κοντευω να τρελαθω, υποχονδιαση;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

κοντευω να τρελαθω, υποχονδιαση;

Πριν 15 μέρες βρήκα οτι εχω κονδυλώματα..εκείνη τη μέρα έκανα εμετό ε το δάχτυλο γιατί είχα φαει ένα κοκκαλο..κ απο τοτε ο λαιμος μου με ποναει παρα πολυ ειτε στην αναπνοή αλλες μερες στην καταποση αλλες μερες και το αρστερο αυτι μαζι, το σκ δεν μπορουσα να αναπνευσω κοντευω να τρελαθω γιατι πήγα σε δύο ωρλ και δεν βλεπουν τιποτα και εγω ποναω..βλεπω μια ασπρη κηλιδα στον φαρυγγα και λεω γιατι δεν την ειδαν ειναι λευκοπλακια η αφτρα η τιποτα;
    πηγα στο γυναικολογο εκανα καυτηριασμό αλλά έχω παλι κονδυλώματα χωρίς μυτη ομως και φοβαμαι μηπως δεν ειναι κονδυλώματα αλλα λευκοπλακία.. αυριο θα παω στο δερματολογο να μου κανει κρυοπηξία εχω χαλασει 200 ευρώ σε γιατρους σε 2 βδομαδες..
    ο λαιμος με χει γμσει και δεν βρισκουν τπτ εκανα και υπερηχο τραχηλου κ ηταν ελαφρως πρησμένοι οι λεμφαδένες..κοντευω να τρελαθω νομιζω ότι εχω κατι..προκαρκινικη βλαβη η καρκινική΄η βλαβη η μηπως μετέδωσα τα κονδυλώματα στο λαιμο με το δαχτυλο η το στοματικό ξερω γω.. ταλλα γτ δεν εφυγαν τελειώς τι εβγαλα παλι κονδυλώματα η λευκοπλακία..
    ο αλλος ο φιλος μου παλι εχει κοκκινιλες στο πουλι του σχεδον καθε μηνα εχει μυκητες αν ειναι δυνατον δεν μπορω αυτα να μου τα μετέδωσε και να μολυνθηκε ο λαιμος δεν ξερω τι να σκεφτώ και πως να προφυλαξω τον εαυτό μου
    δεν ξερω τι να κανω και εχω χαλασει πολλά λεφτα στο δημοσιο δεν μπορω να παω γιατι δεν μπορω να φυγω απο τη δουλειά..ασε τις αναμονες που εχει

Ηρέμησε λιγο.....ο πανικος δεν ειναι καθόλου καλως σύμμαχως!!!!!
    μάλλον δεν θα ειναι τιποτα , εχε λίγο πίστη και όλα θα πάνε καλά!!!

Junior Member
    Είναι κατα την γνώμη μου φυσιολογικό να ανυσηχούμε όταν πρόκειται για θέμα υγείας ότι θέμα υγείας και αν είναι αυτό. Απλά μην κάνουμε την τρίχα τριχιά γιατί αυτό δεν βγάζει πουθενά.Όλα αντιμετοίζονται.. εκτός απο τις αρνητικές σκέψεις που δεν βοηθούν πουθενά ίσα ίσα επιρεάζουν την ψυχολογία μας και μετά τα ψυχολογικά μας επιρεάζουν οτι παθολογικό έχουμε. Το άγχος είναι κλινικά αποδεδειγμένο οτι επιρεάζει το σώμα μας (πχ απο άγχος βγάζουμε έρπη). Οπότε φαντάσου οτι ο φόβος και το άγχος μπορεί μόνο να επιδεινόση μια κατάσταση. Ηρέμησε και θα δείς οτι όλα θα πάνε καλύτερα. Αυτό με τον καρκίνο μας έχει τρομάξει όλους αφού κάθε μέρα όλοι χάνουμε και απο κάποιο συγγενή μας ή φίλο ή γνωστό και μας έχει επιρεάσει όλους..μόλις κάτι πάθουμε σκεφτόμαστε μήπως το έχουμε και εμείς.
    Ανούσιο και παράλογο. Αν είναι να μας έρθει θα μας έρθει. Ποιός ο λόγος να το σκεφτόμαστε?
    Ακολούθησε τις συμβουλές του ιατρού σου, κάντε ότι χρειάζετε, πηγένετε και σε ένα αφροδισιολόγο και οι δύο και θα δείτε οτι άδικα ανυσηχείτε και είναι όλα περαστικά. Απλά θα φάτε μια ταλαιπορία ..μην κάνεις αυτή την ταλαιπορία χειρότερη με αρνητικές σκέψεις και φοβίες. Θετική σκέψη και να σκέφτεσαι οτι υπάρχουν ανθρώποι που αντιμετοπίζουν πολύ χειρότερες ασθένειες. Τα δικά σας σχεδόν όλοι τα περάσαμε..κ εγώ είχα κονδυλώματα, έκανα και βιοψίες κτλ κτλ και το αγόρι μου κάποτε έβγαλε και εκείνος εξανθήματα.. και γενικά αυτά όλα τα έχουμε περάσει οι περισσότεροι και είναι μικρά πράγματα που αντιμετοπίζονται με κατάλληλη ιατρική βοήθεια.