Για ποιο λόγο θα εξαφανιστεί η θρησκεία - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 179 of 179
    Πάντα υπάρχουν τα όρια στην επιστημη και στην ανθρώπινη αντίληψη, όπου ξεκινά το ανεξήγητο, το περα από τις ανθρώπινες δυνατότητες. Ποτε η επιστημη δεν κατόρθωσε να ανακαλύψει το πότε ξεκίνησε το σύμπαν και ο χρόνος, το άπειρο του σύμπαντος και το τι γινεται μετα θάνατον. Από το σημειο αυτο και μετα ξεκινα η θρησκεια, η πίστη σε μια ανώτερη δύναμη που έχει δημιουργησει τα ανεξηγητα. Δεν είναι ούτε οι παπάδες, ούτε το ότι στο όνομα της θρησκειας μπορούν να γινονται τα πάντα, η εκμεταλλευση του κοσμακι κλπ. Το ζητημα είναι να γνωρίσει κανεις και να ζήσει το ανόθευτο, την απόλυτη αλήθεια, πράγμα πολύ σπανιο. Αυτο που όλοι βιώνουμε είναι αυτο που έχει μολυνθεί από όλους αυτους για τους οποιους γραφτηκαν όλα τα προηγουμενα ποστ, γι αυτο και η τοσο αρνητικη αντιμετωπιση της θρησκειας, γι αυτο και οι πολλοί ανάμεσα μας που έπαθαν ζημιά και υποφερουν λόγω της θρησκειας. Και είναι από τις χειροτερες ζημιές που μπορεί κανεις να υποστει.
    γιάννης

Senior Member
    Οσον αφορα οτι η εκκλησια ειναι επιχειρηση (οπως αναφερθηκε) και κανει επενδυσεις δεν με παραξενευει , θα με παραξενευε το αντιθετο. Η εκκλησια για να προσφερει εργο πρεπει να δωσει χρημα πχ στους προμηθευτες φαγητου ή φαρμακων. Επισης εχει ουτε εγω ξερω ποσες εκκλησιες που μαζευονται οι πιστοι κλπ. κλπ.

Ενα τεραστιο οικοδομημα που θελει υπαλληλους ,γραφειοκρατια , λογιστικα κλπ.κλπ.

Θα μου εκανε εντυπωση εαν δεν επενδυαν τα χρηματα τους και τα εβγαζαν απλως απο ενα τεραστιο τσουβαλι.... δεν γινονται αυτα τα πραγματα στην συγχρονη πολυπλοκη κοινωνια μας.

Τωρα κατα ποσο η εκκλησια εχει χασει τον σκοπο της ή κανει καλα το εργο της ή προσφερει εργο χωραει πολυ συζητηση...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μήπως τα παραλέτε ρε παιδιά για την εκκλησία!;

Banned
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Πολύ ωραίο το πάράδειγμα με τα μυρμίγκια. Φίλε τα ποστ σου τα διαβάζω ολόκληρα επειδή γράφεις όμορφα και με φοβερό περιεχόμενο ώρες ώρες! Σκέψου δηλαδή να έχει κάποια λογική ο μύθος παρομοίωση του Άτλα που κρατάει τη Γη ψηλά!:

http://www.toplumdusmani.net/v2/imag...ries/atlas.jpg

Από την αρχαία Ελληνική μυθολογία. Έδωσαν στον Άτλα ανθρώπινη διάσταση άραγε επειδή η δύναμη δώθηκε στους ανθρώπους;
    α τη παλιολουγκρα τη ζοζεφινα με το ξανθο μαλλι!!!!!!!! εξεπαφης θα τον πυροβολισω μεστη μαπα, αυτος ευθυνεται που εμεις βασανιζομαστε στην αρχιδομπαλα που κραταει...

Senior Member
    ... πάντως οι τρικέφαλοι είναι... θεϊκοί μιλάμε... αλλά αφού ο Άτλας έχει περτικαλί ανταύγεια πάνω στη μπουκλοφράντζα, περίμενες εσύ να πάει μπροστά η αρχιδόμπαλα με τους αρχιδοκατοίκους της;... ας την έκανες ένα λουλακί χριστιανέ μου, ένα μωβάκι, ένα δαμασκηνί... μα πορτοκαλί άνθρωπέ μου;...:)...

Senior Member
    Για να γυρίζει η Γη μάλλον θα την είχε πετάξει ο Άτλας εδώ και καιρό εεεε!!!;;; χεχε πως τα λέω!

Banned
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΡΩΣΤΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΨΥΛΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΡΩΣΤΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΨΥΛΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ???
    αν έχεις ανάγκη να πιστέψεις σε θεό που να μην επιτρέπει το κακό στον κόσμο, τέτοιος θεός δεν υπάρχει. Ή δεν υπάρχει καθόλου θεός, ή υπάρχει θεός που επιτρέπει το κακό. Πάντως η ύπαρξη του κακού στον κόσμο είναι το μόνο σίγουρο!

Ο παράδεισος δεν είναι ανταμοιβή στο μετά θάνατον, κάποιοι τον ζουν από την εδώ ζωή. Αυτοί που μπορούν κ ενώνονται με το θεό στην εδώ ζωή, τον ζουν από τώρα. Η ανταμοιβή στο μετά θάνατον είναι τα στερεότυπα των θρησκειών. Που είναι πολύ παραπλανητικές κ δε βοηθούν καθόλου να γνωρίσει κάποιος το θεό.
    Last edited by Lou!; 03-12-2011 at 12:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Ωραία δεν υπάρχει. Εσύ γιατί έχεις τόση μανία να υποστηρίζεις την ανυπαρξία Θεού; Συνήθως ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να πιστεύει σε κάποιον Θεό, να νιώθει λιγότερο περήφανος, να έχει κάποια ηθική συνείδηση των πράξεων του. Έχεις την εντύπωση πως είσαι καλύτερηος άνθρωπος από τους υπόλοιπους και διψάς για κολακεία, έτσι πιστεύω για σένα. Αντικατέστησες την πίστη σου με ναρκισισμό, ένα εγωιστικό νόημα υπαρξης, άραγε έχεις την επίγνωση της απογοήτευσης για το "ανώτερο" είδος σύμφωνα με τον αθεισμό;
    Βρε τον ευαίσθητο ποιητή Instant που καιρό τώρα έπρεπε να είχε φάει από μένα ένα ωραιότατο ignore, από την εποχή του θρεντ με τις σταλες και τις καταιγίδες. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Το τρως και τώρα.

Επίσης να σημειώσω στον administrator και στους moderators, ότι ένα κολλημένο άτομο, σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων η Lou πρώην και νυν καθώς παρατηρώ Lucifer, συνεχίζει να μου στέλνει u2u με προσβλητικό περιεχόμενο. Xτες ήταν δύο, σήμερα άλλο ένα με καινούργιο username και τίτλο eisai egwkentrikh.
    Γνωστό της παιχνιδάκι η αλλαγή usernames όπως μου είχε πει προσωπικά παλιότερα είχε το alice (in wonderland όπως γνωρίζω πια τώρα) και ο κάροτ ίνσεκτ παπάροτ που εμένα μου έχει δημιουργήσει και άλλοτε θέμα εδώ μέσα με τις μαλακίες του που δικαιολογεί κάτω από την ομπρελίτσα της ασθένειας. Από δω και πέρα όποιος μου κολλάει θα παίρνει τον πούλο στεγνότατα, με ignoraki και αφού χτυπήσω το κουμπάκι της ειδοποίησης του moderator.

Δυστυχώς για σας, δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ για να χαλιέμαι. Να πω στον administrator και στην/στον moderator πως το νέο "φυντάνι" λέγεται marinag, και ζητώ να ελεγχθεί η IP του
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Κάθε φορά που δεν έχετε την απάντηση γραμμένη σε κάποιο βιβλίο το ίδιο σημβαίνει μου φαίνεται. Άπιστη RainAndWind, μετανόησε τέκνο μου και γω μαζί σου γιατί όλο το σεξ σκέφτομαι ειδικά πριν πέσω για ύπνο.

Banned
    ο κακος χαμος εδω μεσα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Επίσης να σημειώσω στον administrator και στους moderators, ότι ένα κολλημένο άτομο, σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων η Lou πρώην και νυν καθώς παρατηρώ Lucifer, συνεχίζει να μου στέλνει u2u με προσβλητικό περιεχόμενο. Xτες ήταν δύο, σήμερα άλλο ένα με καινούργιο username και τίτλο eisai egwkentrikh.
    Γνωστό της παιχνιδάκι η αλλαγή usernames όπως μου είχε πει προσωπικά παλιότερα είχε το alice (in wonderland όπως γνωρίζω πια τώρα) και ο κάροτ ίνσεκτ παπάροτ που εμένα μου έχει δημιουργήσει και άλλοτε θέμα εδώ μέσα με τις μαλακίες του που δικαιολογεί κάτω από την ομπρελίτσα της ασθένειας. Από δω και πέρα όποιος μου κολλάει θα παίρνει τον πούλο στεγνότατα, με ignoraki και αφού χτυπήσω το κουμπάκι της ειδοποίησης του moderator.

Δυστυχώς για σας, δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ για να χαλιέμαι. Να πω στον administrator και στην/στον moderator πως το νέο "φυντάνι" λέγεται marinag, και ζητώ να ελεγχθεί η IP του
    rain δεν ειμαι εγω αυτη που σου εστειλε τα μηνυματα.

ειμαι η Lou!, ειναι οντως το πρωην lucifer.

εχω ανοιξει οντως ενα διπλο προφιλ παλια, τον απριλη του 2010, το οποιο εχει 2 μηνυματα κ δεν το χρησιμοποιησα για να προσβαλλω καποιον. ειχα ανοιξει ενα θεμα δικο μου τοτε, που ηθελα να ρωτησω κατι στο φορουμ σχετικα με ενα κολλημα που ειχα με μια πρωην φιλη μου, αλλα τοτε ντρεπομουνα να ρωτησω με το lou κ ρωτησα με το αλλο προφιλ που ηταν το alicia.
    κ οχι το alice in wonderland οπως νομιζεις.

επισης πραγματικα δε βλεπω τι λογο να εχω για να στα πω με διπλοπροφιλο.

δε στα εχω πει τοσες φορες με το Lou; δε στα ειπα τοτε κ στο καφε οτι σε θεωρω εγωκεντρικη face to face; κ τελικα παραξηγηθηκαμε;

ας κανει ο νικος οσους ελεγχους εχεις αναγκη για να πειστεις οτι δεν ειμαι εγω αυτος που σου εστειλε τα μηνυματα.

μια αλλη πιθανοτητα ειναι απλα να σε βρισκει κ καποιος αλλος εκτος απο εμενα εγωκεντρικη! παιζει κ αυτο!

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Βρε τον ευαίσθητο ποιητή Instant που καιρό τώρα έπρεπε να είχε φάει από μένα ένα ωραιότατο ignore, από την εποχή του θρεντ με τις σταλες και τις καταιγίδες. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Το τρως και τώρα.

ρειν...δεν είναι η Λου.

Μου έστειλε και μένα, το ίδιο νικ, αλλά εγώ θα το λύσω πολύ σύντομα όπως του είπα.
    Επειδή έχω κάνει πίσω και άλλες φορές και δεν το τράβηξα εκτός φόρουμ και το μετάνιωσα, αυτή τη φορά δεν θα κάνω.
    Δυστυχώς μερικά πράγματα δεν λύνονται με κουβέντα ή ακίνδυνους τσακωμούς στο φόρουμ......

Senior Member
    Θεοφανία, το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Διατηρώ και γω τις επιφυλάξεις μου αν ήταν ή τελικά τα μηνύματα από τη Lou, αν δεν ήταν, φυσικά της ζητώ συγγνώμη. Όμως σε ένα σάιτ και ειδικά τέτοιου είδους σάιτ, που γνωρίζουν όλοι ότι έχει εξειδικεύμενη χρήση, όταν υπάρχουν τέτοια παραθυράκια ασφάλειας, τότε θεωρώ πως θα έπρεπε ήδη να υπάρχει ειδοποίηση από τον administrator ώστε το κάθε μέλος να γνωρίζει πως όταν για παράδειγμα χρησιμοποιεί τα προσωπικά μηνύματα ΔΕΝ μπορεί να ξέρει από ποια/ον στέλνονται. Δε μου φτάνει αυτό που λέμε εδώ γι αυτό θα ανοίξω θέμα να συζητηθούν κάποια πράγματα σε βάθος.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112