αυτοκτονια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 86
    Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    (σπαμ, διαφημιστικό μήνυμα)

Senior Member
    απολαυσεις ? ναι υπηρχαν. το σεξ και το φαγητο. και τα δυο ομως ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. το ενα ανουσιο κι απιαστο ονειρο. και το αλλο αγγαρεια για να διατηρηθει το σωμα μας απλα, αφου οτι εχει γευση μας κανει κακο, κι οτι ειναι σκατα μας κανει καλο. γιαυτο να παμε στο διαολο να ησυχασουμε, δεν εχει αξια να ζουμε εδω πανω, δε μπορουμε να ευχαριστηθουμε τιποτα!

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! γιατι να φτιαξεις εναν κοσμο ο οποιος ειναι μεσα στους πειρασμους και να με το που υποκυπτεις να ξες οτι ητε 8α παχυνεις ητε 8α γινεις λιωμα και ρεζιλι απο το ποτο και μετα 8α νιω8εις καπως την επομενη μερα και και και!!!! μαρεσει το αλκοολ και οποτε πινω κανω οτι 8ελω αλλα μετα νιω8ω καπως, μαρεσει το φαι αλλα οποτε τρωω βλακειες γινομαι ενα χοντρο ζωο και μετα το μετανιωνω (οχι οτι δεν ειμαι), ερωτευτηκα ενα αγορι απο το πανεπιστημιο και δεν τον βλεπω σχεδον ποτε και μονο κοιτιομαστε (σπανια ερωτευομαι ), μαρεσει το σεξ αλλα μπαινουν και οι η8ικοι φραγμοι καμοια φορα (οχι να πας με ολο το λεκανοπεδιο, νταξ) και το μονο υγιεινο πραγμα που λατρευω ειναι το τρεξιμο και αυτο γαμω την τρελα μου δεν μπορω να το κανω γιατι εχω προβλημα με την μεση μου και οποτε το κανω δεν μπορω να σηκω8ω απο το κρεβατι για καμοια εβδομαδα.. και ελαφρυ τζογκινγκ που εκανα πριν 2 μερες, μετα η ψυχη μου στην κουλουρη μην τυχον και αρχισει να ποναει ΠΑΛΙ -.-'' σιχτιρι δηλαδη, καταδικασμενη δυστυχισμενη!!!

Senior Member
    τι έχει η μέση σου?
    Και εμένα το τρέξιμο μου αρέσει.. Μου βγαίνει η ένταση.
    there's too much blood in my caffeine system

Senior Member
    lostbody με εκανες και γελασα και σε ευχαριστω χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μη σπρωχνεστε να αυτοκτονησετε ρε παιδια.
    καντε λιγη υπομονη.
    σε μερικους μηνες θα παρακαλαμε για να μας αφησουν να ζησουμε
    Έ, να μη συμφωνήσω με αυτό;... λολ!... για μπάστα λίγο σύντροφοι και συντρόφισσες γιατί αν υποψιαστώ πως αυτοί που θέλουν να επιτύχουν την "συλλογική παράνοια", το καταφέρνουν και με το παραπάνω... έ, θα αυτοκτονήσω κι εγώ! Όχι ότι δε τους δίνετε κι ένα χεράκι... να ξηγιόμαστε. Νευριάσετε δε νευριάσετε, εγώ ξέρω πως όποιος θέλει να φουντάρει το κάνει, όποιος θέλει να πιάσει τις ραχούλες το κάνει - εγώ, ζωντανό παράδειγμα που την κοπάνισα απ' την πόλη - και όποιος θέλει να μαμήσει, μαμάει... σόρυ δηλαδή.
    Κι όποιος από εσάς με πείσει πως δε φοβάται το Θάνατο, έ ας το κάνει στην τελική... τα παίρνω λίγο στην κράνα τώρα... και να σας κάνω μια ερώτηση... όλοι όσοι σκούζουν με το "θέλω να πεθάνω", μήπως τελικά σκούζουν πολύ δυνατά αδερφέ μου, για να τους ακούσουν οι υπόλοιποι;... έ, λοιπόν δε θα σας ακούσει κανείς, πάρτε το χαμπάρι. Κι εγώ δοκίμασα να ποθάνω δις κάποτε. Και;... δε ξαναφύτρωσαν οι τριανταφυλλιές για δε ξανακελάηδισαν τ' αηδόνια, μη χέσω;... ΔΕΝ ήταν να πεθάνω, και δε πέθανα, έτσι απλά.
    Και για στακάτε... τί πα να πει "ό,τι μας είναι άγευστο μας κάνει καλό"... εκτός απ' το ******** μας περιβάλλον/οικογένεια/σκατοχώρα/κωλογονίδια μας φταίνε και οι μελιτζάνες ας πούμε, ενώ θέλουμε να καταβροχθίζουμε μόνο πατάτες τηγανητές;... κι εμείς που βάλαμε βιολογικά, μαλάκες είμαστε;... - λολ, άσχετο αλλά και σχετικό - ...
    Και για να... απολαύσετε το αλκοόλ, είναι πουθενά γραμμένο πως πρέπει να κατεβάσετε τον Πηνειό μαζί με τον Αλιάκμονα, και όχι δυο - άντε τρία - ποτηράκια κρασί;... και μη μου πει κανείς "ναι", γιατί ως πρώην εθισμένη την ξέρω πολύ καλά την... απόλαυση της νταμιτζάνας...
    Σεξ, φαϊ και αλκοόλια είναι το στόρυ μόνο δηλαδή;... δηλαδή στην τελική μας ενοχλεί που δε κάνουμε ό,τι κάνουν οι περισσότεροι που ΚΑΙ αυτοί παραπονιούνται, έτσι για να καταλάβω κι εγώ η έρμη;... ΔΕΝ υπάρχουν άλλα πράματα;... κι αν δε φτάνει η ψυχοθεραπεία ή τα χάπια, υπάρχει και ο διαλογισμός. Υπάρχει το "κάθομαι με το βιβλιαράκι μου σ' ένα παγκάκι" και νά 'στε σίγουροι πως όλο και θα σκάσει μύτη κάποιος/α με ένα βιβλιαράκι επίσης... υπάρχει και ο εθελοντισμός, τουτέστιν γνωρίζω κι άλλους ανθρώπους που - επίσης - σκέφτονταν σαν εμένα πριν κάνουν το πρώτο βήμα... υπάρχουν ομάδες, σύλλογοι... υπάρχει το "υιοθετώ ένα ζωάκι" και να δείτε τί εύκολα γίνονται γνωριμίες στο πάρκο με άλλους που βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους...
    Και να το χοντρύνω και λίγο, μιας και κάναμε το Θάνατο "καραμέλα"... έχετε βρεθεί σχετικά κοντά;... περάσατε μήνες σε κανά νοσοκομείο ας πούμε, είτε για την πάρτη σας, είτε για άλλον;... τη θανατίλα τη μυρίσατε στους άσπρους τοίχους και στα ανέκφραστα πρόσωπα;... σας είπε κανείς "έχεις κάτι πολύ σοβαρό και μπορεί και να την κάνεις";... αν ναι, και παρόλα ταύτα δε νιώσατε πιο δυνατοί ΑΣΧΕΤΩΣ με το τί σκατά μπορεί να συμβαίνει γύρω σας, έ εγώ πάω πάσο και το βουλώνω βάζοντας ένα ωραιότατο κολοκυθάκι στο στόμα μου...
    Last edited by RockElCasbah; 19-11-2011 at 23:32.

Senior Member
    αγαπητη κοπελια απο πανω.μην μ ταραζεσαι και ανεβαινει η πιεση. εδω ειμαστε ολοι για να εκφραζουμε τις σκεψεις μας χωρις αυτο να σημαινει οτι το επομενο λεπτο 8α ειναι οι ιδιες.

να πω την αλη8εια εχω βρε8ει κοντα στον 8ανατο αγαπημενων αν8ρωπων πολλακις.στον δικο μου προστοπαρων οχι. οσο να πεις ειναι ωραια και τα γλυκα και το ποτο και ολα αυτα που σου κανουν κακο αλλα τωρα αφου εφαγα εναμιση τεραστια σακουλακια πατατακια και εφαγα εναμιση κεικ μονη μου το μονο που εμεινε ειναι μια καλοχορτασμενη και τεραστια κοιλια και μια ταυκαρδια. το ευχαριστη8ηκα αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε λιγα λεπτα απο τωρα 8α πω οτι αρχιζω παλι διαιτα.μωρε μακαρι να ερχοταν με το βιβλιαρακι του και 8α ειχα κατεβασει ολη την βιβλιο8ηκη αλλα δεν ερχεται και δυστυχως κανενας δεν μπορει να μου εγγυη8ει οτι 8α ερ8ει..γι αυτο φοβαμαι οτι η μανα μ εχει δικιο..δεν υπαρχει το αλλο σου μισο και αν υπαρχει λιγες οι πι8ανοτητες να το βρεις, εσυ 8α βρεις ενα ατομο που να περνας μια καλη ζωη και να μπορεις να συμβιωνεις μαζι του. ΝΑΙ αλλα εγω 8ελω το παραμυ8ι, παντα αυτο η8ελα και μπορει να ακουγεται καπως too much στις εποχες μας και εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ τ δικα σου αλλα εχω κολησει τοσο αγρια που ζω μεσα στις σκεψεις μου εν τελει..

Senior Member
    ... και πριν το βουλώσω, να πω πως έχει αυτοκτονήσει ένας απ' τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα στη μίζερη ζωούλα μου. Ούτε φιρμάνι το έβγαλε, ούτε του έφταιγε κάτι περισσότερο απ' τον ίδιο του τον εαυτό. Και πριν την κάνει, παραδέχτηκε απλά πως δεν ήθελε να αλλάξει.... όχι, δε μιλούσε για τη ζωή του. Γιατί τις κωλοζωές ή καλοζωές μας δύσκολα τις αλλάζουμε και θέλει και τύχη... τον τρόπο όμως που τις αντιλαμβανόμαστε, νομίζω είμαστε σε θέση όλοι να τον αλλάξουμε...

Senior Member
    Τώρα που είπες αν βρεθήκατε με τον θάνατο..
    Είχα κάνει μια επέμβαση μικρή.. Και είχα σοκαριστεί γιατί είχα σκεφτεί κάτι τότε..
    Νομίζω πως μετά απο αυτήν την επέμβαση άρχισα να μαθαίνω τρόπους και να σκέφτομαι καλύτερα σαν άνθρωπος..
    + το οτι είχα διαβάσει ενα βιβλίο του μπουσκάλια που έλεγε να έχουμε καλύτερους τρόπους να μην βρίζουμε να αγαπάμε την ζωή κτλ...

Senior Member
    Φυσικά και εγω την γνώμη μου λεω.. Είχα διαβάσει πως αν αγαπάς πολλα πράγματα στην ζωή αρχίζεις και αγαπάς την ίδια την ζωή.. Ότι και αν είναι αυτό που αγαπάς.. Είτε ενα είδος λουλουδιών , μουσικής , μια βόλτα στο παρκό, τα φύλλα που αλλάζουν χρώμα και πέφτουν το φθινοπ τα λουλούδια που ανθίζουν στην άνοιξη , ο κόσμος , μια λέξη , ένα βιβλίο γενικά..
    Τώρα ίσως μοιάζει - σίγουρα μοιάζει- παιδικό αυτό που λεω.. αλλα.. δεν ξέρω!

Senior Member
    Δε σου επιτίθεμαι και νομίζω είναι κατανοητό. Κάποτε, ενδεχομένως, να σκεφτόμουν το ίδιο σκατά κι εγώ... και συνήθως πράττουμε όπως σκεφτόμαστε... αλλά, δες τί γράφεις: "αλλα δεν ερχεται και δυστυχως κανενας δεν μπορει να μου εγγυη8ει οτι 8α ερ8ει..". Μα κανείς δε μας εγγυάται για τίποτα σε αυτή τη ζωή.
    Δε ταράζομαι, απλά σε νιώθω. Κι ίσως πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεσαι. Ο Θάνατος είναι το μόνο πράγμα που ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα βιώσουμε, έτσι κι αλλιώς. Προς τί η βιάση;... αλλά το "δε μπόρεσα να αλλάξω τον κόσμο" για μένα δεν ισχύει... αν ο καθένας καταφέρει έστω κι ένα ελάχιστο σκατουλάκι να αλλάξει πάνω του, ο κόσμος αλλάζει. Εμείς είμαστε ο κόσμος. "Είναι δύσκολο να ξεβολευόμαστε", είπες κάπου νομίζω... κάνε πράγματα και μη σκέφτεσαι πολύ, θα έλεγα εγώ. Πιάνει, θα δεις... εύχομαι ό,τι καλύτερο......

Senior Member
    Πρίν κάνω την επέμβαση τα ίδια παρακαλούσα.. Αλλά μετά ήταν λες και άλλαξα μυαλό..
    :-/

Senior Member
    "Τώρα ίσως μοιάζει - σίγουρα μοιάζει- παιδικό αυτό που λεω.. αλλα.. δεν ξέρω!".

Μα αυτό δεν είναι τελικά η ζωή;... να μη σκοτώνουμε οι ίδιοι - μη επιτρέποντας στους άλλους να μας το κάνουν στην ουσία - το παιδί που έχουμε μέσα μας;... δύσκολα το καταφέρνουμε. Αλλά θαρρώ, πως έχουμε πάντα χρόνο να προσπαθήσουμε να δώσουμε στον εαυτό μας το φιλί της ζωής, έστω και ως ενήλικες. Εμείς για εμάς, κανένας άλλος. Και μέχρι να πεθάνουμε, ο χρόνος είναι τόσο μικρός όσο και άπειρος, λέω εγώ, Χαρά......

Banned
    Quote Originally Posted by fabulous View Post
    ΑΚΡΙΒΩΣ!!! γιατι να φτιαξεις εναν κοσμο ο οποιος ειναι μεσα στους πειρασμους και να με το που υποκυπτεις να ξες οτι ητε 8α παχυνεις ητε 8α γινεις λιωμα και ρεζιλι απο το ποτο και μετα 8α νιω8εις καπως την επομενη μερα και και και!!!! μαρεσει το αλκοολ και οποτε πινω κανω οτι 8ελω αλλα μετα νιω8ω καπως, μαρεσει το φαι αλλα οποτε τρωω βλακειες γινομαι ενα χοντρο ζωο και μετα το μετανιωνω (οχι οτι δεν ειμαι), ερωτευτηκα ενα αγορι απο το πανεπιστημιο και δεν τον βλεπω σχεδον ποτε και μονο κοιτιομαστε (σπανια ερωτευομαι ), μαρεσει το σεξ αλλα μπαινουν και οι η8ικοι φραγμοι καμοια φορα (οχι να πας με ολο το λεκανοπεδιο, νταξ) και το μονο υγιεινο πραγμα που λατρευω ειναι το τρεξιμο και αυτο γαμω την τρελα μου δεν μπορω να το κανω γιατι εχω προβλημα με την μεση μου και οποτε το κανω δεν μπορω να σηκω8ω απο το κρεβατι για καμοια εβδομαδα.. και ελαφρυ τζογκινγκ που εκανα πριν 2 μερες, μετα η ψυχη μου στην κουλουρη μην τυχον και αρχισει να ποναει ΠΑΛΙ -.-'' σιχτιρι δηλαδη, καταδικασμενη δυστυχισμενη!!!
    η απαντηση στην ερωτηση γιατι να φτιαξεις ενα κοσμο που ειναι γεματος πειρασμους μας δωθηκε στη περιφημη εκεινη ατακα περι Θεου στη ταινια The Devil's Advocate. οσοι την εχουν δει και τη θυμουνται ξερουν που αναφερομαι, και ειναι ολοσωστη!

πιο συγκεκριμενα, ειμαι πρωην αλκοολικος (σπιτι μου κρυβουν τα μπουκαλια με κρασι για να μη τα πιω, μιλαμε για τρελη καταντια), εχω χοληστερινη σε λιγο παιζει να παθω και ζαχαρο (κληρονομικο) οποτε με το φαγητο και τα γλυκα πρεπει να προσεχω υποτιθεται, ενω με το θεμα του σεξ ειμαι ατυχος αφου σαν αντρας μοναχικος κι αντικοινωνικος δε μπορω να το βρισκω ευκολα κι αναγκαζομαι να πληρωνω στις πουτανες. ηθικοι φραγμοι δεν υπαρχουν, αν ειχα διαθεσιμη καμια θα βγαζαμε τα ματια μας και χωρις σχεση (αν δεν ηθελε). αλλα και παλι θελει προστασια μη μεινει εγκυος ή κολλησουμε καμια μαλακια και λοιπα, οποτε και σε σχεση δεν το ευχαριστιεσαι...

γιαυτο απο δω και περα εγω θα κανω αυτο που λεω στην υπογραφη! να τα γραψουμε ολα στ'αρχιδια μας και να μη σκεφτομαστε τιποτα, να μη προσεχουμε καθολου! προτιμω να πεθανω απ'το φαγητο ή να κολλησω κανα aids να φυγω νωριτερα, παρα να βασανιζομαι μια ζωη εδω πανω.

Senior Member
    Πρίν κάνω την επέμβαση παρακαλούσα να πεθάνω.. (τα λέω και νιώθω καλύτερα κάπως)
    7 νοεμβρίου φτάνουν τα γενέθλια μου 14 χρονών θα έμπαινα για χειρουργίο.. το άφησαν για της 14...
    5 ώρες με κράτησαν μέσα και αφου πέρασα την δύσκολη περίοδο μετά την επέμβαση άρχισα να προσπαθώ να ανακτήσω δυνάμεις..
    Κατάλαβα πως δεν ήθελα να πεθάνω και πως αγαπούσα την ζωή επειδή κάθε φορά που πάθαινα κρίση πανικου φοβόμουν..
    Άρχισα να διαβάζω βιβλία και να ακούω μουσική. Μετά άρχισα να βγαίνω έξω.. Ένιωθα ζαλάδα κάθε φορά που έβγαινα έξω αλλα προσπάθησα να το παλέψω..
    Μου πήρε κανα 6μηνο να είμαι καλά..
    Φαντάσου..

Φυσικά πλέον προσπαθώ να έχω ενδιαφέροντα.. Είχα γραφτεί στο γυμναστήριο , διάβαζα βιβλία.. Πλέον (μη γελάσετε) διαβάζω και αστρολογία στους πλανήτες κτλ!!
    Ακόμα και αν θέλω να το βάλω κάτω μια φωνή μου λεει να συνεχίζω.. Και στεναχωρίεμαι.. πφ.

Senior Member
    με πονεσε η καρδια που εγραψα το ποστ με την επεμβαση. θα κλαψω

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast