Γονεις και σχεση... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Eγώ πιστεύω πως είναι κακό Στέλιο. Κάθε ολοκληρωμένος άντρας όπως πιστευώ πως πρέπει να είναι ένας άντρας στην ηλικία σου, πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και να πραγματοποιεί τις αποφάσεις του χωρίς πισωγυρίσματα. Εσύ ταλαντεύεσαι αρκετό καιρό και δείχνεις πως δεν μπορείς να υποστηρίξεις τις επιλογές σου. Γιατί; Πες τους πως η απόφαση σου είναι οριστική και αμετάκλητη. Στο κάτω κάτω, παιδί έχει η κοπέλα, όχι έιτζ!! Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, θα τους έβαζα και τις φωνές!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Στελιο τα πραγματα ειναι απλα
    Τους λες: Εγω εχω βρει την γυναικα με την οποια θελω να μοιραστω την ζωη μου.Μπορειτε ειτε να το αποδεχτειτε ειτε να χασετε την επαφη μαζι μου.

Θα σκυλιασουν και καποια στιγμη θα τους περασει.

Senior Member
    Λοιπόν άκου κ εμένα να τη πάρεις την κοπέλα με παπά κ κουμπάρο αν εσείς οι δύο είστε οκ ,αν αγαπάς το παιδί της σαν δικό,κ αν είσαι σίγουρος ότι έχεις απογαλακτιστείς από την μαμά σου.Συγνώμη για το απότομο αλλά επειδή εδώ τα παιδιά ξέρουν εγώ έπαθα διάφορα αν διαβάσεις την ιστορία μου, κ ρίχνω μερίδιο ευθύνης στην πεθερά μου, την αδερφή του άντρα μου αλλά κ στον άντρα μου που ποτέ δεν απογαλακτίστηκε αλλά ούτε κ τώρα που δε δέχεται που κ πως έφτασα, παρά το γεγονός ότι είχε 3 συναντήσεις με την ψυχιατρό μου κ την απέρριψε, παρά το γεγονός ότι τον πήρε ο πνευματικός μου τηλ.κ πολλές φορές του είχα πει ότι αν εγώ είχα ένα παιδάκι η μάνα σου δεν θα σε άφηνε να με παντρευτείς ούτε μία στο δισεκατομμύριο κ το παραδεχόταν, χειρότερα πράγματα είχαν πει για τη συνυφάδα μου σου μιλάω για εποχή 1991-1994περίπου ο αδερφός του άντρα μου όμως μάγκας την τύλιξε πάγο κ εκεί που να ξαναμιλήσει ,σε μένα (πάει κ εκκλησία κάνοντας σταυρούσ) αυτή κ η κόρη της με έπρηξαν ,έχασα περιουσία έφταιγε ο άντρας μου αρρώστησα το διαζύγιο υποστηρίζουν. Να φανταστείς ότι λέω στις κόρες μου να πάρουν ορφανό.Λυπάμαι που μιλάω έτσι αλλά έχω μεγάλο πόνο 2 παιδιά κ ας είναι 18μισό για μένα θα είναι σαν ορφανά από τη στρίγκλα που ζήλευε ακόμη κ γιατί είμαι όμορφη κ γιατί έκανα δίδυμα κ κ κ

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Eγώ πιστεύω πως είναι κακό Στέλιο. Κάθε ολοκληρωμένος άντρας όπως πιστευώ πως πρέπει να είναι ένας άντρας στην ηλικία σου, πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και να πραγματοποιεί τις αποφάσεις του χωρίς πισωγυρίσματα. Εσύ ταλαντεύεσαι αρκετό καιρό και δείχνεις πως δεν μπορείς να υποστηρίξεις τις επιλογές σου. Γιατί;
    Καλησπερα σε ολους.
    Ταλαντευομαι αρκετο καιρο τωρα γιατι νιωθω οτι βρισκομαι στην μεση μιας ''πρεσσας''.
    Απο την μια οι γονεις με τις οποιες πιεσεις τους οι οποιες ηταν αναμενομενες και απο την αλλη η κοπελα μου
    που δεν λεει να ξεκολλησει απο πανω μου και ωρες-ωρες νιωθω οτι με πνιγει.Αν και το εχουμε κουβεντιασει πολλες φορες οτι χρειαζομαστε
    και τον χρονο μας στην πραξη δεν το τηρει.Βλεπω αυτο και λεω οτι αν ειναι ετσι τωρα πως θα ειναι στην συγκατοικηση;
    Την αγαπαω και εχουμε αλληλοστηριχθει πολυ αλλα αυτο το πνιξιμο μερικες φορες ειναι ανυποφορο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by stelios1 View Post
    Καλησπερα σε ολους.
    Ταλαντευομαι αρκετο καιρο τωρα γιατι νιωθω οτι βρισκομαι στην μεση μιας ''πρεσσας''.
    Απο την μια οι γονεις με τις οποιες πιεσεις τους οι οποιες ηταν αναμενομενες και απο την αλλη η κοπελα μου
    που δεν λεει να ξεκολλησει απο πανω μου και ωρες-ωρες νιωθω οτι με πνιγει.Αν και το εχουμε κουβεντιασει πολλες φορες οτι χρειαζομαστε
    και τον χρονο μας στην πραξη δεν το τηρει.Βλεπω αυτο και λεω οτι αν ειναι ετσι τωρα πως θα ειναι στην συγκατοικηση;
    Την αγαπαω και εχουμε αλληλοστηριχθει πολυ αλλα αυτο το πνιξιμο μερικες φορες ειναι ανυποφορο..
    χμμμ...Στέλιο..λογικό δεν είναι να σε "πνίγει" η κοπέλα?
    σκέψου τι ανασφάλειες της έχουν δημιουργηθεί με όλο αυτό..
    Συνήθως, τουλάχιστον μιλώντας εκ πείρας, γίνομαι πιεστική όταν νιώθω ότι ο άλλος δε μου δίνει αυτό που χρειάζομαι, όταν δηλαδή δεν νιώθω εμπιστοσύνη., οπότε προσπαθώ να καλύψω και το κενό (όπως φαίνεται στα μάτια μου) το δικό του..
    Γενικά, πως τα πάτε?
    Πως είναι η κατάσταση?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Member
    Γενικα τα παμε πολυ καλα και υπαρχει επικοινωνια.Τωρα
    ως προς την εμπιστοσυνη πιστευω οτι μετα απο 2 χρονια σχεσης θα επρεπε να θεωρειται δεδομενη.
    Οσο για το πνιξιμο νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι πιο χαλαρη.Ειναι ασχημο συναισθημα να νιωθεις πιεσμενος απο παντου..

Senior Member
    Γενικα τα παμε πολυ καλα και υπαρχει επικοινωνια.Τωρα
    ως προς την εμπιστοσυνη πιστευω οτι μετα απο 2 χρονια σχεσης θα επρεπε να θεωρειται δεδομενη.
    Οσο για το πνιξιμο νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι πιο χαλαρη.Ειναι ασχημο συναισθημα να νιωθεις πιεσμενος απο παντου..
    της το έχεις εξηγήσει αυτό;;

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους.
    Δυστυχώς, συχνά οι γονείς μας κάνουν πολύ περισσσότερο κακό παρά καλό. Είναι όπως τα λέει η Μαρίνα.
    Όταν έχεις αυτή την πλύση εγκεφάλου από την πλευρά τους, είναι πιθανό να πάρεις λάθος αποφάσεις, προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
    Τι εννοώ. Επηρεασμένος από τη γνώμη τους, μπορεί να διογκώνεις κάποια προβλήματα της σχέσης, φοβούμενος ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια και όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο λέει παραμύθια.
    Από την άλλη, θα μπορούσε κάποιος από αντίδραση στους γονείς να κάνει μια επιλογή που δεν του ταιριάζει και τόσο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την επανάστασή του.
    Θα σου έλεγα να πάρεις τις όποιες αποφάσεις για τη σχέση σου, αποστασιοποιημένος πλήρως από τους γονείς σου. Να πάρεις την πλήρη ευθύνη των πράξεών σου.
    Η σχέση μπορεί να πετύχει ή να αποτύχει. Είναι δικαίωμά σου να τη ζήσεις και να αποφασίσεις εσύ και μόνο εσύ, για το αν άξιζε τον κόπο ή όχι.
    Μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί ότι είχαν δίκιο οι γονείς σου. Και λοιπόν? Ποιος μας απαγορεύει να κάνουμε λάθη ή να αλλάζουμε γνώμη.
    Για φαντάσου όμως, ακολουθώντας τον τρόπο ζωής που σου προτείνουν, να στερηθείς την ευκαιρία να ζήσεις ευτυχισμένος!
    Οι συμβουλές, όταν τις ζητάμε είναι καλοδεχούμενες παρόλο που συχνά είναι λανθασμένες και σχεδόν πάντα μέσα από το πρίσμα αυτού που τις δίνει.
    Οι εκβιασμοί όμως και οι διαταγές δε χωράνε σε μια σχέση ώριμων ανθρώπων.

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    της το έχεις εξηγήσει αυτό;;
    Της το εχω εξηγησει δεκαδες φορες αλλα..

Senior Member
    Της το εχω εξηγησει δεκαδες φορες αλλα..
    απορώ πάντως πως επηρεάζεσαι τόσο από τους γονείς σου, δεν είναι μόνο ότι προσπαθούν να σε πιέσουν να υιοθετήσεις τον δικό τους τρόπο σκέψης αλλα και ότι εσύ τους αφήνεις να έχουν τόση επιρροή πάνω σου. Εγώ αμα ήθελα κπ δεν θα ρωτούσα κανέναν. Τον θέλω και τελείωσε. Επίσης θα σου συνιστούσα να πάρεις για λίγο την θέση της κοπέλας σου. Αισθάνεται λίγο πολύ σαν βάρος που έχει το παιδί. Φαντάσου πως θα ήταν να έχεις εσύ παιδί και να μην το θέλουν οι γονείς της κοπέλας σου. Το να μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό για την επίλυση των όποιων προβληματων.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234