Results 31 to 45 of 51
Thread: Η καταδίκη του να είσαι αρσενικό
-
21-09-2006, 11:57 #31
Απο προσωπικες μου εμπειριες, αλλα και ατελειωτες κουβεντες με τους φιλους μου, εχω καταληξει σε καποιο συμπερασμα, που δεν θεωρω ακλονητο και ισως να επιδεχεται επεξεργασια, αλλα σε γενικες γραμμες μου φαινεται σωστο. Ελκυομαστε απο συντροφους αναλογα με αυτο που μας λειπει, αυτο που μας χρειαζεται για να αισθανθουμε ολοκληρωμενοι, προσβλεποντας στο να κερδισουμε κατι απο αυτον/η , σε πνευματικο συνηθως επιπεδο. Να μας εμπνευσει, να μας βοηθησει, να μας δειξει πως να γινουμε καλυτεροι, ατομικα, ως προς αυτο το χαρακτηριστικο που μας ελκυει σ αυτον. Ετσι, αν ειμαστε αδυναμοι, θελουμε καποιον δυνατο. Αν ειμαστε ανασφαλεις, καποιον να μας στηριξει. Αν ειμαστε ασημοι, καποιον να μας αναδειξει.
Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη. Μπορει να ψαχνουμε καποια χαρακτηριστικα στο συντροφο μας, αλλα τελικα καταληγουμε σε ενα μοντελο αναλογο αυτου που ειμαστε ΕΜΕΙΣ! Δηλαδη, αν ειμαστε κακοι, θα ελκυσουμε κακους. Αν ειμαστε ανασφαλεις, θα ελκυσουμε ανασφαλεις, (εδω υπεισερχεται και το μοντελο με ψυχολογια θυματος που θα ελκυσει καποιον με ψυχολογια θυτη) και ουτω καθ εξης. Ολα αυτα βεβαια, χωρις να προσμετρουμε τον παραγοντα ερωτα/καψουρα. Γιατι οταν μας συμβαινει τετοιο πραγμα, δεν βλεπουμε τιποτα μπροστα μας και τα προβληματα ερχονται οταν ξεθυμανει (αν την εχουμε πατησει με το λαθος ατομο, φευ!)
Τα παραπανω κατα τη γνωμη μου δεν εχουν σχεση με το φυλο στο οποιο ανηκουμε, αλλα με την ψυχολογια του καθενος μας και το ποσο καλα τα εχει με τον εαυτο του. Διοτι οσο καλυτερη σχεση εχουμε με το εγω μας, τοσο πιο συγκροτημενο θα θελουμε να ειναι το ατομο που θα εχουμε στο πλαι μας. Και βεβαια , αυτα ισχυουν οταν ψαχνουμε για κατι σταθερο στη ζωη μας, κι οχι απλα μια αρπαχτη, μια επιφανειακη και επιδερμικη σχεση.
- 21-09-2006, 12:57 #32
Δεν έχω ξανακούσει άντρα να μιλάει έτσι! Almostjunkie, πολύ χαίρομαι που υπάρχουν άντρες να σκέφτονται έτσι.Τελικά δε ξέρω αν πήρες τις απαντήσεις που ήθελες. Τις πήρες?
http://www.mazi.org.gr/
21-09-2006, 13:13 #33
Δεν εχεις ξανακουσει αντρα να μιλαει ετσι??? Ολα τα μπακουρια του κοσμου ετσι μιλανε ή τουλαχιστον ετσι σκεφτονται...
21-09-2006, 13:40 #34
Όταν λες μπακούρια, εννοείς αυτούς που είναι χωρίς κοπέλα?
http://www.mazi.org.gr/
21-09-2006, 13:46 #35
Ναι, ξερεις... ετσι ονομαζεται αυτο το ειδος. Πρωτη φορα το ακους κι αυτο?
21-09-2006, 18:37 #36
LOL
Originally posted by Tασος
Δεν εχεις ξανακουσει αντρα να μιλαει ετσι??? Ολα τα μπακουρια του κοσμου ετσι μιλανε ή τουλαχιστον ετσι σκεφτονται...
14-02-2007, 07:25 #37
Λοιπόν δεν διάβασα όλα τα μηνύματα.Μόνο τα αρχικά και πήρα μια ιδέα.Λοιπόν εγώ θα έβγαζα τίτλο \"Η καταδίκη του να είσαι θηλυκό\"χαχαχαχαχαχαχαχα.Έ� �ω μετανοιώσει πολλές φορές που γεννήθηκα κορίτσι!Δες την δικιά μου λίστα και σύγκρινέ την με τα δικά σου \"μειονεκτήματα\"
*Να πρέπει πάντα να είσαι περιποιημένη.Να περνάς από λέηζερ ξέηζερ,αποτριχώσεις στο μπικίνι,στον αφαλό,στο μπράτσο,στο μουστάκι,μόνο στο βυζί δεν έχω κάνει ακόμα.......Τα μανικιούρ,τα πεντικιούρ,το άρωμα.Το σωστό τζην,τα κιλά,η κυτταρίτιδα,τα ψωμάκια!Και δώσε λεφτά στα ινστιτούτα.Να τρως σαλάτες,κοτοπουλάκια,φασολ άκια και σκατά ματά ενώ θες κάθε μέρα να κατεβάζεις το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου.Και απ\'την μία να στην λένε ότι είσαι σπασίκλα,ανορεξική,ψηλομύτ α γιατί προσέχεις απ\'την άλλη να σε αποκαλούν τόφαλο,να ακούς μνημειώδεις ατάκες όπως \"πώς ασχήμυνες έτσι που ήσουν μια κουκλίτσα\",\"για να τα φτιάξω μαζί σου να χάσεις 10 κιλά\",\"μα γιατί τρώτε και παχαίνετε\'\"Πω!Σιγά μην πάω με αυτή που έχει μεγάλο κώλο\",όταν παίρνεις κιλά.Να είσαι αναγκασμένη για να αρέσεις να ντύνεσαι θηλυκά πάντα, όπως η Μπάρμπι του Cosmopolitan,να πρέπει να ενδιαφέρεσαι για ανταύγιες,σωστή χρήση του σεσουάρ για αποφυγή ψαλίδας και ένα σωρό άλλα ανούσια θέματα.
*Να είσαι αντικείμενο ηδονής και ευχάριστου θεάματος.Να σου έρχεται ο άλλος ο μαλάκας,ο καριόλης να στα ρίχνει με τον πιο χυδαίο τρόπο και να πρέπει να του χαμογελάς ή τουλάχιστον να μείνεις ψύχραιμη γιατί θα σου πουν ότι την ψώνισες πολύ και δεν μας καταδέχεσαι.Ποια νομίζεις ότι είσαι;Να γνωρίζεις χορό οριεντάλ για να ελκύσεις τον φίλο σου,άντρα σου γιατί μία γυναίκα πρέπει να εξιτάρει ερωτικά τον σύντροφο όπως οι γκόμενες στα καμπαρέ.Α!Δεν συσπάς καλά την κάτω γλουτιαία περιοχή και να σου να κουνοβολιέσαι σαν μαλακισμένη,ξελιγωμένη και έτοιμη να φτάσεις στον οργασμό γκόμενα και να τρέχουν τα σάλια των γύρω σου-γλοιωδών τύπων που σου σφυράνε\"Θέλω το τηλέφωνό σου μανάρα μου\".Γιατί αν δεν κινείσαι θηλυκά και χαριτωμένα θα κουνηθούν άλλες!Θέμα κώλου λοιπόν και σωστού κουνήματος!Να πηγαίνεις για δουλειά και να είσαι αναγκασμένη να στα ρίχνει ο εργοδότης σου.Ξεκινάει με απλά,στην συνέντευξη ας πούμε,ότι εσύ είσαι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και καταλήγουμε στο να μαθαίνουμε πώς να κάνουμε σωστή προώθηση της ιατρικής εγκυκλοπαίδειας με τον ερωτικό τόμο να τον ξεφυλλίζουμε,να βλέπουμε τις στάσεις ως παράδειγμα του πως να προωθήσουμε το βιβλίο και να λέμε\"Γιατί η γυναίκα σου μπορεί να θελήσει αυτή την στάση(ανοιχτά πόδια και ο άντρας την γλείφει) και ο άντρας να μην την ξέρει ή να πει \"Εγώ δεν παντρεύτηκα *******\".Εξαιρετικά επαγγελματικές προτάσεις.
*Να πρέπει ως σωστή γυναίκα να είσαι πιο δεκτική,πιο παθητική,πιο ευαίσθητη ασχέτως αν είσαι πιο δυναμική ή θα ήθελες σε μια διαφωνία σου να σπάσεις τα μούτρα του συνομιλητή σου.
Θα ήθελα να ήμουν άντρας.Σεβαστός,δυνατός,απ� �ξιωτικός που γαμάω και δέρνω όποια γκόμενα γουστάρω,το παίζω μάγκας και πάω και στα μπουρδέλα και μου σηκώνεται βλέποντας την μεγάλη γκάμα πανέμορφων γυναικών και αν κάποιος μου την πει έχω το μπράτσο,τον αρπάζω και τον ταχτοποιώ!Στα τριαντακάτι μου σοβαρεύομαι,βρίζω τις γυναίκες γιατί είναι όλες πουτάνες,άσχετα αν αυτές τις πουτάνες παλιά τις πήδαγα και τις ξεζούμιζα συναισθηματικά,τις εξέθετα στους φίλους μου και έβγαζα πορνό φωτογραφίες για το πώς πού πότε και ποια πήδηξα.Αλλά κατά τ\'άλλα είμαι ένα ευαίσθητο παιδί που φέρθηκα εντάξει στην Σούλα,Μούλα και αυτή η ******* κοίτα πώς με έκανε να πίνω και να μεθώ!!!!Εγώ ο άντρας με τα αρχίδια και τις τρίχες!!!!!
Γι\'αυτό σου λέω κάνεις την καλύτερη ζωή στο φύλο που είσαι.
03-05-2007, 01:45 #38
quote]Originally posted by almostjunkie
Δεν ξέρω η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τις γυναίκες. Κι είναι ένα συνολικότερο πλαίσιο, εντός του οποίου τις θεωρώ πανέμορφες και δεν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκουν εκείνες στους άντρες. Πώς είναι δυνατόν να σου αρέσει κάτι τόσο βρώμικο και ατελές. γεμάτο τρίχες;
Παράλληλα, σιχαίνομαι το στερότυπο τρόπο που οι άντρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες, υποτιμώντας κι εξευτελίζοντάς τες διαρκώς, χρησιμοποιώντας τες επιλεκτικά. Ένας από τους λόγους που δεν τα πάω καλά μαζί τους είναι ότι σιχαίνομαι τη διαδικασία κατά την οποία θα κρύψω τα \"άσχημα\" κομμάτια του εαυτού μου και θα τονίσω τα \"θετικά\". Κι έχω μια τρέχα γύρευε εμμονή στο μυαλό μου ότι εάν δυο άνθρωποι βγάλουν τα ρούχα τους και ξαπλώσουν μαζί δεν γίνεται να μην είναι ειλικρινείς και να μη σέβονται ο ένας τον άλλο πλήρως, πράγμα πολύ σπάνιο και δύσκολο.
Τώρα τη μεταφυσική που λέει ότι οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να έχεις δυνατή αυτοεκτίμηση για να γοητεύσεις, δεν μπορώ να την καταλάβω κι εδώ θυμώνω με τις γυναίκες. Γιατί εμένα δήλαδή όταν μια κοπέλλα δεν είναι πολύ καλά, είναι κατσούφα, φοβάται και τέτοια, μου προξενεί τάσεις έντονης τρυφερότητας και τότε ξαφνικά ξυπνά μέσα μου κάτι δυνατό και θέλω να την κάνω να νιώσει καλά; ; Εδώ λοιπόν γυρνάμε στα κλασσικά στερεότυπα περί δυνατού αρσενικού - αδύναμου θηλυκού και σκέφτομαι πως τελικά ίσως να είναι πολύ γερά παγειωμένα στον πολιτισμό μας και να έπρεπε να τα επιβεβαιώνω για λόγους επιβίωσης. Για κακή μου τύχη μεγάλωσα με τρόπο που δε μου βγαίνει καθόλου δυστυχώς, και βράσε όρυζα. Τέλος ,δεν μπορώ να συγχρονίσω την εικόνα μου με τη συμπεριφορά μου. Δείχνω πολύ αρσενικός στην όψη ενώ νιώθω την ανάγκη να είμαι πολύ τρυφερός/παιδικός. Μακάρι να είχα μεγαλώσει λίγο φαλοκρατικότερα και να μην είχε ανοίξει τόσο νωρίς το μυαλό, συμπαρασύροντας και τις ανάγκες μου. Και τη στιγμή που ούτε να γίνω ομοφυλόφιλος μου βγαίνει δυστυχώς γιατί όπως προείπα με αποκρούουν οι άντρες ερωτικά, αναγκαστικά μιζεριάζω κι αυτοκαταστρέφομαι.
Freedom [/quote]
Τι εννοείς να είχες μεγαλώσει φαλλοκρατικά; Και τι εννοείς με την αυτοπεποίθηση; Βλακείες των αντρών είναι αυτά. Επειδή είναι όλοι έτσι, πρέπει να είσαι κι εσύ; Και γιατί να γίνεσαι αυτοκαταστροφικός; Εμείς, ξέρεις τι τραβάμε; Σαν αυτά που ανέφερες! Γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλοι τα πρότυπα της κοινωνίας και μερικούς μ..κες; Ως εδώ! Η μιζέρια:o
03-05-2007, 02:14 #39
...
Τι θεμα ξεθαψατε τωρα.
Οτι δεν σας αρεσει στον εαυτο σας αλλαξτε το. Πολυ απλα. Ολοι μπορουν να μαθουν να ριχνουν γκομενες και να περνανε καλα, αρκει να μην ακουνε τι λενε οι γκομενες! ;)
03-05-2007, 12:39 #40
Προσωπικά πιστεύω ότι όταν κάποιος βρίζει επανηλημένα το αντίθετο φύλο έχει φάει γερή ήττα!
Κάποτε και εγώ το έκανα...δεν λέω όχι...αλλά πλέον δε με αφορά τι κάνουν οι άλλοι...μόνο η σχέση μου με ενδιαφέρει...
Και πιστεύω ότι ο άντρας τρώει μεγαλύτερη σφαλιάρα απο τη γυναίκα στη ζωή....γιατί ο άντρας δεν έχει περιθώρια αποτυχίας...
Άντε να έχει 1-2 αλλά κάτι πρέπει να κάνει στη ζωή του αν θέλει να ακολουθλησει την \"παραδοσιακή ελληνική οικογένεια\"...είτε αυτό γίνει στα 25 του είτε στα 35 του και βάλε...και σε αυτό τους καταλαβαίνω...
Ενώ η γυναίκα όσες φορές και να αποτύχει στο θέμα δουλειάς αν συζει με έναν άντρα μπορεί να περιμένει μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα για άλλη δουλειά κλπ κλπ...
Και μόνη της να ζεί παρατάει το σπιτάκι της και επιστρέφει στην οικογένεια της μέχρι να ξανασηκωθεί στα πόδια της...
03-05-2007, 13:15 #41
Originally posted by kassi_21
Γι\'αυτό σου λέω κάνεις την καλύτερη ζωή στο φύλο που είσαι.
03-05-2007, 15:40 #42
Τι εννοείς να είχες μεγαλώσει φαλλοκρατικά; Και τι εννοείς με την αυτοπεποίθηση; Βλακείες των αντρών είναι αυτά. Επειδή είναι όλοι έτσι, πρέπει να είσαι κι εσύ; Και γιατί να γίνεσαι αυτοκαταστροφικός; Εμείς, ξέρεις τι τραβάμε; Σαν αυτά που ανέφερες! Γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλοι τα πρότυπα της κοινωνίας και μερικούς μ..κες; Ως εδώ! Η μιζέρια:o [/quote]
Καλέ που το ξεθάψατε αυτό το θέμα;;;;;
Βλακείες των αντρών.Εμένα ως γυναίκα με έλκουν οι ντροπαλοί,ευαίσθητοι,συναι σθηματικοί και τα λοιπά(αρκεί να μην το παρακάνουν βέβαια).Δεν ξέρω αν οι άντρες την αποτυχία την παίρνουν πιο σοβαρά.Εγώ θα έλεγα πως πάει ανάλογα την κράση του κάθε ανθρώπου,γυναίκα ή άντρας.Το \"Ο διάβολος φοράει Πράντα\" το έχεις δει;Είδες πόσο σκληρή χρειάστηκε να γίνει η νεαρή αλλά και πόσο επιδέξια έκρυβε η μέγαιρα τον πόνο της για να μη δείξει ότι ηττήθηκε,παρ\'ότι όλη της η προσωπική ζωή είναι χρόνια κατεστραμμένη;;;;Ποιός λοιπόν συμβιβάζεται εύκολα με την αποτυχία;;;Εγώ δεν δέχομαι να αποτύχω....δεν δέχομαι την ήττα και είμαι γυναίκα...
03-05-2007, 15:45 #43
Ο Γιωργάκης(ψυχίατρος) Μοναξιά μου έλεγε πως δεν χρειάζεται όλες να είμαστε γυναίκες Μπάρμπι.....Βέβαια δεν αμφισβήτεισαι το γεγονός ότι πολλοί άντρες έλκονται στην αρχή από γυναίκα Μπάρμπι....Χαχα.Απορώ..Κάποι� � στιγμή στη ζωή τους δεν βαριούνται να βάφονται;Δεν τους πιάνει η κατηφόρα;Δεν παίρνουν κανά κιλό;Πάντα είναι πορσελάνινες;;Τι διάολο;Τόσο γερό στομάχι έχουν έναντι αντιξοοτήτων;;;;
03-05-2007, 16:52 #44
Originally posted by kassi_21
Ο Γιωργάκης(ψυχίατρος) Μοναξιά μου έλεγε πως δεν χρειάζεται όλες να είμαστε γυναίκες Μπάρμπι.....Βέβαια δεν αμφισβήτεισαι το γεγονός ότι πολλοί άντρες έλκονται στην αρχή από γυναίκα Μπάρμπι....Χαχα.Απορώ..Κάποι� � στιγμή στη ζωή τους δεν βαριούνται να βάφονται;Δεν τους πιάνει η κατηφόρα;Δεν παίρνουν κανά κιλό;Πάντα είναι πορσελάνινες;;Τι διάολο;Τόσο γερό στομάχι έχουν έναντι αντιξοοτήτων;;;;
03-05-2007, 17:15 #45
κ η καταδικην να εισαι γυναικα ειναι ισοβια ομως...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Κουράστηκα…
27-08-2025, 07:05 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία