Results 16 to 30 of 56
Thread: Το computer ή Εγώ!!!!!
-
02-11-2006, 16:41 #16
αυτό το \'τι να πω...\', είναι κλεμένο! είναι δικό μου! μόνο εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται, δεν ξέρω ούτε τι να κάνω ούτε τι να πω...:D... :)
αν θα τον απατούσες, πώς θα ένιωθε αυτός, πώς θα ένιωθες εσύ;
εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο σοβαρό, είναι όμως πολύ κατατοπιστικό για το πώς νιώθετε ο ένας προς τον άλλον...
- 02-11-2006, 22:15 #17
demi η σχέση σας δεν τραβάει άλλο και το ξέρεις...
Σε πληροφορώ πως αν τον είχες γνωρίσει πρόσφατα και ήσουν ερωτευμένη μαζί του θα έβρισκες και γοητευτικό το χόμπι του.
Ο τύπος είναι dead.
Μόλις κάποιος άλλος σου δείξει ενδιαφέρον, είσαι έτοιμη να τον εγκαταλείψεις και έχεις και έτοιμο άλλοθι.
Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Λόγο της δικής μας ανασφάλειας δεν έχουμε τη δύναμη να βγούμε από μια προβληματική σχέση παρά μόνο όταν βλέπουμε κάτι καινούργιο στον ορίζοντα.
Με συγχωρείς, πως τα ξέρεις όλα αυτά με 10 γραμμές που έγγραψε η demi? Με συγχωρείς, αλλά την ευκολία και σιγουριά με την οποία βγάζεις τέτοια συμπεράσματα, την θεωρώ το λιγότερο επιπολαιότητα...
02-11-2006, 23:19 #18
Originally posted by explorer2004
Μιχάλη,
Με συγχωρείς, πως τα ξέρεις όλα αυτά με 10 γραμμές που έγγραψε η demi? Με συγχωρείς, αλλά την ευκολία και σιγουριά με την οποία βγάζεις τέτοια συμπεράσματα, την θεωρώ το λιγότερο επιπολαιότητα...
Εκεί κάνει κριτική στην προσωπικότητα του συντρόφου της και όχι μόνο σε κάποιο χαρακτηριστικό όπως εδώ.
Και η κριτική στην προσωπικότητα του συντρόφου αποτελεί βασικό σημάδι μιας σχέσης που κουράστηκε...
02-11-2006, 23:21 #19
Γνωμη μου ειναι να τον αφησεις ελευθερο να κανει αυτο που θελει.
Καταλαβαινω βεβαια οτι το Wow ειναι της υπερβολης και οσοι παιζουν ετσι το παιζουν συνηθως παραμελουν οτιδηποτε αλλο γιατι ειναι εξαιρετικα εθιστικο...αλλα ειναι και υπερβολη να χαλασετε την σχεση σας επειδη ο συντροφος εχει ενα παθος να παιζει με τον υπολογιστη (τον κατανοω γιατι ετσι κολλημενος ειμαι και εγω αυτην την περιοδο της ζωης μου με ενα παιχνιδι).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2006, 08:15 #20
demi, για να πάρουμε πάλι τα πράγματα απο την αρχή.
Καταρχήν πρέπει να συζητήσεις με τον εαυτό σου αν αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Και δε μιλάω για το σήμερα. Γενικά ή όλη σχέση σας απο την αρχή μέχρι σήμερα πως ήταν και πως είναι.
Το παιχνίδι είναι απλά μια φάση που περνάει, καθότι όλοι οι άντρες είμαστε παιδιά μέσα μας. Πρόσφατη έρευνα έδειξε οτι ο μέσος όρος ηλικίας των αντρών που παίζουν με παιχνίδια στον υπολογιστή τους, έχει ανέβει στα 29 χρόνια!
Πράγμα που δε σου εξασφαλίζει οτι ο επόμενος ΔΕ θα το κάνει.
Έτσι λοιπόν μη κρίνεις τη σχέση σου απο αυτό και μόνο το γεγονός.
Αν νομίζεις οτι δε σε γεμίζει και σε άλλους τομείς, τότε συζήτησέ το μαζί του. Εσύ τον ξέρεις καλύτερα και καλύτερα ξέρεις τον εαυτό σου. Εν ανάγκη σεβάσου τη ψύχωσή του και καθορίστε μαζί συγκεκριμένες μέρες/ώρες που μπορεί να παίζει αλλα όλες τις υπόλοιπες θα είστε μαζί.
03-11-2006, 13:32 #21
demi μου,
η αποψη μου ειναι βασικα να του μιλησεις σοβαρα. να του πεις \"ξερεις κατι καλε μου, εχω αυτο το προβλημα μαζι σου και αν δεν λυθει συντομα τοτε δεν ξερω αν θα συνεχισω να το δεχομαι\" να του δωσεις να καταλαβει οτι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι (εαν εχει φτασει φυσικα).
αληθεια το σκεφτεσαι να χωρισετε για αυτο? μηπως εχουν συσσωρευτει κι αλλα προβληματακια και αυτο ειναι απλα η αφορμη?
προτεινω να του μιλησεις, να δεις και τη δικη του αποψη και τη διαθεση του να το αλλαξει.
να εχεις εμπιστοσυνη σε αυτα τα θεματα στον εαυτο σου. εαν σου εχει χτυπησει το καμπανακι του κινδυνου...... μηπως πρεπει να το ακουσεις....?
φιλικά
03-11-2006, 15:24 #22
Originally posted by Μιχάλης
Originally posted by explorer2004
Μιχάλη,
.
Β.
03-11-2006, 22:14 #23
Πολύ συχνό πρόβλημα αυτό με τους υπολογιστές... Από αυτά που έχω δει είναι ότι όταν γίνεται αυτό κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη σχέση. Και κρύβεται (πάντα ο άντρας από ο,τι φαίνεται) πίσω από την οθόνη κι η κοπέλα είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... ή αποχώρησης!
07-11-2006, 08:22 #24
Το λοιπόν, αν τίποτα άλλο δε δούλεψε, πάρτου δώρο το Titan Quest!
Είναι κάτι σε το warcraft αλλα παίζεται offline!!! Θα κολλήσει με αυτό και θα μπορεί να πάρει ανάσα!
07-11-2006, 12:32 #25
Εγώ έχω να προτείνω κάτι πιο απλό. Πάρε ένα τήλ στο 134 να σας κόψουν το Adsl κάνει 3-4 μέρες να ακυρωθεί & 12 το λιγότερο για να το ενεργοποιήσει πάλι. Αν είσαι τυχερή μπορεί να μην έχει Πόρτες ελεύθερες στην περιοχή σας & να κάνει μήνες μέχρι να σας το ξανά συνδέσουν. Στη συνέχεια μπορείς να προκαλείς βλάβες στα modem.. ένα κουμπί & διαγράφονται όλα. Θα του σπάνε τα νεύρα να φτιάχνει ξανά & ξανά τις ρυθμίσεις.. στη συνέχεια χαλάς τις υποδοχές του mouse , του πληκτρολογίου! Στο τέλος θα πετάξει το pc & θα πάρει άλλο. Αυτά καλά είναι να τα κάνεις πριν εσύ βγεις μόνη σου. Κάθε φορά που εσύ θα είναι να βγεις να ρημάζεις διακριτικά κ από κάτι.
Θα μένει στο σπίτι & θα παλεύει να το φτιάξει όσο εσύ διασκεδάζεις… θα μπει στη διαδικασία να σκέφτεται την ταλαιπωρία που περνά ενώ εσύ διασκεδάζεις… & βάλτων στη διαδικασία να πιστέψει ότι σε χάνει. Μίλα στο κινητό ( δίπλα του ) με φίλες & γέλα… πέτα υπονοούμενα για το τον τύπο που καθόταν δίπλα σας & συμβούλευε τη φίλη σου ότι αυτός δεν της ταιριάζει κ ότι αν διάλεγε τον μελαχρινό που την γλυκοκοιτούσε όλο το βράδυ από την απέναντι μεριά δεν θα είχες κανένα σχόλιο να κάνεις γιατί ο τύπος είναι ΘΕΟΣ…!!!!
Όσο κολλημένος και να είναι το πιο πιθανόν είναι να του μείνουν ατάκες που θα τις βλέπει το βράδυ στον ύπνο του σαν εφιάλτης. Άλλαξε τα μαλλιά σου και σταμάτα την γκρίνια. Ξεκίνα να λειτουργείς ως εξής. Μωρό μου θα κανονίσεις να παίξεις το βράδυ? Α πολύ ωραία γιατί ήθελα να κανονίσω να βγω με τα κορίτσια & αν δεν είχες τι να κάνεις θα ένιωθα τύψεις…
Να τον κάνεις να νιώσει ότι εσύ χρησιμοποιείς το παιχνίδι για την καλοπέραση σου & όχι αυτός!!!
Δεν είναι κακό να πας μπροστά του όσο παίζει & να τον ρωτήσεις : Βρε μωρό μου, κοίτα λίγο οι ζαρτιέρες μου διαγράφονται από την φούστα? Μου αρέσει να τις φοράω γιατί νιώθω σέξι όλο το βράδυ αλλά δεν θέλω να είναι ευδιάκριτες…
& μετάααα ψήλοιιιι στα αυτιαααα μου μπήκανε βρε ποπο… 
Είσαι γυναίκα παίξε το παιχνίδι σωστά ….
07-11-2006, 14:21 #26
Παίζεται και με απλή dial up!....
07-11-2006, 20:02 #27
δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά θα μπορούσες κι εσύ να τον εκδικηθείς κάπως έτσι!
http://www.candy-blanca.com/
08-11-2006, 09:20 #28
Μαθαίνοντας ισπανικά; χαχαχα
Δε καταλαβαίνω τι θες να πείς με τη σελίδα αυτή.
08-11-2006, 14:25 #29
Originally posted by nutcase
Μαθαίνοντας ισπανικά; χαχαχα
Δε καταλαβαίνω τι θες να πείς με τη σελίδα αυτή.
Η κάντυ-κάντυ είναι η σειρά σταθμός για τα κορίτσια της γενιάς μου [\'79 κεξ.] λίγο πολύ όλες μας την κουβαλάμε μέσα μας..
08-11-2006, 17:03 #30
Ααα ιταλικά είναι... οκ συγνώμη.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή