Ειναι οντως ιδεοληψια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χμ μαλλον μπερδευεσαι με τον εαυτο σου.
    Εσυ εκανες την κοτα και εξαφανιστηκες. Εγω ότι λέω το υποστηρίζω και φυσικα με κοφτει προσωπικα οταν καποιος λεει πως αυτος ο χώρος εχει κατηγορηθει για σωρεια παρανομων πραξεων. Συμμετέχω εδώ και θέλω να ξέρω τι γίνεται.
    και γω σου είπα ότι απάντησα στον αρμόδιο και δεν είναι δική σου δουλειά ν' ασχολείσαι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    και γω σου είπα ότι απάντησα στον αρμόδιο και δεν είναι δική σου δουλειά ν' ασχολείσαι.
    το πόσο θα ασχολουμαι είναι πρόβλημα μου και μέχρι να μου απαντήσεις τι εννοούσες, θα σου βάζω το λινκ να θυμασαι τη μλκια που εκανες και δεν ζητησες συγνωμη.

Junior Member
    Hello!!!! ???!!!

Τελικα μηπως εχετε μια μορφη ιδεοληψιας η μια με την αλλη !!! lol!!

το λεω γιατι ξεκινησα το thread σχετικα με ενα προβλημα μου, θα σας παρακαλεσω λοιπον αν εχετε ν προσθεσετε κατι επ αυτου καλως, διαφορετικα δεν βλεπω πως η αντιμαχια σας μπορει να με βοηθησει...

Junior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Υπήρχαν εποχές που δεν τις είχες? Περίοδοι δλδ καθαρές από τέτοιες εμμονικές σκέψεις?
    Βασικα, οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα ειχα μια ευαισθησια μην κανω κακο σε καποιον αλλο ανθρωπο - Ενδεχομενως λοιπον με το περασμα των χρονων σε συνδυασμο με καποιοα δυσαρεστα περιστατικα στο στενο οικογενειακο κυκλο (θανατους, σοβαρες αρρωστειες κλπ τα τελευταια χρονια) αυτη μου η ευαισθησια να εχει γινει ... υπερευσθησια , χωρις ποτε βεβαια οταν εχει συμβει κατι τετοιο να μου "κολλαει" οτι εγω φταιω ή να εχω ενοχικα συναισθηματα για κατι τετοιο-- ειναι μαλλον ο φοβος του να μην κανω, παρα το οτι εχω ποτε νοιωσει οτι πραγματικα καποιος επαθε κατι κακο απο μενα.

Σχετικα με τις αλλες εικονες πχ με τα θεια που ανεφερα, ειναι κατι περισσοτερο σαν να τεσταρω τον εαυτο μου, οτι πχ μια τετοια δυσαρεστη εικονα δεν την δεχομαι και την αποτασω/αρνουμαι.. Οποτε για αυτο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ιδεοληψια με την εννοια οτι θεωρω οτι ολοι οι ανθρωποι ανησυχουμε για τους οικειους μας και ολοι μας εχουμε "γραμμες" ηθικης για τα θεια --

Ισως απλα να ειμαι υπερβολικος και υποχονδριος γιατι οπως ξαναειπα οταν τα σκεφτομαι με τον εαυτο μου βλεπω ξεκαθαρα τις "απαντησεις" και γενικοτερα "ψαχνομαι" και μαλλον ψυριζω τα παντα (ισως και λογω επαγγελματος, εχω μια εμφυτη περιεργεια για ολα και δεν με ικανοποιουν οι ετοιμες απαντησεις, αλλα μαλλον θελω να φτανω σε ενα συμπερασμα μονος μου, και ας ειναι το ιδιο με αυτο που αρχικα ο αλλος μου ελεγε εξ'αρχης --"πρεπει" να το αμφισβητησω ισως και να το "χλευασω" και να αρχισω απο το μηδεν, οποτε δινω και αυτη τη διασταση πχ στις εμμονες μου μερικες φορες με προσβλητικες ιδεες προς τα θεια, οτι δλδ, δεν δεχομαι πχ την "ιδεα" της θρησκειας γιατι μου την πλασαραν οταν ημουν μικρος στο σχολειο, αλλα θα δεχτω την μια ή την αλλη ιδεα αφου πρωτα εγω την φιλτραρω κοκ...)

Και οχι, δεν ειχα παντα αυτες τις εμμονικες ιδεες, αλλα οπως ειπα ειχα παντα το φοβο μην κανω κακο σε αλλο, αλλα μεχρι εκει, δεν "κολλαγα" οσο κολλαω τωρα μερικες φορες.

Senior Member
    Αν σκεφτείς τον εαυτό σου ως "κακό", αυτό σε τρομοκρατεί?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αν σκεφτείς τον εαυτό σου ως "κακό", αυτό σε τρομοκρατεί?
    Οχι , σε καμια περιπτωση..Το να σκεφτω τον εαυτο μου ως "κακο" ειναι ενας αλλος ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12