αισιοδοξία over... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 215
    Banned
    Quote Originally Posted by amelie♥ View Post
    τα έβρισκα στο παρελθόν αλλά οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους, τελειώνει ο έρωτας κάποια στιγμή, οπότε συνεχίζεις να ψάχνεις τα ίδια πράγματα μέχρι να βρεις κάποιον που τα έχει
    Φαύλος κύκλος.Αδιέξοδο.Οπότε καλύτερα συνεχίζεις και με τον άνθρωπο που πόνεσες περπατάς.

Senior Member
    τι να σου πω ρε κοριτσάκι, ξέρω γω? αυτό μάλλον θα έπρεπε να στο απαντήσουν αυτοί απ' τους οποίους δε βλέπω ανταπόκριση! :-))
    γενικά φίλοι και φίλες μού λένε ότι μου αξίζει το καλύτερο, προφανώς δεν είμαι τέλεια αλλά τουλάχιστον δεν είμαι και κανένα σαχλοκούδουνο!
    δύο είναι τα τινά α)η δυσκολία του να βρω κάποιον να μου προκαλέσει ενδιαφέρον και β) από τη στιγμή που θα μου το προκαλέσει να αποδειχτεί νορμάλ -οι άκυρες περιπτώσεις που λες κι εσύ! επίσης μού έχει τύχει να βρω κάποιον να μου κάνει το κλικ αλλά να μην είναι ελεύθερος οπότε κι αυτό τελειώνει εκεί.
    κατά τα άλλα δε νομίζω ότι μου λείπει κάτι, ψιλοκαλή είμαι απ΄ό,τι λένε, τις σπουδές μου τις έχω κάνει, δουλειά έχω, σπίτι δικό μου, ελιές στην Καλαμάτα (χαχαχαχαχαχαχ-πλάκα κάνω!), τι μου λείπει δηλαδή??? :-)))

Senior Member
    τι εννοείς Ζαφείρη? να συνεχίσω "να περπατάω με κάποιον που πόνεσα" ακόμα κι αν έχει τελειώσει ο έρωτας? thanks but no thanks!

τι να σου πω ρε κοριτσάκι, ξέρω γω? αυτό μάλλον θα έπρεπε να στο απαντήσουν αυτοί απ' τους οποίους δε βλέπω ανταπόκριση! :-))
    γενικά φίλοι και φίλες μού λένε ότι μου αξίζει το καλύτερο, προφανώς δεν είμαι τέλεια αλλά τουλάχιστον δεν είμαι και κανένα σαχλοκούδουνο!
    δύο είναι τα τινά α)η δυσκολία του να βρω κάποιον να μου προκαλέσει ενδιαφέρον και β) από τη στιγμή που θα μου το προκαλέσει να αποδειχτεί νορμάλ -οι άκυρες περιπτώσεις που λες κι εσύ! επίσης μού έχει τύχει να βρω κάποιον να μου κάνει το κλικ αλλά να μην είναι ελεύθερος οπότε κι αυτό τελειώνει εκεί.
    κατά τα άλλα δε νομίζω ότι μου λείπει κάτι, ψιλοκαλή είμαι απ΄ό,τι λένε, τις σπουδές μου τις έχω κάνει, δουλειά έχω, σπίτι δικό μου, ελιές στην Καλαμάτα (χαχαχαχαχαχαχ-πλάκα κάνω!), τι μου λείπει δηλαδή??? :-)))
    ...λολ...:)
    Δεν ξέρω αλήθεια, γι αυτό σε ρώτησα...
    Είναι πολύ δύσκολες οι σχέσεις και το βλέπω γύρω μου συνέχεια.
    Πχ....μια είναι πολύ ευαίσθητη και μπουκωνει τον άλλο, η άλλη είναι πολύ απελευθερωμένη και τον αγχώνει, η άλλη έχει τόσο πολύ την ανάγκη αποκατάστασης που το βγάζει και φεύγει ο άλλος τρέχοντας, ή άλλη είναι κτητική και πιέζονται, άλλη έχει πολύ κατανόηση και τη γράφουν, άλλη δεν έχει εμφάνιση που πέφτει σε κακομοίρηδες που μετά τη φτύνουν γιατί δεν τους αξίζει (!), άλλη είναι τόσο ...ελαφριά που ο άλλος δεν μπορεί να κάνει κουβέντα..... και πάει λέγοντας....
    Έχω παραδείγματα να σου βάζω όλη νύχτα, (και για άντρες φυσικά)....Εσύ, τι νομίζεις πως έχεις από αυτά? (αν εχεις)

Banned
    Εννοώ με εκείνον που αγάπησες.Κάθε 2 χρόνια που κατά μέσο όρο κρατά ο έρωτας πρέπει να αλλάζουμε σύντροφο;O έρωτας του άλλου δηλαδή γιατί ο δικός μας θα έχει τελειώσει(2-3 φορές ερωτευόμαστε δυνατά).

Senior Member
    ξέρεις τι νομίζω ότι έχω? ότι επειδή είμαι αρκετά ανεξάρτητη και δε μ'αρέσει να με πιέζουν, δεν πιέζω ούτε εγώ σε βαθμό όμως που ο άλλος να το παίρνει σαν αδιαφορία. και επειδή δεν εκφράζομαι πολύ με τα λόγια (δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου εννοώ) νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο ο άλλος να καταλάβει τι νοιώθω (δηλ. να καταλάβει αν αισθάνομαι πράγματα γι'αυτόν ή όχι.
    από την άλλη είναι αυτό που λες και συ, μπορεί να μη μου αρέσει κάτι αλλά να μην το κάνω θέμα για να μην πιέσω τον άλλο και με περάσει για φορτική, αν όμως δεν αντιδράσω θα με περάσει για αδιάφορη. κατάλαβες? δεν τους πιάνεις πουθενά!

ξέρεις τι νομίζω ότι έχω? ότι επειδή είμαι αρκετά ανεξάρτητη και δε μ'αρέσει να με πιέζουν, δεν πιέζω ούτε εγώ σε βαθμό όμως που ο άλλος να το παίρνει σαν αδιαφορία. και επειδή δεν εκφράζομαι πολύ με τα λόγια (δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου εννοώ) νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο ο άλλος να καταλάβει τι νοιώθω (δηλ. να καταλάβει αν αισθάνομαι πράγματα γι'αυτόν ή όχι.
    από την άλλη είναι αυτό που λες και συ, μπορεί να μη μου αρέσει κάτι αλλά να μην το κάνω θέμα για να μην πιέσω τον άλλο και με περάσει για φορτική, αν όμως δεν αντιδράσω θα με περάσει για αδιάφορη. κατάλαβες? δεν τους πιάνεις πουθενά!
    ..οπότε ξέρεις τι είναι αυτό που "εχεις"...Δεν απενοχοποιώ τους άντρες, (αυτοί είναι εντελώς άκυροι), μιλάω για την τελειότητα μας :ρ
    Αυτό δήλαδή που κάποιος μπορεί να "βρει" και να φύγει ή να μην ασχοληθεί καν.
    Απ όσα λες, δεν εκφράζεσαι. Δούλεψε το. Πως περιμένεις να γινει κάτι όταν όλα όσα εκπμέμπεις δείχνουν πως δεν...γίνεται?

Senior Member
    @zafeiris: οι μακροχρόνιες σχέσεις μου με ανθρώπους που αγάπησα τέλειωσαν στα 28 μου (και τώρα είμαι 31). μέχρι τότε -ναι- όταν τέλειωνε ο έρωτας, τέλειωνε και η σχέση, δε μπορούσα να φανταστώ σχέση να προχωράει και να μη νοιώθω πια σκίρτημα για τον άλλον. τώρα τι να σου πω, αν παντρευόμουν σε 2-3 χρόνια, έκανα παιδιά κτλ κτλ, ο έρωτας θα έφευγε κάποια στιγμή αλλά θα υπήρχαν άλλες προτεραιότητες, οπότε θα αντισταθμιζόταν κάπως, αλλά στις παραπάνω ηλικίες το να συμβιώνεις απλά με τον άλλο χωρίς να υπάρχει πια έρωτας...αυτό μου φαίνεται αδιέξοδο!

Senior Member
    @Θεοφανία: τώρα ανοίγεις το μεγαλύτερο θέμα που αφορά στην προσωπικότητά μου και λέγεται ΕΓΩΙΣΜΟΣ

@αμελι: αποφασίζεις αν θες το σκύλο ή την πίτα τότε.....

Senior Member
    θέλω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, δε γίνεται????
    πέρα απ'την πλάκα, αν κατάφερνα να κατανικήσω αυτόν τον κωλοεγωισμό μου θα ήμουν πολύ καλύτερα σε πολλά επίπεδα, αλλά πώς γίνεται αυτό μετά από 30 χρόνια? μόνο με τη βοήθεια ειδικού ή μπορώ να κάνω και μόνη μου κάτι?

θέλω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, δε γίνεται????
    πέρα απ'την πλάκα, αν κατάφερνα να κατανικήσω αυτόν τον κωλοεγωισμό μου θα ήμουν πολύ καλύτερα σε πολλά επίπεδα, αλλά πώς γίνεται αυτό μετά από 30 χρόνια? μόνο με τη βοήθεια ειδικού ή μπορώ να κάνω και μόνη μου κάτι?
    ..αναλόγως από που προήλθε...
    Επειδή κάνουμε πολύ γενικευμένη συζήτηση, είναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσω αυτό που λες.
    Δηλαδή, ή είσαι επιφανειακή και δεν βιώνεις συναίσθημα/ερωτα και όλα τα συναφή ώστε να τα εκφράσεις, ή έχεις φάει καλό χαστούκι, φοβήθηκες και μαζεύτηκες, ή έφτασες 30 και δεν έπεσες πάνω σε αυτόν που θα σου το βγάλει....

Senior Member
    α εσύ το ξαναγύρισες στο προηγούμενο θέμα, του ότι δεν εκφράζω δηλ.εύκολα τα συναισθήματά μου. αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το αν αισθάνομαι οικιότητα και ασφάλεια με τον άλλο, αν όχι, αποκλείεται να του πω ο,τιδήποτε. ακόμα όμως και όταν είμαι ερωτευμένη, δε λέω εύκολα αγάπες και λουλούδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε βιώνω συναίσθημα -ίσα ίσα συνήθως το βιώνω και εντονότερα απ' ό,τι θα 'πρεπε- ούτε έχω φάει κανένα χαστούκι ώστε να μαζευτώ, απλά δε μου βγαίνουν εύκολα με λόγια τέτοια πράγματα, προτιμώ να το δείχνω με πράξεις.
    ο εγωισμός μου όμως είναι ένα άλλο κεφάλαιο που με εμποδίζει να κάνω πολλά και γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει ελπίδα να τον αντιμετωπίσω και αν παλεύεται.

Θα σου πω, πως αυτά που περιγράφεις δεν έχουν σχέση με εγωισμό. Οι εγωιστές είναι εγωκεντρικοί, δυναμικοί, αυτοδύναμοι, (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν). Απ όλα αυτά που περιγράφεις δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο και η έλλεψη έκφρασης όταν μάλιστα την έχεις εντοπίσει, δεν συνάδει με τέτοια χαρακτηριστικά....;)

Banned
    Συμφωνώ με τα παραπάνω που αναφέρει η Θεοφανία περί εγωισμού και επιπλέον υποστηρίζω πως δεν αποτελεί μειονέκτημα να είναι κανείς εγωιστής.

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast