Results 31 to 45 of 55
Thread: Γονεις και σχεση...
-
21-11-2011, 17:57 #31
ο ξαδερφος μ τα εχει εδω και 20 χρονια με μια αλλοδαπη. η θεια μ τα χει παρει, εχουν ασπρισει τα μαλλια της, δεν τν θελει με τιποτα (ειναι και μεγαλυτερη του) και ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα που παιρνει τηλ λεει το βασανο της......τον απειλει καμια φορα πως θα το αποκληρωσει κ τετοια. ο γιος της ειναι 38..............
20 χρονια........και δεν το χωνευει.I m a Good Person With Bad Attitude
- 22-11-2011, 22:41 #32
22-11-2011, 23:06 #33
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-11-2011, 11:50 #34
Αλλη τακτικη:Σημερα με πηρε τηλ ο αδερφος της μητερας μου και καλα για να μαθει πως
περναω μετα απο 4 χρονια.Αρχισαμε την γενικολογη συζητηση μεχρι που εφτασε η κουβεντα στην κοπελα (το εμαθε ταχα απο τον κοσμο)και να βρεθουμε
να συζητησουμε για το αν θα παντρευτω.Η απαντηση μου ηταν η εξης:θειο ειμαι 32 ετων και τις αποφασεις μου τις εχω παρει πλεον..Αν θες να πιουμε εναν καφε
τον πινουμε..
24-11-2011, 01:34 #35
σωστός, σωστός! Συνέχισε έτσι, αυτος τι σου απάντησε;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-11-2011, 11:15 #36
Μου ειπε δικιο εχεις απλως ας πιουμε εναν καφε για να συζητησουμε..Με ενοχλει που οι δικοι
μου και καλα ντρεπονται για το τι θα πει το σοι απο την στιγμη που οι ιδιοι το βαζουν να
μπλεκεται στα οικογενειακα μας.Αλλα δεν πειραζει γιατι εφθασε η ωρα να μπουν πολλα πραγματα
στην θεση τους..(Επισης οφειλω να πω οτι στο σπιτι εχω μεγαλη υποστηριξη απο τα 2 μικροτερα
αδερφια μου που γνωριζουν την κοπελα)Last edited by stelios1; 24-11-2011 at 11:54.
24-11-2011, 23:33 #37
...στέλιο, αυτό το να φωνάξουμε το θείο να λύσει το πρόβλημα, μου θυμίζει πολύ....χωριό...:)
Έχω παρόμοιες εμπειρίες και μου σηκώνεται η τρίχα.
Μίλα με το θείο σου, αστον να σου πει τα δικά του, μίλα με τα επιχειρηματα σου και πάνω απ΄όλα πες του πως είσαι αποφασισμένος ακόμη και να ξεκόψεις από την οικογένεια σου, ή όποιον δεν συμφωνεί με την επιλογή σου.
Να είσαι σίγουρος πως το μνμ θα πάει στη μητέρα σου.
07-12-2011, 22:28 #38
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο αρκετο καιρο ηρεμιας και
χωρις επαφη με τους δικους μου με πηρε σημερα τηλ. ο πατερας μου:Τι κανεις και τα σχετικα και να
βρεθουμε να συζητησουμε αυριο κτλ και να εισαι πιο συγκαταβατικος.Τελος παντων αυριο θα συναντηθω μαζι
του για εναν καφε για να δω τι θελει να μου πει και ελπιζω να μην καταληξουμε στον Γ Παγκοσμιο Πολεμο..
14-12-2011, 03:35 #39
Στελιο μην μασας προχωρα.
Εγω παντως ποτε δεν θα καταλαβω τους ανθρωπους που θελουν να κανουν κουμαντο στην ζωη των αλλων.
25-12-2011, 16:22 #40
Σημερα Χριστουγεννα ειπα να παω για φαγητο στο σπιτι με τους δικους μου και τα αδερφια μου.
Ολα καλα ο αδερφος μου μου ηταν με την κοπελα του και συζητουσαμε.Καποια στιγμη με πλησιασε η μανα μου ξεχωρα απο τους αλλους και αρχισε το γνωστο τροπαριο..Της ειπα οτι αν το συνεχισει δεν ξαναπαταω εκει και σταματησε.
Φευγοντας δεν μου μιλησε καν αλλα πλεον δεν με πολυνοιαζει μιας και καθε φορα γινεται το ιδιο αλλα και με εχει απομακρυνει πολυ με την σταση της μιας και ανακαλυπτω οτι την ενοχλουν τα παντα σε σχεση με τις επιλογες μου.Νιωθω επισης το σπιτι οτι δεν με τραβαει καθολου.Την εχει φαει ο εγωισμος της..
03-02-2012, 19:10 #41
Μετα απο 1 μηνα και κατι με πηρε τηλ η μανα μου:Αλλα περιμεναμε απο εσενα και εβαλε την γνωστη κασσετα να παιζει..
Ειπε πολλα και στο τελος εριξε και το κορυφαιο:Ελα να παρεις τα πραγματα σου ,εμας να μας ξεχασεις,και εμεις να συνεχισουμε την ζωη μας απο εδω και περα.
Δεν με νοιαζει αλλα εκεινες τις στιγμες που ακους κατι τετοια οσο να ναι στεναχωριεσαι..
03-02-2012, 19:34 #42
Γιατί σηκώνεις το τηλέφωνο Στέλιο? Αν η κασέτα δεν αλλάζει, τότε κάτι πρέπει να αλλάξεις εσύ, εφόσον αυτή εκεί, εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι εκεί, αν με εννοείς.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-02-2012, 20:35 #43
...θυμησου πως μόλις πας να μαζέψεις τα πράγματα σου έχει να γίνει αρχαία τραγωδία σε όλα τα επίπεδα...
Θε ξεκινήσει με εκβιασμούς, θα το πάει στο κλάμα και όταν δει πως δεν γίνεται τίποτα θα την πληρώνουν οι άλλοι που θα τους λέει πως πεθαίνει.
Μη κάμπτεσαι Στέλιο. Προχώρα και κάποια στιγμή θελει δεν θέλει η μάνα σου θα το καταπιεί...
04-02-2012, 17:27 #44
Στέλιο, αυτό που πιστεύουν οι γονείς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο αντιφατικό: από τη μια θεωρούν ότι το παιδί τους έχει 'τέλειες' προδιαγραφές επομένως κανένας σύντροφος με 'μειονέκτημα' δεν γίνεται αποδεκτός, από την άλλη δεν είναι και τόσο τέλειο ώστε να πάρει σωστές αποφάσεις για τη ζωή του! :P
Η rain έχει δίκιο, αν η κασέτα δεν αλλάζει, απομακρυνόμαστε από το κασετόφωνο :) Δεν χρειάζεται να μην απαντάς, αλλά θα σου πρότεινα να κλείνεις το τηλέφωνο ή να αποχωρείς άμεσα από οποιαδήποτε συζήτηση περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα. Εσύ φέρσου φυσιολογικά, ρώτα τους γονείς σου για την καθημερινότητά τους, την υγεία τους, μίλα περί ανέμων και υδάτων, αλλά μόλις γίνει οποιαδήποτε νύξη για τη σχέση σου σταμάτα άμεσα την κουβέντα ή φύγε.
19-02-2012, 13:37 #45
Εχτες-και αφου μου ειχαν σπασει τα νευρα με τις κλησεις που μου εκαναν στην δουλεια ο ιδικοι μου για να παω σπιτι να συζητησουμε κατι σοβαρο-πηγα απο το σπιτι.
Αφου αρχισαν να μου λενε ποιος παντρευτηκε ποια αρχισαν να μου λενε οτι πρεπει να τους απαντησω σε 2-3 ημερες τι θα κανω για να δουν και αυτοι τι θα κανουν γιατι ντρεπονται
απο τον κοσμο.Παρεμεινα σταθερος-αλλα επρεπε να ειμαι πιο αποφασιστικος-και η συζητηση εληξε εκει.
Ειναι χαζο αυτο που θα πω και μετα την σημαντικη βοηθεια που μου εχετε προσφερει αλλα εξακολουθω να νιωθω μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Ειναι πολυ κακο αυτο;