ζω την απολυτη δυστυχια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Senior Member
    τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις και να συνεχισεις να την διεκδικεις..

Member
    αυτο κανω αλλα ποναω

Member
    ξερει κανενας πως ειναι να εχεις τα παιδια σου σαβ/κο και να μην ξερεις που ειναι και τι κανει η γυναικα σου φρικη

Banned
    καταλαβαινω πως θες να σωσεις το σπιτι σου..την αξιοπρεπεια σου ποιος την σωζει??εχεις ξεφυγει απο τα ορια της λεγομενης αγαπης εχεις αγγιξει τον εξευτελισμο συγνωμη κιολας.

Senior Member
    Για μενα προσπάθησε να σώσεις την οικογένεια σου, άστην να κάνει οτι θέλει, πάλι σε σένα θα γυρίσει

Senior Member
    Αυτό το χρειάζομαι χρόνο να ξεκαθαρίσω τι θέλω...κλασική ατάκα. Σημαίνει θέλω να πάρεις τον πούλο ΤΩΡΑ. Αλλά είμαστε πολιτισμένοι και το λέμε με άλλο τρόπο.
    Δεν ξέρω φίλε μου αν θα μπορέσετε να το ξεδιαλύνετε, δεν έχω αρκετά στοιχεία για να κατανοήσω την κατάσταση, ίσως να μας έδινες και άλλα. Πολλά μπορεί να παίζουν σε κάθε σχέση πολύχρονη, κούραση, ρουτίνα, έλλειψη πάθους, έλλειψη κοινών τόπων, στειρότητα πεδίων, κενότητα ζωών, μπορεί να ξεφύγατε από το εραστής και ερωμένη και να περάσατε στο οικογενειάρχες, αν θέλεις να πούμε περισσότερα πες μας καλύτερα για την καθημερινότητά σας λιγάκι. Τι περιλαμβάνει? Είχε χαρά? Ενθουσιασμό? Αγκαλιές? Φιλιά? Ευχαρίστηση, χαμόγελα? Είχατε χρόνο για σας, τους δυο σας μονάχα? Τον εκμεταλλευόσασταν αυτό το χρόνο?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    η σχεση μας μεσα στον γαμο καλη οχι οπως τα πρωτα χρονια αλλα δεν υπηρχε κανενα ιδιαιτερο προβλημα ειχε και χαρες και δυσκολες στιγμες οπως σε καθε οικογενεια τωρα για το εραστης και ερωμενη που λεει ο rain ειπα ειμαστε μαζι απο 17 ετων μπορει να μην υπηρχε
    το παθος της αρχης μιας σχεσης αλλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα οσο αφορα το τριτο προσωπο στην σχεση απο οτι μου εχει ""φωτογραφησει"' η γυναικα μου πρεπει να εχει καποιο μεγαλο προσωπικο προβλημα που τον βοηθαει μου το ειπε και ο ιδιος εγω επειδη το εψαξα λιγο παραπανω πιστευω οτι ειναι μπλεγμενος με ναρκωτικα και επειδη η γυναικα μου εχει μια ταση να βοηθαει γενικα (αρκει να αναφερω οτι πολλες υποθεσεις της δουλειας της τις αναλαμβανει τσαμπα οταν ο πελατης εχει αναγκη το ξερω καλα αυτο) κατι και το παιδικο απωθημενο ενος αναπληροτου παιδικου ερωτα μεσα σε ολα τον βοηθαει να ξεφηγει εχω μαθει και απο κοντινο συγγενικο προσωπο που μιλανε πολυ οτι αυτος ειναι και χωρις δουλεια μεχρι και οταν βγαινουνε η γυναικα μου τα πληρωνει ολα ειναι πολυ περιεργη κατασταση γιαυτο λεω εχω τρελαθει να αναφερω και το αλλο που με προβληματιζει οτι σε μια συζητηση που την ρωτησα αν εχουνε ολοκληρωμενη σχεση η απαντηση της ητανε "" να ειχα κανει μονο αυτο θα ητανε καλα εχω κανει κατι πολυ χειροτερο""και φοβαμε μηπως εχει δοκιμασει τιποτα .θελω να αναφερω και κατι αλλο για πιο ολοκληρωμενη ενημερωση
    πριν 1 μηνα με πηρε τηλ 3 ωρα το βραδυ να μου πει οτι ειναι πολυ χαλια εκλεγε και ειπε οτι χωρισανε, επειδη την ακουσα χαλια πηγα σαν μαλ...
    να δω τι εχει γινει την βρηκα στο κρεβατι να κλαιει και το μονο που μου ειπε οτι την πληγωσε πολυ δεν μιλησαμε παραπερα ηθελα να παω να τον σκοτωσω την αλλη ημερα γιατι ητανε χαλια δεν ηθελα να την ζορισω το αποτελεσμα ....καποια στιγμη την πηρε τηλ
    την ρωτησα τι ηθελε και μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ μονος του σαν ανθρωπος ηθελε καπου να μιλησει την επομενη με πηρε τηλ
    στο μαγαζι μου να μου πει οτι θα πανε να δουνε μπασκετ ......και ξερω οτι ειναι παλι μαζι....πιασε το αυγο και κουρευτω αν δεν ητανε
    τα παιδια ξερω πολυ καλα τι θα εκανα...

Member
    θελω να πω ακομα οτι τα παιδια μου ειπανε οτι η μαμα συνεχεια φωναζει και η κορη μου οτι μια ημερα την εδειρε επειδη δεν ειχε διαβασει
    και αυτο μου εκανε εντυπωση γιατι ειμαστε και οι δυο κατα του ξυλου στα παιδια και ποτε δεν το εχουμε κανει της το ειπα βεβαια με εντονο τροπο για να το καταλαβει και μου απαντησε οτι εχω δικαιο αλλα της εχουνε σπασει τα νευρα γιαυτο λεω ανησυχω μηπως "παιζετε"
    και τιποτα αλλο...

Senior Member
    Νίκο, φένεσαι οικογενειάρχης, με αρχές και τρόπους, νοιάζεσαι για την οικογένεια σου, ο άλλος μπλεγμένος με ναρκωτικά και άνεργος, τι θα της προσφέρει δλδ? Ενα απωθημένο είναι κ θα περάσει, απλά θα χτυπάει το κεφάλι της μετά, εγώ θα της έλεγα να μείνουμε λίγο καιρό μόνοι, να δεί οτι απλά ήθελε να ζήσει εναν έρωτα επιφανειακό, θα καταλάβει απο μόνη της πως δεν αξίζει να χάσει την οικογένεια της για εναν άνθρωπο που δν αξίζει τίποτα. Εγώ πιστεύω πως θα γυρίσει, θα γυρίσει τόσο μετανιωμένη που δεν θα ξανακουνήσει ουρά. Υπομονή μόνο αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikoskalios View Post
    η σχεση μας μεσα στον γαμο καλη οχι οπως τα πρωτα χρονια αλλα δεν υπηρχε κανενα ιδιαιτερο προβλημα ειχε και χαρες και δυσκολες στιγμες οπως σε καθε οικογενεια τωρα για το εραστης και ερωμενη που λεει ο rain ειπα ειμαστε μαζι απο 17 ετων μπορει να μην υπηρχε
    το παθος της αρχης μιας σχεσης αλλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα οσο αφορα το τριτο προσωπο στην σχεση απο οτι μου εχει ""φωτογραφησει"' η γυναικα μου πρεπει να εχει καποιο μεγαλο προσωπικο προβλημα που τον βοηθαει μου το ειπε και ο ιδιος εγω επειδη το εψαξα λιγο παραπανω πιστευω οτι ειναι μπλεγμενος με ναρκωτικα και επειδη η γυναικα μου εχει μια ταση να βοηθαει γενικα (αρκει να αναφερω οτι πολλες υποθεσεις της δουλειας της τις αναλαμβανει τσαμπα οταν ο πελατης εχει αναγκη το ξερω καλα αυτο) κατι και το παιδικο απωθημενο ενος αναπληροτου παιδικου ερωτα μεσα σε ολα τον βοηθαει να ξεφηγει εχω μαθει και απο κοντινο συγγενικο προσωπο που μιλανε πολυ οτι αυτος ειναι και χωρις δουλεια μεχρι και οταν βγαινουνε η γυναικα μου τα πληρωνει ολα ειναι πολυ περιεργη κατασταση γιαυτο λεω εχω τρελαθει να αναφερω και το αλλο που με προβληματιζει οτι σε μια συζητηση που την ρωτησα αν εχουνε ολοκληρωμενη σχεση η απαντηση της ητανε "" να ειχα κανει μονο αυτο θα ητανε καλα εχω κανει κατι πολυ χειροτερο""και φοβαμε μηπως εχει δοκιμασει τιποτα .θελω να αναφερω και κατι αλλο για πιο ολοκληρωμενη ενημερωση
    πριν 1 μηνα με πηρε τηλ 3 ωρα το βραδυ να μου πει οτι ειναι πολυ χαλια εκλεγε και ειπε οτι χωρισανε, επειδη την ακουσα χαλια πηγα σαν μαλ...
    να δω τι εχει γινει την βρηκα στο κρεβατι να κλαιει και το μονο που μου ειπε οτι την πληγωσε πολυ δεν μιλησαμε παραπερα ηθελα να παω να τον σκοτωσω την αλλη ημερα γιατι ητανε χαλια δεν ηθελα να την ζορισω το αποτελεσμα ....καποια στιγμη την πηρε τηλ
    την ρωτησα τι ηθελε και μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ μονος του σαν ανθρωπος ηθελε καπου να μιλησει την επομενη με πηρε τηλ
    στο μαγαζι μου να μου πει οτι θα πανε να δουνε μπασκετ ......και ξερω οτι ειναι παλι μαζι....πιασε το αυγο και κουρευτω αν δεν ητανε
    τα παιδια ξερω πολυ καλα τι θα εκανα...
    Νικο λυπαμαι για την ταλαιπωρια που περνας.
    φανταζομαι οτι αφου την θελεις ακομα την γυναικα σου κι αφου ειστε μαζι απο τα 17, η σχεση αυτη ειναι ολη σου η ζωη.
    το αλλο θεμα ομως ειναι, οτι επειδη ειστε μαζι απο παιδια σχεδον, ειστε ακομα πολυ νεοι.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ να ζησετε την υπολοιπη ζωη σας χωρις παθος, αν οντως εχει χαθει ο ρολος εραστη-ερωμενης.
    δεν ειστε το ζευγαρι που μεγαλωσαν τα παιδια και αυτοι πλησιαζουν στην συνταξη και σκοπευουν να περασουν την υπολοιπη ζωη τους με γλυκια συντροφικοτητα.
    ειστε δυο νεωτατοι ανθρωποι που θα μπορουσαν να ξεκινησουν τωρα τη ζωη τους.
    αυτα στα λεω για να δωσεις κι εσυ βαρυτητα στο κομματι αυτο. στο αν υπαρχει, κι αν υπαρχουν ελπιδες να λειτουργησει..
    δεν περιμενει κανεις μετα απο 11 χρονια να υπαρχει το αρχικο παθος, αλλα χρειαζεται ΚΑΠΟΙΟ παθος για να συνεχισει το ζευγαρι να ειναι μαζι.
    δεν παλευεται ο βιος με αδερφικες σχεσεις... υπηρχε σεξ μεταξυ σας εστω και λιγοτερου παθους? και ποσο συχνο?
    να σου πω την αληθεια δεν πιστευω στις καλλιεργειες σχεσεων. κατα τη γνωμη μου οι ερωτικες σχεσεις η λειτουργουν η δεν λειτουργουν.

αυτο που μου περασε εμενα απ το μυαλο με την μυστηριωδη κουβεντα της γυναικας σου, ειναι οτι ισως εμεινε εγγυος απο τον τυπο αυτον.

οπως και να εχει, σκεψου τα ολα αυτα.
    σκεψου την δυνατοτητα να ειστε μαζι σαν ζευγαρι ενεργο και οχι μαμα- μπαμπας κι αν η απαντηση σου ειναι οτι εισασταν και μπορειτε να ειστε και στο μελλον, διεκδικησε την διακριτικα.
    αν ομως θεωρεις οτι θα ειστε γονεις αλλα οχι και εραστες, σκεψου σοβαρα την λυση ενος πιο πολιτισμενου απο αυτον, χωρισμου...
    περιμενε να δεις πως θα καταληξει αυτη η ιστορια και στασου διπλα στα παιδια σου να σιγουρευτεις οτι δεν κακοπερνανε με αυτη την ξαφνικη βιαιοτητα που λες οτι αντιμετωπιζουν.

Μήπως είσαι αδύναμος και γενικά ανεκτικός χαρακτήρας κι αυτό συνέτεινε στο να προχωρήσει η γνωριμία του τύπου με τη γυναίκα σου? κι έτσι επέτρεψες/ανέκτικες να εξελιχθεί μεσα στο σπίτι σου μια κατάσταση την οποία θεωρούσες καλή χωρίς να ξέρεις τι κρυβει ο καθένας στη σκέψη του ή παραβλέποντας το ενδεχόμενο να εξελιχθούν με τον τροπο που περιγραφεις? θα πρέπει να κινηθείς με υπομονή αλλά και σαν δυνατός χαρακτήρας για να σώσεις το γάμο σου. νοιώθεις να χεις τις ψυχικες δυναμεις να επιβληθεις στον τυπο και να τον διώξεις? μήπως άφησες τη σχέση να ¨κρυώσει¨ τα τελευταια χρονια κι αυτο συνετεινε? πως θα απαντουσες σ αυτα?
    γιάννης

Member
    γιαννη ο σκοπος μου δεν ειναι να του επιβληθω ουτε να τον διωξω εγω ο σκοπος ειναι να τον διωξει η γυναικα μου υπομονη εχω πολλη
    γιατι υπαρχουν 2 υπεροχα παιδια αλλα και γιατι οσο και να φενετε απιστευτο την αγαπαω ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μήπως είσαι αδύναμος και γενικά ανεκτικός χαρακτήρας κι αυτό συνέτεινε στο να προχωρήσει η γνωριμία του τύπου με τη γυναίκα σου? κι έτσι επέτρεψες/ανέκτικες να εξελιχθεί μεσα στο σπίτι σου μια κατάσταση την οποία θεωρούσες καλή χωρίς να ξέρεις τι κρυβει ο καθένας στη σκέψη του ή παραβλέποντας το ενδεχόμενο να εξελιχθούν με τον τροπο που περιγραφεις? θα πρέπει να κινηθείς με υπομονή αλλά και σαν δυνατός χαρακτήρας για να σώσεις το γάμο σου. νοιώθεις να χεις τις ψυχικες δυναμεις να επιβληθεις στον τυπο και να τον διώξεις? μήπως άφησες τη σχέση να ¨κρυώσει¨ τα τελευταια χρονια κι αυτο συνετεινε? πως θα απαντουσες σ αυτα?
    ιωαννη
    οι καταστασεις με τριτα προσωπα, δεν εξελισσονται γιατι ο αλλος ειναι ανεκτικος, αλλα γιατι η αρχικη σχεση, ΜΠΑΖΕΙ.
    το μεσα στο σπιτι και εξω απο το σπιτι , καμια σημασια δεν εχει.
    εφοσον τα παιδια ειναι σε ηλικια σχολειου, και η κοπελα δουλευει, εχει απειρους τροπους να εχει εξωσυζυγικη σχεση αν το θελει.
    το θεμα δεν ειναι η αδυναμια επιβολης , αλλα οι αδυναμιες της σχεσης τους...

Member
    δεν ειχε χαθει ο ρολος που αναφερεις ουτε αδελφικες ηταν οι σχεσεις υπηρχε σεχ μεχρι που υπηρξε αυτος στην ζωη μας στις διακοπες το καλοκαιρι που μου ανακοινωσε οτι θελει να χωρισουμε δεν με αφηνε να την ακουμπισω εκει καταλαβα οτι υπαρχει αλλος γιατι θελω να σημειωσω επισης για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα του προβληματος μου οτι ποτε δεν μου ειχε δωσει δικαιωμα στο παρελθον και οτι μεχρι να εμφανιστει αυτος ημουν ο μοναδικος αντρας που ειχε παει στην ζωη της γιαυτο λεω επεσα απο τα συννεφα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikoskalios View Post
    δεν ειχε χαθει ο ρολος που αναφερεις ουτε αδελφικες ηταν οι σχεσεις υπηρχε σεχ μεχρι που υπηρξε αυτος στην ζωη μας στις διακοπες το καλοκαιρι που μου ανακοινωσε οτι θελει να χωρισουμε δεν με αφηνε να την ακουμπισω εκει καταλαβα οτι υπαρχει αλλος γιατι θελω να σημειωσω επισης για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα του προβληματος μου οτι ποτε δεν μου ειχε δωσει δικαιωμα στο παρελθον και οτι μεχρι να εμφανιστει αυτος ημουν ο μοναδικος αντρας που ειχε παει στην ζωη της γιαυτο λεω επεσα απο τα συννεφα
    ερωτευτηκε νικο...
    ειχε περασει ο ερωτας μεταξυ σας, αλλιως δεν θα τρελαινοταν.
    εχεις εσυ την υπομονη να περιμενεις να εκπνευσει το πρωτο παθος με τον νυν , για να γυρισει πισω?
    κι αν της τελειωσει ο ερωτας γι αυτον, θα θελει να γυρισει η θα παει παρακατω?
    δεν υπαρχουν απαντησεις γι αυτα.
    εσυ θα την ηθελες πισω, επειδη απογοητευτηκε απ τον αλλον κι οχι επειδη σε θελει?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast