Results 31 to 45 of 89
-
09-11-2006, 21:57 #31
kalispera,eimai kainourgia edo.den 3ero ti me o8ise na vro ena tetoio forum.apla ta teleutaia xronia exei alla3ei i zoi mou pano kato.kai exo arxisei na fovamai gia polla.alla simantika alla asimanta...
- 09-11-2006, 22:08 #32
Καλως ηρθες,
Οι κινέζοι λένε, να μην στεναχωριέσαι για 2 πράγματα. Γι΄αυτά που διορθώνονται και γι΄αυτά που δεν διορθώνονται. Ετσι δεν πρέπει να ανησυχείς για τπτ. Και παλι καλώς όρισες και προσπάθησε να γράφεις ελληνικά. Φιλιά
09-11-2006, 23:55 #33
αχ βρε nutcase πλάκα έχεις βρε παιδί........
Ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερες και τα διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή μπορώ να σου πω.......Όντως δεν είχα διαβάσει το θέμα που δημοσίευσες περιεκτικά.......
Παρόλ\'αυτά αποτελούν πάλι προσωπικές απόψεις (με τον ίδιο τρόπο που μπορείς να εκθεάσεις και εσύ ή εγώ δημοσίως προφορικά ή γραπτά..........)
Τα επιστημονικά αποτελέσματα από την άλλη σχηματίζονται όχι μόνο από μερίδες κοινού, αλλά από σύνολο ατόμων πολλών κοινωνικών κατηγοριών και χρησιμοποιούνται πολλοί ερευνητικοί παράγοντες .......
Μακάρι να ήταν όλα τόσο απλά..........
Never mind!!!!
Ειλικρινά χάρηκα το θερμό σου πείσμα στην αναζήτηση της αλήθειας......
zamora καλώς μας ήρθες!!!
Τί σου συμβαίνει και τί ακριβώς σε έχει φοβήσει????
Έτσι και αλλιώς όλοι εδώ από κάτι ταλαιπωρούμαστε σε ψυχολογικό επίπεδο , γι\'αυτό άλλωστε και συμμετέχουμε στο forum αυτό!!!
Κανείς δεν μπαίνει για την πλάκα του εδώ!!! ..............ούπς ........μια στιγμή...........ψέματα σου λέω........εκτός από έναν......
Περιμένουμε τα νέα σου γλυκιά μου!!!
Δημήτριε τελικά οι κινέζοι με όλη τους τη φιλοσοφία είναι πολύ πιο ήρεμοι από εμάς τους δυτικούς.......
Λες να πρέπει να σκεφτώ σοβαρά την προοπτική να ακολουθήσω την φιλοσοφία των Shaolin μοναχών????
χμ........με έβαλες σε σκέψεις..........
10-11-2006, 01:04 #34
olga_soul & demetrios30 καλώς σας βρήκα.
demetrios30 thnx για την επισήμανσή σου,οτι δλδ πρέπει να γράφω στα ελληνικά,απλά λόγω οτι ασχολούμαι απο τα 14 μου (18 είμαι τώρα) με chat έχω συνηθίσει στον λατινίκο χαρακτήρα γραφής.Σε εσάς πάλι 8α κάνω μια εξαίρεση.Αυτά που με προβλημάτιζουν είναι αρκέτα.Και όλα αφορούν την σχέση που έχω με τους γονείς μου,η\' μάλλον καλύτερα με προβλήματιζει η σχέση που έχουν αυτοί απενάντι μου,και συγκεκρίμενα η στάση του πατέρα μου.Ακούω συνέχεια απο όλους και ιδιαίτερα τώρα που έχει γίνει όλο αυτό το σκηνικό με τα σχολεία.πως τα παιδιά πρέπει να παίρνουν τις βάσεις διαπαιδαγώγησης πρώτα και κύρια από τους γονείς τους.Δεν μπορώ να πω βέβαια πως αυτό συνέβηκε στην δική μου περίπτωση,αφού οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν ήταν ο παππούς και η γιαγιά μου,η οποία δεν βρίσκεται πλεον εν ζωή.Όλα λοιπον ξεκίνησαν από την στιγμή που έμαθα πως οι γονείς μου,εχουν παράλληλες σχέσεις.Δεν είναι και οτι καλύτερο ένα παιδί (στην ηλίκια που ήμουν εγω τότε)να μαθαίνει κάτι τέτοιο.Η μητέρα μου είναι σχετικά μικρή σε ηλίκια,και όλο αυτο επειδή δλδ παντρέφτηκε νωρίς,είχε επίπτωση στο να μην έχει καμια φίλη.Παρ\'όλα αυτά όμως δημιούργησε μια φιλία με μια γυναίκα στην δουλειά της.(Να σημειώσω πως και οι 2μου οι γονείς δουλέυουν μαζί).Αυτή η γυναίκα λοιπόν,ο Θεός νατην κάνει,τύληξε τον πατέρα μου...Και από οτι έχω καταλάβει μέχρι σήμερα,προσπαθεί να του παίρνει λεφτά.(Να σημειώσω επίσης,πως είναι και εκείνη παντρεμένη με 2 παιδιά κιολας).Αυτό που με στεναχωρεί αυτή τη στιγμή είναι πως ο πατέρας μου έχει καταντήσει να πίνει κάθε βράδυ και να έχει πολλά νευρα ξεσπώντας σε εμένα και στην μητέρα μου.Έχει γίνει άλλος ανθρωπος.Και εγώ πλέον του είμαι ένα βάρος,αφού του ζητάω να κάνει απλά πράγματα και ποτε δεν μπορεί η\' δεν έχει την διάθεση.Δεν θέλω να σας κουράσω και εσάς άλλο.Πάρτε την πρώτη δόση από το πρόβλημα μου και σιγά σιγά θα μάθεται και άλλα..Σας ευχαριστώ πολύ!
10-11-2006, 01:25 #35
zamora μου σίγουρα τα όσα αναφέρεις είναι δύσκολα σενάρια σε μία οικογένεια........
Να σε ρωτήσω κάτι........έχεις κάνει ανοιχτή συζήτηση για το όλο θέμα με τους γονείς σου? Ξέρουν ότι γνωρίζεις για τις παράλληλες σχέσεις τους? Έχεις εκδηλώσει φανερά τη δυσαρέσκειά σου για τη συμμετοχή τους στο ρόλο τους ως γονείς απέναντί σου, άσχετα με την έκβαση της συζυγικής τους σχέσης?
Περιμένω με αγωνία νέα σου ψυχή!!!!
10-11-2006, 01:34 #36
olga_soul βεβαίως και τους έχω κάνει συζήτηση,και όχι μια μάλιστα.Αρκετές...Το μόνο που θυμάμαι,είναι οτι την πρώτη φορά έφαγα αρκετό ξύλο.Δεν το λέω για να με λυπηθείτε..Το λέω επειδή είναι η αλήθεια δυστυχώς.Εκείνη το βράδυ θέλησα να φύγω απο το σπίτι,είχα μαζέψει κανονικά τα πράγματα μου,θα έμενα στον κολλητό μου.Με το που πάω να ανοίξω την πόρτα ακούω τον πατέρα να με φωνάζει.Πάω στο σαλόνι και γυρίζει και μου λέει πως ποτέ δεν μου αρνήθηκε τίποτα,και γυρίζει και μου δίνει 100ευρω...για να σταματήσω να φωναζώ και να μείνω σπίτι...Με 100ευρω λοιπόν εξαγοράστηκα.Από τον ίδιο μου τον πατερά!!(αυτό έγινε σε ηλικία 16 χρόνων)
10-11-2006, 18:44 #37
Αχ ΖΑΜΟΡΑ μακαρι να ημουνα demetrios30 αλλα δυστυχώς ειμαι demetrios38, δεν πειράζει όμως
Οσον αφορά το πρόβλημα σου, σίγουρα αντιμετωπίζεις μια πολύ δυσκολη κατάσταση. Ομως δεν εισαι η μόνη. Πολλά νεα παιδιά είναι θύματα των διενέξεων μεταξύ των γονέων και δυστυχώς δύσκολα μπορούν να ξεφύγουν. Η μεγάλη σταθερά που έχουν τα παιδιά, δλδ η οικογένεια, διέρχεται μια αυξανόμενη κρίση όπως και ολες οι άλλες αξίες. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι γονείς σου έχουν μπει σε ένα δρόμο που εσύ δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Η ζωή είναι μπροστά σου και περιμένει. Εχεις επιλογές, και να ξέρεις ότι αυτό που περνάς εσύ το περνούν εκατομμύρια εφηβοι σε όλο τον κόσμο. Ζήτα βοήθεια από φίλους, γνωστους και άλλυς συγγενείς που εμπιστεύεσαι. Βρες μια δουλειά, γίνε οικονομικά ανεξάρτητη και άνοιξε τα φτερά σου. Μην αναλώνεσαι με σκέψεις και πρακτικές που θα σε κάνουν δυστυχισμένη. Δες μπροστά και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Καλό κουράγιο και περιμένω νέα σου.
10-11-2006, 19:43 #38
demetrios38 δεν το είχα δει σωστά
sorry!! Η μητέρα μου αυτό με συμβούλεψε να κάνω,να βρω μια δουλεία,να μην εξαρτώμαι απο κανέναν και τίποτα.Και όντως χάρη στον πατέρα της βρήκα μια δουλειά telemarketing σε μια εταιρεία.Ο πατέρας μου πάλι δεν ήθελε να μπλέξω με τέτοια.Δούλεψα εκεί 2μήνες,σταμάτησα πρόσφατα βέβαια λόγω οτι άλλα έταζαν και άλλα έκαναν και επειδή μου είπε ο πατέρας μου,πως που βρήκε κάτι καλύτερο.Ψέμα βέβαια,διότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.Σήμερα πάντως πληρώθηκα για τον μήνα που είχα δουλέψει.Τα λεφτά με ικανοποίησαν σήμερα μπορώ να πω αρκετά.Μπόρεσα και πήρα κάποια πράγματα.Με λίγα λόγια ξεχάστηκα.Είχα καιρό να το κάνω αυτό..Ευχαριστηθήκα όμως που πήγα στον πατέρα μου και του έδωσα πίσω 75ευρω που μου είχε πει να του δώσω.Προχθες ήρθε σπίτι και φώναζε επειδή λέει ήρθε λογαριασμός του ΟΤΕ 25ευρω και τα ήθελε πίσω,επειδή μόνο εγω έκανα τηλεφωνήματα.ΜΟΝΟ αστικά να σημειώσω...Τέλοσπάντων,του έδωσα και τα άλλα 50ε που μου είχε δώσει τότε στα γεννεθλιά μου,να κάνω ένα μικρό party..O ίδιος βέβαια.όταν του τα έδωσα γύρισε και μου είπε \'\'μπράβο κοριτσάρα μου\'\' αλλά μετά κατάλαβε το λάθος του και πήγε να μου τα επιστρέψει..πράγμα το οποίο δεν δέχτηκα απο θέμα εγωισμού και μόνο..Αυτά έγιναν σήμερα..Τίποτα άλλο σπουδαίο!
14-11-2006, 03:48 #39
Originally posted by arktos
Τελικά δε κατάφερα να πείσω τον ευατό μου να πάει στη δουλειά.Νιώθω άγχος και άρχισα να πίνω αλκοόλ.Με χαλάει όμως...Θα ζητήσω από το γιατρό να μου δώσει αναρρωτική άδεια για ένα διάστημα.Νιώθω κατά ένα τρόπο να χάνω την αυτοπεποίθηση μου.Και μόλις τώρα δέχτηκα και τη μουρμούρα της μάνας μου!Για να σε κάνουν χειρότερα, ανοίγουν το στόμα τους?Τι θέλει τώρα να της πω << γιατί όταν ήμουν στα 23 μου και με είδες χάλια για ένα 6μηνο δε με πήγες σε ένα γιατρό? >>.Έψαξα μόνη μου ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια τι έχω και πως αν έκανα θεραπεία από τότε, τώρα ίσως να ήμουν καλύτερα?Μια ζωή με έκρινε για τα πάντα, με κατηγορούσε και με σύγκρινε!Και στη τελική εγώ φταίω για την αρρώστεια μου?
21-11-2006, 00:16 #40
Εκτός του ότι δε κατάφερα δε κατάφερα να πάω για δουλειά, άρχισα να έχω ένα τεράστιο άγχος.Κάποιες στιγμές δε μπορώ να αναπνεύσω, δυσκολέυομαι.Ο γιατρός μου είπε να παίρνω μισό ταβόρ κάθε φορά που αισθάνομαι έτσι.Και μετά από μια εβδομάδα θα δούμε.
http://www.mazi.org.gr/
22-11-2006, 01:49 #41
Arktos πέραν της αγωγής έχεις σκεφτεί γενικά κάτι άλλο να να ενισχύσεις τη ψυχολογική σου άμυνα???
Περιμένω νέα σου.........
Φιλιά!
22-11-2006, 04:40 #42
Όλγα, καλημέρα!Έχω σκεφτεί να κάνω τάι -τσι, ή πιλάτες μέχρι και να πάω να μάθω χορό!Αλλά δεν υπάρχει διάθεση.Είχα ξεκινήσει βελονισμό, αλλά ο γιατρός μου έβαλε σαν όρο να κόψω τα φάρμακα σιγά σιγά και δεν συνέχισα.Κάτι άλλο δεν έχω σκεφτεί.
Μαίρηhttp://www.mazi.org.gr/
22-11-2006, 07:47 #43
το tavor ειναι της εταιριας organon?h της weyth που βγαζει το efexor?λιγο παλιο δεν ειναι?δηλαδη θελω να πω δεν υπαρχει τπτ πιο νεο ωστε να δρα σε συγκεκριμενους υποδοχεις του εγκεφαλου?
22-11-2006, 21:05 #44
παρασκευαστής είναι Wyeth Medica Ireland.Είναι αγχολυτικό.
http://www.mazi.org.gr/
23-11-2006, 01:40 #45
Originally posted by arktos
παρασκευαστής είναι Wyeth Medica Ireland.Είναι αγχολυτικό.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια