ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ SKINNY - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    μπροκεν στο κορμι σου υπαρχει εσυ κι ο εαυτοσ σου εσυ εχεισ τη δυνατοτητα να επιβαλλεσαι μεχρι ενα σημειο στον εαυτο σου αλλα εχει κι αυτοσ τη δικη του αποψη που εχει στοχο την αυτο συντηρηση κ γενικοτερα την καλυτερη λειτουργια θελω να πω δηλαδη οτι καμια φορα βαζουμε στοχουσ κι οταν τουσ πετυχαινουμε καταλαβαινουμε οτι ηταν λαθοσ κ καλυτερα ειμασταν πριν μην εμπιστευεσαι μονο το εγω σου ακου κ λιγο τον εαυτο σου μερικα πραγματα τα ξερει καλυτερα !!!!!

Senior Member
    αυτο με εκνευριζει ρε συ παντ! εγω θα πρεπε να το κανω ο,τι θελω!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    αυτόπροστασία είναι αυτό γιατί κάποιοι βάζουν απίθανα καταστροφικά για τον εαυτό τους πράγματα ως στόχους

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως κ εγω οταν φουσκώνω παθαινω κρίση ..εγω μπροκεν πιστευω πως ο σωματοτυπος σου οσο διαιτα και να κανεις δεν θα εισαι σκινυ όπως αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση ουτε εγω κ να κοψω το φαι πιστεύω θα αδυνατίσω παιζουν πολλά πράγματα ρόλο..και γτ να γινόμαστε θύματα αυτής της αθλιας μοδας ενώ παλάιότερα δεν θα χαμε τετοιες ανησυχίες..δες τα μοντελα στις παλιες ελληνικες ταινιες μια χαρα κορμάρες τσουποτές..

Senior Member
    Γιατι δεν ανεβαζεις ρε Μπροκεν μια φοτο με το σωμα που θα ηθελες? Απο καμια διασημη η κανα μοντελο που σου αρεσει.

(Πολλες φορες δεν ειναι αναγκη να σταματησεις να τρως για να γινεις πολυ αδυνατη παντως.... Η αδερφη μου ξεκινησε εντατικα μπαλετο και εχει γινει μια σταλιτσα (και τρωει κανονικα,απλα δεν τρωει πολλα λιπαρα και γλυκα) και σφιζει απο υγεια αφου κανει και γαμω τις ασκησεις!)

Senior Member
    ρε συ δεν ειναι ολοι οι σωματοτυποι ιδιοι! πχ στα 50 εγω μ λεγαν πως πετανε παντου τα κοκκαλα μ και γενικα τα 50 κιλα (ειμαι 1.68) δεν ειναι ΤΟ τραγικο!!!!!

Senior Member
    Μπροκεν, δεν πιστεύω αυτό το θέμα να σου κάνει μπρόκεν τα νεύρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ρε συ δεν ειναι ολοι οι σωματοτυποι ιδιοι! πχ στα 50 εγω μ λεγαν πως πετανε παντου τα κοκκαλα μ και γενικα τα 50 κιλα (ειμαι 1.68) δεν ειναι ΤΟ τραγικο!!!!!
    αν σκεφτεισ οτι στα 40 κιλα πεθαινεισ το να εισαι 10 κιλα πανω απο το θανατο δεν μου ακουγεται καλο!!!!

Senior Member
    Broken_DoLL

Δεν ξερω τιποτα για εσενα,μονο οτι καποια στιγμη ειχες προβλημα με ανορεξια,κι αυτο απο τα συμφραζομενα το επιασα..

50 κιλα οπως και να το κανεις,για το υψος σου,ειναι μια χαρα. Ειναι λιγο αλλα δεν εχεις προβλημα υγειας... Εγω εχω το υψος σου και ειμαι 52. (και εχω απ'ολα τα πιασιματα)

Δε ξερω οπως σου ειπα το ιστορικο σου και ισως ειναι μαλακια αυτο που θα πω... Αλλα αν θελεις να εισαι πολυ αδυνατη (οχι βεβαια αυτες οι αρρωστιαρες που βλεπω σε φοτο με θεμα την ανορεξια που ειναι σα να εχουν βγει απο το Αουσβιτς) νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα.. Αρκει να μην το αφηνεις να ξεφευγει. Εσυ το ειχες αφησει να ξεφυγει,που μαλλον σημαινει οτι εχεις κι αλλα μεσα σου που σε βασανιζουν. Αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να κανεις ειρηνη με το σωμα σου... Να βρεις την χρυση τομη να εισαι κι εσυ ευτυχισμενη αλλα και οι αλλοι γυρω σου. Αλλιως θα χαθεις τελειως ρε συ... Οσο εχεις κομπεξ και περναει ο καιρος αυτο θα ριζωνει μεσα σου και θα σε τρωει.

Δε θα σου πω αυτο που σου λενε οι αλλοι,οτι δηλαδη οι κοπελες με πιασιματα ειναι πιο ωραιες κτλ γιατι η αντιληψη σου για το ωραιο προφανως ειναι τελειως διαφορετικη και δεν αλλαζει μονο και μονο απο τη γνωμη των αλλων,εστω κι αν ειναι πολλοι. Αυτο που θα σου πω ειναι οτι υπαρχουν τροποι να αποκτησεις το σωμα που θελεις,η τουλαχιστον να φτασεις κοντα σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου,και να συνεχισεις να εχεις την υγεια σου. Αν κοψεις απλα το φαγητο δεν γινεται κατι... Και τα αγαλματενια σωματα που βλεπεις στα περιοδικα δεν ειναι απλα οτι δεν τρωνε,., Τρωνε και μαλλιστα πολυ αλλα τροφες με χαμηλα λιπαρα,σαλατες και ταυτογχρονα κανουν πολυ γυμναστικη. Εχουν στησει ολοκληρο πλανο,δεν σταματανε απλα το φαι. Ετσι δεν αδυνατιζεις,απλα σκοτωνεις τον οργανισμο σου. Γι'αυτο αν παρατηρησεις υπαρχουν κοπελες με πιο πολλα κιλα απο τα 50 που ειπες πριν αλλα φαινονται πιο αδυνατες.

Κι εγω επιμενω να ανεβασεις φοτο με το ιδανικο σωμα,κατα την δικη σου γνωμη. Θελω να δω πως αντιλαμβανεσαι το ωραιο..

Senior Member
    σε ευχαριστω για οσα ειπες μ φανηκαν πολυ χρησιμα αληθεια σ λεω.

βασικα, δεν μπορω με τπτ να φτασω το ιδανικο. δν το φτανεις ποτε. ειναι αυτο που λενε ''το καλουπι σου'', οπως μ χε πει κ ο διαιτολογος πηγαινε 50 και το πολυ να τα κρατησεις 1 μηνα......ετσι κ ειχε γινει. απλα δν ετρωγα για μηνες και οταν πηγα 50 με επιασαν τρομερα βουλιμικα κ τα πηρα αμεσως χωρις πολυ προσπαθεια. δεν συντηρουνται.............

θα ανεβασω φωτο με την 1η ευκαιρια σημερα

Senior Member
    <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=spl70127001lindsay.jpg&s=651' type='text/javascript'></script><noscript>http://img651.imageshack.us/img651/7...001lindsay.jpg</noscript>

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=nicolerichief.jpg&s=600' type='text/javascript'></script><noscript>http://img600.imageshack.us/img600/2...olerichief.jpg</noscript>

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=nicolerichie1.jpg&s=685' type='text/javascript'></script><noscript>http://img685.imageshack.us/img685/2...olerichie1.jpg</noscript>

.μπροκ...έχεις όρεξη να μας πιάσει καμιά κατάθλιψη μεσημεριάτικα?

Senior Member
    βλεπεις????αυτα βλεπω κ πιανει κ μενα

Junior Member
    το σκαρι ενος ανθρωπου φυσικα και εχει να κανει παντα. η κατασκευη του σκελετου του. εγω δεν ειμαι πετίτ. Φοραω 41 νουμερο παπουτσι από 14 χρόνων, εχω πλατες κολυμβήτριας, μπρατσα γερα, δοξα τω Δια :Ρ Στα 59-60 κιλα εχουν πεταχτει ολα τα κοκαλα του κορμου μου εξω. Και ειμαι μονο 1,62.Ομως τα ποδια μου ακομα και στα 50 κιλα ειναι γεματουτσικα. Εγω κοντεψα να πεθανω στα 43-44 κιλα[με ρουχα, δε ζυγιζομουν χωρις]. Ακομα και τα γονατα μου να δω, τα κοκαλα ειναι τεραστια. Καμια σχεση με αυτα τα καλοσχηματισμενα γονατακια των μοντελων. I'm a big girl. Με πολυ λαθος συμπεριφορα σχετικα με το φαγητο. Το πρωτο το δεχομαι-κι εχει και πλακα καποιες φορες. Ποτε δε με βαζουν κατω. Το δευτερο δεν το δεχομαι. Κανεις δεν πρεπει να το δεχεται.Και καθε φορα που υποκυπτει καποιος σε επεισοδιο βουλιμικο κατι υπαρει μεσα του, κατι τον εχει τσιμπησει και βρισκει ευκαιρια να ξεχυθει η χολη. Η χολη που δε μπορεις να βγαλεις αλλιως, τη τρως και τη βγαζεις ο ιδιος

Senior Member
    καλησπερα κι απο δω... καλα τα σωματα που εβαλες δεν μου αρεσουν καθολου...υπερβολικα αδυνατες!! αλλα αν σου αρεσουν εσενα οκ!!! Δεν εχουμε ολοι το ιδιο γουστο..Λοιπον εγω μια ζωη ειχα προβλημα με τα κιλα μου ποτε δεν μου αρεσα παντα με εβρισκα χοντρη, ειμαι 1,73 ημουν 52 κιλα και εβλεπα το μπουτι μου χοντρο,Τι χαζη που ημουν τοτε....Τελος παντων τα περισσοτερα χρονια μου ημουν 60-63 κιλα και παλι θεοχοντρη με εβλεπα..Ποτε δεν εχω φαει κατι και να το ευχαριστηθω ΠΟΤΕ παντα τρωω με τυψεις. Βεβαια και ολο μου το αγχος στο φαι το ξεσπαω. Οταν εμεινα εγκυος ετρωγα με το αλοθι της εγκυμοσυνης με αποτελεσμα να βαλω σχεδον 40 κιλα..Καλο???Εχω χασει τα 20 αλλα παραμενω ακομη πραγματικα τωρα παχουλη και μπορω να σου πω οτι δεν με πειραζει τοσο οπως παλια..Με πειραζει αλλα δεν εχω πια κουραγιο να κανω αλλη διαιτα. Κανω διαιτα μια μερα και τρεις μερες τρωω...Παλια ελεγα ¨αμα φτασω 70 κιλα θα ειμαι θεοχοντρη¨ και τωρα λεω¨Μακαρι να ημουν 70 κιλα¨.Ενα επιπλεον αγχος ειναι και το βαρος
    [B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast