Για ποιο λόγο θα εξαφανιστεί η θρησκεία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 179
    Banned
    όποιος πιστεύει στον Θεό είναι φυσιολογικός όποιος πιστεύει ότι είναι Θεός η ο Χριστός η ο διάολος θεωρείται ο τρελός, έτσι είναι η μοντέρνα κοινωνία δεν έχει σχέση το τι πιστεύει ο καθένας αλλά το πως φτάνει αντιδρλατο πως τον φτάνουν εκεί πως η εξουσία η η μάζα μπορεί να μηδενίζει έτσι εύκολα ανθρώπους. σε αυτόν θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι. ξέρεις πάντως πόσοι υπάρχουν που δεν γράφουν στο ιντερνετ αλλά πάνε στην εκκλησία και δηλώνουν ότι είναι δαιμονισμένοι και ότι θέλουν βοήθεια. μην νομίζετε ότι "οι πιο τρελοί" (χαριτολογώντας παράλληλα) είναι μαζεμένοι μόνο εδώ η ότι γράφουν στο ιντερνετ για τα θέματα τους. καλά ξυπνητούρια. θα έλεγα μάλιστα άλλο θυμωμένος και άλλος τρελός που είναι ικανός να σκοτώσει άλλο άνθρωπο επειδή τσακώθηκε στην οδήγηση όπως και έχει γίνει κάποιες φορές. δεν αντιδράμε όλοι έτσι. αυτός που πιστεύει οτι είναι δαίμονας η θεός τρώει δούλεμα ο νταής όμως μπορεί να είναι ο μάγκες.κακοποιός που κυκλοφορεί. με ένα όπλο στην τσέπη αισθάνονται πιο μάγκες αλλά είναι μαφία ξένοι έλληνες πολλοί βασικά ο καθένας ότι μπορεί κάνει η ότι θέλει για την ακρίβεια για να επιβιώσει.
    Last edited by flu; 14-11-2011 at 20:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    http://www.psychologytoday.com/colle...place-religion

χμμ ενδιαφέρον.

Εν ολίγης σου λέει ότι σύμφωνα με έρευνες , η κυρίαρχη αιτία που οι άνθρωποι στρέφονται στην θρησκεία είναι οι κακουχίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Έτσι κάπου στην Αφρική που δεν ξέρεις άμα την επόμενη μέρα θα έχεις στέγη , φαί , και ακόμα και αν που λέει ο λόγος θα είσαι ζωντανός , η ελπίδα της ύπαρξης κάποιου ανώτερου ον που θα σε βοηθήσει, είναι όσο να ναι κίνητρο για ζωή. Στις δυτικές κοινωνίες όμως που έχουν εξαλειφθεί σχεδόν τα προβλήματα ζωής-θανάτου λόγω κρατικής μέριμνας και οικονομίας , ένα μεγάλο μερίδιο κόσμου δεν πιστεύει σε θεούς.
    Δεν νομιζω οτι θα παψουν ποτε να υπαρχουν θρησκειες εφοσον ο φοβος του θανατου ειναι διαχρονικο θεμα. Ανθρωπινο κ φυσιολογικο. Μπορει η πιστη να εκφραζεται διαφορετικα σε πολιτισμους πιο πρωτογονους ομως η πιστη υπάρχει κ σε δυτικες κοινωνιες. Και ας υπαρχει, προσωπικα δεν με ενοχλει. Ειμαι υπερ της ελευθεριας του να αισθανεται ο καθενας αυτο που θελει κ να μπορει να το εκφραζει οπως αγαπα. Ποτε εις βαρος αλλων ομως.
    Επισης, δεν ξερω ποτε ελαβαν χωρα οι ερευνες στις οποιες αναφερεσαι, αλλα πλεον οι κακουχιες στις δυτικες κοινωνιες, εχουν επιστρεψει δυναμικα. Η φτωχεια, η ανεργια, το αγχος της επιβιωσης ειναι εδω κ οχι σε αλλες μακρινες κοινωνιες.

Συγγνωμη, αλλα γελασα με αυτο που γραφεις "στις δυτικες κοινωνιες οπου εχουν εξαλειφθει σχεδον τα προβληματα ζωης - θανατου λογω κρατικης μεριμνας...".
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    όποιος πιστεύει στον Θεό είναι φυσιολογικός όποιος πιστεύει ότι είναι Θεός η ο Χριστός η ο διάολος θεωρείται ο τρελός, έτσι είναι η μοντέρνα κοινωνία δεν έχει σχέση το τι πιστεύει ο καθένας αλλά το πως φτάνει αντιδρλατο πως τον φτάνουν εκεί πως η εξουσία η η μάζα μπορεί να μηδενίζει έτσι εύκολα ανθρώπους. σε αυτόν θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι. ξέρεις πάντως πόσοι υπάρχουν που δεν γράφουν στο ιντερνετ αλλά πάνε στην εκκλησία και δηλώνουν ότι είναι δαιμονισμένοι και ότι θέλουν βοήθεια. μην νομίζετε ότι "οι πιο τρελοί" (χαριτολογώντας παράλληλα) είναι μαζεμένοι μόνο εδώ η ότι γράφουν στο ιντερνετ για τα θέματα τους. καλά ξυπνητούρια. θα έλεγα μάλιστα άλλο θυμωμένος και άλλος τρελός που είναι ικανός να σκοτώσει άλλο άνθρωπο επειδή τσακώθηκε στην οδήγηση όπως και έχει γίνει κάποιες φορές. δεν αντιδράμε όλοι έτσι. αυτός που πιστεύει οτι είναι δαίμονας η θεός τρώει δούλεμα ο νταής όμως μπορεί να είναι ο μάγκας.κακοποιός που κυκλοφορεί. με ένα όπλο στην τσέπη αισθάνονται είναι πιο πάουερ αλλά είναι μαφία ξένοι έλληνες πολλοί βασικά ο καθένας ότι μπορεί κάνει η ότι θέλει για την ακρίβεια για να επιβιώσει. και πόσοι δεν έχουμε πάει σε στρίπ μπάρ για μπάτσελορ πάρτυ και αναλόγως πόσο ψαρωμένη είναι η παρέα μας βέβαια για παράδειγμα εκεί δεν είναι κυβερνητικοί πράκτορες θα έλεγα έτσι δεν είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Επισης, δεν ξερω ποτε ελαβαν χωρα οι ερευνες στις οποιες αναφερεσαι, αλλα πλεον οι κακουχιες στις δυτικες κοινωνιες, εχουν επιστρεψει δυναμικα. Η φτωχεια, η ανεργια, το αγχος της επιβιωσης ειναι εδω κ οχι σε αλλες μακρινες κοινωνιες.
    Συγγνωμη, αλλα γελασα με αυτο που γραφεις "στις δυτικες κοινωνιες οπου εχουν εξαλειφθει σχεδον τα προβληματα ζωης - θανατου λογω κρατικης μεριμνας...".
    Προσεχε, τωρα αναφερεσαι στα καθημερινα προβληματα της (δυτικης) ζωης που λιγο πολυ παντα υπηρχαν -αλλα σε μειωμενο βαθμο- , και οχι σε αγχος επιβιωσης.!
    Δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο.
    Last edited by Boltseed; 14-11-2011 at 21:42.

Senior Member
    Αναφερομαι στο καθημερινο αγχος επιβιωσης ανθρωπων. Ανθρωπων που βασιζονται στον εαυτο τους, στη δουλεια τους για να ζησουν. Να επιβιωσουν. Κ που δεν εχουν την δυνατοτητα να βασιστουν πουθενα αλλου. Κ οχι δεν υπηρχε αυτο καποτε (τουλαχιστον στον δικο μου κυκλο, στα δικα μου χρονια) στον βαθμο που υπαρχει σημερα.Το αν πεινας σε υπαναπτυκτες χωρες, οπου δεν υπαρχουν οι υποδομες της δυτικης κοινωνιας και το αν πεινας στην Δυτικη κοινωνια δεν ξερω αν συγκρινονται. Παντως τωρα με τις ευλογιες ολων των τραπεζιτων εχουμε την ευκαιρια να πειναμε και εδω.

Δες κ τις σχετικες ερευνες οπου εχει αυξηθει τρελα το ποσοστο ελληνιδων μητερων που απευθυνονται στον Ερυθρο Σταυρο για να εξασφαλισουν το γαλα τους. Αυτο δεν ξερω πώς λεγεται, αλλα εγω το ονομαζω αγωνα επιβιωσης.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    μπολτ, μαλλον ζεις βορεια προαστεια! :)

εδω λεμε πως εκτονταδες χιλιαδες νοικοκυρια εχουν κομμενο ρευμα στην ελλαδα.
    πως σε επαρχιακη πολη παιδακια υποσιτιζονται κ λιποθυμουν στο σχολειο τους
    κ εσυ μιλας για κρατικη μεριμνα?
    καθε μερα απολυονται ποσοι ανθρωποι.
    πώς λες να ζουν αυτοι?
    ερχεται κανενα κρατος κ τους ταιζει κ τους πληρωνει?
    ή ζουν με το επιδομα ανεργιας?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ρειν η εκκλησια δεν ειναι μονο αυτα που -ορθα- στηλιτευεις. ειναι και αυτα πραγματι. αλλα ειναι και αλλα που αγνοεις παντελως. αν δεν θελεις τη χριστιανικη παραδοση του τοπου, διαβασε βουδισμο. που δε μιλαει καν για Θεο. δεν υπαρχει καθολου η εννοια Θεος στο βουδισμο. ωστοσο το ιδιο πραγμα ειναι. απλα ο βουδισμος χρησιμοποιει αλλες λεξεις και εννοιες για να περιγραψει το ιδια φαινομενα. απλα γιατι ειναι διαφορετικη πολιτισμικη παραδοση.

δε στο λεω για να πιστεψεις. αφου ετσι κι αλλιως εχεις τους πολυ σοβαρους σου ψυχολογικους λογους που δεν σε αφηνουν να πιστεψεις.

απλα γιατι εχει κολλησει η βελονα σου στο να στηλιτευεις τα ιδια και τα ιδια, και να δειχνεις και ποσο ασχετη εισαι τελικα.

χωρια που η τοση εμπαθεια που εκπεμπεις και ο τροπος που προσπαθεις να πεισεις, εμενα τουλαχιστον μου δειχνουν οχι οτι δεν υπαρχει θεος, (αν και φυσικα οντως μπορει να μην υπαρχει) αλλα οτι δεν μπορω να σε θεωρησω αξιοπιστη πηγη για να επηρεαστω. ακριβως γιατι ο εμπαθης ανθρωπος ειναι τυφλωμενος και δεν μπορει να εχει αντικειμενικη αποψη.

δεν αμφιβαλλω οτι θα εχεις ξετρυπωσει ολους τους φανατικους αθεϊστες, για να εξοπλισεις τη γκαμα των αθεϊστικων επιχειρηματων σου, αλλα αν ηθελες να το ψαξεις αντικειμενικα το ζητημα, νομιζω οτι θα επρεπε να τολμησεις να δεις τι λενε και οι σοβαροι που πιστευουν πως υπαρχει Θεος, να δεις τι λεει και η αντιθετη αποψη, και μετα να απορριψεις. τουλαχιστον να ενημερωθεις, να ξερεις τι λενε και οι "αντιπαλοι".

νομιζω οτι σου χρειαζεται μια πιο νηφαλια ματια, την οποια δεν διαθετεις. δεν ξερω πραγματικα ποια ευαισθητη χορδη σου παταει ο Θεος, αλλα ολοφανερα σου παταει καποια εθαισθητη χορδη. γι αυτο και αντιδρας ετσι καθε φορα που διαβαζεις για Θεο. και η αναγκη σου επισης, οχι απλα να αρνηθεις την υπαρξη του Θεου σε προσωπικο επιπεδο, αυτο ειναι καθ ολα σεβαστη επιλογη σου, αλλα να επιχειρηματολογησεις γενικα, οτι οχι δεν εισαι εσυ που δεν πιστευεις, δεν υπαρχει και θεος!

τοσοι και τοσοι προσπαθησαν να αποδειξουν την υπαρξη ή την ανυπαρξια του θεου στην ιστορια της ανθρωποτητας. θεωρεις τον εαυτο σου τοσο σημαντικο, που να νομιζεις οτι εσυ θα καταφερεις να δωσεις αποδειξη για ενα θεμα που παραμενει ανοιχτο για αιωνες? μη στενοχωριεσαι, αν ηταν τοσο ευκολο να αποδειχθει, θα ειχαν βρει την αποδειξη αλλοι πριν απο σενα! :)

1) Θα στηλιτεύω όσα χρόνια γουστάρω με όποιον τρόπο επιθυμώ εφόσον ζω στην ίδια κοινωνία που ζεις εσύ και έχω το δικαίωμα να αντιπαλεύω ό,τι θεωρώ επιζήμιο.

2)Δεν ξέρω αν έχω "σοβαρούς ψυχολογικούς λόγους να μην πιστεύω" ΛΟΛ η κακία της θεούσας, αλλά σίγουρα σ' αυτούς δεν θέλω να εισβάλλουν τίποτε "θα πάω στην αγκαλιά του θεούλη μετά θάνατον" και περισσότερο ακόμη να τα αφήσω να ριζώσουν στο μυαλουδάκι μου και να μου το γαμήσουν.

3)Τι απέγιναν άραγε εκείνα τα κηρύγματα για το να βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του άλλου? Οι γνωστές υποκρισίες των απανταχού πιστών. Τουλάχιστον εγώ δηλώνω ότι δε με ενδιαφέρουν ούτε όλα τα μάτια, ούτε όλοι οι κόσμοι.

4)Η προκατάληψή σου σε οδήγησε στο βιαστικότατο συμπέρασμα ότι παπαγάλιζα και καλά ενός άθεου τη θεωρία. Στην πραγματικότητα, αν είχες κάνει τον κόπο να το ψάξεις, ο Steven Reiss είναι κι αυτός θεούσος, απλά συμβαίνει να συμφωνώ σε μία από τις αναλύσεις του οπότε και την χρησιμοποιώ. Καθώς βλέπεις, θες διάβασμα στον συγκεκριμένο τομέα.

5)Έχω πρόβλημα να πιστέψω σε άλματα λογικής όπως "φοβάμαι τον θεό που αγαπώ και που με αγαπάει τόσο που θα με στείλει στην κόλαση αν δεν τον πιστεύω και ας μην έχω καμία απόδειξη ότι με αγαπάει". Αλλά άμα εσένα σε πείθουν...καλά κάνουν και καλά να πάθεις.

6)Έχω ενδείξεις και αποδείξεις ότι ο θεός που πιστεύεις είναι τόσο χάλιας, που θα έκανε τον κόπο να σ' έπαιρνε στην αγκαλίτσα του να σε κανακέψει μετά θάνατον, αλλά δε λέει να κάνει τίποτε για να μην πεινάνε παιδάκια, να μην τα βάζουν να δουλεύουν από τα εφτά τους σε κάποιες κοινωνίες, να μην τα κακοποιούν, να μην τα βιάζουν σε περιπτώσεις, να μην υπάρχει δουλεία, φτώχεια, εξαθλίωση, καταπίεση, βασανιστήρια σε ιδρύματα, λιμοκτονίες,πόλεμοι για πετρέλαιο, φυσικές καταστροφές όπου πεθαίνουν χιλιάδων χιλιάδες, ΑΛΛΑ ΝΑΙ, μπορεί να μην κάνει όλα αυτά, τα τιποτένια, αλλά εσένα πάντως θα σε νταχτιρντίσει στην ποδιά του. Ό,τι νά'ναι.
    Last edited by RainAndWind; 16-11-2011 at 09:42.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    "Συγγνωμη, αλλα γελασα με αυτο που γραφεις "στις δυτικες κοινωνιες οπου εχουν εξαλειφθει σχεδον τα προβληματα ζωης - θανατου λογω κρατικης μεριμνας...".

Κι εγώ γελάω και συγγνώμη κιόλας... αλλά έτσι διατυπώθηκε κι ο καθένας έχει το δικαίωμα είτε να γελάει, είτε όχι. Τα χίλια - μύρια σκατά, στις δυτικού τύπου κοινωνίες τα συναντάμε και μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο... όχι απλά "μειδιώ", αλλά παραξενεύομαι κιόλας με αυτό το λεχθέν...

"Προσεχε, τωρα αναφερεσαι στα καθημερινα προβληματα της (δυτικης) ζωης που λιγο πολυ παντα υπηρχαν -αλλα σε μειωμενο βαθμο- , και οχι σε αγχος επιβιωσης.!
    Δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο.".

Σαφώς και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Μα εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για τα αίτια και τα αποτελέσματα... προς τί ο διαχωρισμός;... και το ******** άγχος της εποχής πού οφείλεται;... στα γονίδια, μή χέσω, λολ;... κι ας υποθέσουμε πως "ναι"... δεν οφείλεται όμως και στο να μην έχεις να πας για τρόφιμα στο σούπερ ή στο να μην έχεις εργασία;... να γελάσω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα;... και μετά αναρωτιέμαι πώς θα αλλάξει αυτή η νοοτροπία... άμ δε!...

"μπολτ, μαλλον ζεις βορεια προαστεια! :)

εδω λεμε πως εκτονταδες χιλιαδες νοικοκυρια εχουν κομμενο ρευμα στην ελλαδα.
    πως σε επαρχιακη πολη παιδακια υποσιτιζονται κ λιποθυμουν στο σχολειο τους
    κ εσυ μιλας για κρατικη μεριμνα?
    καθε μερα απολυονται ποσοι ανθρωποι.
    πώς λες να ζουν αυτοι?
    ερχεται κανενα κρατος κ τους ταιζει κ τους πληρωνει?
    ή ζουν με το επιδομα ανεργιας?".

Δε ξέρω πού ζει ο Μπολτ και ο κάθε Μπολτ... αυτό που ξέρω καλά και μέσα απ' τα πράματα είναι πως οι βαθιά νυχτωμένοι είναι άπειροι... κάποιοι ζουν με τα λεφτά αλλονών και είναι πολλοί... κάποιοι σπούδασαν με λεφτά και είναι πολλοί... κάποιοι δε ξέρουν τί θα πει να χτυπάς πόρτες, να μένεις χωρίς "μία", να μην έχεις θέρμανση, να δουλεύεις 12άωρα - αν και ήσουν για "άλλα πράματα" -αλλά να βολοδέρνεις 800 ώρες στο νετ γιατί καποιοι άλλοι φροντίζουν για τις ανάγκες σου, είναι πολλοί που το ξέρουν καλά... αν τους βάλεις όλους μαζί, είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό... και ναι, αν δεν ακούσω παπάρες από αυτούς, από ποιούς θα ακούσω;...:)...
    Last edited by RockElCasbah; 16-11-2011 at 21:25.

Senior Member
    Αγόρια και κορίτσια δεν με προσέχετε :(

Mίλησα για Δυτική Κοινωνία, όχι για Ελλάδα. Η Ελλάδα γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας ότι εδώ και χρόνια ήταν μια wanna-be Δυτική κοινωνία , αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ξεφύγαμε από τα Βαλκάνια. Απλά.. αναβαθμιστήκαμε. μέχρι στιγμής δηλαδή..

Επίσης η ανεργία και οι συνθήκες διαβίωσης διαφέρουν από χώρα σε χώρα.!
    Μην μου πείτε τώρα ότι η Δύση είναι γεμάτη με τοοοοόσα άσχημα ώστε το Κονγκό ή η Αργεντινή πχ ειναι ο εξωτικός παράδεισος!

RockElCasbah, αν είναι άπειροι οι βαθιά νυχτωμένοι σε αυτόν τον κόσμο που ζούνε στο δικό τους σύμπαν, άλλοι τόσοι είναι και αυτοί που μιζεριάζουν με το παραμικρό όλη μέρα. Άτομα που θα τους πεις μια καλή είδηση και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να ψάξουν το αρνητικό της , και ακόμα και άμα δεν υπάρχει, θα το διημιουργήσουν -προφανώς χωρις επιχειρηματα!- ώστε να πάρουν την μιζερο-δόση τους. Δεν γνωρίζω άμα αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά ελληνικό τουλάχιστον είναι σίγουρα. Ευτυχώς κολλητικό δεν είναι.

RockElCasbah, αν είναι άπειροι οι βαθιά νυχτωμένοι σε αυτόν τον κόσμο που ζούνε στο δικό τους σύμπαν, άλλοι τόσοι είναι και αυτοί που μιζεριάζουν με το παραμικρό όλη μέρα. Άτομα που θα τους πεις μια καλή είδηση και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να ψάξουν το αρνητικό της , και ακόμα και άμα δεν υπάρχει, θα το διημιουργήσουν -προφανώς χωρις επιχειρηματα!- ώστε να πάρουν την μιζερο-δόση τους. Δεν γνωρίζω άμα αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά ελληνικό τουλάχιστον είναι σίγουρα. Ευτυχώς κολλητικό δεν είναι.
    ...και εκτός από ελληνικό είναι και φορουμικό....;-)

Έχουμε χορτάσει κλάψα, ψέμμα και μιζέρια εδώ μέσα...

Senior Member
    μπολτ, αν δν κανω λαθος σε παρομοια κατάσταση με μας βρισκεται κ
    η ιταλια κ η ισπανία.

Senior Member
    Που θα προτιμουσες να εισαι ανεργη?

Στην Ισπανία ,
    ή στην Αίτη?

Senior Member
    Εγώ πάντως θα προτιμούσα να είμαι άνεργη στην Κούβα...rueda και πούρο όλη μέρα :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Που θα προτιμουσες να εισαι ανεργη?

Στην Ισπανία ,
    ή στην Αίτη?
    πουθενα..........

Senior Member
    "RockElCasbah, αν είναι άπειροι οι βαθιά νυχτωμένοι σε αυτόν τον κόσμο που ζούνε στο δικό τους σύμπαν, άλλοι τόσοι είναι και αυτοί που μιζεριάζουν με το παραμικρό όλη μέρα. Άτομα που θα τους πεις μια καλή είδηση και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να ψάξουν το αρνητικό της , και ακόμα και άμα δεν υπάρχει, θα το διημιουργήσουν -προφανώς χωρις επιχειρηματα!- ώστε να πάρουν την μιζερο-δόση τους. Δεν γνωρίζω άμα αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά ελληνικό τουλάχιστον είναι σίγουρα. Ευτυχώς κολλητικό δεν είναι.".

Καλέ ναι, δίκιο έχεις... μόνο που το κακό το έχουν κάνει οι βαθιά νυχτωμένοι που θέλουν να πείσουν πως οι υπόλοιποι είναι οι... μίζεροι... επίσης υπάρχει και το "έχω χιούμορ και είμαι καλά" αλλά ποτέ δεν αποτελούσε γνώρισμα των βυθισμένων εις τον ύπνο... σου έχω και το νέο ανέκδοτο εκ στόματος Παπαδήμου...
    "Αν η Ελλάδα βγει απ' το ευρώ, θα έχει άσχημες συνέπειες" ... κυκλοφορεί και σε τριτοκοσμικό ντιζάϊν, καθώς και σε έθνικ... τί σε ενόχλησε;... το κλείσιμο της πόρτας στη μούρη για τα υπόλοιπα και αντέκρουσες με τη "μιζέρια";... μόνο οι μίζεροι τα φοβούνται και τα χρησιμοποιούν μιζεριάζοντας... το ότι η ελληνική κοινωνία υιοθέτησε τη μαλακία δυτικού τύπου - με όλα τα συμφραζόμενα - νομίζω το έκανα κατανοητό.

"...και εκτός από ελληνικό είναι και φορουμικό....;-)

Έχουμε χορτάσει κλάψα, ψέμμα και μιζέρια εδώ μέσα...".

... επίσης, υπάρχει το "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο", το "Μια ζωή την έχουμε", καθώς και το "Φως, νερό, τηλέφωνο... οικόπεδα με δόσεις"... παρέλειψες να διαφωτίσεις το κοινό και για την ασχετίλα κάθε τρεις και λίγο σε θρεντς, μόνο και μόνο για να επιτευχθεί το ανακριτικό κομμάτι, την κακεντρέχεια, και την εμμονή... καλά κρασιά και πάντα ακριβά, αλίμονο, λολ!... απορώ κιόλας που δεν είναι το φόρουμ στα... μέτρα σου... αυτά της τελειότητας, της οξυμενοτάτης αντιλήψεως και της... αβρότητας, λολ και ξανά λολ... δεν έχει κανά καινούργιο μέλος να το περάσεις από 15 κόσκινα μπας και είναι τρολλ, σου θυμίζει τον "χ" ή τον "ψ" για να του κάνεις παρατήρηση, αγωγή, και να το τραβήξεις στον Άρειο Πάγο;... εδώ να δεις μιζέρια αδερφέ... άει καλό ξημέρωμα βρε...

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast