ζω την απολυτη δυστυχια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Θα μείνω σε αυό που ειπε η ρεμ: εσυ θα την ηθελες πισω, επειδη απογοητευτηκε απ τον αλλον κι οχι επειδη σε θελει?

Όσο τραγικό και δύσολο αν σου ακούγεται, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να φυγεις απ' όλο αυτό.
    Ασχολήσου με την ψυχική υγεία των παιδιών σου γιατί αποκλείεται να βγουν αλώβητα από αυτή την κατάσταση και τράβηξε το δρόμο σου. Όσο είσαι εκεί και της κάνεις την πατερίτσα, της δημιουργείς ασφάλεια και "συντηρείς" χωρίς να το καταλαβαίνεις τη σχέση τους. Άστη μόνη της με την επιλογή της και να είσαι σίγουρος πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη μεταξύ τους σχέση.

Member
    remendy και εγω αυτο ακριβως πιστευω εχει ερωτευτει και τρελαθηκε και της το εχω πει ειμαι σιγουρος οσο ο θανατος οτι θα γυρισει οταν
    τελειωσει ολο αυτο και υπομονη εχω να περιμενω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι τιποτα οπως παλια θα ξερω και θα ξερει....

Member
    σοφα τα λογια σου λες να μην εχουν περασει απο το μυαλο μου ολα αυτα που λες Θεοφανια ??αλλα μου ειναι δυσκολο γιατι ειπα την αγαπαω ακομα και πιστευω ασχετα με εμενα αυτος ο ανθρωπος της κανει μονο κακο οσο για το αν την θελω πισω επειδη απογοητευτηκε
    απο αυτον η επειδη με θελει σιγουρα επειδη με θελει και ειμαι σιγουρος οτι αν γυρισει σε μενα θα το κανει μονο αν με θελει την ξερω καλα
    οσο τωρα για την ψυχικη υγεια των παιδιων ενας ακομη λογος που παλευω ειναι αυτος οτι και να κανει οτι και να εχει γινει εγω θα ειμαι
    διπλα στα παιδια μου δεν βαζω τιποτα πανω απο αυτα

Quote Originally Posted by nikoskalios View Post
    σοφα τα λογια σου λες να μην εχουν περασει απο το μυαλο μου ολα αυτα που λες Θεοφανια ??αλλα μου ειναι δυσκολο γιατι ειπα την αγαπαω ακομα και πιστευω ασχετα με εμενα αυτος ο ανθρωπος της κανει μονο κακο οσο για το αν την θελω πισω επειδη απογοητευτηκε
    απο αυτον η επειδη με θελει σιγουρα επειδη με θελει και ειμαι σιγουρος οτι αν γυρισει σε μενα θα το κανει μονο αν με θελει την ξερω καλα
    οσο τωρα για την ψυχικη υγεια των παιδιων ενας ακομη λογος που παλευω ειναι αυτος οτι και να κανει οτι και να εχει γινει εγω θα ειμαι
    διπλα στα παιδια μου δεν βαζω τιποτα πανω απο αυτα
    Το ξέρω πως σου είναι δύσκολο, όπως και για τον καθένα που θα βρισκόταν στη θέση σου.
    Σκέψου όμως πως θα νιώσει εκείνη όταν σε χάσει επί της ουσίας. Ίσως αυτό το σοκ την κάνει να καταλάβει το πόσο σημαντικός είσαι γι' αυτήν.

Senior Member
    Ειναι λογικο αν ειστε μαζι απο τα 17 να μπερδευτηκε και το κανει αυτο. Ειναι πολυ ομορφο που ειστε μαζι απο τα παιδια,υπεροχο θα ελεγα αλλα ειναι φυσιολογικο οτι μπορει να αντιδρασει ετσι καποια στιγμη. Μπορει να ησουν εσυ στη θεση της. Μπορει εσυ να σκεφτοσουν καποια στιγμη "ρε γαμωτο δεν εχω κανει σεξ με αλλη γυναικα,μια γυναικα θα γνωρισω σε ολη μου τη ζωη?" Απλα θελει να ζησει και κατι αλλο. Απλα εμεις οι γυναικες την σεξουαλικη επιθυμια πολλες φορες την μεταφραζουμε και σε ερωτα,για να διωξουμε τις ενοχες. Δεν διαχωριζουμε τοσο ευκολα το σεξ απο τον ερωτα και μπερδευομαστε. Δεν ειναι ερωτευμενη ακριβως κατα την γνωμη μου,απλα παρασυρμενη απο την προοπτικη της "καινουργιας εμπειριας".

Θα σου πω εγω τι θα εκανα. Θα της ελεγα "σ'αγαπαω,εισαι η ζωη μου αλλα αν θελεις να φυγεις απο κοντα μου να ηρεμησεις και να δεις τι θελεις κανε το". Μην εισαι τοσο δοτικος γιατι το εκμεταλευεται,οχι απο κακια η δολο αλλα απο αναγκη. Και πρεπει να την αφησεις να το κανει αυτο γιατι δε ξερεις ποσα απωθημενα μπορει να εχουν συσωρευτει μεσα της και να την βασανιζουν,και στο τελος μπορει να ξεσπασει πολυ ασχημα.

Ειναι ο ανθρωπος σου,την αγαπας πολυ,σε αγαπαει πολυ και πρεπει να αφησετε ο ενας τον αλλον να εξερευνησετε και αλλα πραγματα στη ζωη. Να αφησετε χωρο ο ενας στον αλλο. Γιατι οπως ειπες εχετε και 2 παιδια και ειναι κριμα να γινει καποιο ξεσπασμα μετα και να διαλυθει η σχεση σας. Δεν εχετε ζησει τιποτα αλλο περα απο την δικη σας ιστορια και αν καποιος απο τους δυο το θελει σε καποια φαση ειναι λογικο και ανθρωπινο.

Και δεν ειναι ερωτευμενη. Απλα τον ειδε μετα απο χρονια (προφανως σκεφτοταν ηδη τα απωθημενα της με το σεξ και τις εμπειριες) και αρπαξε την ευκαιρια. Ηταν και σε δυσκολη φαση αυτος,ειναι και ευαισθητη αυτη και μπερδευτηκε. Θα μπορουσες να ησουν εσυ στη θεση της,στο ξαναλεω.

Αν αγαπιεστε τοσο πολυ και εχετε τοσο καλη βαση στην σχεση σας κανεις δεν προκειται να φυγει απο τους δυο σας,απλα αφηστε λιγο το χερια και ξαναγυρνατε μετα ο ενας στον αλλο. Ειναι πολυ υγιες αυτο.

Member
    θα παραθεσω ενα μηνυμα που μου εστειλε εχθες το βραδυ για να "μεταφρασετε" και εσεις τα λογια της
    "ο τροπος που αντιδρας τον καταλαβαινω ποναω που πονας δεν το ηθελα που φτασαμε ως εδω.καθε ημερα δοκιμαζω τον εαυτο μου τις
    αντοχες και τις αντιστασεις μου.προσπαθω να ανακαλυψω τι πραγματικα θελω.οσο με πρεσσαρεις τοσο πιο δυσκολο το κανεις "

Member
    karisha σοφα τα λογια σου τα πηρα πολυ σοβαρα σ"ευχαριστω νομιζω οτι εχεις 100% δικαιο ετσι πρεπει να ειναι

Senior Member
    Ε ,ειστε συντροφοι ζωης,κανεις δεν αφηνει τον αλλο. Αλλα οταν καποιος αγαπαει τον αλλο αφηνει πισω τις ανασφαλειες,τους φοβους και τον εγωισμο του και τον αφηνει να αναπνευσει τον αερα της συντομης αυτης ζωης. Αν το κανανε πιο πολλοι αυτο ισως να μην χωριζαν οι ανθρωποι τοσο συχνα. Η σκεψη οτι η ζωη ειναι μικρη κι εμεις εχουμε δει τοσα λιγα μπορει να τρελανει το μυαλο.

Κι εσυ πρεπει να το κανεις αυτο για τον εαυτο σου,δεν χρειαζεται να χωρισετε για να γινει αυτο. Ισα Ισα που μετα θα ειστε πολυ πιο "αναλαφροι" θα εχουν φυγει πολλα "βαρη" απο πανω σας που μερικες φορες ισως να επισκιαζαν τις ομορφες σκεψεις που κανετε ο ενας για τον αλλο,κι ειναι κριμα να τις επισκιαζουν γιατι στο τελος ισως μεγαλωσουν και τις καταπιουν.

Δεν πρεπει να σκεφτεστε ο ενας τον αλλο σαν εμποδιο για να ζησει ελευθερος (γιατι τοτε γινεστε εμποδιο ο ενας για τον αλλο και η ζωη σας αβασταχτη) αλλα σαν συντροφο του στη ζωη,σαν τον ανθρωπο που πορευεται μαζι και τον συντροφευει.

Κι εσυ πρεπει να το κανεις αυτο για τον εαυτο σου.

Senior Member
    παντως Νικο για να σου την κανει η γυναικα σου κ να παει με αλλον σημαινει οτι αυτην η σχεση σας δεν την καλυπτε. αλλιως δεν θα εφευγε απο κοντα σου!
    μπορει να καλυπτε εσενα, κ να την αγαπουσες, αλλα αυτην δεν την καλυπτε.
    αν εσυ επεσες απο τα συννεφα κ δεν ειχες παρει πρεφα, αυτο δειχνει οτι η επικοινωνια μεταξυ σας ηταν αστα να πανε!
    αρα καποιες αναγκες της η σχεση της μαζι σου δεν της τις καλυπτε, κ γι αυτο ψαχνει να καλυψει τις αναγκες της με αλλον.
    τωρα, το αν θα τα καταφερει με αυτον, κανεις δεν το ξερει. θα το δειξει η πορεια.
    αλλα οτι θα ξαναγυρισει σε εσενα... δεν ξερω... μην εισαι κ τοσο σιγουρος... ουτε επειδη εσενα σου λειπει αυτο ειναι αρκετο. ειναι κ το αν αυτη σε θελει. κατι που δεν βλεπω να εισαι προθυμος να το αγγιξεις κ να το αντικρισεις.

Senior Member
    Εγώ η έρμη να ρωτήσω κάτι άλλο;; (μια που το σκέφτομαι καθώς διαβάζω την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνεις σ' αυτή την αχάριστη κατά την ταπεινή μου γνώμη...) εγώ γιατί ποτέ δε βρήκα έναν άντρα σα κι εσένα... να με αγαπάει να θέλει να κάνει παιδιά μαζί μου και να είναι τόσο αφοσιωμένος;;;; και τραβάω κάθε ρεμάλι σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων;;;; γαμώ την ατυχία μου δηλαδή....

Banned
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Εγώ η έρμη να ρωτήσω κάτι άλλο;; (μια που το σκέφτομαι καθώς διαβάζω την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνεις σ' αυτή την αχάριστη κατά την ταπεινή μου γνώμη...) εγώ γιατί ποτέ δε βρήκα έναν άντρα σα κι εσένα... να με αγαπάει να θέλει να κάνει παιδιά μαζί μου και να είναι τόσο αφοσιωμένος;;;; και τραβάω κάθε ρεμάλι σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων;;;; γαμώ την ατυχία μου δηλαδή....
    ο καθενας και η καθεμια εχει -συνηθως ,τις πιο πολλες φορες δλδη- την σχεση ,το συντροφο που του αξιζει!

Senior Member
    δεν ειναι απολυτο αυτο.ετσι λενε αλλα ειναι τοσοι οι παραγοντες που καθεσαι πολλες φορες με αυτον/η που δεν σου αξιζει.μακαρι να ηταν ολα τοσο απλα κι ευκολα.ισως στα ματια καποιου τριτου να ειναι απλο αλλοιμονο απ αυτον που ενω ξερει τι θα επρεπε να κανει δεν μπορει.ποιος μπορει να ξερει τι κρυβεται πισω απο καθε ιστορια;

Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post

..λυπαμαι ιρενμαρια...αλλά δεν είναι ατυχία ........ειναι επιλογες.......

Senior Member
    Δε συμφωνώ καθόλου με αυτό που λες Γιώργο Πάνου και θα μπορούσα να επιχειρηματολογήσω με ατράνταχτα επιχειρήματα αλλά πρέπει να αναφερθώ σε λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής για να το κάνω και δε θέλω!!! Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα σωρό γυναίκες που είναι μια χαρά έστω και αν είναι γυναίκες της διπλανής πόρτας ανέχονται ακόμα και για χρόνια ολόκληρα γομάρια που τις βρίζουν τις υποτιμάνε ακόμα και τις κακοποιούν βάναυσα για διάφορους λόγους.... κυρίως λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.... και δε νομίζω ότι το αξίζουνε καθόλου όλες αυτές οι γυναίκες παλικάρι μου.... καμιά φορά τους ανέχονται ακόμα και γιατί δεν έχουνε κανένα προσόν για να ξαποστείλουνε το μαλάκα και να διεκδικήσουνε μια θέση (οποιαδήποτε) στην αγορά εργασίας.... και το ξέρω γιατί ακόμα κι εγώ που δεν είμαι σαν αυτές τις γυναίκες έχω ανεχτεί μια παρόμοια κατάσταση στο παρεθλόν από την οποία δε μπορούσα να ξεφύγω.... να μη σου πω ότι ελπίζω και σ' ένα (σχετικά άνετο οικονομικά) γάμο εγώ που ακούω για γάμο και βγάζω καντίλες μόνο και μόνο γιατί σκέφτομαι ότι θα είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσω αργότερα.... και θα έρθω να συμφωνήσω με τη Γιώτα....

Senior Member
    ..........τι γινεται Νικο? πως παει με την γυναικα σου?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast