμε δηλαδή?
    Όσους ξέρω που έφυγαν είτε το ξεκίνησαν ως συγκατοίκηση με τη σχέση τους , είτε έβγαζαν γύρω στα 1200 με 1500 το μήνα.
    Κάνε λίγο υπομονή, ξεκουράσου από τη δουλειά και θα μείνεις και μόνος. It's ok.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    KALOPISTI - μου ακούγεσαι πολύ ανώριμη και πολύ θεωρητική. αν αυτό δν ισχύει μάλλον έχεις πάρα πολύ εγωισμό.

VOID - είμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων, αποφασίζουν άλλοι πριν από εμάς για εμάς pfffff

Senior Member
    το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    ναι ε? ενδιαφέρον. εσύ δλδ τι θα έκανες? όλοι λαμόγια κ όλοι τεμπέληδες είναι π ξεθεώνονται κ παίρνουν 3 κ 60??

Senior Member

Senior Member
    καλά άσε! είναι σαν να έχεις 1 άνθρωπο με καρκίνο 4ου βαθμού και να απαιτείς να γίνει καλά.

Senior Member
    εγώ τον καταλαβαίνω τον chaos. και γω είμαι 31 και μέχρι πρότεινος έμενα με τους γονείς μου αν και χρόνια ήθελα να μείνω μόνη μου, αλλά πώς ρε παιδιά? αν και έχω δουλειά, δεδομένου ότι όπως οι περισσότεροι της γενιάς μας δεν παίρνω τα άπειρα χρήματα, αν νοίκιαζα σπίτι θα έπρεπε μετά από νοίκια, λογαριασμούς κτλ κτλ να βγάζω το μήνα με 300€! αυτό σημαίνει κάνω τα απολύτως απαραίτητα με ποιότητα ζωής μηδέν! σε συμπονώ chaos μου, για μένα είναι απελπιστικό να μην έχεις το χώρο σου και την ιδιωτικότητά σου σε αυτή την ηλικία και επειδή το ζούσα μέχρι πολύ πρόσφατα, εύχομαι να βρεις γρήγορα δουλειά που θα σου εξασφαλίσει τουλάχιστον αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    εγώ τον καταλαβαίνω τον chaos. και γω είμαι 31 και μέχρι πρότεινος έμενα με τους γονείς μου αν και χρόνια ήθελα να μείνω μόνη μου, αλλά πώς ρε παιδιά? αν και έχω δουλειά, δεδομένου ότι όπως οι περισσότεροι της γενιάς μας δεν παίρνω τα άπειρα χρήματα, αν νοίκιαζα σπίτι θα έπρεπε μετά από νοίκια, λογαριασμούς κτλ κτλ να βγάζω το μήνα με 300€! αυτό σημαίνει κάνω τα απολύτως απαραίτητα με ποιότητα ζωής μηδέν! σε συμπονώ chaos μου, για μένα είναι απελπιστικό να μην έχεις το χώρο σου και την ιδιωτικότητά σου σε αυτή την ηλικία και επειδή το ζούσα μέχρι πολύ πρόσφατα, εύχομαι να βρεις γρήγορα δουλειά που θα σου εξασφαλίσει τουλάχιστον αυτό!
    σ ευχαριστώ. έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά σε διαβεβαιώ αλλά κ πάλι. υπομονή!

Senior Member
    εγω δεν λυπαμαι κανεναν.. ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του,δεν ειμαστε ερμαια καμιας καταστασης.. ακομη κ λαθη να εχουμε κανει κ ατυχιες να μας εχουν τυχει,αν θελουμε να πετυχουμε κατι, οπως π.χ. να μεινουμε μονοι,βαζουμε κατω τα υπερ κ τα κατα της καθε καταστασης κ πορευομαστε αναλογως..

Banned
    επειδη ειμαι κι εγω σε παρομοια φαση, δεν ειναι ποτε τοσο ευκολο οσο στη θεωρια κι οσα λεμε εδω μεσα. ολοι ειμαστε ερμαια του περιβαλλοντος στο οποιο κατοικουμε, και γενικοτερα της χωρας (με τις οποιες αποφασεις παιρνονται γιαυτη). οσο κι αν δε το θελουμε, οταν το γυρω μας ειναι σκατα, οταν οι ανθρωποι κατανταν σκατα, πως μπορει ο ενας μονο να μην γινει κι αυτος ετσι ? γιατι απλα δεν υπαρχει επιλογη. δλδ τι να κανει ο αλλος για να μη χαραμιστει, οταν δεν εχει λεφτα για καπου καλυτερα ? αναγκαστικα μενει και υποφερει, κι αυτο τον κανει κουρελι ψυχικα, καταστρεφεται, και τελικα συμβιβαζεται και γιαυτο νιωθει οτι δεν μπορει να αλλαξει τπτ...

Senior Member
    Το ξέρω ότι είναι άσχημο να ζει κάποιος με τους γονεις του,κι εγώ στα ίδια είμαι,αλλά αυτό το φαινόμενο από εδώ και πέρα θα είναι συνηθες όσο η ανεργία θα καλπάζει και οι μισθοί θα πετσοκόβονται.Εδώ ακόμα και παντρεμένοι γυρίζουν στα πατρικά τους,πλάκα κάνουμε;Αν δεν είσαι από πλούσια οικογένεια για να σε βοηθάει,δικό σου σπίτι δεν μπορείς να συντηρήσεις.Εκτος βέβαια αν συγκατοικήσεις με άλλα άτομα και μοιράζεστε τα έξοδα,όπως οι φοιτητές.

Πάντως όσον αφορά το θέμα γυναίκα,νομίζω ότι θέλει θετική σκέψη το πράγμα.Ξέρω άτομα που είναι 30 και πάνω,άνεργοι που μένουν στο πατρικό τους και όσοι από αυτούς έχουν κοπέλες,το κάνουν στα αυτοκίνητα,στις ερημιές,σε φτηνά ξενοδοχεία ή σε σπίτια φίλων τους άμα λείπουν οι δικοί τους γονεις.Άμα θέλεις δηλαδή βρίσκεις λύση σ'αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη ειμαι κι εγω σε παρομοια φαση, δεν ειναι ποτε τοσο ευκολο οσο στη θεωρια κι οσα λεμε εδω μεσα. ολοι ειμαστε ερμαια του περιβαλλοντος στο οποιο κατοικουμε, και γενικοτερα της χωρας (με τις οποιες αποφασεις παιρνονται γιαυτη). οσο κι αν δε το θελουμε, οταν το γυρω μας ειναι σκατα, οταν οι ανθρωποι κατανταν σκατα, πως μπορει ο ενας μονο να μην γινει κι αυτος ετσι ? γιατι απλα δεν υπαρχει επιλογη. δλδ τι να κανει ο αλλος για να μη χαραμιστει, οταν δεν εχει λεφτα για καπου καλυτερα ? αναγκαστικα μενει και υποφερει, κι αυτο τον κανει κουρελι ψυχικα, καταστρεφεται, και τελικα συμβιβαζεται και γιαυτο νιωθει οτι δεν μπορει να αλλαξει τπτ...
    η απολυτη μιζερια μιλαμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    η απολυτη μιζερια μιλαμε..
    πολύ απόλυτη είσαι.. δεν ξέρεις ότι στη μάχη 1 θα κερδίσει και 1 θα χάσει?

Senior Member
    ναι αλλα εγω πιστευω στο επαναληπτικο παιχνιδι..δεν γινεται μια ζωη να χανει μονο ο ενας..κατι κανει λαθος

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast