Results 31 to 42 of 42
-
04-11-2011, 23:02 #31
Καλά τα λες μωρέ σύντεκνε..Κι εγώ τσις 6 ξυπνώ.Άντε γειά σου!
- 05-11-2011, 17:45 #32
Όντως κι εγώ ότας ξυπνούσα στις 5 δυο φεγγάρια για να πάω στην άλλη άκρη της Αθήνας είχε χειροτερεύσει η κατάθλιψή μου... απ' την άλλη δεν μπορούσα πια να σκεφτώ ούτε να ζήσω τίποτα... ξυπνούσα στις 5 για να πάω για δουλειά, δούλευα σε μια άθλια δουλειά όπου με βρίζανε ολημερίς μέχρι να γυρίσω σπίτι μου είχε πάει 5.30 - 6.00 μ.μ. και κατά τις οχτώ τα μάτια μου έκλειναν από μόνα τους και με έπαιρνε ψόφια ο ύπνος στον καναπέ... ζωή... πατίνι.... τα μόνα ζητήματα που με απασχολούσαν ήταν οι πάσης φύσεως εξευτελισμοί που υπέμενα στη δουλειά μου....
06-11-2011, 01:02 #33
07-11-2011, 13:26 #34
δεν θα προτιμούσατε οι συναντήσεις να διοργανώνονται από τα ίδια τα μέλη το φορουμ για τα μέλη παρά από τρίτους για τα μέλη? απ ότι καταλαβα από τα μνμτα σας η συνάντηση ήταν τελικά μια παρουσίαση για να τιμησουν κλπ κάποιον.
έχουμε την αναγκη συντονιστών? ....για προβληματισμόγιάννης
07-11-2011, 16:15 #35
08-11-2011, 22:21 #36favvelGuestΝα πω κι εγώ κάτι πάνω σ'αυτό.
το είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό κάποια στιγμή ότι θα ήταν καλή ιδέα να συναντιόμουν με άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με εμένα.
Ζούμε ο καθένας τη ζωή που του έχει δοθεί να ζει έτσι όπως του την έχει καθορίσει η μοίρα και η τύχη ανεξάρτητα από το αν τα άτομα που τυχαίνει να γνωρίζουμε στη ζωή μας αν είναι αυτά που ταιριάζουμε και που έχουμε κοινά να μοιραστούμε πραγματικά.
Θέλω να πω ότι συμφωνώ με τον ioanni2 πολύ!!γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί εκέι που κάνουν την διοργάνωση με σκοπό τάχα να μας φέρουν σε επαφή δεν έχουν αυτό σα στόχο.Υποτίθεται αυτό θέλουν να κάνουν αλλά αν ήθελαν να κάνουν αυτό δε θα διοργάνωναν ομάδες?
Αυτοί αυτό που υποθέτω ότι θα κάνουν θα είναι κάποιες συναντήσεις όπου θα μας καθίζουν σε θέσεις όπου μεταξύ μας δεν πρόκειται να γνωριστούμε και αυτοί θα μιλανε και μετά θα φεύγουμε και αυτό είναι όλο.
Γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία μέσα από αυτό το φόρουμ όπου είναι ένας χώρος όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά άτομα με ψυχολογικά προβήματα,είναι μεγάλη ευκαιρία για να αλληλουποστηριχτούμε μεταξύ μας αλλά κανείς από αυτούς δεν το θελει και κανέναν δεν το συμφέρει κάτι τέτοιο.
Οι άνθρωποι είναι χωρισμενοι σε κατηγορίες.Οι τρόποι σκέψης των ανθρώπων είναι συγκεκριμένοι και οι ανθρωποι πρεπει να ψαξουν να βρουν εκεινους τους ανθρωπους που εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης με αυτους και να κανουν παρεα με αυτους.Οι ανθρωποι αυτοι με τους οποιους ταιριαζουν δεν βρισκονται στο περιβαλλλον στο οποιο απαραιτητα μεγαλωνουν,στο κοινωνικο περιγυρο δλδ.Ειμαστε σκορπισμενοι σε λαθος μερη,σε λαθος ομαδες,ζουμε αναμεσα σε λαθος ανθρωπους,οι οποιοι κιολας μας κανουν δυστυχισμενους,μας καταπιεζουν ,ειναι υπευθυνοι κιολας για τα προβληματα μας και αυτο δε σημαινει οτι ειναι κακοι αυτοι απαραιτητα που μας κανουν δυστυχισμενους και τους βριζουμε ή μας κανουν να αισθανομαστε μισος για αυτος απλα σημαινει οτι δεν ταιριαζουμε με αυτους και πρεπει να αναζητησουμε το περιβαλλον στο οποιο ανηκουμε.
Και τελος παντων μια ενδυναμωσης της ενεργειας του να ερθουν σε επαφη ατομα με προβληματα ψυχολογικα θα ωφελουσε παρα πολυ ετομα με τετοια προβληματα πιστευω.
Γιατι πώς να σε βοηθησει τωρα ενας ψυχολογος με λογια λογια λογια?πόσα λογια και τι να σου πει απο τη στιγμη που δεν εχει περασει καποιο προβλημα σαν το δικο σου?
Ενω αν εχεις διπλα σου καποιον που περναει το ιδιο με σενα δεν θα δινει ο ενας κουραγιο στον αλλον?
δεν ξερω..
08-11-2011, 23:57 #37
βασικα δεν καθησαμε μονο μετα ανεβηκαμε στο φουαγιε και φαγαμε πιτσα φαν.............
I m a Good Person With Bad Attitude
09-11-2011, 04:16 #38
Δηλαδή αν του έβαζε και χέρι τι θα έκανε, θα τον σκότωνε;; Έλεος... Αν δεν μπορεί ο...."ανδρισμός" του να αντέξει το φλερτ από ομοφυλόφυλους δεν κάνει ούτε για αυτήν την δουλειά ούτε για καμία. Μου την έχει πέσει από μπετατζής σε οικοδομή μέχρι πρέσβης στο ξενοδοχείο Grand Bretagne - και ο μπετατζής ήταν πολύ πιο χύμα. Ο πρέσβης μου έκανε απλώς ένα έξυπνο σεξουαλικό υποννούμενο για την πίπα που κάπνιζα (κάποτε), τόσο έξυπνο που χασκογέλασα, αλλά μετά τον απώθησα πολύ ευγενικά. No offence αλλά ο φίλος σου είναι κρυπτο-ομοφυλόφυλος, ντιπ για ντιπ κιόλας. Ταιριάζει άψογα στο προφίλ όσων δεν έχουν ακόμη συμφιλιωθεί με την σεξουαλικότητά τους και μετρούν τον ανδρισμό τους με...πόντους, κάτι που πηγάζει από άλυτα οιδιπόδεια κτλ
Ήμουν και εγώ εκεί, ήμουν ο back-up φωτογράφοςΠολύ ενδιαφέρουσα η διάλεξη γενικώς, και της Αγγελικής και της ζουμερής ξανθιάς και του Κορτώ ^_^ Την καστανή κοπελίτσα μόνο έχασα, προφανώς θα μίλησε πρώτη.
09-11-2011, 08:31 #39
δεν σου περναει απ το μυαλο, οτι καποιοι δεν δεχονται να δινουν σεξουαλικα ανταλλαγματα για να παρουν μια κωλοδουλέια, ειτε αυτοι που τα ζητανε ειναι ανδρες ειτε γυναικες???
ειναι σαν να λες σε μια κοπελα, να καθεται να της πιανει τον κωλο ο λιγουρης ο διευθυντης της για να μην χασει την δουλεια.
ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?
τον εβγαλες και ομοφυλοφιλο τον ανθρωπο στα καλα καθουμενα!!!
αν εσυ αρεσκεσαι να στην πεφτουν η και να συνουσιαζεσαι με ανδρες, δικαιωμα σου.
οσοι δεν θελουν ομως, το "ΟΧΙ" πρεπει να γινεται σεβαστο. δεν ειναι δουλοι οι ανθρωποι για να καθονται να τους στριμωχνουν τα αφεντικα τους στις γωνιες!!
τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα!!!!!
09-11-2011, 10:39 #40
λολ αμα καθεσαι εισαι γκει, αμα τσαντιζεσαι εισαι κρυφο-γκει!!!!!! δλδ να μην πιστευουμε σε αντρες παει τερμααα
09-11-2011, 10:47 #41
09-11-2011, 11:25 #42
τεσπα ο τυπος αυτος ο κοντω, δεν μαρεσε καθολου. δεν κτλβα αν αυτα π λεγε ηταν καλα η σωστα η ξερω γω, αλλα ο τροπος π μιλαγε με τσιτωνε και δν μπορουσα να παρακολουθησω.........επρεπε να ναι πιο ηρεμος η καπως ......δν ξερω.......