Results 61 to 75 of 89
-
27-11-2006, 21:56 #61
αυτη την περιοδο πως εισαι?
- 14-12-2006, 01:33 #62
Ακόμη δεν έχω πάει για δουλειά.Πίνω ελάχιστο αλκοόλ ( μόνο κρασί με κόκα-κόλα ) και ευτυχώς το ελέγχω.Δε μπορώ να πω πως είμαι καλά.Αλλά δεν είμαι όπως ήμουνα πέρυσι τέτοιο καιρό, που δεν έκανα τίποτα.Τώρα τουλάχιστον ασχολούμαι με τη κόρη μου, μαγειρεύω και κάνω δουλειές στο σπίτι.Προσπάθησα να πείσω τον ευατό μου να πάει γραφείο, αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος κι εκεί μου σύστησε ο γιατρός να παίρνω μισό ταβόρ.Αυτά.
http://www.mazi.org.gr/
14-12-2006, 15:46 #63
A ρε Μαίρη, μην χάνεσαι, λεγε μας τα νεα σου πιο συχνά. Ολα θα φτιάξουν θα δείς
14-12-2006, 17:56 #64
Μαίρη μου το ότι είσαι καλύτερα από πέρσι είναι πολύ σημαντικό!
και γω...παρόλο που δεν διανύω την καλύτερη φάση μου παρηγορούμαι από το γεγονός οτι είμαι πολύ καλύτερα από άλλες περιόδους...(πχ απο το καλοκαιρι)
κουράγιο... και που θα πάει...σιγα σιγα θα ανέβουμε ακόμα πιο ψιλά!σκαλάκι,σκαλάκι...με συμμαχους την υπομονή και την επιμονή μας!
σου εύχομαι ολόψυχα να ανέβεις σύντομα και άλλο αν και από οτι καταλαβαίνω εισαι σε καλό δρόμο!συνέχισε!!!
19-12-2006, 00:26 #65
παιδιά, ευχαριστώ.πήγα γιατρό σήμερα και μου φάνηκε γλυκανάλατος.θέλω να πω δεν έφυγα από κει νιώθωντας καλύτερα.
20-12-2006, 16:30 #66
εχεις κανει καποια βηματα μπροστα απο περυσι και αυτο ειναι το συμαντικο...αυτα τα ψυχολογικα θελουν αρκετο χρονο για να φτιαξουν...εσυ εισαι καλυτερα και αυτο πρεπει να σε ανεβαζει και οχι να σε κατεβαζει...ολα ειναι στο μυαλο...δες την κατασταση σου μεσα απο αλλο οπτικο παιδιο πιο αισιοδοξο και ετσι υποσυνηδητα θα βοηθηθει ο εαυτος σου
21-12-2006, 00:46 #67
Originally posted by αντωνης25
εσυ εισαι καλυτερα και αυτο πρεπει να σε ανεβαζει και οχι να σε κατεβαζει...
10-01-2007, 01:41 #68
Καλή χρονιά σε όλους!Επιτέλους πήγα για δουλειά!Κατέβηκα στο κέντρο και ένιωθα λες και ήμουν στα βουνά και δεν είχα ξαναδεί καταστήματα.Δυόμισυ μήνες δεν είχα πάει ούτε στο κέντρο μια βόλτα.Ελπίζω η υπόλοιπη χρονιά να κυλήσει ομαλά και να κάνω πράγματα για τον ευατό μου.Εύχομαι σε όλους τις επιθυμίες σας να τις κάνετε πραγματικότητα!
10-01-2007, 02:11 #69
μπραβο μαιρη.να ξαναπας και να μην σταματησεις τωρα.θα ξαναβρουν ολα τον ρυθμο τους σιγα σιγα και εσυ μαζι.
καλη χρονια και σενα,μακρυα απο τα προβληματα.ολα θα πανε καλα..
10-01-2007, 23:42 #70
Μαίρη μου καλή χρονιά και σε εσένα βρε παιδί!!!!!!!!
Πολύ το χάρηκα βρε ψυχή που πήρες την απόφαση να βγεις έξω!!!!!!!
Άλλωστε και με την απομόνωση τί κατάλαβες??
Σίγουρα όλα σου φαίνονταν περίεργα........αλλά όντως καιρός είναι να αλλάξεις σελίδα!!!!!!! Δεν βαρέθηκες άλλωστε τα ίδια και τα ίδια???
Βάλε κάτι νέο στη ζωή σου!!!!!! Ακόμα και η μικρή θα ανέβει τρομερά ψυχολογικά με τις δικές σου αλλαγές!!!!!
Φιλιά και σου εύχομαι ότι καλύτερο όπως και σε όλους μας άλλωστε!!!!
11-01-2007, 18:37 #71
Originally posted by arktos
Καλή χρονιά σε όλους!Επιτέλους πήγα για δουλειά!Κατέβηκα στο κέντρο και ένιωθα λες και ήμουν στα βουνά και δεν είχα ξαναδεί καταστήματα.Δυόμισυ μήνες δεν είχα πάει ούτε στο κέντρο μια βόλτα.Ελπίζω η υπόλοιπη χρονιά να κυλήσει ομαλά και να κάνω πράγματα για τον ευατό μου.Εύχομαι σε όλους τις επιθυμίες σας να τις κάνετε πραγματικότητα!
11-01-2007, 23:34 #72
και μακριά απ\' την πλήξη...
07-02-2007, 00:31 #73
το όνομα του τοπικ είναι ---> φοβάμαι να μη πέσω σε κατάθλιψη πάλι..
δεν ξέρω όμως πλέον αν το φοβαμαι. ή εχω μείνει σε απραξία τεμπελιά. δεν με νοιαζει αν θα ξανακυλήσω.
δεν αντέχω άλλο να κλαίω τα βράδυα, να φταίω για όλα όσα γίνονται! παίρνω τα χάπια μου και αισθάνομαι καλά. Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να τα παίρνω, είμαι 100% υπαίτια για οτιδήποτε συμβαίνει. Έχουνε αρχίσει να έρχονται σκέψεις αυτοκτονίας μετά από δύο χρόνια που είχανε σταματήσει. Δεν κάνω κάποια κίνηση γιατί θα τρέχουνε άλλοι μετά. Έξοδα, ντροπή για τους γνωστούς. Μακάρι να υπήρχε κάτι και να εξαφανιστώ.
Δεν ξέρω γιατί γραφω απόψε. Ίσως επειδή μου έλειψε να τα λέω κάπου. Κάπου που θα με νιώσει εστω και ένας.
Είμαι μόνη.Θελω να με νιώσει κάποιος, Να μην μου ρίξει φταίξιμο. Είμαι άνθρωπος και εγώ. Ξέρω οτι δεν αξίζω σεβασμό επειδή σκέφτομαι έτσι. Είμαι μπερδεμένη μέσα μου- συγχισμένη, Τα χαπια μου τελειώσανε απόψε. Δεν έχω την οικονομική ευχέρια για την αγορά άλλων. Και το ίδιο θα ισχύσει και για την ψυχίατρο. Δεν δουλεύω, Είμαι ανασφάλιστη. Δεν τα γράφω για να βρεθεί λύση, θέλω απλά να μιλήσω σε κάποιον. Σε έναν άνθρωπο που θα αφιερώσει λίγα λεπτά από τον χρόνο του για εμένα.
συγγνώμη!
07-02-2007, 08:59 #74
Mη ζητάς συγνώμη και μη ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι μόνη σου. Από όλους μας περνούν διαστήματα που νιώθουμε απόγνωση και δε βλέπουμε φως στο απέραντο σκοτάδι. Υπάρχει όμως το φώς, αρκεί να πιστέψεις και θα το δεις. Η αυτοκτονία είναι για τους αδύναμους κι εσύ είσαι δυνατή. Πίστεψε το αυτό κι όλα θα καλυτερεύσουν. Εδώ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν και θα σου αφιερώσουν πολύ περισσότερο χρόνο από λίγα λεπτά. Θα περιμένω νέα σου
Νικολέτα
07-02-2007, 17:00 #75
σιγουρα δεν εισαι μονη σου καλη μου και ακόμη πιο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ!!!εχω περασει και γω απο φασεις απολυτης απελπισιας και ξερω καλα πως ειναι και ακομη ξερω πως ειναι εσυ να βουλιαζεις και οι αλλοι αντι να σου συμπαραστεκονται να σου λενε οτι δεν προσπαθεις αρκετα και οτι καταβαθος σου αρεσει που νιωθεις ετσι!!!
κουραγιο κοριτσι μου,φαση ειναι και θα περασει οπως περασε σε μενα και σε χιλιαδες αλλους.
οσο για το οικονομικο γιατι δεν πηγαινεις σε καποιο κεντρο ψυχικης υγιεινης που δεχονται και ανασφαλιστους και αν δεν κανω λαθος σου βγαζουν εκει καποιο ειδικο βιβλιαριο για φαρμακα??
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....