Χαιρετω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43

Thread: Χαιρετω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    Θενξ! Κυρίως για να βοηθησω οσο μπορω ηρθα, εχοντας λυσει/ξεπερασει καποιες αρκετα δυσκολες φασεις και εχοντας αποκτησει καποιες γνωσεις,τοσο θεωρητικες οσο και εμπειρικες/βιωματικες !
    χαίρομαι παιδί και γω αυτό κάνω όσο μπορώ και βιωματικά όπως λες.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Εδω λοιπον θα γραψω συντομα την ιστορια της ζωης μου.

Τα παιδικα μου χρονια ηταν τελεια,αψογα, και τα πρωτα εφηβικα επισης (μεχρι τα 16).Καπου γυρω στα 17 εμφανιστηκαν χωρις προφανη αιτια καποια ψυχοσωματικα συμπτωματα.Στην ουσια ειχα σωματομορφο αγχος,δηλαδη αγχος που εκδηλωνεται μεσω σωματικων συμπτωματων.Ενα διαστημα μαλιστα ημουν πεπεισμενος οτι ειχα κατι οργανικο ενω γιατροι μου χαν επαναλαβει οτι δεν ειχα απολυτως τιποτα το οργανικο.Τα συμπτωματα ηταν κυριως δυσπεψια,εμετος και νευρικη συχνοουρια.Τελοςπαντων, σε γενικες γραμμες δεν εδινα τρελη σημασια.

Απο ενα σημειο και μετα αρχισα να κανω χρηση κανναβης(οχι πολυ, αλλα σχετικα συχνα) και να ψαχνομαι γενικοτερα με ουσιες,ως επι το πλειστον ψυχεδελικα.Οπως θα διαπιστωσετε και διαβαζοντας περαιτερω, η επαφη μου μη τη συγκεκριμενη κλασση ουσιων εδρασε κυριως-αλλα οχι αποκλειστικα- καταστροφικη.Παρολα αυτα η χρηση μου θα συνεβαινε ακομα και αν δεν ειχαν εμφανιστει τα ψυχοσωματικα συμπτωματα,ενιωθα μια ελξη ανεκαθεν.Η πρωτη μου εμπειρια ηταν απιστευτη (αν και το συνολο τον εμπειριων μου,σιγουρα ασχημο και αχρειαστο) και για τις επομενες μερες μετα το τελος της ενιωθα χαρα και ευτυχια(ενω η επιδραση ειχε τελειωσει μερες),τεραστια αυτοπεποιθηση,πιο δυνατος,δραστηριος και γαληνιος απο ποτε.Τελοσπαντων περνοντας ο καιρος,και εν μεσω καποιων οχι και τοσο καλων περιστατικων,εφτασα σε σημειο να ξαναεχω ενοχλητικα ψυχοσωματικα συμπτωματα.H χρηση μου ψυχεδελικων ουσιων ηταν αρκετα περιστασιακη (στο συνολικα διαστημα 3 ετων λιγοτερο απο 10 φορες) αλλα σε καταχρηστικες δοσολογιες.

Με λιγα λογια λιγες βδομαδες μετα την (τελευταια μου) ειχα το ψυχωσικο επεισοδιο (το πρωτο απο τα 2).Τις μερες πριν το επεισοδιο ειχα γενικα αυπνιες,αλλα πολυ ανεβασμενη ψυχολογικη διαθεση (πηγα και διακοπες).Οι αυπνιες ενταθηκαν και αρχιζα να μπαινω σε περιεργη ψυχονοητικη κατασταση,αν και παρεμενα πληρως λειτουργικος.Αυτο κρατησε για μερικες μερες τουλαχιστον.

Η μερα του πρωτου επεισοδιου αρχισε πανεμορφα.Ημουν τοσο ενθουσιασμενος που δεν κοιμηθηκα καθολου,με παρα πολυ καλη διαθεση και σε υπερδιεγερση.Εδινα εντυπωση πολυ χαρουμενου ανθρωπου αν και οι σκεψεις μου ειχαν αρχισει να γινονται περιεργες,αλλα σιγουρα οχι ασχημος.Αργοτερα βιωσα μεσσιανικο συνδρομο - ενιωθα μεσσιας που σκοπος του στη γη ηταν να διαδωσει την αγαπη και μεσω της αγαπης να ξεκινησει επανασταση.Οσοι γνωστοι με ειδαν λιγο πριν την εναρξη αυτου του συνδρομου ειπαν οτι δεν εχουν ξαναδει τοσο αγαπη σε ανθρωπο.Επισης για αρκετα μεγαλο διαστημα ειχα "παρανοικα" συμπτωματα αλλα οχι την κλασσικη παρανοια που ολοι θελουν το κακο σου κλπ... Εγω βιωνα το αντιθετο(!) νομιζα οτι ολοι ηθελαν κατα βασος το καλο μου.Συντομα αρχισε να αλλαζει η υφη της παρανοιας (προς το χειροτερο φυσικα) και αρχισαν οι καχυποψιες καθως και να ξεφευγω ακομα περισσοτερο γιατι νομιζα οτι μπορουσα να επικονωνω τηλεπαθητικα :

1)Με ατομα εντος του οπτικου μου πεδιο αποκωδικοποιωντας και ερμηνευοντας το βλεμμα τους και τις εκφρασεις του προσωπου τους
    2)Με ατομα υπαρκτα (φιλους,συγγενεις) που ομως δεν ηταν εκει.
    3)Με ατομα ανυπαρκτα.

Περα απο αυτο υπηρχε μια αισθηση οτι η πραγματικοτητα ειναι απλα ενα ονειρο και προς το τελος του επεισοδιου αρχισαν και οπτικες παραισθησεις.

Τελικα αυτο το επεισοδιο κατεληξε στο ψυχιατρειο (για 5-6 μερες) οπου μου δωσανε Haldol ( Aloperidin) , το οποιο συνεχισα για λιγες μερες,μεχρις οτου με ανελαβε ενας ψυχιατρος (ιδιωτης) και επαιρνα μια αρκετα μικρη δοση ζυπρεξα κανοντας παραλληλα ψυχοθεραπεια.Η αληθεια ειναι οτι επανηλθα παρα πολυ γρηγορα και συνεχισα σχεδον κανονικα τη ζωη μου αν και αρχικα εν ημουν στις καλυτερες μου απο θεμα διαθεσης αλλα την παλευα αρκετα.

Επαιρνα το ζυπρεξα για περιπου 6 μηνες, μετα το εκοψα (με συναινεση του γιατρου).Η ψυχοθερεπεια δεν ηταν τοσο χρησιμη (απλα ενιωθα καλυτερα εκφραζοντας καποια πραγματα απο μεσα μου).Επισης το καλο ηταν οτι αυτο το σκηνικο ηταν αφορμη και κινητρο για να ξεκοψω συναναστροφες με ορισμενα ατομα.
    Οι επομενοι μηνες κυλησαν ομορφα χωρις να παιρνω το φαρμακο. Απλα μερικες φορες και συνηθως μετα απο ξενυχτι + αλκοολ, ημουν σε μια υπερενταση. Περναγα καλα και αυτα τα "επεισοδιακια" αν και περιειχαν τασεις να ξεφευγω τα ενιωθα αρκετα ευεργετικα,σαν να εφευγε ενα βαρος απο πανω μου. Συνηθως περναγανε χωρις καθολου φαρμακα ή με zyprexa σε μικρη δοση για 2-3 μερες το πολυ. Αυτα τα σκηνικα ηταν κατι σαν flashbacks.Οπως και να'χει , ημουν απολυτα λειτουργικος.

Γυρω στους +10 μηνες μετα το κοψιμο των φαρμακων αρχισα να εμφανιζω πιο καταθλιπτικα συμπτωματα,με αφορμη εναν τσακωμο που μου εκοψε τα φτερα(ενω ημουν παρα πολυ καλα το προηγουμενο διαστημα),αν και δεν ειμαι σιγουρος ποσο σημαντικος ηταν αυτος ο τσακωμος τελικα. Μαλλον απλα τυχαινε και ημουν ευαλωτος και ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρο. Τελοσπαντων επειδη κ με το ζυπρεξα αυτη τη φορα δεν υπηρξε πολυ προκοπη ο γιατρος μου γραφει Μινιτραν... το οποιο εν ολιγοις ειναι συνδυασμος παλιου (οχι SSRI) αντι-καταθλιπτικου και πρωτης γενιας αντιψυχωσικου (φανταστειτε πανω κατω σαν Haldol).Αυτο μαλλον οχι μονο δεν βοηθησε αλλα και χειροτερεψε την κατασταση η οποια ξεφευγε προς συνδυασμο ψυχωσικου αλλα και καταθλιπτικου επεισοδειου με καταληξη μια ψευτο-αποπειρα (που δεν ξερω καν αν μπορει να θεωρηθει αποπειρα, κυριως σαν να εκδηλωσα επιθυμια αυτοκτονιας ουσιαστικα ομως χωρις να το επιχειρησω) βρεθηκα παλι σε κλινικη, οπου εμεινα 10-12 μερες αυτην τη φορα.

Εν τω μεταξυ ο γιατρος ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και συντομα κοπηκε εντελως η επικονωνια μας παρολο που τα πηγαιναμε πολυ καλα τον προηγουμενο καιρο.

Θυμαμαι η πρωτη μερα να ξεκιναει στο κρεβατι της κλινικης,με τις φωνες των διπλα ασθενων.Το βραδυ μου χανε δωσει 20mg zyprexa, ενω λιγη ωρα μετα που ξυπνησα μου κανανε μια ενεση haldol (aloperidin) k stedon! Εγω δεν ειχα πολυκαταλαβει το γιατι και οπως και να χει, μαλλον δυσκολοτερη μου εγινε η φαση παρα καλυτερη.Συντομα αποφασιστηκε να μου δινουν 60(!)mg aloperidin τη μερα (πρωι-μεσημερι-βραδυ απο 20!) σε συνδυασμο με ακινετον.Προς εκπληξη μου , καποιες μερες μετα μου προσθετουν ΚΑΙ σολιαν πρωι βραδυ στην αγωγη "για να επανελθω γρηγοροτερα" (την εγκληματικη ασχετοσυνη θα την κραξω αργοτερα).Το ακινετον δινεται για τους σπασμους του Haldol, ομως και το Akineton εχει παρενεργειες (ξηροστομια,επηρεαζει μνημη/συγκεντρωση,θολη οραση).

Οπως και να χει συντομα καταφερα να ανακτησω αρκετες δυναμεις ωστε να τους δειξω οτι ειμαι καλα και τελικα να βγω παλι γρηγορα,με το σκεπτικο οτι καθως θα ημουν εξω το να βλεπω παλι φιλους κλπ θα με εκανε εστω και λιγο καλυτερο,οπως και εγινε.Το χαλντολ μειωθηκε στα 40mg,το σολιαν παρεμεινε.Επαιρνα αυτο το κοκτεηλ λοιπον για σχεδον 6 μηνες.Ειχα αρκετα βαριες παρενεργεις οι οποιες φυσικα δεν ενδιεφεραν .

Ζαλαδα,πονοκεφαλο,υπερβολικη ξηροστομια (σε βαθμο να καταπινω με δυσκολια),θολη οραση,αισθημα κοπωσης,ανηδονια,αδυναμια συγκεντρωσης και κακη μνημη,στυτικη δυσλειτουργια και ισως το χειροτερο απο ολα: Ακαθισια.

Ευτυχως επεισα το οικογενειακο περιβαλλον να μας δει αλλος γιατρος o οποιος μου μειωσε σταδιακα τη δοσολογια εως οτου εντος μηνων εφυγε τελειως το Haldol(και μαζι του το Ακινετον) και το Solian αντικαταστηθηκε απο Seroquel,το οποιο δεν μου χε καμμια παρενεργεια εκτος υπνηλιας. Ετσι πολυ γρηγορα με το που μειωθηκαν/αλλαξαν φαρμακα βελτιωθηκε εκθετικα η κατασταση μου.Πλεον ειμαι 2+ χρονια χωρις συμπτωματα,και σε πολυ καλη κατασταση απο καθε αποψη και με προοπτικη εντος λιγων μηνων η δοση που παιρνω να ειναι ελαχιστη ή ακομα και μηδαμινη.

Στην ουσια ομως λογω εγκληματικης ασχετοσυνης πραγματικα εχασα 6-10 μηνες της ζωης μου, γιατι για να παραφρασω το username μου, το Haldol καταστρεφει. Και οποιος δεν το πιστευει, ας δει πως ειναι η πλειοψηφια του κοσμου που τα επαιρνε σε μετριες-προς μεγαλες δοσεις για πανω απο 1-2 χρονια.

Μιλαμε για αρκετα ασχημες παρενεργειες, εξωπυραμιδικα συμπτωματα με χειροτερο σεναριο την περιπτωση αναπτυξης οπτιμης δυσκινησιας (tardive dyskinesia), κατι που γενικα ειναι μη-ανατρεψιμο αν εμφανιστει.

Και να ελεγε κανεις οτι θεραπευουνν... Στο μονο που ειναι καλα ειναι στο να καταστελλουν και να σε κανουν ζομπυ, αλλα αυτο δεν ειναι θεραπεια ειναι 'ποναει χερι - κοψε χερι'. Ειναι απιστευτα εξοργιστικο να υπαρχουν γιατροι-χασαπηδες με τη νοοτροπια "οσο μεγαλυτερη δοση,τοσο το καλυτερο" τη στιγμη που μερικες φορες αυξηση της δοσης μπορει να σημαινει χειροτερευση του ασθενη. Εγω μολις μειωθηκαν τα φαρμακα ενιωσα πολυ,πολυ καλυτερα απο ολες τις αποψεις.
    Last edited by Haldol_Kills; 05-11-2011 at 03:09.

Senior Member
    Επομενως συνοπτικα και σχολιαζοντας

1) Παραμενει μυστηριο η εμφανιση των ψυχοσωματικων συμπτωματων/σωματομορφου αγχους στα 17 μου. Θεωρω οτι μεγαλο ρολο επαιξε κατι σε επιπεδο νευροβιολογιας/βιοχημειας και σε δευτερη φαση καποια ψυχολογικα της εφηβειας (αν και πιστευω οτι και αυτα που λεμε ψυχολογια,διαθεση,ψυχισμος εχουν πληρη αντιστοιχηση με βιοχημικες λειτουργιες,αν και απεχουμε παρα πολυ απο οποιαδηποτε χαρτογραφηση).

2)Οι ψυχεδελικες ουσιες σιγουρα δρασαν καταλυτικα και πολυ περισσοτερο καταστροφικα παρα θεραπευτικα.Δηλαδη ισως τα θεματα μου δεν θα ειχαν παρει τετοιες διαστασεις χωρις τη χρηση.Απο την αλλη το 2ο ψυχωσικο επεισοδιο το επαθα χωρις να κανω χρηση καποιας ουσιας,ηταν 'ξαφνικο' και αναπαντεχο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουν να αποδωθουν ολα τα παραπανω εξ'ολοκληρου στις ουσιες (κατι τετοιο βεβαια θα ηταν βολικη αποποιηση ευθυνων ;) )

3)Τα φαρμακα προφανως βοηθανε και απαιτουνται σε ορισμενες περιπτωσεις, αλλα καλλιστα μπορουν να κανουν μια κατασταση χειροτερη. Ορισμενα φαρμακα οπως το Haldol και παλαιου τυπου αντιψυχωσικα ισως θα πρεπε να συζητηθει απαγορευση τους? Επισης πολλες φορες οι παρενεργειες ενος φαρμακου ειναι περισσοτερες απο τα οποια θετικα του.

4)Θα πρεπει να ακουγεται η φωνη του ασθενη και να λαμβανεται σοβαρα υπ'οψιν.

5)Οι διαγνωσεις επισης συνηθως κανουν μεγαλυτερο κακο παρα την οποια χρησιμοτητα τους. Διαγνωση "σχιζοφρενειας" εντος 5 λεπτων δεν ξερω σε τι μπορει να εξυπηρετει περα απο τον στιγματισμο και την ταμπελοποιηση του ασθενη (και στην αποφαση με τι ειδους φαρμακα να τον μπουκωσουν). Fuck DSMs.

6)Σε σχεση με το απο πανω, το οτι καποιες ψυχοσυναισθηματικες και ψυχονοητικες καταστασεις ειναι ασυνηθιστες δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι παθολογικες.

7)Περα απο το 1ο ψυχ επεισοδιο στα 20 και το 2ο στα 22 , υπηρξαν διαφορες "ασυνηθιστες" καταστασεις τοσο πριν το 1ο οσο και μεταξυ 1ου και 2ου. Πολλα "επεισοδιακια" ηταν ελεγχομενα και χειρισιμα χωρις χρηση φαρμακων ή με χρηση μικρης δοσης φαρμακου για πολυ λιγο χρονικο διαστημα.Το ποσο ελεγχομενο και αντιμετωπισιμο ειναι ενα ψυχωσικο επεισοδιο(ή γενικτοερα οποιαδηποτε ακραια συνειδησιακη κατασταση) εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το κοινωνικο περιβαλλον

8) Το 2ο επεισοδιο ηταν πολυ πιο δυσκολο και επωδυνο απο το πρωτο, επειδη ειχε καταθλιπτικες συνιστωσες, σε αντιθεση με το πρωτο που εφερνε περισσοτερο σε μανια. Το πρωτο επεισοδιο ηταν ενα μεγαλο ξεσπασμα που ισως ειναι η μονη λυση αν καποια συναισθηματα συσσωρευονται για πολυ καιρο μεσα και δεν βγαινουν προς τα εξω.
    Last edited by Haldol_Kills; 05-11-2011 at 03:08.

χαλ...εγώ ένα θα σου πω: έχεις περάσει πολλά και δύσκολα, αλλά η διαυγεια και η σταθερότητα που γράφεις, με κάνει να νιώθω πως είσαι πολύ δυνατός και το παλεύεις με γενναιότητα..:)

Senior Member
    Thanx... Και εγω νιωθω αρκετα δυνατος στο πώς τα χεριστικα, παρολα τα λαθη.

Παντως να τονισω οτι τεραστια απορια και απογοητευση απο την ολη ιστορια μου κανει η σταση του γιατρου που δεν ενδιαφερθηκε και εκοψε επικοινωνια μετα το 2ο επεισοδιο (το θεωρησε αποτυχια??? φοβηθηκε τις αντιδρασεις της οικογενειας??). Και φυσικα ο αλλος γιατρος με τα 60mg, κυριολεκτικα εγκληματιας παρολο τις αγνες προθεσεις.

Thanx... Και εγω νιωθω αρκετα δυνατος στο πώς τα χεριστικα, παρολα τα λαθη.

Παντως να τονισω οτι τεραστια απορια και απογοητευση απο την ολη ιστορια μου κανει η σταση του γιατρου που δεν ενδιαφερθηκε και εκοψε επικοινωνια μετα το 2ο επεισοδιο (το θεωρησε αποτυχια??? φοβηθηκε τις αντιδρασεις της οικογενειας??). Και φυσικα ο αλλος γιατρος με τα 60mg, κυριολεκτικα εγκληματιας παρολο τις αγνες προθεσεις.
    ..χαλ...για όλους τους γιατρούς που θα επισκεφτεις στη ζωή σου θα είσαι απλά ένας ασθενής.
    Η τύχη, (τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα), θα σε βοηθήσει να πέσεις σε κάποιον που του αρέσει αυτό που κάνει και δεν έχει μπει στο τρυπάκι του..ταμείου.
    Αυτός που δεν ενδιαφέρθηκε ή ο άλλος που σου χορήγησε παραπάνω δόση, μπορεί να είχαν τσακωθεί με τη γυναίκα τους, το παιδί τους να πέρασε ένα τροχαίο, να έκανε μετακόμιση και χιλιες δυο άλλες εξηγήσεις.
    Το θέμα είναι να μη σκαλώνεις σε αυτά, αλλά να συνεχίζεις.

Senior Member
    Δεν σκαλωνω τα χω ξεπερασει προ πολλου =]
    Απλα επισημαινω καποια πραγματα για να ακουστει και μια αλλη αποψη μπας και γλιτωσει κοσμος και αλλαξει εστω και λιγο το κατεστημενο

Αυτος με τις μεγαλες δοσεις ειναι γενικα ετσι η νοοτροπια του και το πιστευω του, και γενικα ειναι μια ταση που φοριεται πολυ απο διαφορους γιατρους.

Επισης θα κοιταξω να επιμορφωθω πανω σε θεματα αντι-ψυχιατρικης και θα επανελθω δριμυτερος ! Προς το παρον συστηνω σε οσους δεν εχουν δει την κλασσικη ταινια με τον Τζακ Νικολσον : One Flew Over the Cuckoo's Nest

Senior Member
    Γιατί τόνισες τόσες λέξεις με σκουρότερο χρώμα στο κείμενό σου αν επιτρέπεται? Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που επέλεξες αυτές?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Γιατί τόνισες τόσες λέξεις με σκουρότερο χρώμα στο κείμενό σου αν επιτρέπεται? Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που επέλεξες αυτές?
    Για εμφαση =]

Senior Member
    τι μνημη ειναι αυτη παιδακι μου????????
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Δεν σκαλωνω τα χω ξεπερασει προ πολλου =]
    Απλα επισημαινω καποια πραγματα για να ακουστει και μια αλλη αποψη μπας και γλιτωσει κοσμος και αλλαξει εστω και λιγο το κατεστημενο

Αυτος με τις μεγαλες δοσεις ειναι γενικα ετσι η νοοτροπια του και το πιστευω του, και γενικα ειναι μια ταση που φοριεται πολυ απο διαφορους γιατρους.

Επισης θα κοιταξω να επιμορφωθω πανω σε θεματα αντι-ψυχιατρικης και θα επανελθω δριμυτερος ! Προς το παρον συστηνω σε οσους δεν εχουν δει την κλασσικη ταινια με τον Τζακ Νικολσον : One Flew Over the Cuckoo's Nest
    Καλώς ήρθες!
    Όλοι είμαστε a little damaged...so fuckin what? :-)
    Η ταινία που προτείνεις με τον ντε Νίρο είναι κλασσική και αγαπημένη..
    Μπορείς να δεις επίσης και μια άλλου στυλ ταινία, που θα σου αφήσει και μια ευχάριστη διάθεση στο τέλος, αν δεν την έχεις δει ήδη:
    "It's kind of a funny story" λέγεται και είναι πολύ καλό ταινιάκι, κάπως bitter-sweet.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Με τον Νικολσον οχι με τον Ντε Νιρο !

Επισης ωραια ηταν και αυτή

Senior Member
    χαλντολ περασες και συ δυσκολα!:(
    χαιρομαι που τα ξεπερασες ολα αυτα και μου δινουν πολυ κουραγιο!
    και γω καμενη του αλοπεριντιν ειμαι αλλα αναγκαστικα συνεχιζω να το παιρνω!
    θελαν να μου το δινουν σε ενεσεις αλλα συμβιβαστηκα να το παιρνω απο το στομα!ασε σκ...
    τωρα εισαι μονο με σεροκουελ;

πι ες: ωραιες και οι δυο ταινιες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    χαλντολ περασες και συ δυσκολα!:(
    χαιρομαι που τα ξεπερασες ολα αυτα και μου δινουν πολυ κουραγιο!
    και γω καμενη του αλοπεριντιν ειμαι αλλα αναγκαστικα συνεχιζω να το παιρνω!
    θελαν να μου το δινουν σε ενεσεις αλλα συμβιβαστηκα να το παιρνω απο το στομα!ασε σκ...
    τωρα εισαι μονο με σεροκουελ;

πι ες: ωραιες και οι δυο ταινιες!
    Γεια σου ... Σε τι δοσολογιες αν επιτρεπεται και ποιο ειναι το πλανο ? Δηλαδη γιαπ οσο καιρο ακομα κλπ ? Εχεις ενοχλητικες παρενεργειες? Αν ναι, συζητησε το με τους δικους σου (κυριως) και τον γιατρο, και σκεψου να επισκεφτεις καποιον αλλον. Αναλογα την ασφαλιση που εχεις γενικα μπορεις να βρεις καλους ψυχιατρους σε νοσοκομεια.

Ναι εδω και πολυ καιρο ειμαι μονο με σερο το οποιο μειωνεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

Senior Member
    τωρα ειμαι με 20μγ και τα πλανα ειναι για χρονια...
    σε δημοσιο νοσοκομειο παω εκει που νοσηλευτηκα
    λες να ψαξω για αλλου;δημοσιου ασφαλεια εχω!
    δεν ξερω ρε συ με παρακολουθουν χρονια εκει!
    εχω ακαθισια και τρελα προβληματα μνημης επισης μαγκωνω!

το σεροκουελ σε ποση δοσολογια το παιρνεις;εμενα μου το δινανε 900μγ αλλα δε μου σταματαγε τις φωνες!:(

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast