Results 1 to 15 of 56
Thread: Το computer ή Εγώ!!!!!
-
02-11-2006, 01:17 #1
Το computer ή Εγώ!!!!!
Τι κάνεις όταν η αγάπη σου παίζει στον ελευθερό του χρόνο παιχνίδια στο pc (δλδ ένα συγκεκριμένο) και αν βγείτε μια βόλτα ή βρεθείτε γενικότερα, νιώθετε πως σας κάνει χάρη??
Ουφ!Κουράστηκα να τον διεκδικώ συνέχεια από ένα παιχνίδι,από την τηλεόραση...
Τόσο αδιάφορη του είμαι?
Είμαστε 7 χρόνια μαζί..
Πάντα έτσι ήταν..
Όταν δε μπαίνει το παιχνίδι ανάμεσά μας είναι τρυφερός γλυκός...
Το μοναδικό που τον εξιτάρει αυτή την περίοδο είναι αυτό το πράγμα!!!!
Μιλά μόνο γι αυτό!!Ακόμα κ όταν βγαίνουμε με τους φίλους μας!
Σήμερα δεν πήγαμε σε μια γιορτή γιατί είχε ραντεβού στο παιχνίδι με άλλους!!(είναι on line βλέπετε!)
Έχει μπει αναμεσά μας!
Μου ζητά να κάνω υπομονή λίγο καιρό μέχρι να καταφέρει κάποια πράγματα που θέλει..
Είναι δυνατόν???
Εγώ σαν κλασσική γυναίκα μουτρώνω..Αρχίζουν τα Τι Έχεις,λες κ δεν ξέρει...
Μα να χωρίσω γι αυτό??
Γιατί αυτός καλά τον έχει δέσει τον γαιδαρό του!
Ουφ ξανά...
Κι όλο μ'αφήνεις να σ'αφήσω.........
Θέλω τις απόψεις σας!Ευχαριστώ....
- 02-11-2006, 08:17 #2
Το World of Warcraft φαντάζομαι οτι παίζει ε;....
02-11-2006, 08:26 #3
Θα προσπαθήσω να σου περιγράψω τι συμβαίνει με αυτά τα παιχνίδια και μετά θα σου μιλήσω για τη δική μου εμπειρία.
Τα online αυτά παιχνίδια, παίζονται όπως καταλαβαίνεις απο πολλούς ανθρώπους, που μιλάνε μεταξύ τους online καταστρώνουν στρατηγικές για το πως θα κερδίσουν το κάθε boss και το μεγάλο κακό είναι.... οτι δεν έχουν PAUSE!!!!!
Το να κάνεις παύση σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σημαίνει οτι \"κρεμάς\" τους συμπέκτες σου και ενδεχομένος να χαλάσεις ώρες προσπάθειας γιατί απλά σε χρειάζονται.
Αυτή η σουρεαλιστική πραγματικότητα δυστυχώς είναι πρόβλημα των καιρών μας και το περνάνε πολλοί!
Επειδή κι εγώ υπήρξα θύμα τέτοιου παιχνιδιού, τα προβλήματα που αντιμετώπιζα δεν ήταν μόνο με τη γυναίκα μου, αλλα και με τη δουλειά μου και με τους γονείς μου κτλ κτλ. Μου έλεγαν ας πούμε \"έλα να κάτσουμε λίγο να μιλήσουμε\" και τους έλεγα δε μπορώ τώρα! (Γιατί δεν έχει pause όπως είπαμε!) Ή ήμουν με συμπέχτες σε ένα instance (αποστολή) και έμπαιναν πελάτες στο μαγαζί μου! Αντε τώρα να πουλήσω εγώ!
Τελικά κατάφερα και το έκοψα, όταν κάποια στιγμή κουράστικα να τσκώνομαι με τους συμπέκτες μου για virtual καταστάσεις και συνηδητοποίησα οτι το παιχνίδι μου είχε γίνει ψύχωση!!!
Πολλοί που το έχουν κόψει μάλιστα, αδυνάτισαν να μην το ξαναρχίσουν!!!
Εν τέλει, ο άντρας σου/φίλος σου, έχει πρόβλημα. Στο εξωτερικό, μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλα έχουν φτιάξει ίδρυμα για την αποτοξίνωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού!
Τι μπορείς να κάνεις;
Να φορέσει τα εσώρουχα που τον εξιτάρουν, ζαρτιέρες, κάλτσες, ψιλοτάκουνα και δε ξέρω τι, και να μπείς στο δωμάτιο την ώρα που παίζει! Λογικά θα τα παρατήσει όλα και θα σου ριχτεί!
Αν δεν το κάνει κι αυτό... χάλασε τον υπολογιστή του! (Αν το καταλάβει όμως μπορεί και να σε χωρίσει!)
Ελπίζω οτι με το καιρό θα καταλάβει οτι σπαταλά ώρες απο τη ζωή του χωρίς κανένα ώφελος. Όλες αυτές τις ώρες, θα μπορούσε να ασχοληθεί να βγάλει και 50 ευρώ που λέει ο λόγος, παρά να πληρώνει για virtual reality.
Καλή τύχη!
02-11-2006, 09:33 #4
demi, εγώ διακρίνω κατι άλλο στο ποστ σου.
Δεν πρόκειται για ένα απλό παράπονο που έχεις από τον σύντροφό σου, αλλά για έναν γενικότερο αρνητισμό που εισπράττεις...
Και αν μια γυναίκα φτάσει στο σημείο να σκέπτεται τον χωρισμό, η κατάσταση είναι μάλλον μη αναστρέψιμη...
02-11-2006, 09:37 #5
Originally posted by nutcase
Τι μπορείς να κάνεις;
Να φορέσεις τα εσώρουχα που τον εξιτάρουν, ζαρτιέρες, κάλτσες, ψιλοτάκουνα και δε ξέρω τι, και να μπείς στο δωμάτιο την ώρα που παίζει! Λογικά θα τα παρατήσει όλα και θα σου ριχτεί!
02-11-2006, 11:06 #6
Ε νομίζω οτι τα ξέρουν αυτά, αλλα πρέπει να σου πω οτι δεν τους είναι ό,τι ευχάριστο το 10εκ. τακούνι! χαχαχαχα
(Κι όσες δε το ξέρετε, να το μάθετε!)
02-11-2006, 11:53 #7
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Όντως αυτό είναι το παιχνίδι.....
Τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα γιατί 60ρισε και σχεδόν καθημερινά 8 με όσο πάρει πρέπει να παίζει...(raid για τους γνώστες..)
Δε μπορούμε να κανονίσουμε τίποτα..
Κάνει μια πολύ αγχωτική δουλειά κ το έχεο ως πρόφαση..Τον χαλαρώνει...Γιατί του το στερώ???
Οπότε είμαι η κακιά της υπόθεσης...
Μάλιστα άμα κανονίσω να βγω μόνη μου είναι πιο άνετος..Δε νιώθει τύψεις ότι με κράτησε μέσα..
Μα εγώ αυτόν θέλωωω....
Κουράζομαι....:(
02-11-2006, 13:06 #8
Εσώρουχα είπαμε.
02-11-2006, 13:07 #9
\'Η εναλλακτικά, πάρε κι εσύ ένα χαρακτήρα και παίξτε μαζί!!! χαχαχα
Αυτό κάνει η αδερφή μου με το γαμπρό μου!!! (Σοβαρά)
02-11-2006, 14:45 #10
Originally posted by Μιχάλης
Τι μπορείς να κάνεις;
Να φορέσεις τα εσώρουχα που τον εξιτάρουν, ζαρτιέρες, κάλτσες, ψιλοτάκουνα και δε ξέρω τι, και να μπείς στο δωμάτιο την ώρα που παίζει! Λογικά θα τα παρατήσει όλα και θα σου ριχτεί!
02-11-2006, 14:54 #11
Έχω φτιάξει χαρακτήρα!!Έχει κάνει τα πάντα να με πείσει αλλά....
Δεν πιάνουν ούτε τα εσώρουχα...
Μάλλον όλα οδηγούν στο τέλος...
Θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο να εξελίσσεται...
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαι υπερβολική...
Αφού τον ξεκουράζει,τον ευχαριστει...
Μήπως τελικά είναι μόνο προσωπικός μου εγωισμός??
Μεγάλο μπέρδεμα!
02-11-2006, 15:05 #12
Originally posted by anitak
Originally posted by Μιχάλης
Τι μπορείς να κάνεις;
Μπα!
02-11-2006, 15:07 #13
Originally posted by demi
Έχω φτιάξει χαρακτήρα!!Έχει κάνει τα πάντα να με πείσει αλλά....
Δεν πιάνουν ούτε τα εσώρουχα...
Μάλλον όλα οδηγούν στο τέλος...
Θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο να εξελίσσεται...
Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαι υπερβολική...
Αφού τον ξεκουράζει,τον ευχαριστει...
Μήπως τελικά είναι μόνο προσωπικός μου εγωισμός??
Μεγάλο μπέρδεμα!
Εγώ το άφησα μετά απο 10 μήνες!
Μήπως βρε συ ψάχνεις αφορμή να τον αφήσεις;
02-11-2006, 15:26 #14
Μήπως βρε συ ψάχνεις αφορμή να τον αφήσεις;
Σε πληροφορώ πως αν τον είχες γνωρίσει πρόσφατα και ήσουν ερωτευμένη μαζί του θα έβρισκες και γοητευτικό το χόμπι του.
Ο τύπος είναι dead.
Μόλις κάποιος άλλος σου δείξει ενδιαφέρον, είσαι έτοιμη να τον εγκαταλείψεις και έχεις και έτοιμο άλλοθι.
Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Λόγο της δικής μας ανασφάλειας δεν έχουμε τη δύναμη να βγούμε από μια προβληματική σχέση παρά μόνο όταν βλέπουμε κάτι καινούργιο στον ορίζοντα.
02-11-2006, 15:30 #15
Originally posted by anitak
zoa gennithikan, zoa tha pethanoun... eleosss
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή