χρονιο ανχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Mήπως λόγω πίεσης στη δουλειά?
    Παντα ειχα ανχος απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου(Δημοτικο) ...απλα θελω να βρω καποιους μηχανσιμους που θα το κοντρολαρω ...σε καμια περιπτωση δεν θα καταφυγω σε ανχολυτικα κλπ κλπ ...ειμαι γενικα κατα των φαρμακων δεν παιρνω ουτε ντεπον...επισης πριν πρεπει να βρω κανω ερευνα για το που πρεπει να απευθυνθω? ...τελος δεν εχω ιδεα για το ποιος ειναι αφου δεν θελω να κανω κουβεντα με τους οικοιους μου δεν θελω να ανυσηχισουν ..δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο ...απλα θελω στην συνεχια της ζωη μου να ειμαι λιγακι ποιο ''cool'' και να λειτουργω ποιο νηφαλια

Senior Member
    Από το δημοτικό??? έλεος! Αν πιστεύεις ότι μπορείς ν' αντεπεξέλθεις και χωρίς φάρμακα μπράβο σου αλλά πρέπει απαραιτήτως να μιλήσεις σε ειδικό γιατί άγχος από το δημοτικό μ' εκπλήσσει πολύ.

Πρέπει να ήταν πολύ πιεστικοί οι γονείς σου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Από το δημοτικό??? έλεος! Αν πιστεύεις ότι μπορείς ν' αντεπεξέλθεις και χωρίς φάρμακα μπράβο σου αλλά πρέπει απαραιτήτως να μιλήσεις σε ειδικό γιατί άγχος από το δημοτικό μ' εκπλήσσει πολύ.

Πρέπει να ήταν πολύ πιεστικοί οι γονείς σου.
    ..χαλαρωστε ρε ..δεν διαβαζω αλλο θα δω τι θα κανω ..ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες

Senior Member
    Και γω από το δημοτικό έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου, και δεν είχα καθόλου απαιτητικούς γονείς. Και μόνη μου το πάλεψα, και με ψυχοθεραπεία, αλλά τη λύση τη βρήκα στη φαρμακευτική αγωγή που πήρα για λίγους μήνες (αντικαταθλιπτικά). Δεν άλλαξα χαρακτήρα, αλλά αυτό το άγχος χωρίς λόγο και καθε μέρα για το ο,τιδήποτε δεν υπάρχει πια. Η ζωή μου στην καθημερινότητά της είναι απείρως καλύτερη. Τα φάρμακα τα διέκοψα, και λυπάμαι για τα χρόνια που έχασα ενώ η λύση ή ο περιορισμός του προβλήματος ήταν τόσο μα τόσο απλή διαδικασία. Κάθε ανθρωπος ωστόσο είναι διαφορετικός. Σε μένα λειτούργησε.

Junior Member
    Κατι τετοιo συνβαινει και εσε εμενα ...γενικα δεν πινω (εκτος απο τα Σαββατα ) δεν καπνιζω ..δεν κανω καταχρησεις ειμαι γενικα πολυ αθλητικος τυπος ..εχω στοχους φιλοδοξιες κλπ κλπ αλλα ωρες ωρες το ανχος με γονατιζει ...γενικα μου βγαινει σε απαισιοδοξια , και ζηλεια μερικες φορες ..γενικα με κανει ανταγωνιστικο και βλεπω πολλες φορες μονο το αποτελεσμα ..παρενθετικα αναφερω πως χωρις καφε εδω και 4 ημερες το πραγμα παει καλυτερα ...δεν νιωθω το τοσο εντονα ανχος αλλα εξακολουθει να υπαρχει ...αυτες τις 2 μερες δεν καταφερα να βρω καποιον γιατρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by panatha View Post
    Κατι τετοιo συνβαινει και εσε εμενα ...γενικα δεν πινω (εκτος απο τα Σαββατα ) δεν καπνιζω ..δεν κανω καταχρησεις ειμαι γενικα πολυ αθλητικος τυπος ..εχω στοχους φιλοδοξιες κλπ κλπ αλλα ωρες ωρες το ανχος με γονατιζει ...γενικα μου βγαινει σε απαισιοδοξια , και ζηλεια μερικες φορες ..γενικα με κανει ανταγωνιστικο και βλεπω πολλες φορες μονο το αποτελεσμα ..παρενθετικα αναφερω πως χωρις καφε εδω και 4 ημερες το πραγμα παει καλυτερα ...δεν νιωθω το τοσο εντονα ανχος αλλα εξακολουθει να υπαρχει ...αυτες τις 2 μερες δεν καταφερα να βρω καποιον γιατρο
    Εγώ δεν μπορώ χωρίς καφέ με τίποτα, απορώ πως τα καταφέρνεις. Χαρά στο κουράγιο σου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Γεια χαρα και παλι μετα απο 3 βδομαδες ..δεν εχω ψαξει ακομα για ψυχολογο γενικα αν μπορει να μπει βαθμολογια στο ανχος μου κυμενεται γυρο στο 7 ...δυο βδομαδες δεν εβαλα φλιτζανι καφε στο στομα μου και ημουν γυρω στο 5 ειχα παλι ανχος ..αλλα ενταξυ την ''παλευα'' αυτη την εβδομαδα πινω εναν καθε μερα και βέπω διαφορα ...σιγουρα δεν εχω τις κορυφωσεις που ειχα πριν απο ενα μηνα αλλα παλι εχω ..σιγουρα ο καφες προκαλει ανχωδεις διαταραχες ...κρυριως ολο αυτο το διαστημα προσπαθω με τσαγια και χαμομηλια ...και κυριως η αναγκη ''δημιουργειτε'' οταν αρχιζεις και πινεις πχ μερα παρα μερα ...σχετικα με ψυχολογο τωρα δεν εχω ιδεα που να παω φερνω γυρω γυρω αλλα δεν ξερω που θα ηταν καλο να απευθυνθω? ..αυτα

Page 2 of 2 FirstFirst 12