Τι μου συμβαινει ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Τι μου συμβαινει ?

καλησπερα.. μετα απο πολυ σκεψη πηρα την αποφαση να γραψω στο forum και να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου..Εχω εμμονη με το σωμα μου.. κανω συνεχως διαιτες,μετραω θερμιδες κ.τ.λ. και τελικα παντα καταληγω στο ιδιο σημειο..τρωω απιστευτες ποσοτητες φαγητου μεχρι να σκασω..δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου..τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο και μετα αισθανομαι τυψεις..δεν εχω ωρεξη να κανω τιποτα και κλεινομαι στον εαυτο μου προσπαθοντας να σκεφτω τροπους να βγαλω οτι εφαγα..Τον τελευταιο καιρο ομως η κατασταση μου χειροτερευει..το παθαινω ολο και πιο συχνα και περνανε διαφορα απο το μυαλο μου..εχω σκεφτει να κανω χρηση καθαρτικων αλλα δεν τολμαω να το δοκιμασω γιατι ξερω ποσο κακο κανουν στην υγεια και τι προβληματα μπορει να δημιουργησουν..Επισης ειχα προσπαθησει παλιοτερα να κανω εμετο αλλα δεν τα καταφερα..Μεσα σε 2 εβδομαδες περιπου πηρα 4 κιλα..απο 50 πηγα 54 και αισθανομαι απαισια..Τωρα καθε φορα που τρωω σαν βοδι χρησιμοποιω υποθετα γλυκερινης που με βοηθουν να παω στην τουαλετα αλλα με πιο φυσικο τροπο θελω να πιστευω.. Ως ποτε ομως θα συνεχιστει αυτη κατασταση ? Δεν ξερω αν πρεπει να απευθυνθω σε καποιον ειδικο η να το αντιμετωπισω μονη μου..Εσεις τι λετε ? Ευχαριστω.

Senior Member
    εχει συμβει κατι συγκεκριμενο και τρως τοσο πολυ?

Junior Member
    γενικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου..

Senior Member
    μηπως ευ8υνεται σε αυτο το οτι τρως τοσο πολυ?

Member
    Γεια!

Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά από ιδίαν πείρα :) περιγράφεις βουλιμικά επεισόδια.Να ξέρεις πως οι στερητικές καταστάσεις ( μέτρημα θερμίδων,υποσιτισμός κτλ ) οδηγούν τον οργανισμό σε διατροφικά ξεσπάσματα.Βάλε κάποιο ισορροπημένο πρόγραμμα και θα εκπλαγείς με τ'αποτελέσματα.Όχι μόνο δε θα παίρνεις βάρος αλλά θα χάνεις.

Καλή δύναμη!

Junior Member
    Δυστυχως εδω και ενα μηνα αυτη η κατασταση δε λεει να σταματησει.. Μ εχει κουρασει αφανταστα..εχω προσπαθησει πολλες φορες να ακολουθησω ενα ισορροπημενο προγραμμα αλλα δεν τα καταφερνω .. η οταν τα καταφερνω κραταει για λιγο και μετα ξανακυλαω στα ιδια..

Senior Member
    Κανε αμα θες ενα search στο google "συνασθηματικη υπερφαγια", "επεισοδιακη υπερφαγια". Ισως βρεις κατι που να αντιστοιχει με την περιπτωση σου. Τα υποθετα γλυκερινης δεν κανουν τιποτα στο θεμα των θερμιδων, το μονο που κανουν ειναι να διευκολυνουν την κενωση δρωντας στο κολον κ προκαλωντας συνηθως διαρροικες κενωσεις, οπως τα καθαρτικα. Ουτε καν ηλεκτρολυτες δεν διωχνουν. Οσο για τα καθαρτικα μην παρεις καλυτερα, ξερω πως ισως δεν μ ακουσεις, αλλα εγω τα παιρνα επι ενα χρονο κ οσο πηγαινα αυξανα τη δοση (επαιρνα 10 μαζι, με αποτελεσμα με 4 φορες να αδειαζει η καρτελα) κ τωρα αντιμετωπιζω προβληματα δυσκοιλιοτητας κ υπονατριαιμιας. Για να μην μιλησω για τους κωλικους που με πιανανε. Λοιπον απο laxies μακρια.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."