Results 1 to 15 of 15
Thread: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ
-
05-11-2011, 20:10 #1
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ
Γειά σας, είμαι καινούριος στην παρέα. Είδα ότι υπάρχουν πανομοιότυπα θέματα, αλλά το δικό μου διαφέρει. Κι αυτό γιατί ενώ έχω τρεις κολλητούς φίλους αλλά δυστυχώς στα 5 χρόνια που είμαι κολλητός με τους δύο και στα δύο με τον άλλον, έχουμε βγεί μόλις 1-2 φορές και μόνο με τους δύο. Δυστυχώς είναι έτσι τα πράγματα που είμαι σχολείο-φροντιστήριο-σπίτι. Τα Σάββατα πάντα με πιάνει κατάθλιψη. Κι επειδή θα μου πείτε γιατί δεν κάνω εγώ την πρώτη κίνηση σας λέω ότι ο ένας είναι το κλασικό "σπασικλάκι" που τα μόνα που ξέρει είναι τα μαθήματα και το playstation, ο άλλος μένει σε χωριό και βγαίνει ελάχιστα, αλλά ούτε και τον νοιάζει ιδιαίτερα και ο τρίτος βγαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα αλλά με άλλη παρέα και δεν έχει κάνει ποτέ την κίνηση να μου προτείνει να πάω κι εγώ. Πρέπει ακόμα να σας πω, ότι μένω σε μικρή επαρχιακή πόλη γεμάτη κλίκες και είναι δύσκολο να κάνεις νέους φίλους...
- 05-11-2011, 21:33 #2
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς. Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ, μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε, ως το τέλος πέρασα ολόκληρη την εφηβεία μου μόνος. :(
06-11-2011, 01:10 #3
-Διεγραψε τον τριτο κολητο γιατι σε πουλαει βγαινοντας με αλλους .
-Πηγαινε και συ κανα σαβατοκυριακο σε χωριο με τον δευτερο κολλητο σου, τωρα τον χειμωνα ειναι ωραια και θα περασεται ωραια ..
-Και προσπαθησε εσυ να ξεκολησεις τον πρωτο κολλητο , το σπασικλακι , Δεν μπορει να μην θελει να βγει εστω ενα σαββατο ;
-τελος αν αποτυχουν αυτες οι προσπαθειες , σορυ αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις λαθος κολητους και πρεπει να κανεις αντικαταστασεις ....
08-11-2011, 22:01 #4
προσθεστε κι εμενα στη λιστα αυτων που δεν εχουν παρεα για να βγαινουν. μονο που εγω δεν εχω κανεναν, ουτε καν φιλους ή γνωστους! κι οσοι ηταν εδω απ'τη γειτονια πρωην συμμαθητες κλπ, πλεον δε με θυμουνται κι αν με δουν στο δρομο ουτε καν παιζει να μιλησουμε. ορισμενες φορες ευχομαι να ανηκα καπου απλα για να ανηκω και να λεω ανηκω εκει και ειμαστε ολοι μια ομαδα. να υπαρχουν ανθρωποι απλα για παρεα, να εχουμε εστω ενα κατι κοινο, κι ας μη σε καταλαβαινουν ρε παιδι μου, απλα να κυκλοφορειτε μαζι και να βγαινεις λιγο απ'το σπιτι να ξεσκας.
08-11-2011, 22:09 #5
Ούτε εγω βγαίνω εξώ.
Έχω να δω τόσο καιρό τον ήλιο που ακόμα και η συννεφιά με τυφλώνει :)there's too much blood in my caffeine system
08-11-2011, 22:22 #6
μικρυνε και η μερα ;)
08-11-2011, 22:29 #7
Ωραία είναι και τώρα που νυχτώνει νωρίς!!
there's too much blood in my caffeine system
08-11-2011, 23:39 #8
Αγορι μου καταρχην θα σε συμβουλευα να μην παραμυθιαζεσαι απο την τβ η οποια δειχνει μονιμως στις διαφημησεις ευτυχισμενα κ ομορφα εφηβικα παρεακια που κανουν πολλα πραγματα μαζι,γελανε κτλ κτλ ολα αυτα ειναι παραμυθι.Ολοι ανεξερετως έχουμε περάσει καποιο λουκι στην εφηβια, αλλος μικροτερο αλλος μεγαλυτερο, παρα πολυς κοσμος ειναι μονος ,ειναι φαινομενο της εποχης.Ακουσε με.Πολλα παιδια ειναι εκει εξω που νιωθουν σαν εσενα,πολλοι ειναι οι υποψηφιοι επομενοι φιλοι σου.Ασε τον εαυτο σου ελευθερο και βγαλε απο το μυαλο σου τις κλικες, να λεσ καθε μερα στον εαυτο σου οτι εισαι ενας ανθρωπος με πολλα χαρισματα που αξιζει να τον κανουν παρεα και ειναι τυχερος αυτος που σε εχει φιλο.Στο φροντηστιριο σου ολο και με καποιον θα πιανεις την κουβεντα, γραψου και σε μια αθλητικη δραστηριοτητα , κατεβα στην πλατεια οταν ειναι και οι αλλοι.Το μονο που χρειαζεσαι ειναι θαρρος-θρασοσ και αυτοπεπιθηση.Μην βυθηζεσαι στον εαυτο σου.Βγες εκει εξω με τσαμπουκα.
11-11-2011, 13:28 #9
και εγω ειχα περασει μια εντελως ηλιθια καταθλιπτικη ανηθικη εφηβεια με τις φιλες μου να με παρατανε στην 3η λυκειου και να βγαινω μονη η να κανω παρεα ασχετους ανδρες μεγαλυτερους και πολυ σεξ..ευτυχως εβαλα μυαλο και τωρα δεν με νοιαζει κ τοσο που δεν εχω φιλους το χω λιγο σαν παραπονο αλλα δεν με νοιαζει εχω μερικους πλατωνικους σχεση κατοικιδιο οικογενεια..
11-11-2011, 14:23 #10
Δεν είναι μόνο στην τιβι είναι και καθημερινότητα, φτανει να σαι απ τους τυχερους κι ανεμελους που ειναι σε παρεες κατι που δε συμβαινει με τον Νικολα. Και τον καταλαβαινω όταν λεει ποσο άσχημα νοιώθει το Σαββατο, κι άλλοι περασαν παρομοια και είναι σε θεση να τον καταλάβουν. Συμφωνω όμως μαζί σου ότι υπάρχουν υποψήφιοι φίλοι, φτανει να μην βυθιστεί στον εαυτό του εξαιτίας της απογοητευσης που του προκαλεί η μοναξιά. Ας ψαξει για ατομα που του ταιριάζουν που σιγουρα καποιοι υπάρχουν, να βελτιωσει απ όλες τις πλευρες τον εαυτο του σαν χαρακτηρα πρώτα και η μοναξιά να μην επιτρέψει ποτε να καταρρακώσει τις άλλες όψεις της ζωής τους πχ χαμηλή αποδοση στα μαθήματα.
γιάννης
11-11-2011, 15:29 #11
Γεια σου!!!! Μεγάλωσα και γω σε επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνω τι λες, αλλά από....την ανάποδη. Εγώ έβγαινα έξω μόνη μου και δημιουργούσα στέκια. Η επαρχιακή πόλη έχει το προνόμιο να βρίσκεις συχνά γνωστούς, στη δική σου περίπτωση ίσως συμμαθητές από το σχολείο ή και από το φροντιστήριο, οπότε το να βγεις μόνος σου δεν είναι και τόσο άσχημο όσο νομίζεις. Αυτήν την τακτική τη συνέχισα και σε μεγαλούπολη, όπου βγαίνοντας μόνη μου γνώρισα δεκάδες κόσμου. Θα μου πεις πως επειδή είμαι γυναίκα με πλησίαζαν πιο εύκολα. Δεν είναι όμως έτσι, γιατί ουδέποτε, εκτός περιπτώσεων μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού, δέχτηκα ερωτική προσέγγιση. Αντίθετα γνωρισα και άντρες και γυναίκες. Απλώς εμένα μου άρεσε και μου αρέσει να βγαίνω μόνη.
Μην κλείνεσαι στο σπίτι, αν δεν σου κάθεται καλά να βγεις μονος, κάνε εσυ μια πρόταση σε κάποιον άλλο, περαν των πεντε φιλων σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είμαι βέβαιη ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.
23-07-2025, 22:44 #12
Είναι πολύ σκληρό που βλέπω τα προβλήματα που είχα πριν 14 χρόνια που ήμουν παιδάκι να τα έχω ακόμα 14 χρόνια μετά που είμαι 30 και ζω πια στην Αθήνα.
Ακόμα δυσκολεύομαι στο θέμα παρέα. Ακόμα δεν έχω κάποιον να ταυτίζονται οι τρόποι διασκέδασης που μας αρέσουν. Ίσως γιατί εξελίχθηκα σε έναν γκει ενήλικα, όχι ιδιαίτερα όμορφο, όχι με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, όχι με κάτι γενικά που θα φέρει και θα κρατήσει ανθρώπους κοντά του.
Είναι λίγο ειρωνικό γιατί τα ερωτικά μου έχουν εξελιχθεί πιο εύκολα από ότι εξελίχθηκαν τα φιλικά μου. Είναι λίγο άσχημο γιατί πέρασαν τα χρόνια και δεν κατάφερα να ενταχθώ κάπου.
Είναι λίγο δύσκολο πια να φτιάξω την ζωή μου
23-07-2025, 22:55 #13
και γιατι ειναι τοσο διαφορετικα τα ερωτικα σου απο τα φιλικα σου; δεν μπορεις να κοινωνικοποιηθεις μεσα απο τις γνωριμιες σου;; δεν μπορεις να γνωρισεις φιλους του συντροφου σου; δεν μπορεις να εισαι φιλος με παλιους συντροφους σου; μηπως ζεις πολυ ενοχικα την ομοφυλοφιλια σου και δεν θελεις καθολου μεσα στην ζωη σου τους ανθρωπους αυτους, παρα μονο στα κρυφα;
26-09-2025, 06:34 #14
εφοσον ερωτικα εισαι καλα τι να τις κανεις τις φιλιες.εγω βεβαια ειμαι ετεροφυλοφιλος δεν επικροτω λογω της πιστης μου στο Θεο ουτε αποδοκιμαζω τις ομοφυλοφιλικες σχεσεις ο καθε ενας ειναι ελευθερος να διαλεξει οτι θελει στον κρεβατι το αν η θρησκεια την θεωρει κολασιμη δεν ειμαι εγω αρμοδιος γι αυτο το θεμα ουτε να καταδικασω καποιον ουτε να το παιζω ηθικος γιατι πολλοι ηθικοι που βριζουν τους ομοφυλοφιλους μπορει κατα βαθος να ειναι κρυφογκει και να το καταπνιγουν οποτε στο κρεβατι του ειναι ελευθερος ο αλλος να επιλεξει οτι θελει αρκει να μην ενοχλει καποιον που δεν το θελει.
τωρα για τις φιλιες δεν χανεις και τιποτε ναι χανεις ενα καφε σε μια καφετερια μια αναγκη κοικωνικοποιησης που ειναι εμφυτη σε καθε ανθρωπο αλλα πιστεψε με εγω τις σιχαθηκα τις φιλιες εισαι 30 ειμαι 36 δεν εχουμε πολλα χρονια διαφορα.εχω γνωρισει φιλους που κοιτανε να μαθουν πολλα πραγματα για σενα και οταν ειναι απο πισω σου τα μαρτυρανε τα φουσκωνουν για να ριξουν την υποληψη σου στους αλλους και γενικα σχηματιζουν στους αλλους μια κακη γνωμη για σενα εχω γνωρισει πολλους και απο την πειροχη μου αλλα και απο αλλες περιοχες στην Αθηνα που μενω και γω και τις εχω σιχαθει βγαινω δεν λεω οτι ειμαι μονοχνωτος αλλα προτιμω και την μοναξια
τις σιχαθηκα τις φιλιες οταν εχεις μια κοπελα ομορφη στην δικη μου περιπτωση επειδη ειμαι ετεροφυλοφιλος βγαζουν κακιες φθονο και ζηλεια και προτιμουν και με τα λεγομενα τους να σε δουν να χωρισεις δηλαδη φιλος που δεν θελει το καλο σου τι να τον κανεις να τον εχεις για να λες οτι βγαινεις με καποιον μην εισαι μονος σου ασε που οσο ανοιγεσαι ειδικα σε ενα μικρο προαστιο της ΑΘηνας που μενω εγω διαδιδονται ψευδη συκοφαντιες με σκοπο να πληξουν την υποληψη σου και οχι μονο απο φιλους αλλα και απο σχεσεις που μπορεις να κανεις γι αυτο δεν επιδιωκω διακαως να κανω σχεση ασχετα που εχω καποιες ορμες..εχω σιχαθει τον κοσμο μες στην ψευτια μες στην συκοφαντια μεσα στην κατηγορια μεσα στο να μαρτυρουν τι λες εσυ παραπονα για αλλους και να σου δημιουργουν εντασεις αφου πρωτα σε εχουν ξεχεσει σε ολη την περιοχη και ειναι ανθρωπινο να σου βγει παραπονο με την αντιμετωπιση που εχεις δεχτει και σαν να μην εφτανε αφου αγανακτας με καποιον με αυτα που σου κανει στον αλλο που τα λες τα διαδιδει ενω εσυ κρατας κρυφα πραγματα που λεει ο αλλος γι αυτους.
προτιμω την ηρεμια μου και την μοναξια μου αν ηταν στο χερι μου θα τους ξεκοβα ολους αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καποιον να παω εκδρομη που τοσο μου αρεσει για να δω καινουργια μερη γι αυτο κραταω καποιες φιλιες οχι οτι ειμαι ικανοποιημενος με την αντιμετωπιση που δεχομαι.εισαι 30 ετων πρεπει να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν πραγματικες φιλιες εχε μερικους φιλους μιλα περι ανεμων και υδατων και μην δινεις πληροφοριες για το ατομο σου ουτε να εκμυστηρευεσαι πραγματα γιατι το κουτσομπολιο και ειδικα στην περιοχη που μενω εγω ασχετα αν ειναι εξω απο την αθηνα δινει και παιρνει και με παραποιησεις φουσκωματα λερωμα της εικονας περνανε οτι εικονα θελουν οι υποτοιθεστο φιλοι και κοπελες που εχεις κανει σχεση που το 90% δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.και τι δεν εχω ακουσει οτι παιρνω βιαγκρα που δεν εχω παρει ποτε στην ζωη μου οτι μου βαζουν δαχτυλο στον κωλο δεν ξερω αν με λενε και γκει οτι βαζω 3000 ευρω ενω ειμαι ενας απλος ανθρωπος που στο παρελεθον περασε καποια ψυχολογικη περιπετεια και αυτη λογω της κακοποιησης που υπεσυη μικρος ειχα και ψυχολογικη και σωματικη και λεκτικη και καποιες φορες και σεξουαλικη κακοποιηση ασχετα που δεν τα λεω στον οποιοδηποτε δεν εκανα ποτε χρηση ναρκωτικων αλκοολ σπανια καφε ελαχιστες φορες στην ζωη μου τωρα πινω καφε καπνισμα ουτε μια ρουφηξια υπνο στις 12 τωρα ξενυχταω αλλα επαθα ψυχωτικο επεισοδιο λογω ολης αυτης της κακοποιησης που υπεστη ενω εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για να προστατευσω την ψυχικη μου υγεια αλλα ηταν τοση η κακοποιηση και η κακομεταχειριση που δεν αντεξα αλλο και μαζι με την προδιαθεση εκδηλωσα παθηση και βασανιζομαι μεχρ τωρα ποτε ειμαι καλα ποτε ειμαι χειροτερα.τουλαχιστον ενας που παιρνει ναρκωτικα παει γυρευοντας στο να εμφανισει ψυχωση εμενα η τοξικοτητα του κοσμου με οδηγησε σε αυτο το μονοπατι και δεν ημουν σαν αλλους ασθενεις που αρρωστησαν με απλη ερωτικη απογοητευση οπως εχω ακουσει για αλλους ψυχωτικους αλλα συνεβησαν τοσο δυσαρεστα πραγματα που μεχρι και σεξουαλικα μου εκαναν κατι τρεις γυναικες σε ξεχωριστα επεισοδια και ενας παππους που μου πιανε τον κωλο και την μεση και δεν με αφηνε να φυγω απο το σπιτι συν καθε μερα ξυλο στο σχολειο απο τους νταηδες αλλα και απο μεγαλους εφαγα ξυλο οπως απο εναν μαστροπο απο εναν εμπορο ναρκωτικων με φακελο στην αστυνομια που μου εριξε μπουνια και εχασα τις αισθησεις μου απο καθηγητρια γυμναστικης που μου εριξε δυνατο χασττουκι και μου πεταξε τα πραγματα μου κατω ειναι παρα πολλα και δεν θελω να τα απαριθμησω γιατι θα φανερωσω τον προσωπο μου τα εχω πει και σε καποιους φιλους και θα καταλαβουν ποιος ειμαι
τι θελω να πω με αυτο οτι εδωσα και εγω ευκαιριες σε κοσμο και εκανα παρεες αλλα αυτα τα ψευδη τις κατηγοριες που ακουγα απο αλλους αποφασιζα οτι δεν με νοιαζουν τοσο οι φιλιες αρκετη κακοποιηση δεχτηκα στην ζωη μου και οχι μονο λεκτικη αλλα ολω των ειδων κακοποιησεις που πλεον δεν θελω να γνωριζω φιλους που εχω σε αλλους φιλους για να μην ακουω αρνητικες κριτικες πισωπλατες και με στεναχωρουν η με θαβουν και επιπλεον περναω χρονο μονος μου και δεν με χαλαει αν με παρει καποιος να βρεθουμε και μπορω θα το κανω αλλα δεν μου ειναι αυτοσκοπος.εχω πληγωθει πολυ στην ζωη μου μπορει η εικονα μου να μην φαινεται πληγωμενη γιατι ξυριζοαμαι οσο μπορω πειριποιω τον εαυτο μου και μπορει οτι ειτε υπερβαλω ειτε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου μονο εγω ξερω τι εχω περασει και ουτε απο μια απλη ερωτικη απογοητευση η η πιεση των πανελληνιων με οδηγησε σε αυτο το μονοπατι αλλα τα αλλεπαλληλα τραυματα της κακιας και αυταρχικης κοινωνιας που τα βιωνω μεχρι και σημερα με ορισμενους φιλους οχι ολους.
οποτε φιλε μου τι θελω να σου πω με την ιστορια μου οτι και φιλους να εχεις μην περιμενεις κατι καλο τους εχεις μονο για να βγαινεις αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι θα σε κακολογουν και θα σε φθονουν λερωνοντας την εικονα σου οποτε χιλιες φορες μονος σου και να βγαινεις μια στον τοσο γιατι ο ανθρωπος ειναι και κοινωνικο ον χωρις να επιδιωκεις καθε ημερα επαφες οπως εγραψες στο πρωτο μηνυμα σου και μην εμπιστευσαι τιποτα δεν υπαρχει κανεις αξιοπιστος.και για τις ετεροφυλοφιλες σχεσεις το ιδιο λεω για τις ομοφυλοφιλες δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα ειχα σχεση με μια κοπελα πριν 7 χρονια και διεδωσε τοσα ψευδη για μενα που δεν ισχυουν οπως το βιαγκρα ενα πραγμα που δεν εχω παρει ποτε που εφτασα στο σημειο να μετανιωσω που την ειχα συντροφο μου οποτε τωρα τον πουλο ολες οι κανονικες δεν με θελουν γιατι βρεθηκε η σκατοκοινωνια να με τρελανει συντην προδιαθεση που ειχα γιατι αν ηταν μονο προδιαθεση επρεπε να αρρωστηουν ψυχικα και οι γονεις μου και το λενε και ερευνες οτι τα παιδικα τραυματα οι μαυροι που ζουν σε κοινωνιες που εχουν κατα βασε λευκο πληθυσμο λογω της περιθωριοποιησης και του ρατσισμου εχουν πολλες πιθανοτητες να εμφανισουν ψυχωτικα συμμπτωματα στην ενηλικη ζωη οποτε μην τα ριχνουμε ολα στα γονιδια παιζει ρολο σε αρκετους και το περιβαλλον αν εχεις μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον που σε κακοποιουν απο 2 ετων οπως εγω και απο το τραυμα χανεις την ομιλια σου και ξαναμιλας στα 6 η δικη μου περιπτωση και το τραυμα συνεχιζεται καθημερινα μεχρι τα 17 που τελειωνεις το λυκειο και σε εχουν το αποδιοπομπαιο τραγο για ολα ειναι δυνατον να μην εμφανισεις ψυχωτικα συμπτωματα και να θες τους ανθρωπους να τους χεις διπλα σου και να σκεφτεσαι οτι θελουν το καλο σου οταν σου εχουν κανει τοσα πραγματα να χεστουν ολοι και ο λογος που πιστευω στον Θεο ειναι για την δικαιοσυνη που θα επιφερει σε αυτα τα καθαρματα αν και αυτο ειναι αμαρτια να θελεις την τιμωρια αλλα επειδη δε τιμωρηθηκαν εδω προσδονω την τιμωρια τους στην αλλη ζωη γιατι μου στερησαν το μελλον μου.δεν θα βρω ποτε γυναικα να κανω οικογενεια
26-09-2025, 06:50 #15
ξερω καποιοι απο αυτα που ειπα θα με καταλαβουν ποιος ειμαι αλλα δεν μου καιγεται καρφι θα πρεπει να ντρεπονται αυτοι που μου το προκαλεσαν και οχι που υπεστη τα πανδεινα ξερω ομως απο τις ειδησεις οτι τα τελευταια 5 χρονια εχουν αγιεψει οι καταστασεις στα σχολεια και στην κοινωνια γενικοτερα και αφορα μεγαλυτερο πληθος παιδιων απο οτι στην δικη μου γενια.γι αυτο να περιμενετε τα επομενα χρονια πληρης αδιαφορια για την ζωη σας απο αυτα τα θυματα.γιατι στην ζωη οτι δινεις παιρνεις αν ενα ατομο εχει εισπαξει τοση κακοποιηση οπως εισπρατουν πολυ πειρσσοτερα ατομα απο οτι στην δικη μου γενια που ηταν λιγοτερα ασχετα που ημουν και εγω μεσα σε αυτους να περιμενετε περισσοτερη βια αδιαφορια για την δικη σας ζωη αλλα και περισσοτερες αυτοκτονιες απο τα θυματα.γιατι ενας που περναει πολλα η θα αυτοκτονησει ειτε θα γινει κακος και αδιαφορος για την ζωη του αλλου αμα δε εχει αποκουμπι την θρησκεια να καλμαρει λιγο την οργη του οποτε μην αναρωτιομαστε που εχει γινει ετσι η κοινωνια αδιαφοροι για την ζωη του αυμπολιτη τους οπως στο μετρο της αμερικης ενας μαχαιρωσε μια ουκρανη και κανεις δεν πηγε να βοηθησει το θυμα που δεχτηκε την μαχαιρια που η βια στην αμερικη ειναι πολυ χειροτερη απο την βια στην ελλαδα σε πολλους τομεις.οτι παιρνεις δινεις παιρνεις αγαπη θα δωσεις και εσυ αγαπη παιρνεις βια και κακοποιηση η θα δωσεις και σε καποιον αλλον η αν δεν δωσεις θα γινεις αδιαφορος για την ζωη του.δουναι και λαβειν ειναι ολα οπως λεει και η παροιμια