τα νέα μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    και γω να σε ρωτησω ??
    Η ψχλ αυτη που ηταν η τοπ που ειναι ?? η Βικυ ?? εχασα 5 μηνες απλα ρωταω ??
    soft δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.
    εννοεις αν εξακολουθω να πηγαινω για ψυχοθεραπεια στη Βικυ ή που εδρεύει?
    αν εννοεις το πρωτο ναι εξακολουθω να κανω την ψυχοθεραπεια μου στην Βικυ.

Senior Member
    Ήθελα να σε ρωτήσω, πως ανοίγουμε νέα δημοσκόπηση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    δεν ξερω δυστυχως καλη μου να σου απαντησω πανω σε αυτο που με ρωτας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    soft δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.
    εννοεις αν εξακολουθω να πηγαινω για ψυχοθεραπεια στη Βικυ ή που εδρεύει?
    αν εννοεις το πρωτο ναι εξακολουθω να κανω την ψυχοθεραπεια μου στην Βικυ.
    αν εξακολουθεις να πηγαινεις Μου απαντησες ευχαριστω
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    να εισαι καλα

amelie καλησπέρα. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι μην αγχώνεσαι προκαταβολικά και ακολούθησε την αγωγή. Το μέλλον δεν μπορείς να το καθορίσεις κατά 100%. Άρα καλύτερο είναι να κάνεις την προσπάθειά σου επικεντρωμένη σε αυτή και να αντιμετωπίσεις νηφάλια ότι πρόβλημα προκύψει και όταν προκύψει. Συνήθως η ζωή είναι γεματη από προβλήματα που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Πάρε παράδειγμα από εμένα. Έτσι την πάτησα με την εργασία και ταυτόχρονα με κόμπλαρε σε όλα τα υπόλοιπα. Καλή συνέχεια στον αγώνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pavlos View Post
    Συνήθως η ζωή είναι γεματη από προβλήματα που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν
    εχεις απολυτο δικιο Παυλο μου.
    οπως λεει και ενα γνωμικο "τα χειροτερα προβλήματα, είναι αυτά που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ"
    ας ελπισουμε τουλαχιστον ναι μην επαληθευτουν ΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και τις αβασιμες φοβιες που θα παει θα τις παλεψουμε.

Senior Member
    soft....σχετικα με την ψυχολογο μου (τη Βικυ) επειδη μου εθεσες το ερωτημα παραπανω, μετα απο αρκετους μηνες συνεργασιας και εντατικης ψυχοθεραπειας, συνειδητοποιησα καποια πραγματα :

1)η ψυχοθεραπεια με τη Βικυ και τον εκαστοτε ειδικο δεν ειναι το μαγικο ραβδακι που λυνει ως δια μαγειας ολα σου τα ψυχολογικα προβληματα σε χρονο dt.
    η ψυχοθεραπεια απαιτει αρκετο χρονο για να δουλεψει και την μεγαλυτερη προσπαθεια την καταβαλει ο ασθενης

2)περσι ειχα πολυ μεγαλη εξαρτηση μαζι της και τον ενθουσιασμο της αρχης της νεας μας ψυχοθεραπευτικης σχεσης.
    η εξαρτηση και ο υπερμετρος ενθουσιασμος (σε βαθμο θεοποιησης της) δεν υφιστανται πια και αυτο νομιζω πως ειναι πολυ καλο.
    ομως στη θεση τους παρεμειναν αλλα συναισθηματα προς το προσωπο της πολυ πιο ουσιαστικα και πολυ πιο βοηθητικα με βασικοτερα την ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΩΜΟΣΥΝΗ για το οτι με βοηθαει να γνωρισω τον εαυτο μου, για τις αφυπνιστικες "σφαλιαρες" οταν αυτο χρειαζεται, για το οτι συμμεριζεται τον πονο μου, για τις σοφες συμβουλες της, για το οτι ξερω πως αν πεσω εκεινη ειναι εκει για να με βοηθησει να σηκωθω...

3)αυτη την περιοδο ειμαι αναστατωμενη για διαφορους λογους, για ορισμενους απο τους οποιους ειναι αναστατωμενη ολη η χωρα μας ενω παραλληλα αντιμετωπιζω ενδοοικογενειακα προβληματα και επισης περναω δυσκολη περιοδο προσαρμογης λογω αλλαγης της φαρμακευτικης μου αγωγης με συνεπεια να μην μπορει να πιασει τοπο η ψυχοθεραπεια μου στην παρουσα φαση στο βαθμο που θα μπορουσε αν δεν συνεβαιναν ολα αυτα.

Senior Member
    μετα απο αρκετο καιρο ειπα να επαναφερω το τοπικ στην επικαιροτητα...
    ειχα αναγκη να μεινω για καποιο διαστημα μονη με τους προβληματισμους κ τα προβληματα μου.
    τελικα στο κεντρο ημερας δεν με δεχτηκαν γιατι μου ειπαν οτι το επιπεδο λειτουργικοτητας μου ειναι πιο πανω απο τους αλλους νοσουντες.
    κατα τα αλλα η νεα μου φαρμακευτικη αγωγη μαλλον μου ταιριαζει περισσοτερο απο την προηγουμενη αν και η αγοραφοβια δεν θα ελεγα οτι εχει εξαλειφθει.απλα εχει μειωθει.
    επειδη εχω συνειδητοποιησει την αναγκαιοτητα να βγω απο το τελμα της μοναξιας μου υπεβαλα αιτημα σε νεο κεντρο ημερας (νομιζω πως εχω σχεδον εξαντλησει ολα τα κεντρα ημερας του νομου Αττικης) :P
    και εκει μου ειπαν οτι θα κανουν συμβουλιο και θα μου απαντησουν μεσα στη βδομαδα αν θα με δεχτουν γιατι οι ομαδες εχουν κλεισει και επειδη η μονη ανοιχτη ομαδα ειναι αυτη των εξοδων (σε καφε,μουσεια κλπ) δεν ξερουν ακομα κατα ποσον ειναι σκοπιμο να πηγαινω στο κεντρο μονο μια φορα τη βδομαδα.
    μου ξεκαθαρισαν οτι πολλοι απο τους ασθενεις τους ειναι σε ξενωνες.
    ελπιζω να μην μου πουν τπτ παλι περι του ποσο πιο "υγιης" ειμαι γιατι ρε παιδια πως να το πω....απο τη μια στα κεντρα ειναι ομολογουμενως τα περισσοτερα παιδια πιο βαρια απο μενα αλλα απο την αλλη δεν νιωθω καθολου μα καθολου ετοιμη να ανταπεξελθω σε μια ομαδα μη ασθενων που αν τους πεις για κρισεις πανικου και διπολικη νομιζουν οτι εισαι η μανιακη με το τζιπ...
    εχω προβλημα ταυτοτητας της παθησης μου τελικα.
    υγιης δεν ειμαι σιγουρα,βαρια ασθενης απο οτι μου λενε δεν ειμαι...
    ειμαι στη μεση του πουθενα ψαχνοντας να βρω που στο διαολο μπορω να ταιριαξω....

Senior Member
    Ιωαννα μου στα ειπα κ απ το τηλεφωνο αλλα θα σου γραψω κ απο δω καποια πραγματακια που θελω.. καταλαβαινω το μπερδεμα σου, εχεις το θεμα της αγοραφοβιας κ της διπολικης, κ απ την αλλη σου λενε οτι δεν σε δεχονται γιατι το επιπεδο λειτουργικοτητας σου ειναι υψηλο σε σχεση με των αλλων ασθενων που συμμετεχουν.. αυτο σιγουρα σε χαροποιει κ σου δινει μια αναταση, αλλα κ απ την αλλη σε μπλοκαρει κ σε αγχωνει σχετικα με το τι κανεις επι του παροντος.. ετσι δεν ειναι? διορθωσε με αν κανω λαθος..καταλαβαινω οτι νιωθεις να βρισκεσαι σε αδιεξοδο αλλα θα σου ελεγα παρα να μενεις με τις σκεψεις κ τους προβληματισμους σου, γιατι πιο πολυ "βολευεσαι" κ βουλιαζεις, αν κ αρχικα φαινεται οτι ειναι κατι ευκολο.. εγω θα σου προτεινα να κανεις μια νυξη στο κεντρο ημερας που λεγαμε στο τσατ κ οσο για την περιοχη που ειναι μακρια κτλ, κανεις αυτο που λεγαμε με το ταξι, μοιραζεις την αποσταση.. αυτα προς το παρον, αν σκεφτω κ κατι αλλο θα το γραψω! χαιρομαι που επανηλθες "στην επικαιροτητα" λολ!! Μακια !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναι λακρυ μου τον εχω στα υποψιν μου και αυτο τον φορεα που λεγαμε χθες, αλλα το εχω σαν εναλλαχτικη λυση αν δεν μου κατσει το κεντρο γιατι ουτως η αλλως εκει ειναι ανοιχτες και οι δυο ομαδες τους και μπορω να παω ανα πασα στιγμη.
    μακια

Senior Member
    νεο ανακοινωθεν που θα ελεγε και ο Παυλος
    τελικα στο κεντρο ημερας, δεχτηκαν το αιτημα μου για να πηγαινω μονο μια φορα τη βδομαδα στις εξοδους.
    απο βδομαδα που θα παω για συνεντευξη,θα σας ενημερωσω σχετικα.
    αλλα επειδη ως γνωστον παντα ψαχνω λογους για να βασανιζομαι θα σας ζαλισω και παλι με τους προβληματισμους μου.
    1)ειναι 1+ ωρα δρομος απο το σπιτι μου, οποτε ελοχευει ο κινδυνος κρισης πανικου.
    2)στην ομαδα θα βρισκονται και ατομα με νοητικη υστεριση
    αν και τελικα...μαλλον εγω ειμαι "διανοητικα καθυστερημενη" γιατι τωρα που με δεχτηκαν ειμαι μεσα στο αγχος...αν δεν με δεχονταν θα μοιρολογουσα επι διαστηματα διαστηματων για το ποσο αποξενωμενη απο τον εξω κοσμο ειμαι.
    αν και αυτη τη φορα το βαλω κατω και δεν παω στο κεντρο-εστω διερευνητικα για την πρωτη συνεντευξη- σας δινω καθε δικαιωμα να μου απονειμετε το βραβειο ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!
    εντωμεταξυ επεδιωξα μια εξοδο για Κυριακη και ειμαι στο τσακ να την ακυρωσω κ αυτην.
    το ξερω οτι το μοτιβο συμπεριφορας μου επαναλαμβανεται εδω κ χρονια ξανα κ ξανα και πολυ πιθανον να σας εχω κουρασει...
    να ξερατε ομως ποσο τεραστια κουραση μου εχει φερει ολη αυτη η ασταθεια...
    και αυτο δεν το χρεωνω μονο στο βιοχημικο μου προφιλ αλλα και στον χαρακτηρα μου.

Senior Member
    αμελι να πας δεν χωρανε αλλες δικαιολογιες αλλιως μετα εισαι για μπατσες κ θα κατεβω εγω αθηνα να σε σουρω με το ζορι!!
    οντοπικ τωρα 1ον σχετικα με το οτι ελλοχευει ο κινδυνος κρισης πανικου δεν θα σκεφτεσαι μηπως παθεις αλλιως οποιος δεν θελει να ζυμωσει 40 χρονια κοσκινιζει ενα καλο τρικ ειναι να παιρνεις το i-pod κ να ακους μουσικη στο δρομο για να ξεχνιεσαι κ να αισθανεσαι ωραια
    2ον δεν καταλαβαινω που ειναι η ενσταση σου σχετικα με το οτι θα υπαρχουν κ ατομα με νοητικη υστερηση εσυ τη δουλεια σου αυτη τη δικη τους στανταρ θα βρεις καποιον να ταιριαξεις αλλα στην πρωτη συνεντευξη θα πας οπως και δηποτε αλλιως δεν θα μαθεις ποτε την εξελιξη κ αμα σε δεχτουνε κ τι οφελη μπορεις να αποκομισεις απο τη συνεργασια. αυτα θα τα πουμε κ απο το τσατ η απο το τηλ! μακια!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    δικιο εχεις λακρυ μου.
    τα λεμε!
    μακια!

Junior Member

Amelie74

[QUOTE Αμελιε 74 θα ήθελα να μάθω αν είσαι καλά .....Σε συμπάθησα πάρα πολύ παρακολουθώντας τα θέματα σου ......Με βοήθησες πολύ ......Θα ήθελα να ξέρω αν μπαίνεις στο φόρουμ με άλλο ψευδώνυμο!!!!!Πάνω από όλα θα με ενδιέφερε να είσαι καλα!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12