τελεια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: τελεια...

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας κ τις συμβουλες σας...Δυστυχως δεν μπορω ν απομακρυνθω... Η μητερα μου οπως εχω ξαναγραψει πασχει απο ανοια... εχει ας πουμε το ακαταλογιστο μεχρι ενα βαθμο ομως γιατι εκτος απο ανοια εχει κ δυσκολο χαρακτηρα ... Φωνες εβαλα γιατι εγω εχω ξεπερασει τα ορια της αντοχης μου..ειμαι σωματικα κ ψυχολογικα κουρασμενη μ αποτελεσμα οταν αρχιζει να γκρινιαζει χωρις λογο κ ενω της λεω να σταματησει αυτη..συνεχιζει..κ συνεχιζει..κ συνεχιζει...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Και με το δίκιο σου... κι εμένα καταφτάνουν αύριο Μάνα και μεγάλη αδερφή εξ επαρχίας και 'γω εδώ και μέρες αναρωτιέμαι τι αμαρτίες πληρώνω για να πρέπει να υποστώ 2-3 μέρες τη μεγάλη μου αδερφή (χώρια η μάνα μου...) να με κριτηκάρει διαρκώς με το ξυνισμένο της τίγκα στο κόμπλεξ υφάκι της.... παράδειγμα την τελευταία φορά που πάτησε το πόδι της εδώ έμεινε κανά δυο μέρες... και τις δυο μέρες που έμεινε με κοιτούσε όλη την ώρα και κουνούσε το κεφάλι της αποδοκιμαστικά διαρκώς (δεν μπορώ να το δείξω δυστυχώς το πως έκανε ακριβώς) και όλη την ώρα που με κοιτούσε έλεγε τσ....τσ.... τσ.... και μου είπε και πως αν αυτοκτονούσα θα ησυχάζανε.... πράγμα που σκοπεύω ακριβώς να κάνω σε λίγο καιρό με μεγάλη επιτυχία.... ευχαριστώ.... γι΄αυτό μη αισθάνεσαι και πολλές τύψεις που έβαλες τις φωνές στη μάνα σου... δυστυχώς μερικές φορές οι συγγενείς μας είναι ανυπόφοροι απαράδεκτοι και άτομα που τυχαίνει να συναναστρεφόμαστε εντελώς από κακή μας τύχη... και που αν δεν ήταν συγγενείς μας δεν θα είχαμε συναντηθεί ποτέ... ξέρω είναι σκέτος παραλογισμός και κυνισμός αλλά δυστυχώς έτσι είναι....
    Χωρις παρεξηγηση... εχεις σκεφθει ποτε για πιο λογο η αδελφη σου σε κριτικαρει? την εχεις ρωτησει ποτε? της εχεις πει ''για να σου πω αδελφη..εγω κ η σκουφια μου κ αν δεν σ αρεσει αυτο ή το αλλο σε μενα να μην ξαναερθεις εδω'' ? Μηπως δεν ειναι κακη κριτικη αλλα το παιρνεις εσυ ετσι γιατι ξερεις οτι καταβαθος καπου μπορει να εχει κ δικιο? Η δικια μου αποψη ειναι οτι πρεπει να κοιταμε τα πραγματα απ ολες τις πλευρες... :)

Senior Member
    Aυτό που σου είπα εγώ είναι εφικτό?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Aυτό που σου είπα εγώ είναι εφικτό?
    Γυναικα υπαρχει ηδη... κ πολλες φορες αυτη ειναι η αφορμη για γκρινια...κ οχι δεν την κακομεταχειριζεται...ειπαμ� �...η μανα μου ειναι δυσκολος ανθρωπος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Γυναικα υπαρχει ηδη... κ πολλες φορες αυτη ειναι η αφορμη για γκρινια...κ οχι δεν την κακομεταχειριζεται...ειπαμ� �...η μανα μου ειναι δυσκολος ανθρωπος!
    καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι μόνο 26 και περνάω καταστάσεις που θα έπρεπε να περάσω στην δική σου ηλικία. Οταν λες αυτή είναι η αφορμή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι μόνο 26 και περνάω καταστάσεις που θα έπρεπε να περάσω στην δική σου ηλικία. Οταν λες αυτή είναι η αφορμή?

Δεν μπορω να διαχειριστω πλεον αυτη την κατασταση.... τα νευρα της, η γκρινια της..εχουν κανει τα δικα μου νευρα κουρελια... σημερα πιαστηκαμε στα χερια.... πως θα τα καταφερω... δεν εχω την δυναμη... δεν την εχω.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12