Results 31 to 45 of 56
Thread: Το computer ή Εγώ!!!!!
-
08-11-2006, 22:20 #31
... ισπανικα ειναι! Και, παρεμπιπτοντως... την Candy-Candy την εβλεπα κι εγω... Χεχε!
- 08-11-2006, 22:33 #32
Originally posted by Tασος
... ισπανικα ειναι! Και, παρεμπιπτοντως... την Candy-Candy την εβλεπα κι εγω... Χεχε!
09-11-2006, 00:26 #33
Παιδιά ειλικρινά ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε με το θέμα...Θα την βρω την άκρη...Θέλω πιο πολύ να μείνω από το να φύγω...
Ελπίζω...
Πάντως θεωρώ ότι πολλές κοπέλες πρέπει να έχουν προβληματιστεί με παρόμοιο θέμα...Είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο,για ψάρεμα,κυνήγι....
Έτσι αγόρια???
09-11-2006, 11:16 #34
Demi, είναι εξάρτηση..
Κάτι σαν το αλκοόλ, τα ναρκωτικά..
Μία διέξοδος..
Αν το ψάξεις λίγο θα μάθεις περισσότερα..
Σε κάποιες χώρες έχουν αρχίσει και ανοίγουν κέντρα απεξάρτησης απο τέτοιες καταστάσεις(internet, games κλπ)
Κάνε μια βόλτα ένα βράδυ αργά απο μερικά internet cafe και θα καταλάβεις..
Η δική μου άποψη, ταρακούνησέ τον κάπως και πιστεύω θα αλλάξει..
09-11-2006, 15:25 #35
Κάναμε μια μεγάλη συζήτηση...Έδειξε ενδιαφέρον,κατανόηση...Μια βδομάδα τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα...Μου δήλωσε ότι Τετάρτη Κυριακή θέλει να παίξει οπότε φτιάξαμε μαζί πρόγραμμα...Ανόητο μου φαίνεται πάλι αλλά είναι μια λύση...
Κ αν αγαπάς....
Θα δείξει...
09-11-2006, 16:02 #36
Originally posted by demi
Κάναμε μια μεγάλη συζήτηση...Έδειξε ενδιαφέρον,κατανόηση...Μια βδομάδα τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα...Μου δήλωσε ότι Τετάρτη Κυριακή θέλει να παίξει οπότε φτιάξαμε μαζί πρόγραμμα...Ανόητο μου φαίνεται πάλι αλλά είναι μια λύση...
Κ αν αγαπάς....
Θα δείξει...
Απλά δεν είχε καταλάβει ότι σε παραμέλησε. Αυτό δε σημαίνει ότι δε σε θέελι. Τώρα που το συζητήσατε το κατάλαβε (υποθέτω).
18-11-2006, 11:15 #37
demi...στην χειροτερη περιπτωση ανοιξε το pc και κανε chat...να σε δει...αυτο ισως τον ταρακουνησει...να του μιλας με ενθουσιασμο για τα ατομα που γνωριζεις για να καταλαβει οτι ετσι σε χανει και σε κερδιζουν αλλοι...ειναι δοκιμασμενο...;)
23-11-2006, 00:00 #38
Ευχαριστώ όλους.......:D
23-11-2006, 01:45 #39
Να γιατί λένε ότι σε όλα είναι καλό να υπάρχει μέτρο...............;)
Αν ο τύπος έχει κόλλημα και ξεδίνει με τα on-line παιχνίδια , καλά κάνει αν αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο το άγχος της δουλειάς του για να έχει ισορροπία...........:) Μάλλον έχει βρει κάτι να τον χαλαρώνει.......
Με τα όσα αναφέρει όμως η demi μάλλον μιλάμε για ψυχική πόρωση του ατόμου......οπότε εκεί υπάρχει πρόβλημα.......Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα αν είχε η demi αυτή την ακραία εξάρτηση και ο άντρας της έκανε αυτά τα παράπονα για παραμέληση από την πλευρά της .........:(
Κάπου γεννιέται πλέον η αναγκαιότητα για μια πιο στενή επικοινωνία......Μήπως κάτι τον έχει επηρεάσει αρνητικά στην καθημερινότητά του και η όλη του φάση αποτελεί αμυντική πολιτική για να μην σκέφτεται????
Εγώ αυτό αναρωτιέμαι..........;)
23-11-2006, 23:52 #40
Σίγουρα είναι άμυνα ...Κάνει μια πολύ ψυχοφθόρα δουλειά κ το παιχνίδι είναι κάτι που τον πηγαίνει σε άλλη διάσταση..
Τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα...Ελπίζω...
24-11-2006, 11:35 #41
παρτου δώρο το Titan Quest αν χειροτερέψουν πάλι! Θα με θυμηθείς!
19-01-2007, 17:29 #42
Epidh pezw k\'egw auto to paixnidi kai milaw me polla atoma,pisteuw oti kapios otan 8elei kati ta prolavenei ola.Prospa8ise na ton katalaveis,ine psyxwsh giati mesa apo auto to paixnidi oso pio poly pezeis toso pio poly anwteros apo tous allous ginese.Emena h gnwmh mu ine oti prepei na tou dwseis kapia peri8wreia kai na programmatisete ti wres ths hmeras pu 8a pigenete mia volta px wste kai na kserei kai autos na kanonizei analoga me to guild tou...ase pu den ine ola hardcore guild (diladi kapsimo epi 24wrou vasews) opote borei na vrei ena normal guild kai na pezei ths wres pu voleuoun kai tous dio sas...elpizw na se voh8isa
(PS Ola auta eksartonte an pragmatika 8es na ise mazi tou...prwta prepei na paskseis auto to 8ema :) )
19-01-2007, 19:01 #43
se katalavainw apolita!!!eixe k exei apo oti fantazomai kolima akoma me ayta ta paixnidia pou tou exoun parei to mialo..ores ateliotes i akoma k mia olokliri mera!!!eftasa na zileyo ayto to World of Warcraft...den vgainame gia na paixei...k otan htan na vgoyme me to zori na katsoume 1 ora k to mialo tou itan pote tha paei na paixei paixnidi!!!
eleos,h katastash htan anypoforh!!poses fores mou eipe psemata oti paei spiti k den pigaine...etrexe na paixei...k imoun toso tixeri pou tin proti fora ton petixa tin ora pou tha plirone gia na figei...apo tis 3 to meshmeri eos tis 4 ta ximeromata!!
meta poses fores akirosame na pame se giortes genethlia exodous...
de legetai...
den iparxei lisi!!einai arostia k den feygei me tpt!!!ekana ta panta!!tora imaste xoria...as stravonetai oso thelei sto pc,,,
19-01-2007, 19:10 #44
Θερμή παράκληση.
Μη χρησιμοποιείτε greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Ευχαριστώ.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
09-02-2007, 22:22 #45
Καλό...
Originally posted by dodoni
Θερμή παράκληση.
Μη χρησιμοποιείτε greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Ευχαριστώ.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή