Νομίζω είμαι bi !! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Μπράβο Ρεμ, πολύ αστείο κοπέλα μου...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν αρρωστησε μονο η κοπελα.
    αρρωστησε ΚΑΙ το λαπτοπ!
    ..η κοπέλα το κόλλησε....

γκέρλι..σκέψου λίγο το εξης: ζούμε στο 2011. Από μόνο του αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να πιστέψουμε πως μια 27χρονη κοπέλα δέχεται να της κρατά η μητέρα της το κινητό της και να βαράνε βάρδιες οικογενειακώς για να μη σου στείλει μνμ ή να μη σε πάρει τηλέφωνο.

Αν σκεφτείς πώς στην Ελλάδα ακόμα την ομοφυλοφιλία δεν τη δέχονται όλοι, θα καταλάβεις πως οι γονείς φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις. Εγώ ψέμματα δε λέω, και ειλικρινά με θλιβει που αντί να νιώσω καλύτερα προσπαθώ να σας πείσω πως λέω την αλήθεια...δεν πειράζει. Δε με ξέρετε και δε σας αδικώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GirlyGirl View Post
    Παιδιά δεν μπάζει... σας παρακαλώ μην τα κάνετε χειρότερα. Στο εξωτερικό θα πάει γιατί έχει συγγενείς και εκεί θα την ελέγχουν. Αλλιώς θα ερχόταν Αθήνα...όπου έχει γνωστούς αλλά η μαμά της ξέρει πως είμαι κ εγώ Αθήνα. Χρηματικά στηρίζεται στους γονείς της. Άρα αναγκαστικά και με την κατάσταση της υγείας της το υπομένει αλλιώς η μάνα της μπορεί και να τη διώξει από το σπίτι. Εκεί πού θα πάει... τώρα που δε μπορεί και να δουλέψει? Μην τα βλέπετε όλα στην πλάκα... :(
    μα η δικη σου εκδηλωση ενδιαφεροντος προεκυψε τις τελευταιες μερες απ οσα μας ειπες!! και μαλιστα χωρις να εχετε τπτ με την κοπελα.
    τωρα μας λες οτι ολη η δραστηριοτητα της που ειτε αφορα το εξωτερικο ειτε την αθηνα, γινεται με γνωμονα την δικη σας ανυπαρκτη σχεση???
    ειδικα ενω μας ειπες οτι η κοπελα ειχε πραγματικη σχεση με γυναικα πριν γνωριστειτε?
    και τελικα, μπορει η δεν μπορει να δουλεψει? στο εξωτερικο, για δουλεια δεν θα παει?

Δε θα φύγει τώρα αλλά σε κάποιους μήνες μόλις τελειώσει φυσιοθεραπείες. Ακόμα και ανύπαρκτη σχέση να ήταν τα μηνύματα έδειξαν στη μαμά της πως της αρέσουν οι γυναίκες. Και δεν το δέχεται. Οπότε κάνει ακραία πράγματα για να μας απομακρύνει...

Senior Member
    παιζει και υπαρχουν πολλοι τρελοι γονεις στον κοσμο! μα καλα εκεινη δεχεται να χαλασει ολη της η ζωη για ενα αθωω φλερτ στο φεισμπουκ? γιατι δεν λεει στην μανα της οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Είναι τρελή η μαμά της με αυτό το θέμα. Παλιότερα είχε ξανά υπόνοιες πως είναι λεσβία και την έστειλε σε ψυχολόγο και καλά να "γιατρευτει" όπως είπε η μαμά της. Έτσι πείστηκε πως είναι εντάξει... οπότε όταν είδε τα μηνύματά μας κατάλαβε πως δεν έχει αλλάξει (και πώς να αλλάξει? δε γίνεται). Άρα καταλαβαίνεις πώς είναι τώρα...

Senior Member
    Είναι τρελή η μαμά της με αυτό το θέμα. Παλιότερα είχε ξανά υπόνοιες πως είναι λεσβία και την έστειλε σε ψυχολόγο και καλά να "γιατρευτει" όπως είπε η μαμά της. Έτσι πείστηκε πως είναι εντάξει... οπότε όταν είδε τα μηνύματά μας κατάλαβε πως δεν έχει αλλάξει (και πώς να αλλάξει? δε γίνεται). Άρα καταλαβαίνεις πώς είναι τώρα...
    πολυ ωραια.
    περιμενε να γινει καλα τοτε ωστε να βγαινει εξω, και μιληστε να δειτε τι θελετε να κανετε!

Αυτό θα κάνουμε... ναι. Δε μας μένει και τίποτα άλλο δυστυχώς :( Ευχαριστώ!! :)

Senior Member
    Μπορείς να μας πεις τι μορφή είχαν τα μηνύματα που έβαλαν σε υποψία τη μάνα?Διότι εγώ κατάλαβα ότι μέχρι πριν σταματήσει η διαδικτυακή σας επαφή , μιλούσατε στο φιλικό..αφού δεν καταφέρνετε τώρα να μιλάτε όσο μιλούσατε, εσύ αισθάνθηκες ότι σου λείπει άρα ότι είσαι ερωτευμένη.
    Ο λόγος για τον οποίον σταματήσατε να μιλάτε ποιος ήταν? ότι η μαμά της βρήκε περίεργα μηνύματα μεταξύ δύο ατόμων που μέχρι τότε απλώς μιλούσαν φιλικά?
    κάπου το χάνω...
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Εκείνη μου μιλούσε ερωτικά... και εγώ κάποιες φορές κάπως στην πλάκα (έτσι το έβλεπα γιατί μάλλον δεν ήθελα να το παραδεχτώ πως την έβλεπα έτσι). Οπότε το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν ήταν απλά φιλικό. Και διάβασε όλα μας τα μηνύματα από την αρχή... και από τότε που μου μιλούσε για την άλλη κοπέλα. Άρα και για μένα να μην καταλάβαινε, θα είδε πως η κόρη της τότε που αρχίσαμε να πρωτομιλάμε, είχε σχέση με μια κοπέλα...

Senior Member
    Εκείνη μου μιλούσε ερωτικά... και εγώ κάποιες φορές κάπως στην πλάκα (έτσι το έβλεπα γιατί μάλλον δεν ήθελα να το παραδεχτώ πως την έβλεπα έτσι). Οπότε το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν ήταν απλά φιλικό. Και διάβασε όλα μας τα μηνύματα από την αρχή... και από τότε που μου μιλούσε για την άλλη κοπέλα. Άρα και για μένα να μην καταλάβαινε, θα είδε πως η κόρη της τότε που αρχίσαμε να πρωτομιλάμε, είχε σχέση με μια κοπέλα...
    ναι καταλαβα πως το εννοεις! κ με μενα εχει γινει αυτο

Να προσπαθείς να μην το παραδεχτείς εννοείς Broken? Ναι είναι δύσκολο... και ακόμα δυσκολότερο που είμαι σίγουρη τώρα που δε μιλάμε πολύ για το πώς νιώθω..

Senior Member
    βασικα για το οτι δν ηξερες και σε εξιταρε η ιστορια το χεις σαν φαντασιωση αλλα παρ ολα αυτα δν εισαι κ σιγουρη. δν νμζω οτι εισαι Bi.....θα κανες σχεση με γυναικα? στο υπογραφω πως αμα κανεις κατι θα σ φυγει και θα το ξεχασεις. γτ δν δοκιμαζεις να κανεις σεξ εμ γυναικα να δεις? με το οτι σαρεσει καποια που δν εχεις δει ποτε, δν μπορεις να σαι σιγουρη!

Senior Member
    μην βιαζεσαι να αποφασισεις τι σου συμβαινει.
    οσο υπερβολικο και να σου φαινεται αυτο που αισθανεσαι, μην ξεχνας οτι βασιζεται σε μια επικοινωνια χωρις καμια πραγματικη επαφη.
    μπορει να εχεις επενδυσει σε αυητν, τον ερωτισμο που διαθετεις, τις προσδοκιες απο την ιδανικη σχεση, και πολλα αλλα που δεν εχουν αν κανουν με καποιο συγκεκριμενο φυλο.... οσο κι αν σου φαινεται περιεργο.
    προσπαθησε να βαλεις την ολη ιστορια σε παρενθεση, οχι μονο μεχρι να μιλησετε ελευθερα αλλα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
    πιστεψε με, οτι χωρις να εχετε πραγματικες συναντησεις, δεν θα ξερεις τι ειναι αυτο που σου συμβαινει.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast