Results 46 to 60 of 89
-
23-11-2006, 01:53 #46
arktos πιλατες δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.........
Κάτι πάλι σχετικό με group therapy στο άμεσο δικό σου πρόβλημα πως σου ακούγεται ως ιδέα βρε παιδί???
- 23-11-2006, 22:56 #47
Το ταβορ μου το έδωσαν ένα βράδι που πήγα στο Δρομοκαιτειο και τους έλεγα θα κάνω κακό στον ευατό μου, βάλτε με μέσα.Τώρα εντάξει δε το παίρνω και συνέχεια.Θα τηλεφωνήσω αύριο στο γιατρό να τον ρωτήσω.Για γκρουπ θέραπι το σκέφτομαι λίγο, γιατί με τόσες μαλακίες που κάνω εγώ πως θα της πω στους υπόλοιπους?Σας ευχαριστώ όλους.
Μαίρηhttp://www.mazi.org.gr/
24-11-2006, 00:09 #48
Originally posted by Appolllon
Γεια σου άρκτε,
πρώτα απ\'όλα είσαι άρρεν ή θήλυ και πόσο χρονών αν επιτρέπεται;
Με ποιούς τρόπους έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα αυτό που παθαίνεις (αν το έχεις αντιμετωπίσει)?
Εχεις πάει σε γιατρό, κάνεις κάτι μόνη σου, ξέρεις έτσι λίγο πιο τεκμηριωμένα τί έχεις?
Άντε γιατί σήμερα οι πιο πολλές μορφές κατάθλιψης αντιμετωπίζονται αρκετά εύκολα με φυτικά και όχι μαστουροφάρμακα που γράφουν οι ασυνείδητη επαγγελματίες εδώ στην μπανανία και είναι κρίμα να κάθεται κάποιος και να πάσχει απ\'αυτήν. Σου ομιλεί παθών και μαθών.
24-11-2006, 22:53 #49
Μαζί σου.
25-11-2006, 14:56 #50
Νιώθω ανίκανη για όλα, φοβάμαι να πάρω τη ζωή στα χέρια μου.Τα λέω αυτά τώρα και κλαίω.Χθες ο σύζυγος μου είπε πως προτιμώ τους φίλους μου από τη κόρη μου και με πόνεσε τόσο πολύ!Έπινα οίσκυ και έπαιρνα και ταβόρ και στο τέλος τους είπα πηγαίντε με σε ψυχιατρείο.Γραφική κατάντησα.Νιώθω κενή και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλαίω.
http://www.mazi.org.gr/
25-11-2006, 15:59 #51
Οτι κανεις σταματα τωρα πριν να ειναι αργα αυτη \"η κορη\" σου απο το μελλον σου στελνει ενα γραμμα να δεις το μελλον τι γινετε,διαβασε το προσεκτικα.
(Αγαπημενη μου μητερα εγω ειμαι η κορη σου που με εκανες σε αυτον κοσμο ωστε να ζω δυστυχισμενη ,να ζω με την κολαση οτι η μητερα ηταν μια αρρωστη γυναικα που πνιγοταν στα χαπια και στο αλκοολ και στο τελος πεθανες χωρις να μου προσφερεις τιποτα αφηνωντας μου ενα κενο ενα σκοταδι μια αβυσος μοναξιας και πονου,!Μητερα αν διαβαζεις αυτο το γραμμα σωσε με απο τον Κεαδα που θα πεσω για εξαλυψω ολα αυτα που τα ματια ειδαν και τα αυτια μου ακουσαν κρυμενη πισω απ\'την μισανοικτη πορτα σου,με εγκατελειψες σε εναν κοσμο με αντρες που θυμιζουν το πατερα σκυθρωπο και νεριασμενο για την καταντια του γυναικειου φυλου και το κοσμου που ΕΣΥ μητερα με εφερες χωρις να ρωτησεις την ψυχη αν ηθελα να ζησω ετσι και να εγκαταλειφω τα παντα στις εικονες που μου χαρισες.
Μητερα δε σου ζητω να με παρεις μαζι σου αλλα ουτε να με σκοτωσεις για να υποφερω πλεον απλα σου ζητω να μεινεις διπλα μου σαν φιλη σαν αγνωστος καλος σαμαρειτης οπως θες αρκει να εισαι διπλα μου γιατι πανω απο ολα τα πραγματα σε αυτον το κοσμο για μια νεαρη γυναικα ειναι η μητερα της και το πρωτυπο που θα της δωσεις για το συνεχισει στα παιδια της και τα παιδια της στα παιδια τους και παει ετσι εδω και χιλιετηριδες.Μητερα μη το στερεις οτι εσενα απλοχερα σου εδωσε η ζωη δανεισε σε μενα τα τελευταια χρονια του ταξιδιου σου σε αυτον το κοσμο μεινε και γινε ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ!\")
Tωρα λοιπον σου εδωσα ενα πιθανο γραμμα που θα μπορουσε πιθανα να μου ειχε δωσει η κορη σου να στο δωσω σημερα.
Ζω το μελλον γιατι γεννηθηκα στο παρελθον και σου δειχνω το πιθανο μελλον σου και της κορης σου μηπως και συνετηστεις διοτι θα καταντησει η κορη σου σαν εμενα ενα ανθρωπο που ολα τα μισει και το κρυβει αλλα στο προσωπο του βλεπεις μια ψευτικη χαρουμενη εικονα οτι ολα ητανε καλα ενω το κενο της μητερας το πνιγει και του βγαζει ενα ζωο ετοιμο να κατασπαραξει τα παντα απο το μισος γιατι η μητερα του που το εφερε σε αυτο το κοσμο το εδωσε στα αγριμια της ζωης να το κατασπαραξουν.
Ποια ζωη να παρεις στα χερια σου αφου την εχεις χωσει στο βοθρο των ταβορ και του οινοπνευματος
Ποια κλαματα να ριξεις για την \"δηθεν\" ανικανοτητα που ισχυριζεσαι γιατι απλα δεν θες να αλλαξεις
Ποια γραφικοτητα μιλας οταν εχεις καταντησει μαυρος καμβας?
Πρωτα βγες απο το βουρκο της εξαρτησεις Ταβορ-Αλκοολ διοτι εισαι πρεζονι αν δεν το εχεις καταλαβει ξεκινα απο μια καλη αποτοξινωτηκη κλινικη μην ντρεπεσαι καντο για το παιδι σου αλλοι το κανουν για το εαυτο τους.
Μην ντρεπεσε για την καταντια να ντρεπεσε αν δε σηκωθεις ορθια να αποδεχτης το λαθος και να δρασεις αμεσα για αυτο
Δε με νοιαζει τι νοιωθεις δεν με νοιαζει τι θες να ζησεις και τι θα κανεις για αυτο
αυτο που με νοιαζει ειναι να εισαι διπλα στη κορη σου ολοκληρωμενη ΜΗΤΕΡΑ
και ΚΥΡΙΑ του εαυτου σου πανω ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!
\"Οτι δεν θες να σου κανουν μην το κανεις στους αλλους\" V.S.
25-11-2006, 16:18 #52
Αrktos
Member
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 28-9-2005
Member Is Offline
Διάθεση: \"αρχίζει η κάθοδος..?\"
Εστάλη στις 22-11-2006 στις 04:15
Χασίς έπινα για αρκετά χρόνια, αλλά όχι συστηματικά.Έχω πάρει 2-3 τριπάκια , έχω πιεί κόκα, πρέζα ( 1 φορά ).Μέχρι που δοκίμασα και μεθαδόνη!
δυστυχως τωρα το ειδα αυτο το μυνημα σου και 8α σου πω οτι χρειαζεσαι πανω απο ολα εγκεφαλικη αποτοξινωση να απαρνηθεις το παρελθον σου και να δεχτεςι το \"ξενερωτο¨ οπως λενε τα μαστουρια μελλον.
Και με ατομα σαν το τυπο το δικο σου θα συνιστουσα να μην σου δινουν ευκολες λυσεις εδω μεσα κανενας
να ειναι ολοι μαζι σου και ολοι εναντιον για αυτο που κανεις διοτι αυτο που κανεις εσυ μισω και 8α το μισω μεχρι να πεθανω.
Δεν με νοιαζει τη ζωη εκανες η τι ζωη κανεις και αν εχεις προβληματα ψυχολογικα και μαλακιες διαφορες ....ενα με νοιαζει να εισαι διπλα στην κορη σου ΜΑΝΑ!!!!!!
πες με μαλακα πες με κομπλεξικο αναισθητο πες με οτι γουσταρεις
εσυ με εφτιαξες ετσι \"μητερα\" αυτο που ειμαι σημερα και τωρα θα με ακουσεις!!
Σου κανω avant guard μηπως και σε συνετησω....δεν το κανω για τι εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα σου \"ανοιγομαι¨ ωστε να δεις την πραγματικοτητα πισω απο την μασκα των συζητησεων και γνωριμιων που κανετε εδω μεσα και δεν θα σου κρυψω οτι ημουνα χρηστης αρκετων ουσιων στα νιατα μου (ο νεος εκανα λαθη) αλλα συνετηστηκα συντομα και ζω εδω και 8 χρονια μια χαρα και δεν ντρεπομαι για αυτο που εκανα θα ντρεπομουνα αμα δεν το ειχα αφησει πισω μου χαμενο στο παρελθον μου. αλλα ως αντρας (το ιδιο και συ σαν γυναικα) πλεον δεν εχω περιθωρια για τετοια λαθη πλεον
Αρπαξα την ζωη απο τα μαλλια και τις δινω και καταλαβαινει θελει δεν με θελει.
25-11-2006, 22:34 #53
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΟΠΗ Κ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ! ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΚΗ? ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ,ΚΑΘΙΣΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ! ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΝ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ Κ ΒΙΑΙΗ(ΛΕΚΤΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ).ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΛΟΕΝΑ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ,ΣΥΧΝΑ, ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ.Λ.Π Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ,ΕΜΕΝΑ,ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΙΛΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ Κ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ),ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ! ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΣΤΟΡΓΗΣ,ΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ! ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΚΡΙΣΗ Κ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! Κ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΙΞΑΝ ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ? ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ?Η ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ? ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΑΝΤΖΩΝΟΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΥΧΗ Κ ΣΩΜΑ,ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ!ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Κ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΟΧΕΣ!ΑΛΛΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ? Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΕΙΞΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 5 ΜΗΝΕΣ! Κ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ Κ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ! ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΔΩ Κ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Η ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ? Η ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ,ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ Κ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ!Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΠΟΠΗ,ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΑΜΟ Κ 2 ΠΑΙΔΙΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ! ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Κ ΠΟΛΥ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ! ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΓΙΑΤΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΥΡΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ....
25-11-2006, 23:12 #54
ΠΟΠΗ βασικα λυπαμαι που θα στο πω απλα ανηκεις στην ομαδα των ψυχοεξαρτομενων-μαζοχιστων η λεξη κλειδι ειναι χωρισμος-επανασυνδεση δεν ξερω αν εισαι ομορφη γυναικα αλλα φροντισε την \"μπογια\" σου και κοιτα να φυγεις μακρια απο την σχεση αυτη και αμα ο κυριος δεν σε αφηνει δεν εχεις την δυναμη προτεινω κεντρο αποκαταστασης κακοποιημενων γυναικων...
δεν μπορω να πιστεψω οτι αντεχουν \"αρρωστες\" σχεσεις μερικοι ανθρωποι εγω καποτε ειχα μια 5 μηνες ωσπου εκανα εμετο κυριολεκτικα οταν σκεφτηκα τη περασα με αυτη την γυναικα.....την αξιοπρεπεια μας κυριοι και κυριοι για κανενα παλιονταβατζη αντρα και πορνιδιο γυναικα δεν πρεπει να την σπαταλαμε.
Δεν σου συνιστω να κανεις αλλη σχεση γιατι παλι σε τετοια φαση θα πας εχεις μαλακομαγνητη οπως λεμε στα λαικα.
Μεινε μονοι με φιλους-ες και κανε κατι για σενα και μονο για σενα και οχι για κανεναν αντρα...
εγω μυριζομαι σε αυτη την φαση ενα 24 χρονο κοριτσακι τοσο ησουνα πριν 7 χρονια....που με πολυ μεγαλυτερο αντρα 41 ετων (τι δουλεια ειχε με ενα κοριτσακι 24 ετων?) που μαλλον ειναι και πολυ μεγαλος καριολης γιατι να εχεις ενα κοριτσακι διπλα σου (γιατι 31 ετων εισαι κοριτσακι )μπροστα του και να σου φερετε ετσι..????α ρε εκτελεστικο αποσπασμα θελει...
δεν ξερω γιατι μεγαλωσαμε αλλα ενα ξ..ερω οτι ολο μαλακιες κανουμε στην ζωη μας καιρος να μαθουμε απο τα λαθη και να προχωρησουμε....
Σεβασμος στο εαυτο μας σημαινει ακομα και πολεμο εναντιον αυτων που μας κανουν να ειμαι μεσα μαυροι.
\"ζωα.... γεμισε ο πλανητης ζωα αδυσωπητα με μορφη ανθρωπου παραπλανητικα σε πλησιαζουν για να σε κατασπαραξουν V.S.@
26-11-2006, 02:56 #55
BladeII καλησπέρα και από εμένα!!!!
Χάρηκα ειλικρινά όταν διάβασα την απάντησή σου στην arktos , ότι ήσουν σε ανάλογη φάση καταχρήσεων και αποφάσισες να βγεις συνειδητά από αυτήν και να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά!!!!!!!Σίγουρα έχεις αρκετό δυναμισμό και ενέργεια μέσα σου!!!!!!!!
Είσαι δε πολύ ζωντανός στο λόγο και διαθέτεις αυθόρμητη ειλικρίνεια στις απαντήσεις σου κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολλά άτομα εδώ.
Παρόλ\'αυτά δεδομένου ότι η ανθρώπινη ψυχολογία είναι αρκετά περίπλοκη σε αντιδράσεις και τα προσωπικά βιώματα διαφέρουν σε ένταση από τον έναν στον άλλον , είναι πολύ δύκολο να βγάλεις κάποια γενικά συμπεράσματα όσων αφορά το πως πρέπει να αντιδρούν τα άτομα όταν εμφανίζονται ακραία σενάρια δυσκολιών στην καθημερινή τους ζωή........
Σίγουρα πρέπει να αγωνίζεσαι και να μην εγκαταλείπεις τον αγώνα σου,αλλά άλλοι καταφέρνουν να βρουν την ισορροπία τους πιο γρήγορα, άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο και άλλοι ίσως να μην καταφέρουν να ισορροπήσουν ποτέ βάση βιολογικής και οργανικής τους κατάστασης.
Για όλα αυτά εγώ προσωπικά ρε παιδί δεν καλουπώνω τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνώ εδώ, πόση δύναμη θέλησης και αντοχής διαθέτουν ανα χρονικά διαστήματα.......
Δεν μπορώ πχ να κατακρίνω το γιατί δεν έχει ξεπεράσει κάποια κοπέλα τον βιασμό της στο υποσυνείδητό της και ακολουθεί ακόμα αγωγή χωρίς επιτυχία ή ψυχολογική ισορροπία / δεν μπορώ να κρίνω γιατί η arktos πχ δεν μπορεί ακόμα να βρεθεί σε μια θετική ευθεία χωρίς να ξέρω ποιοί άλλοι παράγοντες συνδράμουν αρνητικά ακόμα και αν έχει εγκαταλείψει τις ουσίες / δεν μπορώ να ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστεί ένα παιδί που συμβιώνει με αλκοολικούς γονείς και βρίσκεται ήδη σε αγωγή για κατάθλιψη -αλλά βομβαρδίζεται η ψυχούλα του κάθε μέρα από τις αντιδράσεις τους.... να ισορροπήσει........../ δεν μπορώ να ξέρω εσύ πχ αν πέσεις κάποια στιγμή πάλι σε υποτροπή για πολλαπλούς λόγους ...............
Όπως καταλαβαίνεις αυτό που ουσιαστικά θέλω να πω είναι ότι πέραν τον δυναμισμό που μπορεί να έχουν πολλά άτομα εδώ (.......και πίστεψέ με είναι πολλά.........) υπάρχουν πολλοί λόγοι που δρουν ανασταλτικά στην προσωπική τους ίαση .........παρόλο τη θέληση και τις προσπάθειές τους.........
Προσπάθησε όσο μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά όπως κάνουμε όλοι εδώ.........τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε όλους τους επιμέρους παράγοντες για κάθε περίπτωση......Είναι άλλωστε και το πιο δίκαιο!!!!!!!
Απόλυτα συμπεράσματα άλλωστε μπορούμε άνετα να δημοσιεύουμε όταν έχουμε απόλυτη και παροναμική επίγνωση όλων των παραμέτρων ενός ατόμου........
Αν όχι καλό είναι να λέμε τις θέσεις μας (όπως άλλωστε όλοι κάνουμε εδώ......) δίχως να καταδικάζουμε ενέργειες και θέσεις μελών........
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!
26-11-2006, 10:54 #56
Να σου πω την αληθεια αφου κανει κρα οτι εχει εθισμο σε ναρκωτικα τι θες να την π-αρω απο το χερι και να της πω καλα λογακια?αφου το μυαλο της να την \"πιει\" να ξεχαστει ακου να σου πω αυτα τα ατομα καταστρεφονται απο την βλακεια τους και καταστρεφουν και τους αλλους γυρω ειχα μια θεια στο στυλ της κυριας χαπια αλκοολ ψυχοπλακωματα...ξερεις που ειναι τωρα?στα θυμαρακια απο τα ταβορ κα το αλκοολ και της τις εφταιγε ο γιος της?
Εγω βασικα σε τετοια ατομα δεν μιλαω τα χωνω σε μια αποτοξινωτικη κλινικη νσ ξελάμπικαρουν απο το εθισμο και μετα μιλαω μαζι τους.....
Η κοπελα απο τι φαινεται το γουσταρει αυτο που κανεις δεν ψαχνεις για ποτο και στο καπακι χαπια γιατι εχεις καταθλιψη εισαι πρεζονι και δεν σε ενδιαφερει τιποτα παρα η μαστουρα σου και το τιποτα.
Και μην την ενθαρυνετε εδω μεσα αυτη η κοπελα δεν ξερω τι προβληματα εχει αλλα πιστεψε ο τροπος που προσπαθει ειναι ο χειροτερος...
δεν την καλουπωνω...αλλα ουτε θα τις πω ψεματα αυτο που βλεπω απο αυτα που γραφει αυτη την εικονα της ζωγραφισα οτι διαβασα τιποτα παραπανω
Αλλα μου προκαλει αηδια οτι μετα απο αυτο που της εγραψα για την κορουλα της αυτη πηγε να \"γινει\" με μπυρα και χαπια
οχι ολγα μερικες φορες πρεπει να ειμαστε αυστηροι αλλιως δεν πετυχαινεις τιποτα με τους καλοπιανεις και μετα την αλλη μερα παλι στα ιδια! Τι φταιει ο αντραςς της?τα παιδια της?τωρα καταλαβε οτι δεν ηθελε οικογενεια και το χαπακωμα ειναι η λυση ?
Οχι δεν το δεχομαι ειχα μανα που χαπακωνοταν και με εσπαγε στο ξυλο απο τα νευρα της χαλασε την οικογενεια μας και την ψυχη του πατερα μου και εχουνε δει τα ματια μου τρελα πραγματα μεχρι που την εδιωξα απο το σπιτι εγω ο ιδιος σε ηλικια14 ετων μη μου λες για προβληματα λοιπον ειμαι ενα ζωντανο προβλημα εγω ο ιδιος και παρολα αυτα δεν δημιουργησα προβλημα και εγινα συνετος.
Επισης ο αντρας της δεν μας ειπε οτι την βαραει η δεν την προσεχει δεν μιλησε για οικογενειακα προβληματα απλα για τον εαυτουλη της.
αν ειχε οικογενιακα αντρα να την βαραει να την κερατωνει να την βριζει τοτε θα της εδινα 100% υποστηριξη αλλα οπως εχω δει με τα ματια μου εδωαυτη η γυναικα μεχρει τωρα ειναι η μανα μου σε επαναλήπτικο επεισοδιο
Νομιζεις με να υποστηριξεις ενα ατομο που παιρνει ουσιες και αλκοολ για να ξεφυγει απο τα προβληματα του το κανει καλο?Μονο αν πρωτα απεξαρτηθει γιατι απλα αν δεν το κανεις τοτε ταιζεις φιδι να σε φαει...
Αυτα εχω να πω και αμα δεν της αρεσει σοβαρα σου μιλαω δεν με ενδιαφερει αυτη και τι θελει αλλα τα παιδια και γενικα το παιδι που το εχουμε ολοι καταπατησει κατω απο τα θελω μας και τα πρεπει.
αδιαφορω για αυτους που δεν εχουν μελλον σε αυτο το κοσμο για το επιλαξανε αλλα δεν υποστηριζω αυτους που δεν αφηνουν τις νεοτερες γενιες να προχωρησουν με δυναμη και βοηθεια απο αυτους στο μελλον...
26-11-2006, 11:03 #57
και επειδη δε γουσταρω να ξενερωνω ανθρωπους δεν ξαναγραφω στο φορουμ γιατι για αλλη μια φορα εδω μεσα ειδα τα λαθη της ανθρωποτητας και επειδη αυτη την στιγμη εγω παλευω να πατησω στα ποδια μου και δεν μπορω να βλεπω μαλακιες ηλιθιοτητες και να στεναχωριεμαι και να στεναχωρω ταυτοχρονα με την αυστηροτητα μου αποχωρω ευσυνειδητα γιατι η βλακεια η ανθρωπινη δεν γιατρευετε με καμια συνεδρια και κανενα group therapy αλλα ουτε εγω θα προσπαθησω να σας εξηγησω ποσο χαζοι ειμαστε μερικα ατομα....
τελοσπαντων υγεια σε ολους ευχομαι.
26-11-2006, 11:10 #58
Βlade, καλές οι απόψεις σου και καταλαβαίνω ότι προήλθαν από τα βιώματά σου. Η συγκεκριμένη όμως κοπέλα εκτός από \'πρεζόνι\' είναι και μανιοκαταθλιπτική. Ως εκ τούτου το ότι θέλει να ΄φτιάχνεται΄όπως λες, το κάνει για να ξεφύγει από μια κατάσταση η οποία σε οδηγεί στην τρέλλα. Μην υπεραπλουστεύεις λοιπόν τα πράγματα και η arktos δεν είναι απλά μια χρήστης ναρκωτικών, αλλά και ένα άτομο με ψυχική νόσο το οποίο το μόνο που δεν θέλει αυτή τη στιγμή είναι να την επιτιμούν και να την κατακρίνουν. Αυτό το κάνει ήδη η οικογενειά της. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι η διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) και τι μπορεί να προκαλέσει, υπάρχουν διάφορα sites με τα οποία μπορείς να ενημερωθείς.
27-11-2006, 01:27 #59
BladeII το μήνυμά μου δεν αφορούσε από όσα είδες μόνο την arktos........αλλά όλους μας.......
Είχε γενική και πανοραμική προσέγγιση σε πολλά θέματα που βασανίζουν όλους μας εδώ και για τα οποία κάθε ένας δίνει τον δικό του αγώνα!!!!!!
Μην ξεχνάς ότι και εσύ ακόμα δίνεις τον δικό σου!!!!!!
Τώρα περί αποχώρησης που ανέφερες σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις εδώ.......Εγώ όμως θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω τις απόψεις σου δεδομένου ότι ανήκω στα άτομα που πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια με αλκοολικό πατέρα και τα βιώματά μου όσων αφορά τα κατάλοιπα μπορεί να έχουν πολλά κοινά με τα δικά σου - ιδιαίτερα στα ψυχολογικά προβλήματα που μας δημιούργησαν......
Ευελπιστώ να παραμερίσεις την απόλυτη στάση σου στις απόψεις που έχεις τη στιγμή που δεν γνωρίζεις τα άτομα εδώ σε προσωπικό επίπεδο (όπως και εγώ άλλωστε.......) και να μείνεις ώστε μέσα από δημιουργικές συζητήσεις να προσεγγίσουμε τα προβλήματα καλύτερα.
Το ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι.....άσε να το δείξουν τα αποτελέσματα εν καιρό.......Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό...........
27-11-2006, 09:47 #60
Με κάλυψε ο Δημήτρης.Άλλωστε έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρεις.
Μαίρηhttp://www.mazi.org.gr/
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)