Υποφέρεις από gay mental images? Ιδού οι λύσεις!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Υποφέρεις από gay mental images? Ιδού οι λύσεις!

Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω.
    Και να ήταν μόνο αυτά...έχω πληροφορίες από στέλεχος μυστικών υπηρεσιών ότι τα LGBTI πλάσματα έχουν ανακαλύψει τρόπους πολλαπλασιασμού κλεμμένους από τον κόσμο των βακτηρίων. Με διχοτόμηση!
    Δε θες να φανταστείς το εφιαλτικό σενάριο να μεταπηδήσουν (εκτός απ' το μυαλό σου δηλαδή) και σε άλλες αναπαραγωγικές μεθόδους. Πχ των σπορομυκήτων. Τότε θα εξαπλώνονται μέσω του αέρα!!!

Εγώ το βράδυ που κοιμάμαι βάζω ένα καπελάκι από αλουμινόχαρτο. Το διάβασα να το κάνει ένα μέλος των Muse και είπα να το αντιγράψω.Έτσι θα είμαι και σωστή φαν και θα αποκρούω τις προσπάθειες εισβολής ανώμαλων εικόνων στον ιππόκαμπο, τον μετωπιαίο μου λοβό και το gray matter μου. Ουστ αηδιαστικές ηδυπαθείς περιπτύξεις κολασμένων τριχωτών σωμάτων σε ποικίλους σχηματισμούς. Αν δεν είναι τριχωτά δεν αηδιάζω τόσο, με ενοχλούν λιγότερο στο στομάχι. #Βοηθάει να μην έχεις φάει βαριά πριν.

Επίσης προτείνω ειδική διατροφή με σούπερ τροφές. Σπιρουλίνα, ιπποφαές, χυμούς γκουαρανά, μέλι με καρύδια, μπακαλιάρο σκορδαλιά και ακάι μπέρι. Από τότε που ξεκίνησα πάλι έχω mental images όλων των εκπροσώπων φύλων, φυλών και γούστων, αλλά αυξήθηκε η αντοχή μου όταν ανεβαίνω σκάλες.

Για τα κουλτουριάρικα μέρη/κανάλια/τέχνες δεν ξέρω να σας πω πώς θα αντιμετωπίσετε τα πλάσματα. Προτείνω ψεκασμό των χώρων με ληγμένα χημικά, πλεξούδες σκόρδο στο λαιμό και σετ απήγανο-τσαντάκι και γόβες εμποτισμένες σε τζους σκιλλοκρέμμυδου του αλεξίκακου.

Διάβασε και τούτη τη λίστα να διαπιστώσεις πόσο έντονο έχει γίνει το πρόβλημα σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

1)Aηδιαστικά gay images

2) Καταστροφή του όζοντος από τα CFCs και αύξηση των ωκεάνειων θερμοκρασιών.

3)Περιφρούρηση της βουλής από το κουκουέ μαζί με τους μπάτσους

4)Γυναίκα ενόχλησε σεξουαλικά την Χρύσπα. Σοκαρισμένη η τραγουδίστρια από την άσχημη εμπειρία.

5)Πιτυρίδα, ακμή, βουλωμένες αποχετεύσεις

6)Πληθυσμιακή έκρηξη. Ραγδαία μείωση αποθεμάτων ενεργειακών πόρων.

7)Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και bad hair days

8)απειλή έκλυσης ραδιενεργών υλικών από πυρηνικά εργοστάσια.

*πάω να δω gay τσόντα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγω υποφερω απο δαυτο
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    το 5 παει για μενα XD

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 05-11-2011 at 14:51.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το 5 παει για μενα XD

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    αυτο σημαινει να θετεις υψηλους στοχους!!!!! ;p
    Last edited by Idella; 05-11-2011 at 14:51.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    ή απλα να κανεις τραβελοθεραπεια.

Senior Member
    για τραβελιν (travleling) κανεισ!!!!

Banned
    στο τραβελ εητζενσι.

Banned
    Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι αλλά με ενοχλεί που θέλουν να τους κάνουν και όλους τους υπόλοιπους γκέι. Ξέρετε τι έχετε; Όπως μου είχε πει μια κοπέλα παλιά "τρελάθηκα και νομίζω πως είσαι εσύ τρελός".

Senior Member
    Ignore list.
    #δεν ξέρω αν σας τό'πα, αλλά μόλις χάλασε η κουμπαριά.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Υπενθυμίζω στην/στον moderator το Β2 της ενότητας 'Β' των όρων χρήσης, άρα οι λέξεις "τραβέλι" και "*********" ως χαρακτηρισμοί διεμφυλικού ατόμου και ομοφυλόφιλου άντρα, από τον χρήστη ΚΕΝΟ εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή και ζητώ να σβηστούν και οι δύο.

*διόρθωσα τη λέξη διαφυλικό σε διεμφυλικό καθώς το δεύτερο είναι το σωστό.
    Last edited by RainAndWind; 05-11-2011 at 05:14.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    ΛΟΛ, ελεος RainAndWind αυτους τους χαρακτηρισμους τους εγραψα για ΠΛΑΚΑ, ακριβως γιατι και το ολο θεμα το κανες για ΠΛΑΚΑ (εκτος αν σοβαρολογουσες τοσο ειδικα στα 8 αυτα που εγραψες).
    νομιζω πως μεγαλυτερο προβλημα εχεις εσυ με τις λεξεις, παρα οι ανθρωποι οι ιδιοι.
    κι οταν μου την επεσε ενας gay δεν τον εβρισα ουτε καν του φερθηκα ασχημα ή ρατσιστικα να ξεκοψω απ'τη παρεα του, απλα του εξηγησα οτι παω μονο με κοριτσακια.
    αν κι οντως γουσταρω τραβελια, και θα εκανα και σχεση μαζι τους!
    καταταλλα καντε με και ignore και ban κι οτι θελετε εδω, αποχωρησα προχτες απ'το φορουμ, ποτε δεν ειμασταν ΜΑΖΙ εξαλλου, εγω μονιμως ΧΩΡΙΑ ειμαι παντου.

Senior Member
    .....
    καταταλλα καντε με και ignore και ban κι οτι θελετε εδω, αποχωρησα προχτες απ'το φορουμ, ......
    τι εννοεις με αυτο? :confused:
    αν αποχωρησες προχθες, ποιος γραφει με το ονομα σου απο προχθες μεχρι τωρα?

Banned
    ο αρρωστιαρης χρηστης που με αντιγραψε και πολυ θα ηθελε να ειναι ΚΕΝΟ!
    αστα τωρα Remedy, τα βαρεθηκα τα φλορουμς, αχρηστα μου ειναι, ουτε τους προβληματισμους μου δε μπορω να γραφω πλεον εδω.
    μια κοπελα που γουσταρα μονο πριν κατι μερες, εξαφανιστηκε κι εκεινη, οποτε δεν εχω λογο να παραμενω...
    ποτε δεν ανηκα στο παρεακι σας εξαλλου. δε μου προσφερε τιποτα αυτο. γιαυτο γεια σας γεια σας καντε οτι θελετε.

Senior Member
    ο αρρωστιαρης χρηστης που με αντιγραψε και πολυ θα ηθελε να ειναι ΚΕΝΟ!
    αστα τωρα Remedy, τα βαρεθηκα τα φλορουμς, αχρηστα μου ειναι, ουτε τους προβληματισμους μου δε μπορω να γραφω πλεον εδω.
    μια κοπελα που γουσταρα μονο πριν κατι μερες, εξαφανιστηκε κι εκεινη, οποτε δεν εχω λογο να παραμενω...
    ποτε δεν ανηκα στο παρεακι σας εξαλλου. δε μου προσφερε τιποτα αυτο. γιαυτο γεια σας γεια σας καντε οτι θελετε.
    αυτο με την προχθεσινη σου αποχωρηση, παρα την διευκρινιση, δεν το καταλαβα..

γενικοτερα παντως, καλωσυνη σου οταν μας ενημερωνεις για τις προθεσεις σου να αποχωρησεις (το αναφερεις συχνα), αλλα πιστευω οτι το θεμα της αποχωρησης ειναι προσωπικο του καθε χρηστη και μπορει να μην οφειλεται καν σε θεματα του φορουμ.
    παρολα αυτα εχουμε δει πολλες δηλωσεις περι αποχωρησεων, και πολυ καλως, εφοσον καποιος θελει να μοιραστει τις αιτιες.
    βεβαια τα περισσοτερα απο αυτα τα ατομα επιστρεφουν αργα η συντομα με τα ιδια η αλλαγμενα νικ, πραγμα που δειχνει οτι στην πραγματικοτητα αυτο που χρειαζοντουσαν ηταν ενα διαλλειμα :)
    και ειναι λογικο, καθως τπτ δεν ειναι για χορταση, ουτε και το φορουμ φυσικα και αν καποιος παρα την δυσαρεσκεια που συχνα εκφραζει ειναι εδω μεσα 24/7 και δεν μπορει να κοντρολαρει την παρουσια του, λογικο ειναι καποια στιγμη να θελει να απομακρυνθει εντελως. εστω και παροδικα....

για το λεγομενο "παρεακι" ομως, διαφωνω πληρως.
    δεν υπαρχει ΕΝΑ παρεακι στο φορουμ.
    υπαρχει ΤΟ φορουμ και πολλα μικρα και μεγαλυτερα παρεακια, αναλογα με τα γουστα και τα ενδιαφεροντα του καθενα.
    υπαρχουν παρεακια των 2 ατομων, ειτε με σκοπο την φιλια ειτε με σκοπο την ευρεση συντροφου (αν δεν με απατα η μνημη μου, μας εχεις πει οτι κι εσυ εχεις βγει με κοπελες απο το φορουμ).
    να θυμηθω ανακοινωσεις και αλλων ατομων μετα απο διαφωνιες τους, για σχεσεις που ειχαν φιλικες η ερωτικες, πριν μαλωσουν...
    και πολλα πολλα πολλα αλλα ζευγη απο παρεακια που δεν εχουν ανακοινωθει ποτε ;)
    υπαρχουν και παρεακια παραπανω των δυο ατομων καθετως και οριζοντιως, παραλληλα με τα μικρα παρεακια, αναλογως γουστων και συμπνοιας αποψεων.
    ακομα και το σωματειο "ΜΑΖΙ", σαν παρεακι απο το φορουμ ξεκινησε, ατομων που εχουν κοινα θεματα να αντιμετωπισουν....

οι περισσοτεροι εδω, μιλουν φιλικα με καποια ατομα , ανα δυο, ανα τριο, ανα τεσσσερο και χιαστι....
    συνηθιζεται η καραμελα της παρεας του φορουμ η "κλικας", αλλα το πιο αστειο ειναι, οτι οσοι κατα καιρους εχουν αναφερθει σε αυτην σαν επιχειρημα για το δικιο των λογων τους, εννοουν αλλα ατομα μεταξυ τους για το περιεχομενο της περιφημης "κλικας"...

ας τελειωνει λοιπον το θεμα "το παρεακι σας" γιατι οσοι κατα καιρους το επικαλουνται εχουν περισσοτερα παρεακια εδω μεσα απο αυτους που κατηγορουν (αν δεχτουμε οτι η παρεα, αποτελει κατηγορια...)

Banned
    Remedy ειμαστε offtopic,επειδη παραμενεις ομως μονο σε οσα βλεπεις στο φορουμ, να εξηγησω δυο πραγματα:

1. εχω πει οντως πολλες φορες οτι θελω να φυγω απ'το φορουμ, λογο σιχαμαρας απ'τη συμπεριφορα ορισμενων και ειδικα την υποκρισια. υποκρισια σαν τη δικια σου οταν με απειλουσες με μηνυσεις, και σαν της RainAndWind σ'αυτο το θεμα που κολλησε στις λεξεις επειδη και καλα προσβαλλουν. παλιοτερα εξαφανιζομουν τελειως για 15 μερες ισως και περισσοτερο οταν βαριομουν, ποτε δεν επεστρεψα ομως με νεο λογαριασμο γιατι γραφω σαν KENO κυριολεκτικα οτι θελω! ακομα κι οταν δοκιμασαν να με αντιγραψουν παλι ειδες δεν ζητησα απ'το Νικο να μου αλλαξει nickname ή να ξεκινησω αλλο, συνεχισα σαν KENO. τη τελευταια φορα που εξαφανιστηκα και δεν ημουν καλα κι ελεγα πως θελω να αυτοκτονισω κι ολας γιατι τα παντα μοιαζουν ματαια, καποιοι ανοιξαν μεχρι και θεμα εδω να επιστρεψω γιατι ανησυχουσαν!

2. ναι εχω βγει με κανα δυο χρηστριες απο εδω μεσα, επειδη ΑΥΤΕΣ το θελαν. συγκεκριμενα η μια ηταν και μεγαλυτερη μου και δεν με ενδιεφερε και τοσο, επεμενε ομως με προσωπικα μηνυματα και επειδη μεναμε και αρκετα κοντα, κανονισαμε και βγηκαμε. το να κανεις μια γνωριμια δε σημαινει οτι καταληγεις παντα στο κρεβατι. οταν εισαι μονος σου ξερεις δε το πολυσκεφτεσαι, απλα κανεις μια γνωριμια ελπιζωντας απλα να περασεις λιγες ωρες ευχαριστα μιλωντας με εναν ανθρωπο ή πηγαινωντας στο σινεμα μαζι του κλπ (αυτο εκανα με τη μια). οι χρηστριες αυτες δεν εχουν καμια σχεση με την χρηστρια που εγραψα παραπανω οτι γουσταρα τελευταια πριν κατι μερες. και δεν ειχε να κανει τοσο το φορουμ σε αυτο, περισσοτερο του μσν καταληξη ηταν. στο φορουμ δε γραφω για ευρεση συντροφου γιατι τοτε θα καταντουσα Seduction να στελνω σε ολες μηνυματα με πεσιμο και να τις προσθετω στη λιστα μου χωρις λογο. αμα δεις η λιστα μου ειναι ΑΔΕΙΑ, ακριβως διοτι δεν εμπιστευομαι κανενα μελος απο εδω, ουτε κανενα μου προσφερει τιποτα αλλο παρα μονο τις αποψεις του. σαφως εχω συμπαθειες σαν τη Μπροκεν_Ντολλ αλλα αυτο δε σημαινει κατι παραπανω, ουτε θυμαμαι να της εστειλα για να βγουμε, σε καμια δε στελνω απο μονος μου γιατι δε θελω να ενοχλησω! απο εκει και περα εγω ποτε δεν ημουν μερος ΚΑΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ, ουτε στο chat που εχετε μπηκα ποτε (αν χρησιμοποιησε αλλος το nickname μου δε το ξερω ουτε με ενδιαφερει), γιατι το θεωρω χασιμο χρονου. αν καποιος θελει να μου μιλησει μπορει να ερθει να με βρει στο μσν και να μου πει το οτιδηποτε! και παλι το οτι μιλαμε εκει δε σημαινει κατι παραπανω για μενα.

Page 1 of 2 12 LastLast