Results 196 to 210 of 215
Thread: αισιοδοξία over...
-
28-11-2011, 09:28 #196
- 28-11-2011, 11:08 #197
28-11-2011, 13:24 #198
28-11-2011, 14:00 #199
εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. έστω ότι κάνουμε ένα ξόρκι σε κάποιον για να έρθει κοντά μας, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είναι μαζί μας γιατί προφανώς δε γουστάρει, έχει άλλες προτεραιότητες, για χίλιους δυο λόγους.
αν υποθέσουμε ότι αυτά τα πράγματα έχουν αποτέλεσμα και όντως επιστρέψει, αυτό θεωρείται αποτέλεσμα αυτόνομης βούλησης? γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι πρακτικά επεμβαίνουμε στη θέλησή του και η ερώτησή μου είναι, κατά πόσο αυτή η επέμβαση είναι ηθική?
28-11-2011, 14:19 #200
μην ακουτε σκοταδιστικες ιδεοληψιες, κοριτσια.
αν οι σχεσεις εστρωναν με ξορκια, δεν θα υπηρχε πικραμενη απο γκομενο, σε αυτη τη γη...
λετε να μην ξερουν τα σωστα ξορκια?
μαλλον , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
28-11-2011, 15:01 #201
28-11-2011, 15:36 #202
28-11-2011, 20:03 #203
Κάτσε να επιστρέψει, βεβαιώσου ότι είναι από το ξόρκι και μετά άρχισε να προβληματίζεσαι για την ηθικότητα της πράξης σου.
Άσε που εγώ πιστεύω ότι αν επιστρέψει σε κάποια που κάνει ξόρκια, αυτό δεν ξέρω αν θεωρείται αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης, αλλά μάλλον μαλακία στον εγκέφαλο. Και των δύο.
Συγνώμη για την ειρωνία, αλλά με τέτοιες μαλακίες κάποιοι απατεώνες θησαυρίζουν. Και κάποιοι αφελείς και απελπισμένοι χάνουν χρήματα.
Καλό θα ήταν, όλη αυτή την φαιά ουσία να την καταναλώναμε σε κάτι πιο ουσιαστικό από το να γυρίσουμε πίσω ή να φέρουμε κοντά μας κάποιον που δε θέλει. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτούμε την πραγματικότητα? Όσο και να χτυπιόμαστε, κάποιοι δεν θα είναι μαζί μας. Και κάποιοι θα είναι χωρίς να πασχίσουμε καθόλου. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτούς που θέλουν να είναι μαζί μας και χάνουμε το χρόνο μας κυνηγώντας το άπιαστο? Μήπως κάτι λέει αυτό για μας?
28-11-2011, 20:25 #204
Καλο ειναι να μην επεμβαινουμε στην ελευθερη βουληση του αλλου, βεβαια αυτο εχει να κανει με την συνειδηση του καθενα μας.Εαν εσυ εισαι ενταξει με αυτο και δεν εχεις κανενα προβλημα στο να επεμβεις στην βουληση του τοτε κανεις δεν σε εμποδιζει να του κανεις οτι θελεις..
Εγω ομως τελειως προσωπικα ειμαι της αποψης πως: Οτι θα κανεις θα το κανεις απο αγαπη και μονο,χωρις εγωισμο, χωρις δολο, χωρις το οτιδηποτε αρνητικο.Αρα ποτέ κανεις δεν θεωρησε την αγαπη ως εκλημα...Εξαλλου να σου δωσει λιγο σημασια θα προσπαθησεις δεν θα του σκοτωσεις και την μανα!!!
Και τελος ας ηταν μονο αυτα που θα μας οδηγησουν στον παραδεισο..εχουμε κανει αλλα και αλλα χειροτερα ολοι μας...
28-11-2011, 20:26 #205
Καλο ειναι να μην επεμβαινουμε στην ελευθερη βουληση του αλλου, βεβαια αυτο εχει να κανει με την συνειδηση του καθενα μας.Εαν εσυ εισαι ενταξει με αυτο και δεν εχεις κανενα προβλημα στο να επεμβεις στην βουληση του τοτε κανεις δεν σε εμποδιζει να του κανεις οτι θελεις..
Εγω ομως τελειως προσωπικα ειμαι της αποψης πως: Οτι θα κανεις θα το κανεις απο αγαπη και μονο,χωρις εγωισμο, χωρις δολο, χωρις το οτιδηποτε αρνητικο.Αρα ποτέ κανεις δεν θεωρησε την αγαπη ως εκλημα...Εξαλλου να σου δωσει λιγο σημασια θα προσπαθησεις δεν θα του σκοτωσεις και την μανα!!!
Και τελος ας ηταν μονο αυτα που θα μας οδηγησουν στον παραδεισο..εχουμε κανει αλλα και αλλα χειροτερα ολοι μας...
28-11-2011, 20:35 #206
αυτο που λες αναιρειται απο μονο του...
απο την στιγμη που αποφασιζεις να καταφυγεις σε ξορκια η οποιαδηποτε αλλη σολομωνικη (ασχετως αν ολα αυτα ειναι μαλακιες, την προθεση εξεταζω)
τοτε απο χερι το κινητρο σου ειναι εγωιστικο και δεν σεβεσαι την βουληση του αλλου, γιατι αν την σεβοσουν , απλα θα τον ρωτουσες.
το τι βαφτιζει ο καθενας "αγαπη" ειτε χριστιανικη, ειτε ερωτικη, ειναι μια πολυ πικραμενη ιστορια, και κυριως οταν εχει μεσα ξορκια και αλλες φασιστικες πρακτικες.
αυτες ειναι λυσεις ατομων που δεν πιστευουν στην αξια τους, πιστευουν ομως μια χαρα στο να κατσικωθουν με το ετσι θελω στην ζωη του αλλου χωρις να τους θελει...
pathetic
που θα λεγε και και μια lame ψυχη...
28-11-2011, 20:50 #207
Το να ασχοληθει κανεις με ξορκι ή καποια γητεία ειναι μια αρκετα δυσκολη διαδικασια, καποιες φορες χωρις επιτυχια και αυτο γιατι φταιει ο ιδιος που την εκτελει..Το ξορκι δεν λειτουργει με την ιδια λογικη του 'παω τωρα για καφε' ή 'δεν εχω τι να κανω ας κανω ενα ξορκακι'..Ουτε αντροχωρίστρες υπαρχουν ουτε ανυποψίαστες και αθώες λοιπον..Ουτε και η καθε γκομενα ειναι υποχρεωμενη να ξερει πως να κανει ξορκια..
Το να βεβαιωθεις οτι η επιστροφη του 'ασωτου' ηταν απο το ξορκι σου και οτι τελικα επραξες ανηθικα μαλλον αγαθος θεωρεισαι και οχι ανηθικος..
Φυσικα και υπαρχουν επαγγελματιες που ζουν απο αυτο και αν εμεις δεν εχουμε την καταλληλη ενημερωση ειναι λογικο να την πατησουμε μεσα στην απελπισια μας.Θα πρεπει να μην εμπιστευομαστε κανεναν παρα μονο τον εαυτο μας...
Το οτι καποιοι ανθρωποι εχουν αχρωματοψια και δεν βλεπουν ολα τα χρωματα αυτο δεν σημαινει πως αυτα δεν υπαρχουν..
Love......
28-11-2011, 21:05 #208
Αφου ολα αυτα κατα την γνωμη σου ειναι μαλακιες,και για να το λες φανταζομαι οτι το εχεις ψαξει το θεμα και εχεις γνωση...γιατι εγω π.χ. αν δεν εχω γνωση για κατι οχι μονο δεν εχω αποψη αλλα δεν την φωναζω κιολας, τοτε δεν υπαρχει και θεμα ελευθερης βουλησης...διοτι ολα ειναι μαλακιες, τιποτα δεν ισχυει οποτε δεν ισχυει και η ελευθερη βουληση...Αν ομως αν αυτα ισχυουν ειπαμε πως καλο ειναι να μην επηρεαζουμε τον αλλον..
Το πως την εννοω εγω ή ο αλλος την εννοια της αγαπης ειναι δικο του προβλημα και δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα τον κρινουμε..Μην φανταστεις ομως πως αν ο αλλος δεν μας θελει ενα ξορκι ειναι ικανο να μας κατσικωσει διπλα του
Υ/Γ δεν μιλησε κανεις για σολομωνικη..εχουν οτι ακριβως σχεση εχει και το αεροπλανο με το μηλο..
28-11-2011, 21:21 #209
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που με θέλουν δεν τους θέλω καθόλου. Και κάποιοι που γουστάρω εγώ τρελλά (δεν είναι συχνο αυτό, ελάχιστα μου έχει τύχει) δεν θέλουν αυτοί.
Ο σκοπός είναι να κάνουμε κάποιο ξόρκι για κάποιο που θέλουμε τρελα όχι απλά για να βρουμε άντρα που αυτό έτσι και αλλιώς εύκολο είναι. Γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε τέτοιες περιπέτειες (ξόρκια) και να μη γουστάρουμε και τόσο;
Πάντως για κάποιον που είχα ερωτευτεί παράφορα στο παρελθόν και αυτός δε έκανε καμία κίνηση επειδή ήταν με άλλη το είχα σκεφτεί να δοκιμασω κάτι τετοιο αλλά τελικά δείλιασα.
28-11-2011, 21:26 #210
λαθος κανεις.
δεν ειναι ολα μαλακιες.
λεγοντας μαλακιες, αναφερομαι στα ξορκια.
η ελευθερη βουληση φυσικα και υπαρχει και δεν χρειαζεται να ισχυουν τα ξορκια για να καταπατηθει, αρκει η προθεση αυτου που θα προσπαθησει.
το οτι το προσπαθει, σημαινει οτι δεν τον ενδιαφερει η πραγματικη επιθυμια του αλλου αλλα μονο η υποταγη του και η επιβολη της δικης του επιθυμιας πανω στους αλλους.
pathetic