Tέλος μιας εποχής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

Tέλος μιας εποχής

Καλησπέρα παιδιά,
    Περνάω μια περίεργη περίοδο στη ζωή μου και θα ήθελα να το μοιραστώ.
    Ένα άτομο με το οποίο ήμουν ερωτευμένη για τέσσερα χρόνια και με το οποίο κάποια στιγμή υπήρξαμε μαζι έφυγε από την πόλη όπου σπουδάζαμε μαζί.Δεν έχει πολύ καιρό που χωρίσαμε και έχω αρχίσει να βυθίζομαι σε αρνητικά συναισθήματα.Αισθάνομαι σαν να τελείωσε μια εποχή και στεναχωριέμαι πολύ.Δεν ξέρω τι κίνηση να κάνω,δεν θέλω να τον χάσω από τηζωή μου.Πιστεύετε πως αν αξίζει να δατηρηθεί κάτι δεν θα χαθεί???ευχαριστώ.

ευα....καλησπέρα...:)
    πόσο καιρό ήσασταν μαζί?

Member
    Ήμασταν μαζί 3 μήνες.Δεν έχω περάσει τόσο ωραία σε καμια άλλη σχέση μου και αυτός μου έλεγε το ίδιο.Χωρίσαμε για χαζό εγωισμό.Αλλά από την αρχή της γνωριμίας μας φερόμασταν πολυ ανώριμα...Μας πήρε 4 χρόνια για να παραδεχτούμε τι νιώθουμε και να είμαστε μαζί.

...σόρι, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα...(πρωην ξανθιά γαρ).
    Είχατε σχέση για τρεις μήνες αλλά τον ξέρεις τέσσερα χρόνια και συμφωνήσατε και οι δυο πως θέλετε να είστε μαζί. Να φανταστώ πως οι 3 μήνες ήταν οι τελευταίοι των 4 χρόνων? Και τώρα στεναχωριέσαι που φεύγει....Πάει για δουλειά? Πάει για σπουδές? Πάει πολύ μακριά?

Member
    Ναι έτσι ακριβώς έγινε. :) Tελείωσε τις σπουδές του και φεύγει πίσω στο σπίτι του.Η απόσταση μας θα είναι καπου στα 300 χιλιόμετρα..και ναι οσο το σκέφτομαι οτι θα τον χάσω στεναχωριέμαι πάρα πολύ..Δεν είναι μόνο το ότι έφυγε.όλη η πόλη μου θυμίζει αυτόν και τόσες χαρούμενες στιγμές που περάσαμε μαζί και τον ψάχνω παντού..με τίποτα δεν μπορώ να ξεχαστώ

Senior Member
    γεια σου. αν κατάλαβα καλά η πόλη που σπουδάζατε είναι ο τόπος διαμονής σου σωστά? θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες το λόγο του χωρισμού.
    Δλδ μάλλον εκείνος το ζήτησε, είπε γιατί? μόνο για την απόσταση? έτσι όπως το ακούω μ φαίνεται 1 φλερτ για να περνά η ώρα.

Quote Originally Posted by eva-sunstar View Post
    Ναι έτσι ακριβώς έγινε. :) Tελείωσε τις σπουδές του και φεύγει πίσω στο σπίτι του.Η απόσταση μας θα είναι καπου στα 300 χιλιόμετρα..και ναι οσο το σκέφτομαι οτι θα τον χάσω στεναχωριέμαι πάρα πολύ..Δεν είναι μόνο το ότι έφυγε.όλη η πόλη μου θυμίζει αυτόν και τόσες χαρούμενες στιγμές που περάσαμε μαζί και τον ψάχνω παντού..με τίποτα δεν μπορώ να ξεχαστώ
    ...είναι όντως το τέλος μιας εποχής, αλλά στο χέρι σας είναι να γίνει η αρχή μιας άλλης...:)
    Αν το θέλετε πραγματικά, θα συνεχιστεί. τριακόσια χλμ δεν είναι τόσα πολλά. Με το αμάξι είναι 2,5 ώρες και με το κτελ 3.
    Σίγουρα δεν θα έχετε την καθημερινή επαφή, αλλά υπάρχουν τα σκ, οι γιορτες, οι διακοπές, μέχρι να αποφασίσετε να βρείτε μια κοινή πόλη να είστε μαζί αν πάνε όλα καλά και αυτή η σχέση μπορεί να επιβιώσει....

Member
    μακάρι να πάνε όλα καλά ...αλλα πρώτα μάλλον πρέπει να κάνω κίνηση εγώ αφου εγώ φταίω που χωρίσαμε...