Αντισηληπτικά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Αντισηληπτικά

Ξέρετε τι παρενέργειες έχουν τα αντισηληπτικά ?

Senior Member
    δεν πρεπει να καπνιζεις μονο. Τα σημερινα αντισηληπτικα δεν εχουν καμια παρενεργεια απ\' οσο ξερω.

Senior Member
    ούτε στην μνημη ?
    ούτε στην ψυχολογία ?

Senior Member
    οχι βεβαια. Στην ψυχολογια ισως, μονο εαν προκαταβαλεις απο μονη σου τον εαυτο σου

Senior Member
    επειδή εδώ και λίγα χρόνια ξεχνάω εύκολα και διερωτάμε αν φταινε αυτα΄...

Banned
    Originally posted by kallia13
    επειδή εδώ και λίγα χρόνια ξεχνάω εύκολα και διερωτάμε αν φταινε αυτα΄...

οχι αυτα σε εχουν χτυπησει αλλου....
    :P

Junior Member
    όντως τα αντισυλληπτικά \"νέας γεννιάς\" όπως λέγονται δεν πειράζουν πουθενά σήμερα αν και συνήθως οι γυναικολόγοι τα χορηγούν αφού έχουν γίνει κάποιες ορμονικές εξετάσεις οπότε αν έχεις ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία δεν θα χεις προβλημα. Μόνο με το κάπνισμα κάνουν κακό συνδυασμό όπως είπε και η gramle.

Senior Member
    \'έχω ακούσει από φίλες μου που έκαναν καιρό χρήση αντισυλληπτικών ότι τους προκαλούσε άσχημη διάθεση.Δηλαδή δεν είχαν κέφι για τίποτα,ούτε ακόμα για να κάνουν σεξ.Μια μάλιστα ένιωσε ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και έφτασε στο σημείο να το πει στον γυναικολόγο της κι εκείνος με την σειρά του να της σταματήσει την αγωγή.
    Γνωρίζετε κάτι σχετικό πάνω σε αυτό ή δεν ισχύει με τα αντισυλληπτικά \"νέας γενιάς\"?

Senior Member
    Εγώ ξέρω από προσωπική εμπειρία οτι πονάς λιγότερο και μειώνονται οι μέρες περιόδου. Η διάθεση και τα κιλά αλλάζουν λίγο αλλά όχι τρομερά, μην ανησυχείς.. Με το γιατρό σου να μιλήσεις

Senior Member
    LaVita, αυτο με την καταθλιψη μου φαινεται ακραιο!δλδ λόγω αντισυλληπτικων να πέσεις σε καταθλιψη! ανεξάρτητα απο αυτο πάντως, οι πονοι της περιοδου μειωνονται, οι μερες ρυθμιζονται καλύτερα κ τα κιλά δεν παιζουν, παρά ελάχιστα. Τα αντίστοιχα νεας γενιας έχουν αισθητα λιγοτερο εντονες παρενεργειες ( κι αυτες δεν σημαινει οτι εμφανίζονται παντα)...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    LaVita, αυτο με την καταθλιψη μου φαινεται ακραιο!δλδ λόγω αντισυλληπτικων να πέσεις σε καταθλιψη! ανεξάρτητα απο αυτο πάντως, οι πονοι της περιοδου μειωνονται, οι μερες ρυθμιζονται καλύτερα κ τα κιλά δεν παιζουν, παρά ελάχιστα. Τα αντίστοιχα νεας γενιας έχουν αισθητα λιγοτερο εντονες παρενεργειες ( κι αυτες δεν σημαινει οτι εμφανίζονται παντα)...
    Δεν ειπα οτι ολες οσες χρησιμοποιουν αντισυλληπτικά εμφανίζουν κατάθλιψη.Απλά ένα άτομο το οποίο έχει σχετικό ιστορικό ή προδιάθεση,υπάρχει περίπτωση η χορήγηση των αντισυλληπτικών να εντείνει το πρόβλημα.Εμένα και ο γιατρός μου και ο γυναικολόγος μου,έχουν προτείνει να αποφύγω την χρήση τους γιάυτό ακριβώς τον λόγο