Results 1 to 6 of 6
Thread: ανγχος
-
10-11-2011, 00:23 #1
ανγχος
καλησπερα σας!ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες για αυτο τ λογο εχω αρκετο ανγχος τοσο που τις τελευταιες μερες να μην μπορω να τ ελενξω...πριν λιγες μερες ειχα κλειδωθει στις τουαλετες των goodys κ τρελαθηκα με αποτελεσμα να νιωθω χαλια..επισης σημερα επαθα μια κριση στο σχολειο:καθομουν σε ενα χωρο με πολλα ατομα και μ επιασε μια στεναχωρια κ ξαφνικα ενιωσα κατι πλ ασχημο ειχα αυξημενους παλμους ηθελα να φυγω κ αισθανομουν οτι θα παθω κατι κακο..το ιδιο μ επιασε κ αργοτερα οταν καθομουν στ ταξη..ας με βοηθησει καποιος...
- 10-11-2011, 00:30 #2
Επειδή τις έχω περάσει τις πανελλήνιες θα σε καθησυχάσω. Δεν είναι ΤΟ σημαντικότερο πράγμα στη ζωή πίστεψέ με. Και να μην πας καλά, υπάρχει κ δεύτερη φορά να δώσεις. Πολλοί το κάνουν. Δεν αξίζει να αγχώνεσαι για αυτό. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος σου γιατί έτσι δε θα αποδώσεις κ όσο θες και μπορείς. Σε όλα στη ζωή υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Δε θα γίνει τίποτα και να μην πάς καλά. Ξέρω πως φαντάζομαι θα έχεις όνειρα... αλλά μην αγχώνεσαι΄. Όσον αφορά τις ταχυπαλμίες, θα σου πω ένα κόλπο που εμένα όταν με πιάνουν το κάνω και ηρεμώ. Μπορεί να γελάσεις αλλά πιάνει... βάλε το δεξί αντίχειρά σου στο στόμα σου και φύσα δυνατά χωρίς να αφήσεις τον αέρα να βγει προς τα έξω. Επίσης κάνε ευχάριστες σκέψεις... πως θα πετύχεις γιατί μπορείς. Να'σαι θετική και θα τα καταφέρεις... αν πάλι όχι, δεν πειράζει. Το θέμα είναι να μην τα παρατήσεις... αν πέσεις θα σηκωθείς που λένε!!!
10-11-2011, 00:40 #3
σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου!θα το δοκιμασω..απλα τ προβλημα ειναι οτι κυριως με πιανουν αυτες οι κρισεις σε μερη με πολυ κοσμο η σε κλειστους χωρους...επισης νιωθω και ενα μουδιασμα στ κεφαλι τελος παντων ελπιζω να το ξεπερασω συντομα γτ δεν μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα...
10-11-2011, 00:46 #4
Αν σε πιάνουν σε μέρη με κόσμο και σε κλειστούς χώρους ίσως έχεις φοβίες όπως αγοραφοβία και κλειστοφοβία. Εκεί σκέφτεσαι τα προβλήματα σου πιο έντονα και γίνονται μεγαλύτερα στο μυαλό σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά... η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις. Σκέψουν έναν άνθρωπο που αγαπάς, ή ένα μέρος που θα ήθελες να ήσουν. Αν αυτό δε βοηθήσει, συζήτησέ το με τους δικούς σου... θα σε βοηθήσουν και είμαι σίγουρη θα σε ηρεμήσουν από το άγχος.
10-11-2011, 01:23 #5
pies kana tsai, kane kana zesto afroloutro.. akou ligi klasiki i chill out mousiki... prospa8ise na ksefigeis ligo apo tin iperentash k skepsou psixrema.a kai pare merikes va8ies anases..
Last edited by Molostroi; 10-11-2011 at 01:57.
Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
22-11-2011, 05:09 #6
σας ευχαριστω για τις συμβουλεσ!την προηγουμενη παρασκευη πηγα στη ψυχολογο και η διαγνωση ηταν οτι παθαινω κρισεις πανικου και εχω ψιλοφρικαρει απο τοτε π το ακουσα...