για το σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Banned

για το σεξ

λοιπον. απο το σχολειο θυμαμαι οτι αρσενικο αντρας μπαμπας δηλαδη το αρσενικο γενητικο οργανο παραγει σπερμνατοζωαρια και το θυληκο στοιχειο οι μαμαδες δηλαδη γυναικες εχουν το ωαριο (οπως καταλαβαινετε καταλαβαινω και γω ο μη ειδικος καποια πραγματα ακομα κι αν αυτο προυποθετει ανωμαλια η ενδεχομενο ανωμαλιας πασης φυσης). ετσι δηλαδη ξεχωριζουν οι αρσενικοι ανθρωποι απο τις θυληκες. εννοειται νομιζω οτι πριν απο τα 13-14 λεω στο περιπου δεν εχει αναπτυχθει πληρως ο οργανισμος του ανθρωπου σε αρσενικο ετοιμο η θυληκο ετοιμο για γονιμοποιηση η φυσικη αναγκη παρεξηγημενη ισως αφου σαν ανθρωποι μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο απο σκετο σεχ, μοναχα για κερδος η τεκτνποιηση με εμας τους ανθρωπους δηλαδη ειναι κατι περισσοτερο απο περναω καλα βγαζω λεφτα η κανω παιδια ειναι ενα ειδους θρησκειας θα ελεγα για μερικους. δεν ξερω αν συμφωνειτε. ωστοσο

το θεμα ειναι εξης. μου ειχε πει καποιος γιατρος! οχι ειδικος στο θεμα βεβαια οτι οι αντρες και οι γυναικες μοιαζουν πολυ στα γεννετικα τους οργανα σε ενα μεροσ των οργανων τους (μαλλον ηθελε να με ψαρωσει ο γιατρος), νομιζω εννουσε το κεφαλι του πεους ροζ μοιαζει με τη κλειτορειδα καπως ετσι δεν σπαταλαω χρονο στο να γραψω εκθεση. τα λεω ολα αυτα με καθε σοβαροτητα. περα ομως απο αυτο ετσι ειναι ωαριο και σπερματοζωαριο, θυλικος ανθρωπος και αρσενθικος ανθρωπος, ελξη αντιθετων για ολοκληρωση και παραγωγη ανθρωπου με φυσικο τροπο. υπαρχουν και τα δυο εξτριμ βεβαια. οι σεξομανεις και απο την αλλη οι ασεξουαλ, οπως και αλλα ειδη χωρις ωαριο η σπερματοζωαριο απαραιτητα δε νομιζω βεβαια αλλιως θα υπηρχε οντως η ορολογια ασεξουαλ σε αυτους τους ανθρωπους δεν θα εκαναν σεξ δηλαδη. αραγε υπαρχουν και αλλες κατηγοριες εκτος απο τα αρσενικο θυληκο σε απλοποιημενο φασμα εννοω;. ειμαι περιεργος να διαβασω τι εχει ο καθενας στο κεφαλι του. χημικη παρεμβαση διατρεβλωνει σεξ με αλλο φυλλο ειναι αραγε χημικη παρεμβαση οταν υπαρχει εντονη δραστηριοτητα η πολυ χαμηλη η εναλλαγες και οσον αφορα τις προτημησεις ποιανου η ποιανης τελικα του η της πεφτει ο λογος; κατι καταλαβαινουμε καποια στιγμη δεν ειναι ολα φυσικα οπως θα θελαμε. ακομα και με παπουτσια μπορει να ειναι ωραιο για μερικους απο εμας κακο ειναι;
    ισως ο μονος λογος που να πεφτει ειναι στον βιασμο
    οταν δηλαδη δεν συμφωνουν και οι δυο η και οι ολοι τοτε τον λογο τον εχει ο ταπεινα ειλικρινης βιασμενος η βιασμενη..
    και σαφως λενε πως γυναικα να βιαστει το ξεπερναει πιο ευκολα αγορι ομως μπορει να το σημαδεψει μια ζωη η ακομα και να χασει το τρενο.

ο λογος ομως ισως να ειναι αρχικα του απροστατευτου των απροστατευτων της κοινωνιας αυτης οπως παιδια, ζωα και μετα οι γυναικες αφου αν καποιος ειναι ανεπτυγμενες οι αντρικες του ορμονες αντεχει και βιασμο και ξυλο και πολλα αλλα ειναι αδικο οταν βλεπουμε στο ιντερνετ βιντεο με θυματα απο βιασμους ειδικα οσοι εχουν βιαστει σε μιρκη ηλικια και δεν λενε ολοι παντα την αληθεια η την λενε ειναι αδικη η ζωη ενα μυστηριο το θεμα ειναι να κοιταμε μπροστα για αυτο το λενε.

ειναι οντως περιεργοι μερικοι ανθρωποι δεν με ενδιαφερει αν κανει ο καθενας οτι της η του αρεσει στο σεξ απλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ετσι δηλαδη ποιος ο λογος και πως γινεται αυτο; ειχε παρει ο νους μου για συνωμοσια τρανσεξουαλισμου προ μηνων, λενε πως ολοι οι αντρες κρυβουν μια θυληκη πλευρα μεσα τους το ιδιο σε αντιστοιχεια και για τις γυναικες δεν διαφωνω απλα δεν κατανοω πως εχουμε φτασει στη σημερινη εποχη να ειμαστε οπως αντιλαμβανομαι πανω απο δυο φυλλα σαν σεξουαλικες οντοτητες;!
    και
    γιατι να θεωρειτω ανωμαλια ας πουμε το φετιχ η ο σαδομαζοχισμος στο σεξ (ισα ισα η εκτονωση στο σεξ εχει πολλα ωφελη και στη συμπεριφορα μας την γενικη κοινωνικη και διαπροσωπικη) μπορει να εχει καποια σοβαρα αιτια αυτες οι συμπεριφορες και προφυλλαξη ακομα! ευχαριστω για την σχολικη βασικα συζητηση μιας και δεν ειμαι καθηγητης ελληνικων και ζητω συγνωμη αν γραφω λιγο προχειρα. ειναι ισως λογω αναγκης να επικοινωνησω πιο απλα ας πυμε!
    αυτα μια συντομη κουβεντα για το σεξ σε απλα ελληνικα χωρις θαυμαστικα.
    Last edited by birdhed; 10-11-2011 at 19:08.

Senior Member
    Το ερώτημα ποιο είναι?

Senior Member
    Το ερώτημα είναι το εξής από την πλευρά μου. Πώς πάει το ψάρεμα φιλαράκο? Καμιά μαρίδα έπιασες? Ούτε και θα πιάσεις όπως το πας.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    like! ωραία εικόνα!

Banned
    Quote Originally Posted by rex View Post
    Το ερώτημα ποιο είναι?
    Δεν υπάρχει ερώτημα. Συζήτηση επιχείρησα να κάνω για το ανθρώπίνο σεξ. Όπως διαπιστώνω και πιο κάτω δεν πέφτω και πολύ έξω όσον αφορά το "μέγεθος" του προβλήματος.

Banned
    είναι κάτι στιγμές που ξεφεύγει η κατάσταση νομίζω είμαι κοντά στη γενική ολική κοινωνική θεραπεία αλλά κάτι λείπει ακόμα.
    Last edited by birdhed; 11-11-2011 at 13:16.

Banned
    το πεος του βρυκολακα ομως καμια δε το θελει. βρωμιαρη, ελεηνε βρυκολακα, αφου μας ρουφηξες ολη την ενεργεια, πως περιμενεις να σου κατσουμε κι ολα ?

η αγαπη ειναι πεος! καποιες το τρωνε και δροσιζονται, αλλες το τρωνε και ζοριζονται. τα κοριτσακια πρεπει παντα να το ποθουν, και τα αγορακια να το φροντιζουν.

Banned
    θέλω να ρωτήσω βασικά πόσοι αποό εσάς έχετε οικονομικά προβλήματα πιστεύω είναι μεγάλο αίτιο το οικονομικό για την συμπεριφορά του ανθρώπου κυριώς σαν ατομική οντότητα και θέση πως αισθάνεται μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο
    ,

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Το ερώτημα είναι το εξής από την πλευρά μου. Πώς πάει το ψάρεμα φιλαράκο? Καμιά μαρίδα έπιασες? Ούτε και θα πιάσεις όπως το πας.
    μαρίδα χαχαχα! :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

.....χμ......βινς?

Senior Member
    [QUOTE=Θεοφανία;304008].....χμ......βινς?[/QUOTEχαχαχαχαχαχαχα εχει τρελλη φαση ολοι τον βινς σκεφτομαστε λοοολ
    I m a Good Person With Bad Attitude