Results 16 to 23 of 23
Thread: Φοβια απο την μητερα μου
-
21-11-2011, 13:07 #16
- Join Date
- Oct 2011
- Posts
- 391
μεμονωμενα ο καθενας τους ειναι καλος,οταν ειναι μαζι ομως ειναι σκετη καταστροφη.. αυτα τα ζευγαρια που ο ενας βγαζει στον αλλον τον χειροτερο εαυτο του κ παρολα αυτα ειναι μαζι,δεν τα καταλαβαινω..ή μαλλον δεν με ενδιαφερει να τα καταλαβω..μου αρκει να μην τους επιτρεπω να βγαζουν τη φρικη τους επανω μου...
- 22-11-2011, 22:35 #17
- Join Date
- Nov 2011
- Location
- ΑΘΗΝΑ
- Posts
- 34
Ο πατερας μου σαν ατομο ειναι καλος αλλα το μειζων προβλημα ηταν ανεκαθεν η μητερα μου με ολα της τα συμπλεγματα-κομπλεξ τα οποια
περασε και σε αυτον.Εχω την εντυπωση οτι παιρνουν ικανοποιηση απο την δυστυχια μας-οσο βαρυ και αν ακουγεται-..
22-11-2011, 23:02 #18
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
...Στέλιο...προσπάθησε να μη δηλητηριάζεις το μυαλό και την ψυχή σου, αν και ξέρω πως είναι δύσκολο.
Επικεντρώσου στη σχέση σου και στους στόχους σας. Όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους θέλοντας και μη.
Μη προσπαθείς να το λύσεις, δεν θα λυθεί, δεν θα αλλάξουν αυτοί οι άνθρωποι. Απλά τώρα θα έχεις εσύ την απίατηση από αυτούς να συμβιβαστούν με τις επιλογές σου. Αν ναι, οκ, αν όχι πάλι οκ.
22-11-2011, 23:27 #19
- Join Date
- May 2011
- Location
- Γαλαξίας Ανδρομέδα
- Posts
- 4,434
Στέλιο, όταν σε κατηγορεί ότι την ντροπιάζεις, πως ακριβώς το εννοεί;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
23-11-2011, 00:11 #20
- Join Date
- Nov 2011
- Location
- ΑΘΗΝΑ
- Posts
- 34
Οταν λεει οτι την ντροπιαζουμε εννοει στο σοι και στην γειτονια αλλα για ποιο πραγμα ακριβως δεν το εχω καταλαβει:ουτε με
ναρκωτικα ουτε με κακες παρεες ειχα μπλεξιματα ,σπουδασα,δουλευα παντα(αν και επειδη δουλευα για μεγαλο διαστημα σε καφετεριες και δεν μπηκα σε μια θεση στο δημοσιο θεωρουσε
οτι μας κοροιδευε ο κοσμος)και παντοτε γενικα προσπαθουσα στην ζωη μου για το καλυτερο για εμενα συμφωνα με τις επιθυμιες μου και τα θελω μου.
Τωρα προς τι η ντροπη δεν το καταλαβαινω.
Παντως φιλοι και αυτην η ανωνυμη εξομολογηση μου σε εσας ειναι πολυ λυτρωτικη..
24-11-2011, 15:25 #21
- Join Date
- Oct 2011
- Posts
- 391
τωρα θυμηθηκα ενα παλιο ανεκδοτο,που εγραφε ενας φοιτητης στους γονεις του:
Μάνα και πατέρα, ο γιος σας χαιρετά!
Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω και σας ζητάω συγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ καθίστε κάπου.
Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν. Παρότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω μόλις δυο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είμαι και πάλι σε θέση να τρώω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι παρόλο που σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι ούτε που καταλάβατε τη διαφορά. (χα!)
Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο, και εφόσον δεν είχα να που να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο.
Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Ναι αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος.
Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την αγάπη που δώσατε και σε μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ και εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι τόσο μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος.
Παρόλο πού δεν έχει την ίδια θρησκεία με μας ούτε το ίδιο ανοικτό χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητα σας και η ηθική σας καλλιέργεια δεν θα σας επιτρέψει να κρίνετε τόσο επιφανειακά.
Αλλωστε αν μπορούσατε να συνεννοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει καθόλου ελληνικά) θα τον αγαπούσατε αμέσως όσο τον λατρεύω και εγώ. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια όπως έμαθα, ο θείος του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια έξω-νοσοκομειακή χρήση.
Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλου, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανέναν αράπη, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη.
Παρόλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε από τη σωστή του οπτική γωνία και να (μη) δώσετε τη δέουσα σημασία.
Ο γιος σας.
Υ.Σ. Στείλτε λεφτά...
κανε το ιδιο κ μετα να δεις πως θα σε παρακαλανε να παντρευτεις την κοπελα!! χαχαχα
24-11-2011, 15:42 #22
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
24-11-2011, 17:42 #23
- Join Date
- May 2011
- Location
- Γαλαξίας Ανδρομέδα
- Posts
- 4,434
Similar Threads
-
Η μητερα μου και τα μαλλια μου.
By Mystique in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 17Last Post: 10-10-2011, 02:14 -
Η μητέρα μου
By neveragain in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 15Last Post: 27-05-2011, 17:42 -
Πως να βοηθήσω την μητέρα μου;
By deletedmember170918 in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 1Last Post: 31-12-2010, 05:23 -
Μια φόρα και έναν καιρό ήταν μια φοβία, την έλεγαν Κοινωνική Φοβία.
By Soul_Rebel in forum Κοινωνικό Άγχος-ΦοβίαReplies: 21Last Post: 25-09-2010, 10:50 -
Η σχεση μου με την μητερα..
By Adzik in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 26Last Post: 23-08-2008, 00:01
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια