Results 31 to 39 of 39
Thread: Να 'μαι και εγώ!
-
11-12-2011, 17:37 #31
Γιατι δεν αλλαξε κάτι??Τι εννοεις το "κακο" εγινε
Ισα ισα απο το οτι σε καταλαβε φαινετε πως σε νιωθει..
Απο τη στιγμη που σε συγχωρεσε η ιδια, να συγχωρησεις και εσυ εσενα..
Και τι σε κραταει και δε θες να προσπαθησεις να συνελθεις???(αυτο ειναι που πρεπει να αναρωτιεσαι)
- 11-12-2011, 17:50 #32
Πω πω....μην σου πω σαν ποια μιλάς... :P
Τόσο καιρό δεν έχω πάψει να προσπαθώ.....αν το είχα βάλει τελείως κάτω θα ήμουν "ξάπλα".
Τι με κρατάει....το χαζό το brain υποθέτω....χάλασε ο δίσκος και έχει κολλήσει εκεί.....
11-12-2011, 17:58 #33
Νομιζω πως καταλαβαινω τι γινετε γιατι κατι τετοιο προσπαθω εγω να αντιμετωπισω.Και πες μου αν κανω λαθος
Την εχεις στεναχωρησει (δε ξερω πως και γατι),εχεις καταθλιπτικες τασεις και πιστευεις οτι αυτη τα δεχετε μονο επειδη σε νοιαζεται και οχι επειδη τα εννοει.Αν ειναι αυτη ενταξει μαζι σου τοε να εισαι και εσυ με αυτην.
Ο καθε ανθρωπος δεχεται διαφορετικα τα πραγματα...
11-12-2011, 18:26 #34
Αντιθέτως.....δεν είπα οτι δεν ενδιαφέρεται ή οτι δεν τα εννοεί...(όπως έχω αναφέρει...είναι ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε γι αυτό και θα παραμένει ξεχωριστός για μένα).
Ίσως πρέπει να "διώξω" το στήριγμά μου γιατί μόνο επιπλέον κακό μπορώ να του προκαλέσω και περισσότερες τύψεις.
Επειδή downιάζομαι αυτή την στιγμη ίσως το συνεχίσουμε κάποια άλλη.
Καλό απόγευμα σε όλους
11-12-2011, 18:29 #35
Λυπαμαι αν φταιω εγω και σε downιασζω..
Πραγματικα καταλαβαινω γιατι ειμαι το αλλο κομματι μιας παρομοιας υποθεσης που περνας.
Αν δε θελει να φυγει, μην την διωχνεις.Ετσι ισως την κανεις χειροτερα...
13-12-2011, 18:45 #36
b.m προσωπικά δεν φταις.....μόνος μου "πέφτωωωω"....πιάνομαι απο μια άκρη ενός βράχου και πάλι σκαρφαλώνω....μόνο που είμαι αρκετά χαμηλά για να πιάσω την κορυφή ξανά.
Το να καταλάβει ο ένας έναν άλλον είναι αδύνατον....όπως είπες είσαι το άλλο κομμάτι μιας παρόμοιας υπόθεσης....άρα ανήκεις σε αυτούς που πατάνε γερά.
Όσο για το last είναι σίγουρα για το καλό της....με το καιρό θα το καταλάβει.
20-12-2011, 19:49 #37
Να μαι και πάλι.....χάθηκα γιατί "άκουσα" ίσως μερικές "ιδέες" σας....και είπα να το δοκιμάσω.
Επίσκεψη σε ψυχολόγο.....ως τώρα 5 συνεδρίες.....αποτέλεσμα "ψάχνω" να το βρώ....μου είπε ότι διαπίστωσε ότι έχω κατάθλιψη.....
όλα τα υπόλοιπα που είπε δεν ήταν τίποτα new για μένα....τα γνώριζα και τα ήξερα....
Στην αρχική ερώτηση μου που έκανα σε εσάς....την έθεσα και στην ψυχολόγο.....η απάντηση ήταν οτι θα το βρώ alone τον τρόπο....
Συμπέρασμα (σωστό-λάθος)---> τότε που χρειάζονται οι συνεδρίες?? Απλά να έχεις κάποιον να μιλάς (εκτός απο κάποιους δικούς σου)?
23-12-2011, 21:18 #38
06-02-2012, 19:36 #39
Οι μέρες περνάνε..... πολλά αλλάζουν γύρω μας αλλά "εμείς" παραμένουμε σταθεροί!
Δοκιμές- προσπάθειες έγιναν....και θα συνεχίσουν να γίνονται (είπαμε δεν το βάζουμε τελείως κάτω) αλλά αποτελέσματα δεν βλέπουμε. Καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος με προβλήματα....αυτά βλέπω γύρω μου και λέω ότι "ίσως τα "ψυχολογικά" δεν είναι τόσο σοβαρά....άλλες είναι οι προτεραιότητες της ζωής. Άλλοι αυτή την στιγμή είναι στο δρόμο πεινασμένοι και περιμένουν να βγεί ο ήλιος μπας και στεγνώσει το "κορμί" τους και εμείς με τα "προβλήματά" μας καθόμαστε κάτω απο μια στέγη μπροστά σε μια οθόνη και.... Δεν ξέρω πλέον προς τα που "αρμενίζουμε".... (για τον εαυτό μου μιλάω).
αρκετά!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....