από φιλία σε ερωτική σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 175
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τελικά καταλήξαμε να μιλάμε για τη δική μου εμπειρία, ενώ το έθεσα γενικότερα. Αλλά δεν πειράζει.
    Ναι, το έκανα γνωστό μετά από δυο συναντήσεις κιόλας. Ομολογώ ότι βιάστηκα. Και η απάντηση ήταν αυτή: "με πλησίασες σαν φίλη, δεν έγινε τίποτα ερωτικό μεταξύ μας".
    μην βασανιζεσαι.
    δικαιολογιες ειναι...
    δεν ειχατε καμια φιλια, μια γνωριμια πηγατε να κανετε, εστω και χωρις συγκεκριμενο στοχο. δεν υπογραψατε και κανενα μνημονιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην βασανιζεσαι.
    δικαιολογιες ειναι...
    δεν ειχατε καμια φιλια, μια γνωριμια πηγατε να κανετε, εστω και χωρις συγκεκριμενο στοχο. δεν υπογραψατε και κανενα μνημονιο...
    Είναι αρκετές οι λεπτομέρειες που αγνοείς. Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω. Θα αρκετώ να σε διαβεβαιώσω ότι αναπτύξαμε όντως φιλία.

Senior Member
    Είναι αρκετές οι λεπτομέρειες που αγνοείς. Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω. Θα αρκετώ να σε διαβεβαιώσω ότι αναπτύξαμε όντως φιλία.
    τοτε γιατι ρωτας την γνωμη μας, αφου ξερεις τι αναπτυξατε?

Senior Member
    τοτε γιατι ρωτας την γνωμη μας, αφου ξερεις τι αναπτυξατε?
    Η ερώτησή μου είναι σαφής: Γιατί μια φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Διάβασε προσεκτικότερα.

Η ερώτησή μου είναι σαφής: Γιατί μια φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Διάβασε προσεκτικότερα.
    ..γιατί αν ήταν να εξελιχθεί αλλιώς, θα πήγαινε μονο του....

Senior Member
    να σου απαντησω σαφως τοτε: και ΒΕΒΑΙΑ μπορει να εξελιχθει σε ερωτικη σχεση, ιδιαιτερως ευκολα μαλιστα αν σαν φιλια ειχε συντομη καριερα!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..γιατί αν ήταν να εξελιχθεί αλλιώς, θα πήγαινε μονο του....
    Τώρα απαντάς γενικά ή για την περίπτωσή μου; Γιατί όσον αφορά το δεύτερο, δε είναι εφικτό ούτως ή άλλως εξ αποστάσεως μεταξύ αγνώστων κάτι τέτοιο.
    να σου απαντησω σαφως τοτε: και ΒΕΒΑΙΑ μπορει να εξελιχθει σε ερωτικη σχεση, ιδιαιτερως ευκολα μαλιστα αν σαν φιλια ειχε συντομη καριερα!!!!!
    Όταν λες σύντομη καριέρα, εννοείς να είχε λήξει με το να μαλώσουμε ή να αποστασιοποιηθούμε;

Τώρα απαντάς γενικά ή για την περίπτωσή μου; Γιατί όσον αφορά το δεύτερο, δε είναι εφικτό ούτως ή άλλως εξ αποστάσεως μεταξύ αγνώστων κάτι τέτοιο.
    ...χμ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Βέβαια, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αν δεν σου ξεκαθάριζε πως βλέπει όλη τη φάση φιλικά.
    Κοίτα, συνήθως στις σχέσεις από διαδίκτυο και όταν ό άλλος/η δεν είναι σίγουρος/η γι αυτό που νιώθει, το πάει στο ασφαλές φιλικό ώστε να κρατά κάποια απόσταση ασφαλειας με σκοπό όταν συναντηθεί με τον άλλο/η να έχει το αβαντάζ πως δεν έταξε τίποτα αν δεν του βγει κάτι ερωτικό.

Senior Member
    ....

Όταν λες σύντομη καριέρα, εννοείς να είχε λήξει με το να μαλώσουμε ή να αποστασιοποιηθούμε;
    οχι βρε παιδι μου.
    εννοω οταν δεν ειναι μια φιλια χρονων, που επειδη μεγαλωσατε μαζι απο μικρα, νοιωθετε σαν αδερφακια, αλλα μια πολυ προσφατη φιλια.
    ποσο μαλλον εσεις, που ειχατε φιλια μεσω ιντερνετ και γνωριμια δυο μολις συναντησεων.
    μπορει εσυ να ξερεις καλυτερα τι ανταλλαξατε, αλλα εγω τοσο συντομες σχεσεις δεν τις θεωρω φιλιες, τις θεωρω φιλικες...
    και κατα τη γνωμη μου, μπορουν πανευκολα να γινουν ερωτικες απο φιλικες, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χμ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Βέβαια, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αν δεν σου ξεκαθάριζε πως βλέπει όλη τη φάση φιλικά.
    Κοίτα, συνήθως στις σχέσεις από διαδίκτυο και όταν ό άλλος/η δεν είναι σίγουρος/η γι αυτό που νιώθει, το πάει στο ασφαλές φιλικό ώστε να κρατά κάποια απόσταση ασφαλειας με σκοπό όταν συναντηθεί με τον άλλο/η να έχει το αβαντάζ πως δεν έταξε τίποτα αν δεν του βγει κάτι ερωτικό.
    Μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. :P Όσο επικοινωνούσαμε μέσω διαδικτύου πάντως, δεν ξεκαθαρίσαμε τίποτα απ' ολ' αυτά.

Μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. :P Όσο επικοινωνούσαμε μέσω διαδικτύου πάντως, δεν ξεκαθαρίσαμε τίποτα απ' ολ' αυτά.
    οκ. ας το πάμε αλλιώς..
    Εσύ όταν επιασες με μια κοπέλα κουβέντα στο νετ, έψαχνες για φίλους? Πες πως μου απαντάς ναι. Πιστεύεις πως και εκείνη έψαχνε το ίδιο? Μου απαντάς επίσης ναι. Σε σένα λοιπόν βγήκε και κάτι άλλο.
    Οκ, σε εκείνη δε βγήκε.

Senior Member
    Ναι, αλλά γιατί δε βγήκε; Επειδή δε γοητεύτηκε ή εξαιτίας της ήδη υφιστάμενης φιλικής σχέσης;

Ναι, αλλά γιατί δε βγήκε; Επειδή δε γοητεύτηκε ή εξαιτίας της ήδη υφιστάμενης φιλικής σχέσης;
    οχι, νομίζω πως απλά δεν της βγήκε κάτι ερωτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν της άρεσες. Ίσως να μην έγινε αυτό το κλικ.
    Κοίτα, στους άντρες γίνεται πιο εύκολα το κλικ, μόνο και από την εμφάνιση μιας κοπέλας. Στις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικό. Προυποθέτει και άλλα πράγματα τύπου χημεία κλπ.

Senior Member
    Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα σχετικά με ένα φαινόμενο που παρατηρώ απέξω και έτυχε να μου συμβεί κι εμένα προσωπικά. Πολλές φορές λοιπόν οι γυναίκες απορρίπτουν ερωτικά κάποιον με τη δικαιολογία ότι τον βλέπουν σαν φίλο. Δεν καταλαβαίνω όμως, με ποιον τρόπο η φιλία εμποδίζει την εξέλιξη μιας σχέσης σε ερωτικό επίπεδο; Δεν είναι βιολογικός συγγενής ο άλλος για να συνδέεται με δεσμούς αίματος. Οπότε πού είναι το πρόβλημα στο να γίνουν εραστές δύο φίλοι αντίθετου φύλου σύμφωνα πάντα με το γυναικείο τρόπο σκέψης; Όποιος μπορεί, ας μου δώσει μια λογική εξήγηση.
    Για μένα το "σε βλέπω σαν φίλο" είναι ξεκάθαρο. Σημαίνει ότι δε νιώθω ερωτική έλξη για σένα, αλλά μπορεί να μου αρέσεις σαν άνθρωπος. Ποιο είναι το δυσνόητο?
    Αυτό δεν αποκλείει ότι κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.
    Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει ποτέ. Μου έχει τύχει όμως το αντίθετο. Κάποιες ερωτικές σχέσεις να εξελιχθούν σε φιλίες όταν τέλειωσε ο έρωτας.

Senior Member
    αχ βρε sheldon μας έχεις πρήξει τα κάκαλα. Με το μπαρδόν δηλαδή :) Γιατί το ψιρίζεις τόσο? Ποιο είναι το πρόβλημα επί της ουσίας?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast