Results 16 to 30 of 34
Thread: ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ
-
08-11-2011, 18:41 #16
αλλο να σε θεωρει καποιος δεδομενο κι αλλο τσιφλικι σου! 1α απ ολα φταινε κ αυτες που δεν σεβονται τον εαυτο τους!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 08-11-2011, 21:04 #17
Νομίζω ότι κάνεις παρέα με λάθος άντρες, στην παρούσα φάση. Άλλωστε και εμείς οι γυναίκες πολλές φορές ζητάμε και θέλουμε πολλά. Για παράδειγμα, μπορεί να ερωτευτούμε κάποιον για ένα στοιχείο της προσωπικότητάς του, και το ίδιο αυτό στοιχείο, λιγο καιρό μετά να μας κανει να τον παρατήσουμε στα κρύα του λουτρού.
Με λίγα λόγια θέλω να πω, πως όλα τα προαναφερθέντα απαντώνται και σε άντρες και σε γυναίκες. Και κάπως έτσι συνεχίζεται το παιχνίδι, ώσπου να βρεθεί εκείνος ή εκείνη που θα υπάρξει αληθινός σύντροφος στη ζωή μας.
08-11-2011, 21:51 #18
τραβελακι χωρις πουτσουλα η Μπροκεν_Ντολλ ?
εγω παντως αν και γουσταρω να νιωθω τη κοπελα τσιφλικι μου, θελω να ειναι ελευθερη και να εκφραζεται οπως θελει! θα μου πεις, ελευθερη να φλερταρει και να πηγαινει απο δω κι απο κει με οποιον να ναι ? θα σου πω οχι, δε μιλαω για τετοιου ειδους ελευθερια, γιατι ετσι δεν χρειαζεται σχεση, αλλα κατι αλλο. μιλαω για ελευθερια μεσα στη σχεση, να ειμαστε πληρως ο εαυτος μας, θεωρωντας το συντροφο αναποσπαστο κομματι μας, χωρις τη φοβια μην μας φυγει.
το να μαθεις να δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι ξερεις, ειναι δυσκολο. το να θελεις να τον αλλαξεις, και να ελπιζεις οτι καποια πραγματα θα εξαφανιστουν με τη παροδο του χρονου/στη πορεια της σχεσης, ειναι ευκολο και συνηθισμενη ψευδαισθηση.
απ'την αλλη ολοι βολευομαστε και κανουμε και υποχωρησεις, δε μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως θελουμε. ουτε να παραμεινουμε μονοι μια ζωη γινεται, αναζητωντας και περιμενωντας το τελειο συντροφο, γιατι πολυ απλα ειναι στο μυαλο μας και δεν υπαρχει!
οποτε σε οσες αρεσουμε, και για τις αλλες δε θα μπορεσουμε. τοσο απλα! :cool:
08-11-2011, 22:10 #19
Εμένα να με αποδεχτεί κάποιος όπως είμαι δεν παίζει αλλα δεν πειράζει :)
there's too much blood in my caffeine system
08-11-2011, 22:52 #20
09-11-2011, 00:00 #21
ΚΕΝΟ καπου θα ναι κ αυτο καλα κρυμμενο!!!!!!
τσιπσι δεν το χεις ξανακουσει????? πολλες μα παρα πολλες το κανουνε ακομα κ πριν τα 18! ετσι ειναι το θυλικο γενος. ηλιθιο...και μετα απορουμεI m a Good Person With Bad Attitude
09-11-2011, 19:45 #22
09-11-2011, 19:52 #23
09-11-2011, 19:55 #24
να κανω μια ερωτηση υπαρχει κανενασ στη ζωη σασ οπυ να τον εχετε αποδεχτει πληρωσ μπαμπασ μαμα φιλη αντρασ κλπ γιατι αμα βρειτε κανεναν να μου τρυπησετε τη μυτη !!!!
09-11-2011, 20:13 #25
09-11-2011, 21:08 #26
Εμένα πάντως ο μόνος που μου είπε κάποτε "δυσκολεύομαι να βρω μια κοπέλα σαν εσένα!!" ήταν Ολλανδός!!!!
10-11-2011, 00:37 #27
Προσφατως διαβασα ενα εξαιρετικο κειμενο του Τομας Μπερνχαρντ και αξιζει να στο παραθεσω καθως βρισκω οτι ταιριαζει με το θεμα που ανοιξες...
"Πρεπει να μπορεις να σηκωνεσαι και να φευγεις απο καθε αναξια συντροφια, γραφει ο Ροιτζαμερ, αφηνοντας πισω σου ολα εκεινα τα ασημαντα προσωπα, ολα εκεινα τα τοσο ηλιθια μυαλα και να βγαινεις εξω στον καθαρο αερα, εγκαταλειποντας ο,τι σχετιζεται μ'αυτην την τιποτενια κοινωνια, να εχεις τη δυναμη και το θαρρος και τη σκληροτητα απεναντι στον εαυτο σου, για να εγκαταλειψεις ολους εκεινους τους γελοιους, αχρηστους, μικρης νοησης ανθρωπους κι αφου βγαλεις απ'τα πνευμονια σου ολα οσα εγκαταλειπεις, να εισπνεεις κατι καινουριο. Πρεπει να φυγεις οσο πιο γρηγορα μπορεις απ'ολες αυτες τις αχρηστες αγελες, που τις συνδεει η βλακεια και τιποτε αλλο, για να μη γινεις κι εσυ συνδετικος κρικος μιας αποβλακωμενης κοινωνιας, να εγκαταλειψεις ολες αυτες τις παρεες και να επιστρεψεις στον εαυτο σου, οπου θα βρεις γαληνη και διαυγεια."Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
10-11-2011, 01:07 #28
Prota apola 8a sou pw pos diavazontas diafora minimata sou kata kerous se exw psila tin ipolipsi mou logo tou xaraktira sou.Fusika k uparxoun atoma pou se dexonte giafto pou ise .Opios akolou8aei tin moda den sevete ton eafto tou .. gt afinei tin moda na apofasisei gia to ti 8a tou aresei k ti oxi. ine ali8ia pos den poulaei to "proion" an den aresei h ikona alla panta me eksereseis.Egw aspoume an k arketa emfanisimos eroteftika mia kopela apo ena katastima p pigenw k ektos apto prosopo tis k tin fonoula tis den 8elw na dw ti foraei i an ine paxouli gia na min niosei asxima oute defterolepto.
Episis atoma me xaraktira den 8a prepei naxoun pare dose me atoma pou se krinoun apo to ti mousiki akous i ti ntisimo foras.kanoun parea me pio anoixtomiala miala.
Na sou milisw k ef8eos.. kapia pramata sou exoun dimiourgisei merika cobleksakia apenanti sto antriko filo... k min diavazeis polla gia dolofonies giati epireazese iposidita k den kses an sou vgoun kamia mera af8ormita... afta ta liga :* a kai eksalou pioio ine aftoi pou ine se 8esh na se kritikaroun ? apla min tous dineis perito 8aros gt poloi einai zoa k xoriates.Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
10-11-2011, 01:19 #29
Συγνώμη και με το μπαρδον αυτος που στο είπε ήταν νταλικέρης ? και απ ότι καταλαβαίνω προφανώς όχι αντί να χαίρεσε που με το καλημέρα του καθενός καταλαβαίνεις πόσο επιφανειακός για να μην πω μακακας ( δεν το λέω όμως ) είναι οπότε ξέρεις τι να αποφεύγεις , κάθεσε και σκας ?????
Την επόμενη που θα σου πει κανείς ΄τα ίδια πές του ------- κανόνισε μην κατεβάσω το μισαδιό και σου φύγει το κλαπέτο και πάρεις όλη την τετράδα στο χέρι ---------
Βρέ την λέξη ούστ την ξέρεις ?
Ουρανίαααααααα το δίκαννοοοοοο
Τι λέω τώρα ε ? πάντως αμα εμένα μου πεις το ίδιο δεν θα παρεξηγηθώ
Βρε ούυυυυυυστ με τα ρεμάλια
10-11-2011, 11:08 #30
μωρε οι δολοφονιες ειναι πιο ευκολες απ τα κωλολογια του καθενος. οπως εχω ξαναπει κ ειναι απ τις αγαπημενες μ φρασεις, η γλωσσα κοκκαλα δν εχει και κοκκαλα τσακιζει. καλα εγω ειμαι και αναισθητη πλεον κ δν πληγωνομαι ευκολα, αλλα τσαντιζομαι κ το παιρνω πατριωτικα
εχετε δικιο οσο αφορα το να μην δινεις σημασια, αλλα το χω σκεφτει αλλιως, οτι αμα δεν δωσειs και ΚΑΘΟΛΟΥ σημασια δινεις στον αλλον την πεποιθηση πως αυτο που κανει η λεει ειναι σωστο. μερικοι ανθρωποι ειναι σαν τα σκυλια, πρεπει να τους βαλεις την μουρη στα κατουρα για να μαθουν να μην σου κατουρανε την μοκεταI m a Good Person With Bad Attitude
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία