Results 31 to 45 of 55
Thread: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ SKINNY
-
15-11-2011, 12:56 #31
ειναι πολυ ενοχλητικο ξερω.............στα 78 μ κιλα ελεγα στα 60 θα μαι μοντελαρα. και στα 60 παλι δεν αλλαξα μυαλα. φοραω κ εγω 40 νουμερο παπουτσι παρ ολο που εχω κανονικο υψος (1.68) αλλα τα γονατα μ ειναι απαισια, εχω μπουτι πιστευω. ο,τι κ να γινει βλεπω μπουτι και μπρατσο κ το μισω. η πλατη μ και η λεκανη μ εχουν κοκκαλα πολλα κ τα βλεπω. οποτε πολλες φορες λεω απο μεσα μ ''αμα βλεπω την αληθεια για το πως ειναι η πλατη μ, τοτε θα βλεπω κ την αληθεια για το πως ειναι κ τα υπολοιπα'' αρα δν ειναι η ιδεα μ (κατι που με παρηγορουσε) και αυτο λοιπον με ριχνει
I m a Good Person With Bad Attitude
- 15-11-2011, 13:22 #32
Broken_DoLL
Καλημερα και συγνωμη που δεν σου απαντησα πιο πριν. Σκεφτομουν το θεμα σου ομως αρκετα.
Οι κοπελες που δειχνουν οι φωτογραφιες που αναρτησες δεν ειναι υπερβολικα αδυνατες. Το χαρακτηριστικο εκεινο που τις κανει να φαινονται πολυ αδυνατες ειναι οτι το σωμα τους ειναι μικροκαμωμενο σαν κατασκευη,ο σκελετος τους ειναι πολυ λεπτος και το σωμα τους μοιαζει "εφηβικο"¨-κοιτα μονη σου,η λεκανη τους ελλαχιστα ξεπροβαλει απο τη μεση. Επισεις το κορμι τους ειναι "τσιτα" σφιχτο,γεγονος που δειχνει οτι γυμναζονται η οτι ποτε δεν ειχαν διακυμανσεις στο βαρος τους. (αν εχεις αποτομες διακυμανσεις στο βαρος σου,τοτε το σωμα "χαλαρωνει" και φαινεσαι πιο πολλα κιλα απ'οτι εισαι,το ξερεις αυτο φανταζομαι,ε?)
Εσυ προφανως δεν εχεις τοσο στενη λεκανη ουτε πλατη (ελλαχιστες γυναικες εχουν μετα την εφηβεια) και ειμαι σιγουρη οτι λογω της μεγαλης ανησυχιας σου για το βαρος σου σιγουρα καποια στιγμη εχασες πολλα κιλα,γεγονος που δειχνει οτι ενα προβλημα χαλαρωσης το εχεις,εστω και μικρο.
Αν ξεκινουσες γυμναστικη και σωστη διατροφη για μερικους μηνες θα εφτιαχνες κορμαρα Μπροκεν. Θα γινοσουν τοσο αδυνατη οσο αυτες αλλα το σωμα σου θα ηταν πολυ πιο ομορφο και θυληκο. Και υπαρχουν πολλα ειδη γυμναστικης για πολλα διαφορετικα αποτελεσματα. Θα εσφιζες απο υγεια, και η βελτιωση στο περπατημα και τη σταση του σωματος σου θα φαινοταν αισθητα. Ο,τι ρουχο και αν επελεγες θα εφαρμοζε στο σωμα σου υπεροχα,οι αντρες θα σε κοιτουσαν και θα σε φλερταραν ολοι. Η σωστη διατροφη που θα ακολουθουσες θα αναπληρωνε ολα τα συστατικα που λειπουν απο τον οργανισμο σου και θα τον "καθαριζε" απο τοξινες και το δερμα σου θα "καθαριζε",θα φαινοταν πιο λαμπερο και υγιες,το ιδιο και τα μαλλια σου. Οταν κανεις γυμναστικη απελευθερωνονται ενδορφινες στον εγκεφαλο που σαν αποτελεσμα εχει την πολυ καλη διαθεση.
Μεσα σε ενα χρονο θα ειχες αποκτησει τοση αυτοπεποιθηση με το σωμα σου και θα ησουν τοσο υγιης που αν κοιτουσες πισω σου και εβλεπες τον εαυτο σου να κλαιει για κατι που φτιαχνει τοσο ευκολα,θα γελουσες...
Σε προηγουμενα ποστ σου ελεγες οτι αυτο που σε τρελαινει πιο πολυ ειναι οτι δεν μπορεις να επιβληθεις στο σωμα σου αλλα μονο αυτο σε εσενα. Μα και φυσικα μπορεις να επιβληθεις στο σωμα σου Μπροκεν! Θες να γινεις σαν τον Σβαρτζενειγκερ? Ξεκινα μποντι μπιλντινγκ! Θες να γινεις σαν τον Μπρους Λι? Ξεκινα πολεμικες τεχνες! Θες να γινεις σαν την Λετισια Καστα η την Ζιζελ? Ξεκινα αερομπικ η χορο! Το σωμα σου διαμορφωνεται αναλογα με τις συνθηκες που αντιμετωπιζει,αν εσυ κλαις και απελπιζεσαι και δε τρως σωστα,οτι ζημια κανεις στην ψυχολογια σου θα κανεις και σε αυτο.
Διαβασε μονο να δεις,τα μοντελα για να διατηρησουν το σωμα τους οπως εσενα σου αρεσει,τι κοπο κανουν! Δεν σταματανε το φαγητο γιατι τοτε θα γινουν ενα σακι απο δερμα και κοκκαλα. Ακολουθουν προγραμμα γυμναστικης ΟΛΕΣ και προγραμμα διατροφης. Χτιζουν το κορμι τους,δεν το σκοτωνουν! Και φυσικα δεν παραλειπουν κανενα γευμα,ισα ισα,γιατι φανταζομαι ξερεις οτι οσο πιο λιγο τρως τοσο εξασθενει ο μεταβολισμος σου που στο τελος δεν χανεις κιλα....
Μπορεις να φτασεις τον στοχο σου Μπροκεν αλλα το κανεις με λαθος τροπο. Αν το κανεις σωστα σε ενα χρονο θα εισαι και εσυ πολυ πιο ευτυχισμενη και γεματη αυτοπεποιθηση αλλα και τα αγαπημενα σου προσωπα θα νιωθουν καλα! Θα σε βλεπουν γεματη υγεια και ομορφια και υα αισθανονται περηφανοι! Το ιδιο και εσυ οταν κοιτας τον καθρεφτη. Και εχω διακρινει οτι εισαι πολυ ωριμη με ευχαριστη και καλιεργημενη προσωπικοτητα. Αρα θα εισαι ακαταμαχητος συνδιασμος για τα αρσενικα!
Κανε το βημα που θα αλλαξει τη ζωη σου. Ειναι τοσο μα τοσο ευκολο.
15-11-2011, 13:36 #33
γυμναζομαι δν εχω θεμα. αυτο ειναι το προβλ μ οτι εχω σαν σωμα αθλητρια απο την μεση κ κατω. γιαυτο δεν εχω λεπτα ποδια..........τελικα δλδ τι πρεπει να κανω δν ξερω. ειναι σωστο να ξανα αρχισω την εμμονη με τις διαιτες σε καθημερινη βαση κ την ασκηση? δν θα με χωσει πιο πολυ στα σκατα?
15-11-2011, 13:41 #34
Broken_DoLL
Δεν μιλησα για εμμονη με διαιτες,μιλησα για σωστο προγραμμα διατροφης και τις σωστες ασκησεις.Ας πουμε δεν μπορεις να τρως διπλη πιτα κεμπαπ καθε μερα και να περιμενεις να χασεις λιπος,οχι ομως και να κανεις διαιτα. Αν εχεις προβλημα με τα ποδια σου τοτε ψαξε και βρες τις σωστες ασκησεις για να επικεντρωθεις εκει. Μπορω να σε βοηθησω με καποια μικρη ερευνα. Ειπες γυμναζεσαι, τι γυμναστικη κανεις?
15-11-2011, 13:44 #35
εκανα απλα διαδρομο και στεπ. τωρα δν προλαβαινω επειδη σχολαωσ τις 7 καθε μερα και ηταν πολυ επιπονο να παιρνω τσαντα γυμναστηριου με 2 συγκοινωνιες μεχρι την δουλεια καθε πρωι κ μετα αλλες 2 να σχολασω να παω γυμν και να αλλαξω και μετα να παρω κ αλλο τρολει για σπιτι. δλδ απ τισ 9 το πρωι γυριζα σπιτι μ στις 10 κ δν γινοτανε πια. πλεον περπαταω λοιπον μεχρι την δουλεια καθε μερα 25 λεπτα το πρωι κ απο την δουλεια αλλα 25 λεπτα το απογευμα.
τρωω ''βρωμικα'' κ καλα, το πολυ 3 βραδυα την βδομ. τον υπολοιπο καιρο κ μερες τρωω πολυ ληταI m a Good Person With Bad Attitude
15-11-2011, 14:18 #36
Καλα κανεις στην παρουσα φαση. Οι ασκησεις που εκανες ομως δεν ελυναν το "προβλημα" σου με συγεκριμενα σημεια του σωματος σου,απλα κρατουσαν το σωμα σου σε καλη κατασταση.Σου ειπα πριν,δεν κανουν ολες οι ασκησεις το ιδιο πραγμα. Θελεις οργανωμενο σχεδιο για να πετυχεις τον στοχο σου. Να επισκεφτεις εναν σοβαρο γυμναστη και να του πεις το προβλημα σου και πως θα μπορουσες να το λυσεις. Μετα θα επιλεξεις ενα γυμναστηριο οσο πιο κοντα στο σπιτι σου για να μπορεις να πηγαινεις 1-2 καθημερινες και τα σαββατοκυριακα. Και οταν βαζεις εναν στοχο μην εχεις στο μυαλο σου τις κοπελες που εδειξες πιο πανω,να εχεις στο μυαλο σου το δικο σου κορμι,με τη δικη σου σωματικη διαπλαση και πως θα μπορουσες απλα να "πλησιασεις" σε αυτο που σου αρεσει για αρχη. Ειναι σημαντικο αυτο,να κανεις δηλαδη αυτη την μικρη υποχωρηση αλλιως δε θα φτασεις κανεναν στοχο.
Και στην αρχη δε θα το κανεις καθε μερα αυτο,στην αρχη θα κανεις ασκησεις 2-3 φορες την εβδομαδα,μεχρι να μπεις σε ενα "προγραμμα" και μετα οσο βλεπεις αποτελεσματα,μικρα στην αρχη,θα το κυνηγας μονη σου να πηγαινεις.
.
Ψαξε και καποια ειδη χορου και πολεμικων τεχνων,ειναι πολυ διασκεδαστικο σε σχεση με την απλη μηχανικη ασκηση του γυμναστηριου.
Απλα κανε μια ερευνα,λυσεις υπαρχουν απλα πρεπει να συγκεντρωσεις τις σωστες. Κανε μια ερευνα στο ιντερνετ να δεις και τι προγραμμα ακολουθουν καποιες διασημες. Ολες σχεδον κανουν πιλατες,που ειναι πιο ωραιο και ξεκουραστο απο το γυμναστηριο και λενε οτι αναπλαθει το σωμα και του δινει τις ιδανικες αναλογιες. Το
εχεις ψαξει το πιλατες? Σε συνδιασμο με διατροφη και καποιες βασικες ασκησεις "γυμναστηριου" κανει θαυματα.
Οταν φτιαξεις λοιπον,με την βοηθεια ειδικων και την δικη σου προσωπικη ερευνα,το προγραμμα που ειναι καταλληλο για το δικο σου σωμα,το επομενο βημα ειναι να το προσαρμοσεις στην καθημερινοτητα σου και την καθημερινοτητα σου σε αυτο.
Ειναι κουραστικο να γυρνας απο την δουλεια και να ασχολεισαι με αυτο,αλλα ομως ειναι μια λυση που σωστα οργανωμενη μπορει να σου φερει πολυ καλα αποτελεσματα. Αν βλεεπεις αποτελεσματα δε θα σου ειναι τοσο κουραστικο οσο οταν πηγαινες μονη σου στο γυμναστηριο και εκανες διαδρομο και στεπ. Και μην ξεχνας,καθε πραγμα που βαζει στο νου του ενας ανθρωπος θελει προσπαθεια και αγωνα να το κατακτησει,αλλα ετσι ειναι η ζωη.
15-11-2011, 14:22 #37
η βιομηχανια της μοδας η τηλεοραση τα περιοδικα μας εχουν τρελανει προβαλλοντας ενα συγκεκριμενο μοντελο γυναικας..Οι επιφωνησεις και ο θαυμασμος των αντρων προς αυτες επιδεινονουν την κατασταση μας.Σε ολα τα γυναικια μυαλα λιγο η πολυ επικρατει η ιδεα του τελειου σωματος και τελικα καμια δεν ειναι ευχαρηστημενη... νομιζω μπροκεν οτι και 40 κιλα να γινεις παλι ευχαρηστημενη δεν θα εισαι θα θελεις κι αλλο.Επειδη εχω διαβασει ολα σου τα θεματα σε βρησκω πολυ ενδιαφερουσα γενικα. Θα σου ελεγα λοιπον να μην προσθεσεις παλι ενα επιπλεον αγχος σε ολα αυτα που εχεις. Αγαπησε το σωμα σου οπως ειναι και προβαλε τα θετικα σου σημεια..ΕΙμαι σιγουρη οτι εχεις ολες μας κατι εχουμε. Καποτε πριν χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελα που ειχε ενα ψευτικο ποδι μετα απο ατυχημα..Εκεινη σιγουρα δεν θα την ενοιαζε αν το ποδι της ηταν χοντρο, δεν ηταν γραμμομενο, ειχε κυτταριτιδα... θα ηθελε το δικο της ποδι οπως και να ηταν. Απ οτι εχω καταλαβει δεν εχεις σοβαρο προβλημα βαρους..." τα λεω σε σενα για να τ ακουω και γω"
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
15-11-2011, 14:27 #38
ρε σεις τι μπορεις να κανεις οταν δεν εχεις χρονο? δεν παλευεται η ζωη. και δουλεια να μην εχεις και να μην κουραζεσαι σε γραφειο, οι ωρες και μονο που σου τρωει (μου τρωει 11 ωρες την μερα συν συγκοινωνιες) δεν με αφηνει να κανω οτιδηποτε. και να θελω πχ καποιους φιλους μ να δω να ξεσκασω γτ αλλιως δεν παλευεται, το κανω 3 φορες την βδομ. ειχα αρχισει και χορους κ ολα και δεν ειχα κουραγιο να συνεχισω
Last edited by BrokeN_DoLL; 15-11-2011 at 14:37.
15-11-2011, 15:10 #39
Broken_DoLL
Ωπ... εδω ειμαστε...
Συνηδητοποιεις μονη σου,οτι το κορμι που βλεπεις και ζηλευεις ειναι προιον σκληρου αγωνα και στερησεων και σιγουρα δεν συμβαδιζει με την "πραγματικη ζωη". Οι ανθρωποι που δεν εχουν ατελειες πανω τους αυτο κανουν Μπροκεν,θυσιαζουν πολυ απο τον χρονο τους στο να το διατηρουν και να το βελτιωνουν. Μερικες φορες αναγκαζονται να υποβληθουν και σε αισθητικες επεμβασεις,οπως λιποαναροφηση προκειμενου να διατηρησουν τελεια εικονα τους. (Εχεις δει ποσο βαρβαρη και διεστραμμενη μεθοδος ειναι η λιποαναροφηση?) Αν σταματησουν να το κανουν γινονται "κοινοι θνητοι",με ατελειες,ψωμακια και λιπος στα μπουτακια. Λυση υπαρχει στο να αποκτησει ο καθενας την εμφανιση που επιθυμει αλλα θελει πολλα χρηματα,χρονο και στερησεις.
Οι κοπελες που βλεπεις στις φοτο δεν ειναι απιαστο ονειρο. Απλα φτυνουν αιμα στην γυμναστικη,φοβουνται μην φανε μερικα γραμμαρια τροφης παραπανω και αποχαιρετανε την ανεμελη ζωη. Αλλα αυτες αναγκαζονται να το κανουν γιατι αυτο πουλανε,την εμφανιση τους. Η δουλεια τους ειναι να διατηρουνται "τελειες".
Αν η Ζιζελ δουλευε 9ωρα σε γραφειο και μετα επρεπε να παει σπιτι και να μαγειρεψει θα ηταν ετσι? Οχι, θα ηταν σαν εσενα,εμενα και την doctor7. Αλλα η Ζιζελ ειναι μοντελο,η δουλεια της ειναι να χτυπιεται 9ωρα στα γυμναστηρια και οχι στο γραφειο. Οταν γυρισει σπιτι την περιμενει ο προσωπικος κομμωτης,μακιγιερ,διατροφο λογος και γενικα γυρω απο αυτο που βλεπεις εσυ σαν ενα απλα πολυ ωραιο κορμι υπαρχουν απο πισω καμια 10αρια ατομα που φτυνουν αιμα.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να απελπιζεσαι με την εμφανιση σου εφ'οσον δεν εχεις ασχημα χαρακτηριστικα. Ολοι εχουμε ατελειες στην πραγματικη ζωη γιατι εμεις "ζουμε" πραγματικα. Αν δεν θελεις να εχεις δεν μπορεις απλα να οργιζεσαι και να σκεφτεσαι "μα γιατι να μην εχω γεννηθει ετσι" και να σταματας να τρως γιατι κανενας δεν εχει γεννηθει ετσι. Ολοι μοχθησαν πολυ και στερηθηκαν πολλα. Και οπως λεει και ενας φιλος μου που η δουλεια του ειναι να κανει photoshop σε περιοδικα "καμια,καμια,καμια δεν ειναι ετσι οπως την βλεπετε! αυτα τα σωματα υπαρχουν μονο στην εντολη liquify"(αν το λεω σωστα)
Εισαι διατεθειμενη να το κανεις? Δηλαδη να αφιερωσεις ενα τεραστιο μερος της ζωης σου και των χρηματων σου και της ενεργειας σου για ενα απλα ωραιο σωμα το οποιο μετα απο καποια χρονια θα φθαρει αναποφευκτα? Η μπορεις μεσα σε αυτο το διαστημα να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου,την προσωπικοτητα σου,και να ζησεις οσες πιο πολλες εμπειριες μπορεις? Γιατι μετα απο 20 χρονια Μπροκεν μονο αυτο θα εχει σημασια για εσενα. Οχι ποσο τελειο κορμι ειχες οταν ησουν νεα αλλα τι εκανες για να νιωθεις περηφανη για τον εαυτο σου ακομα και οταν η φυσικη ομορφια της νεοτητας θα σε εχει αφησει ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ.
15-11-2011, 15:39 #40
..συμφωνώ με καρίσα και λέω και μια ιστορία...:)
Το καλοκαίρι έφερε μια φίλη μας στην παρέα μια κοπέλα από τη δουλειά της και πήγαμε για μπάνιο.
είχε απίστευτο σώμα, φέτες κοιλιακούς γραμμωμένα πόδια και χέρια, αλλά όχι άσχημα, σε υπερβολή, τέλεια. Είχε χαζέψει όλη η παραλία μαζί της.
Όσο εμείς είχαμε χυθεί στις ξαπλώστρες να κάνουμε ηλιοθεραπεία πίνοντας φρέντο καπουτσίνο και τρώγωντας τοστ, αυτή έκανε πάνω από μια ώρα κολύμπι, μετά περπάτημα στην παραλία και έπινε νερό. Όταν κάτσαμε στο μπιτς μπαρ, παραγγείλαμε ποικιλίες και μπύρες, αυτή έβγαλε κάτι σαν τοστ, (μια σταλιά ήταν), το έφαγε και ξαναπήγε για περπάτημα.
Ο καθένας εχει στη ζωή αυτό που θέλει, φτάνει να αντέχει να πληρώσει το τίμημα.
15-11-2011, 15:50 #41
Θεοφανία
Ειπες οτι ηθελα να πω με μερικες προτασεις ενω εγω η φαφλατου εκανα ολοκληρη διαλεξη...χαχαχχαχαχα
15-11-2011, 15:56 #42
Και κατι αλλο που σε βοηθαει να δεις τα πραγματα πιο καθαρα. (αυτο το κανω εγω οταν κοιταω κι εγω φωτογραφιες με μοντελα και τρελαινομαι)
Στησου στον καθρεφτη μονο με τα εσωρουχα σου. Κοιταξε το κορμι σου και σκεψου οτι αυτο το κορμι το εχει μια αλλη κοπελα,οχι εσυ. Κι οτι αυτη η κοπελα ειναι η αδερφη σου η η κολλητη σου και ειναι απεγνωσμενη γιατι δεν της αρεσει το κορμι της. Ειναι λοιπον μια κοπελα που αγαπας πολυ και δε θες να αποκτησει παλι ανορεξικες τασεις. αλλα ταυτογχρονα πρεπει να της μιλησεις πολυ ειλικρινα,να της πεις την αληθεια. Κοιτα παλι αυτο το κορμι. Τι θα της ελεγες?
15-11-2011, 15:57 #43
15-11-2011, 16:12 #44
δεν το κανω στον καθρευτη με πιανει καταθλιψη
επισης οι συγκεκριμενες πανω ειχαν (η εχουν ακομα ) διατροφικη. δν νμζω να παλεψανε σκληρα με γυμναστηρια αλλα κ να το κανανε ειναι η δουλεια τους αυτη...........οπως οι ηθοποιοι κ τραγουδιστες , ειναι η δουλεια τους να κανουν σκληρη γυμναστικη κ εχουν τον χρονο να το κανουν . η εικονα τους μετραειI m a Good Person With Bad Attitude
15-11-2011, 16:16 #45
Επισεις ολα αυτα που ειπαμε σημερα τα εχεις σκεφτει και μονη σου. Εισαι πανεξυπνη κοπελα. Το "τιμημα" που λεει η θεοφανια δεν εισαι διατεθειμενη να το πληρωσεις ομως. Αν πραγματικα αυτο ηθελες στην ζωη σου δεν θα το ειχες κανει? Οπως η κοπελα που ανεφερε στην ιστορια της. Κι αυτη δουλευει αλλα οταν γυρναει απο την δουλεια πληρωνει το τιμημα,δεν ξεκουραζεται. Μηπως δεν ειναι αυτο που θελεις πραγματικα? Μηπως το "τελειο κορμι" που εχεις βαλει σαν στοχο κρυβει αλλες επιθυμιες για τον εαυτο σου και μηπως τελικα θα επρεπε να στρεψεις αλλου την προσοχη σου? Χωρις ψυχολογους,εισαι πολυ εξυπνη κοπελα και ειναι κατι πολυ απλο που πρεπει να κανεις μονη σου. Κλεισε τα ματια,βουτα μεσα σου και ψαξε. (παω να μαγειρεψω,διαβασε τα ολα αυτα και σκεψου λιγο)