ειμαι σε απογνωση..ζητω απεγνωσμενα στηριξη..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

ειμαι σε απογνωση..ζητω απεγνωσμενα στηριξη..

καλησπερα παιδια..ειχα μιλησει και παλια εδω, αλλα στο forum των ψυχαναγκασμων και γενικοτερα της ΙΨΔ..αλλα μετα απο μια απροσμενη εξελιξη σ αυτο που περναω νομιζω οτι πλεον πασχω απο παρανοειδης σχιζοφρενεια..
    τελικα νομιζω οτι αυτο που πιστευα οτι ηταν ψυχαναγκασμοι ειναι παρανοητικες ιδεες..ξεκαθαρα πραγματα..βλεπω τεραστιες διαφορες μεταξυ του προβληματος μου και της ΙΨΔ που ηλπιζα οτι εχω..το γιατι?
    πολλοι οι λογοι..
    εχω αρχισει εδω και 2 βδομαδες να βλεπω ανελλιπως εφιαλτες που εχουν σχεση με τις τρομακτικες σκεψεις μου..συνεχεια..με μικρα διαλειμματα 3 ημερων..το πιο τρομακτικο το ειδα σημερα..οπου και αν μεταφερομουνα στο ονειρο ειχα τις γνωστες παρανοητικες ιδεες στο κεφαλι μου..οτι θα σκοτωσω τους γονεις μου και κυριως τη μανα μου..ξυπνησα και νομιζα οτι ζουσα στο ονειρο μεχρι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα..πριν 1 βδομαδα εβλεπα οτι τρωγαμε στο τραπεζι και εβλεπα το μαχαιρι και ψυχαναγκαζομουν να το τραβηξω και να το καρφωσω στη μητερα μου..ακομα και στο ονειρο..ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΕΛΛΕΙΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ και γουσταρω να σκοτωνω..γιατι ρε γαμωτο?
    εχω ολα τα συμπτωματα σχιζοφρενειας..αποξενωμενο ς πολλες φορες απ τους γονεις μου με τον φοβο οτι θα κανω χαμο οταν τους δω..ενω δεν το κανω ποτε..νιωθω περιεργα οταν βγαινω εξω στη νυχτα..εναν φοβο μια απομονωση..πραγματικα δε μπορω να το εξηγησω..
    πως γινεται να χανω ετσι μια ολοκληρη χρονια φετος..?εδω και 4 μηνες ταλαιπωρουμαι συνεχεια..και ολο και οξυνεται το προβλημα..
    λετε να ειμαι ενας απ αυτους που διαβαζω οτι επασχαν απο βαρια σχιζοφρενεια και σκοτωναν κοσμο??
    ο ψυχολογος που πηγα μου ειπε παλια οτι ειναι απλο αγχος..αλλα τα συμπτωματα αυτα δεν τα ειχα..η ΙΨΔ εγινε σχιζοφρενεια..?ή ειχα σχιζοφρενεια απο παντα και δεν το χα παρει χαμπαρι..?
    γιατι σε μενα ρε γαμωτο..θελω πισω την παλια μου ζωη..:(
    ζητω τη στηριξη σας..δεν εχω κατι αλλο πια..ντρεπομαι να μιλησω για το προβλημα μου οπουδηποτε..

νικο μην πανικοβαλλεσαι!!!!!!!θελει υπομονη και κουραγιο...αν ειχες σχιζοφρενεια πιθανοτατα δε θα το καταλαβαινες!!!!!!ολο αυτο που περιγραφεις μου μοιαζει για ΙΨΔ..ειναι σκεψεις που σε βασανιζουν και σε γεμιζουν με αγχος!!!!!!!δε σημαινει οτι επειδη το σκεφτεσαι θα το κανεις κιολας!!!!!ειναι μονο σκεψεις!!!!!να δεις που ολα θα πανε καλα!!!προσπαθησε να ασχοληθεις με δραστηριοτητες που θα σε κανουν να ξεχνιεσαι..παιρνεις φαρμακα;;;

σε παρακολουθει καποιος γιατρος;;;

Junior Member
    οχι μαρακι τιποτα..δε δινω λεφτα για να μου λενε αλλα λογια να αγαπιομαστε πια..οπως ο προηγουμενος γιατρος..που του περιεγραφα καραμπινατη ΙΨΔ και μου εβγαζε διαγνωση οτι εχω απλο υπερβολικο αγχος..αλλα αυτο με τους κωλοεφιαλτες και την απομονωση πως το εξηγεις?? :(

πιθανοτατα ολο αυτο το αγχος κι οι σκεψεις εχουν περασει στο υποσυνειδητο σου,με αποτελεσμα να το βλεπεις ακομα και στον υπνο σου!!λογικο ειναι να εισαι απομονωμενος,αφου ολη μερα βρισκεσαι σε διαρκη αγχος και πανικο..γνωμη μου ειναι να μιλησεις με καποιον ειδικο..ειναι κριμα να ταλαιπωρεις ετσι τον εαυτο σου!!

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    (σπαμ, διαφημιστικό μήνυμα)

Quote Originally Posted by psitpsat View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    (σπαμ, διαφημιστικό μήνυμα)
    έλεος....τόσο φτώχεια έχει πέσει πια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki4 View Post
    πιθανοτατα ολο αυτο το αγχος κι οι σκεψεις εχουν περασει στο υποσυνειδητο σου,με αποτελεσμα να το βλεπεις ακομα και στον υπνο σου!!λογικο ειναι να εισαι απομονωμενος,αφου ολη μερα βρισκεσαι σε διαρκη αγχος και πανικο..γνωμη μου ειναι να μιλησεις με καποιον ειδικο..ειναι κριμα να ταλαιπωρεις ετσι τον εαυτο σου!!
    Συμφωνώ, η απομόνωση ειναι λόγω όλου του άγχους και του πανικού, κάνω ίδιες σκέψεις ακριβώς Νίκο, με 100mg Solian και 30mg Cypralex τις καταπολεμώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosss View Post
    καλησπερα παιδια..ειχα μιλησει και παλια εδω, αλλα στο forum των ψυχαναγκασμων και γενικοτερα της ΙΨΔ..αλλα μετα απο μια απροσμενη εξελιξη σ αυτο που περναω νομιζω οτι πλεον πασχω απο παρανοειδης σχιζοφρενεια..
    τελικα νομιζω οτι αυτο που πιστευα οτι ηταν ψυχαναγκασμοι ειναι παρανοητικες ιδεες..ξεκαθαρα πραγματα..βλεπω τεραστιες διαφορες μεταξυ του προβληματος μου και της ΙΨΔ που ηλπιζα οτι εχω..το γιατι?
    πολλοι οι λογοι..
    εχω αρχισει εδω και 2 βδομαδες να βλεπω ανελλιπως εφιαλτες που εχουν σχεση με τις τρομακτικες σκεψεις μου..συνεχεια..με μικρα διαλειμματα 3 ημερων..το πιο τρομακτικο το ειδα σημερα..οπου και αν μεταφερομουνα στο ονειρο ειχα τις γνωστες παρανοητικες ιδεες στο κεφαλι μου..οτι θα σκοτωσω τους γονεις μου και κυριως τη μανα μου..ξυπνησα και νομιζα οτι ζουσα στο ονειρο μεχρι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα..πριν 1 βδομαδα εβλεπα οτι τρωγαμε στο τραπεζι και εβλεπα το μαχαιρι και ψυχαναγκαζομουν να το τραβηξω και να το καρφωσω στη μητερα μου..ακομα και στο ονειρο..ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΕΛΛΕΙΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ και γουσταρω να σκοτωνω..γιατι ρε γαμωτο?
    εχω ολα τα συμπτωματα σχιζοφρενειας..αποξενωμενο ς πολλες φορες απ τους γονεις μου με τον φοβο οτι θα κανω χαμο οταν τους δω..ενω δεν το κανω ποτε..νιωθω περιεργα οταν βγαινω εξω στη νυχτα..εναν φοβο μια απομονωση..πραγματικα δε μπορω να το εξηγησω..
    πως γινεται να χανω ετσι μια ολοκληρη χρονια φετος..?εδω και 4 μηνες ταλαιπωρουμαι συνεχεια..και ολο και οξυνεται το προβλημα..
    λετε να ειμαι ενας απ αυτους που διαβαζω οτι επασχαν απο βαρια σχιζοφρενεια και σκοτωναν κοσμο??
    ο ψυχολογος που πηγα μου ειπε παλια οτι ειναι απλο αγχος..αλλα τα συμπτωματα αυτα δεν τα ειχα..η ΙΨΔ εγινε σχιζοφρενεια..?ή ειχα σχιζοφρενεια απο παντα και δεν το χα παρει χαμπαρι..?
    γιατι σε μενα ρε γαμωτο..θελω πισω την παλια μου ζωη..:(
    ζητω τη στηριξη σας..δεν εχω κατι αλλο πια..ντρεπομαι να μιλησω για το προβλημα μου οπουδηποτε..
    Οσο και να σε στηριξουμε εμεις εδω , ΕΝΑ να ξερεις, πως αν κολησεις στην ντροπη σου και δεν μιλησεις ανοιχτα για το προβλημα σου σεναν ειδικο ,-οχι στον οποιοδηποτε- δεν κανεις τιποτα...

Senior Member
    Νομίζω κι εγώ Νίκο ότι πρέπει να δεις έναν ειδικό... αλλά (λέω τώρα μια απλή γνώμη με το φτωχό μου το μυαλό...) αν ήσουν όντως παρανοϊκός σχιζοφρενής δολοφόνος θα το έκανες... δε θα φόβιζε η σκέψη....

Senior Member
    Νίκο ο φόβος φέρνει κι άλλο φόβο. Γιαυτό όταν βλέπεις ένα όνειρο που σε τρομάζει μόλις ξυπνήσεις απο το φόβο δε μπορείς εύκολα να διακρίνεις την πραγματικότητα απο το όνειρο, βρίσκεται σε κατάσταση στρες και έχεις ασταθεια και μπέρδεμα, κι άλλο φόβο... Μη κάνεις διαγνώσεις στον εαυτό σου, είναι λάθος. Δε ξέρουμε γιατί ο ειδικός που επισκέφτηκες δε διέκρινε ΙΔΨ, αλλά θα είχε τους λόγους του σύμφωνα με τους οποίους διέγνωσε πολύ άγχος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα, να ρωτήσεις γνωστούς ή και άτομα μέσα απο δω να σου προτείνουν έναν ψυχολόγο με συστάσεις, και να κάνεις μια επίσκεψη. Ταλαιπωρείσαι άδικα και χάνεις τόσο χρόνο. Δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό που συμβαίνει και κρίμα να σε καταβάλει. Το κλειδί να καταπολεμήσεις το άγχος είναι να αντιμετωπίσεις τις στρεσογόνες καταστάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, φοβάσαι ΑΔΙΚΑ. Δεν πρέπει να είσαι τόσο τρομαγμένος.

Θα περάσει φίλε, να το θυμάσαι
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Junior Member
    παιδια οκ να παω να δω ειδικο..αλλα ποιος μου λεει οτι δε θα μου πει μαλακιες οπως ο προηγουμενος?
    αυτο με τους εφιαλτες τους σχεδον καθημερινους με το ιδιο περιεχομενο πως μπορει να εξηγηθει..?

Senior Member
    Δε θα σου πει μαλακίες γιατί θα πας σε έναν ειδικό σε συστάσεις, θα σου προτείνει κάποιος που εχει εμπειρία με αυτόν τον ειδικό και τον θεωρεί ''καλό''. Δε θα πας στον πρωτο που θα βρεις στις αγγελίες... Πάνε! ;ρ

Όσο για τους εφιαλτες είναι το λιγότερο κακό που συμβαίνει, με μια ψυχολογία συνεχώς αγχωμένη και επιβαρρυμένη τόσο καιρό το να βλέπεις και αγχωτικούς εφιάλτες είναι το επόμενο. Μη σε απασχολεί τι γίνεται στον υπνο σου, τότε σου βγαίνουν όλα οσα νιώθεις την ημέρα φίλε..
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    η σχεση με τους γονεις σου πως ειναι?

Junior Member
    οι σχεσεις με τους γονεις μου ειναι περα για περα νορμαλ..απλα αυτο που γινεται στο μυαλο μου με εχει απομακρυνει απ αυτους και με εχει κανει να φοβαμαι να ειμαι μαζι τους μην ορμηξω..οσο παει και χειροτερευει.

Page 1 of 2 12 LastLast