Results 1 to 11 of 11
Thread: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ
-
05-11-2011, 20:10 #1
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ
Γειά σας, είμαι καινούριος στην παρέα. Είδα ότι υπάρχουν πανομοιότυπα θέματα, αλλά το δικό μου διαφέρει. Κι αυτό γιατί ενώ έχω τρεις κολλητούς φίλους αλλά δυστυχώς στα 5 χρόνια που είμαι κολλητός με τους δύο και στα δύο με τον άλλον, έχουμε βγεί μόλις 1-2 φορές και μόνο με τους δύο. Δυστυχώς είναι έτσι τα πράγματα που είμαι σχολείο-φροντιστήριο-σπίτι. Τα Σάββατα πάντα με πιάνει κατάθλιψη. Κι επειδή θα μου πείτε γιατί δεν κάνω εγώ την πρώτη κίνηση σας λέω ότι ο ένας είναι το κλασικό "σπασικλάκι" που τα μόνα που ξέρει είναι τα μαθήματα και το playstation, ο άλλος μένει σε χωριό και βγαίνει ελάχιστα, αλλά ούτε και τον νοιάζει ιδιαίτερα και ο τρίτος βγαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα αλλά με άλλη παρέα και δεν έχει κάνει ποτέ την κίνηση να μου προτείνει να πάω κι εγώ. Πρέπει ακόμα να σας πω, ότι μένω σε μικρή επαρχιακή πόλη γεμάτη κλίκες και είναι δύσκολο να κάνεις νέους φίλους...
- 05-11-2011, 21:33 #2
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς. Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ, μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε, ως το τέλος πέρασα ολόκληρη την εφηβεία μου μόνος. :(
06-11-2011, 01:10 #3
-Διεγραψε τον τριτο κολητο γιατι σε πουλαει βγαινοντας με αλλους .
-Πηγαινε και συ κανα σαβατοκυριακο σε χωριο με τον δευτερο κολλητο σου, τωρα τον χειμωνα ειναι ωραια και θα περασεται ωραια ..
-Και προσπαθησε εσυ να ξεκολησεις τον πρωτο κολλητο , το σπασικλακι , Δεν μπορει να μην θελει να βγει εστω ενα σαββατο ;
-τελος αν αποτυχουν αυτες οι προσπαθειες , σορυ αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις λαθος κολητους και πρεπει να κανεις αντικαταστασεις ....
08-11-2011, 22:01 #4
προσθεστε κι εμενα στη λιστα αυτων που δεν εχουν παρεα για να βγαινουν. μονο που εγω δεν εχω κανεναν, ουτε καν φιλους ή γνωστους! κι οσοι ηταν εδω απ'τη γειτονια πρωην συμμαθητες κλπ, πλεον δε με θυμουνται κι αν με δουν στο δρομο ουτε καν παιζει να μιλησουμε. ορισμενες φορες ευχομαι να ανηκα καπου απλα για να ανηκω και να λεω ανηκω εκει και ειμαστε ολοι μια ομαδα. να υπαρχουν ανθρωποι απλα για παρεα, να εχουμε εστω ενα κατι κοινο, κι ας μη σε καταλαβαινουν ρε παιδι μου, απλα να κυκλοφορειτε μαζι και να βγαινεις λιγο απ'το σπιτι να ξεσκας.
08-11-2011, 22:09 #5
Ούτε εγω βγαίνω εξώ.
Έχω να δω τόσο καιρό τον ήλιο που ακόμα και η συννεφιά με τυφλώνει :)there's too much blood in my caffeine system
08-11-2011, 22:22 #6
μικρυνε και η μερα ;)
08-11-2011, 22:29 #7
Ωραία είναι και τώρα που νυχτώνει νωρίς!!
there's too much blood in my caffeine system
08-11-2011, 23:39 #8
Αγορι μου καταρχην θα σε συμβουλευα να μην παραμυθιαζεσαι απο την τβ η οποια δειχνει μονιμως στις διαφημησεις ευτυχισμενα κ ομορφα εφηβικα παρεακια που κανουν πολλα πραγματα μαζι,γελανε κτλ κτλ ολα αυτα ειναι παραμυθι.Ολοι ανεξερετως έχουμε περάσει καποιο λουκι στην εφηβια, αλλος μικροτερο αλλος μεγαλυτερο, παρα πολυς κοσμος ειναι μονος ,ειναι φαινομενο της εποχης.Ακουσε με.Πολλα παιδια ειναι εκει εξω που νιωθουν σαν εσενα,πολλοι ειναι οι υποψηφιοι επομενοι φιλοι σου.Ασε τον εαυτο σου ελευθερο και βγαλε απο το μυαλο σου τις κλικες, να λεσ καθε μερα στον εαυτο σου οτι εισαι ενας ανθρωπος με πολλα χαρισματα που αξιζει να τον κανουν παρεα και ειναι τυχερος αυτος που σε εχει φιλο.Στο φροντηστιριο σου ολο και με καποιον θα πιανεις την κουβεντα, γραψου και σε μια αθλητικη δραστηριοτητα , κατεβα στην πλατεια οταν ειναι και οι αλλοι.Το μονο που χρειαζεσαι ειναι θαρρος-θρασοσ και αυτοπεπιθηση.Μην βυθηζεσαι στον εαυτο σου.Βγες εκει εξω με τσαμπουκα.
11-11-2011, 13:28 #9
και εγω ειχα περασει μια εντελως ηλιθια καταθλιπτικη ανηθικη εφηβεια με τις φιλες μου να με παρατανε στην 3η λυκειου και να βγαινω μονη η να κανω παρεα ασχετους ανδρες μεγαλυτερους και πολυ σεξ..ευτυχως εβαλα μυαλο και τωρα δεν με νοιαζει κ τοσο που δεν εχω φιλους το χω λιγο σαν παραπονο αλλα δεν με νοιαζει εχω μερικους πλατωνικους σχεση κατοικιδιο οικογενεια..
11-11-2011, 14:23 #10
Δεν είναι μόνο στην τιβι είναι και καθημερινότητα, φτανει να σαι απ τους τυχερους κι ανεμελους που ειναι σε παρεες κατι που δε συμβαινει με τον Νικολα. Και τον καταλαβαινω όταν λεει ποσο άσχημα νοιώθει το Σαββατο, κι άλλοι περασαν παρομοια και είναι σε θεση να τον καταλάβουν. Συμφωνω όμως μαζί σου ότι υπάρχουν υποψήφιοι φίλοι, φτανει να μην βυθιστεί στον εαυτό του εξαιτίας της απογοητευσης που του προκαλεί η μοναξιά. Ας ψαξει για ατομα που του ταιριάζουν που σιγουρα καποιοι υπάρχουν, να βελτιωσει απ όλες τις πλευρες τον εαυτο του σαν χαρακτηρα πρώτα και η μοναξιά να μην επιτρέψει ποτε να καταρρακώσει τις άλλες όψεις της ζωής τους πχ χαμηλή αποδοση στα μαθήματα.
γιάννης
11-11-2011, 15:29 #11
Γεια σου!!!! Μεγάλωσα και γω σε επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνω τι λες, αλλά από....την ανάποδη. Εγώ έβγαινα έξω μόνη μου και δημιουργούσα στέκια. Η επαρχιακή πόλη έχει το προνόμιο να βρίσκεις συχνά γνωστούς, στη δική σου περίπτωση ίσως συμμαθητές από το σχολείο ή και από το φροντιστήριο, οπότε το να βγεις μόνος σου δεν είναι και τόσο άσχημο όσο νομίζεις. Αυτήν την τακτική τη συνέχισα και σε μεγαλούπολη, όπου βγαίνοντας μόνη μου γνώρισα δεκάδες κόσμου. Θα μου πεις πως επειδή είμαι γυναίκα με πλησίαζαν πιο εύκολα. Δεν είναι όμως έτσι, γιατί ουδέποτε, εκτός περιπτώσεων μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού, δέχτηκα ερωτική προσέγγιση. Αντίθετα γνωρισα και άντρες και γυναίκες. Απλώς εμένα μου άρεσε και μου αρέσει να βγαίνω μόνη.
Μην κλείνεσαι στο σπίτι, αν δεν σου κάθεται καλά να βγεις μονος, κάνε εσυ μια πρόταση σε κάποιον άλλο, περαν των πεντε φιλων σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είμαι βέβαιη ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.