Η καταδίκη του να είσαι αρσενικό - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    Originally posted by kassi_21
    Ο Γιωργάκης(ψυχίατρος) Μοναξιά μου έλεγε πως δεν χρειάζεται όλες να είμαστε γυναίκες Μπάρμπι.....Βέβαια δεν αμφισβήτεισαι το γεγονός ότι πολλοί άντρες έλκονται στην αρχή από γυναίκα Μπάρμπι....Χαχα.Απορώ..Κάποι� � στιγμή στη ζωή τους δεν βαριούνται να βάφονται;Δεν τους πιάνει η κατηφόρα;Δεν παίρνουν κανά κιλό;Πάντα είναι πορσελάνινες;;Τι διάολο;Τόσο γερό στομάχι έχουν έναντι αντιξοοτήτων;;;;
    Μάλλον δεν είναι το γερό στομάχι τους αλλά η περιορισμένη ευαισθησία που τις κάνει σκληρόπετσες. Η ματαιοδοξία τους πάει πακέτο με ένα πολύ μικρό μυαλό με περιορισμένους ορίζοντες συνήθως. Μια σχετική ομορφιά μέσου όρου είναι κάτι που ενδιαφέρει όλους, άντρες και γυναίκες, αλλά πολλούς άντρες απωθεί ο συγκεκριμένος τύπος Μπάρμπι. Ο φίλος που έγραψε αυτά περί αντρών όμως έχει δίκιο γιατί ο άντρας δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζεται αδύναμος και ευάλωτος ενώ η γυναίκα ναι. Η γυναίκα αν ζει και νοιώθει σαν νταής, και βρίζει και ξεσπάει, και φτύνει, δεν τρέχει και τίποτα, στη χειρότερη περίπτωση να την πουν νταλικέρη. Ο άντρας όμως αν παρουσιάζεται και είναι εύθραστος, δεν έχει και πολλές πιθανότητες να κερδίσει μια γυναίκα και θα τον πουν αδελφή. Αυτό συνέβαινε πάντα, γι\'αυτό η ζωή ενός άντρα είναι πολύ πιο κουραστική απ\'ότι μιας γυναίκας, πρέπει να αποδείξει πολλά περισσότερα απ\' όσα πρέπει να αποδείξει μια γυναίκα. Ακόμα και στον οργασμό μπορείτε να προσποιηθείτε, είστε το πανίσχυρο φύλο. Μπορείτε να κάθεστε συγνώμη που θα το πω με ανοιχτά τα πόδια απέναντι από την ζωή και να λέτε έλα, κάντα όλα εσύ, Ο φίλος μας με το πρώτο post έχει πολύ μυαλό για να δει την αλήθεια γυμνή και περιγράφει τέλεια την θέση ανάγκης στην οποία βρισκόμαστε όλοι οι άντρες.
    Α,ρε μοναξιά.Καμμένο σε βρίσκω.Λοιπόν ο άντρας όταν είναι ευαίσθητος δεν σημαίνει ότι είναι αδερφή ή θα τον πουν αδερφή.Ο ομοφυλόφιλος άντρας μπορεί εξίσου να είναι σκληρόπετσος,δυναμικός,ντα λικέρης αλλά η προτίμησή του στον σεξουαλικό τομέα να είναι ομοφυλόφιλη.Ο θηλυπρεπής δεν είναι η μόνη εκδοχή ομοφυλόφιλου.Έτσι το παληκάρι που έβγαλε το ποστ λέω να τα βρει λίγο με τον εαυτό του γιατί τα έχει λίγο παρεξηγημένα στο μυαλό του....Κλάψε όσο θες.Περισσότερες κατακτήσεις θα έχεις από τις γυναίκες μη σου πω.Δεν είναι ο δυναμισμός που σε κάνει άντρα.Άλλα πράγματα σε καθιστούν ετεροφυλόφιλο.......Διαφωνώ καθέτως στο ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει μια γυναίκα ο εύθραυστος.Έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον πιο δυναμικό όταν κι αυτός αλλά και ο δυναμικός είναι οι εαυτοί τους.Η αυθεντικότητα είναι αυτή που κερδίζει.Το να είσαι αληθινός...

Senior Member
    Παιδιά εγώ λέω να βγάλω ένα παρόμοιο τόπικ στυλ\"η Καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής\"

Junior Member
    [\" Βγαλτο \" εσυ και θα σε τιμω με την παρουσια μου εγω..

quot

e]Origi
    nally posted by kassi_21

Παιδιά εγώ λέω να βγάλω ένα παρόμοιο τόπικ στυλ\"η Καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής\" [/quote]

Senior Member
    Thanks γλυκέ Μπριζολάκη....Looking forward...

Junior Member
    Α,ρε μοναξιά.Καμμένο σε βρίσκω
    Ναι, ενω εσυ συμφωνα με τα δυο παρακατω μονο καμμενη δεν εισαι:

Εγώ δεν δέχομαι να αποτύχω....δεν δέχομαι την ήττα και είμαι γυναίκα...
    Θα ήθελα να ήμουν άντρας.Σεβαστός,δυνατός,απ� �ξιωτικός που γαμάω και δέρνω όποια γκόμενα γουστάρω,το παίζω μάγκας και πάω και στα μπουρδέλα και μου σηκώνεται βλέποντας την μεγάλη γκάμα πανέμορφων γυναικών και αν κάποιος μου την πει έχω το μπράτσο,τον αρπάζω και τον ταχτοποιώ!Στα τριαντακάτι μου σοβαρεύομαι,βρίζω τις γυναίκες γιατί είναι όλες πουτάνες,άσχετα αν αυτές τις πουτάνες παλιά τις πήδαγα και τις ξεζούμιζα συναισθηματικά,τις εξέθετα στους φίλους μου και έβγαζα πορνό φωτογραφίες για το πώς πού πότε και ποια πήδηξα.Αλλά κατά τ\'άλλα είμαι ένα ευαίσθητο παιδί που φέρθηκα εντάξει στην Σούλα,Μούλα και αυτή η ******* κοίτα πώς με έκανε να πίνω και να μεθώ!!!!Εγώ ο άντρας με τα αρχίδια και τις τρίχες!!!!!
    :)

Banned
    ενδιαφερον θεμα,
    παλιοτερα με ειχε απασχολησει εκτενως, μιας και ειχα και εγω παρομοιες αποριες....

Λοιπον ειναι γεγονος οτι πολλες τυπισες (αρκετες δυστυχως) την εχουν δει πολυ περιεργα πραγμα που δικαιολογει τα οσα εχουν γραφτει απο την αντρικη πλευρα.
    Σε γενικες γραμμες και αντρες και γυναικες ειναι θυματα μιας καταστασης, αυτης που αναλογει στο καθενα.
    Η ζυγαρια ειναι εμφανες οτι γερνει υπερ των γυναικων εξου και οτι η λεξη μπακουρης ειναι αρσενικου γενους και οχι θυληκου.... πχ δεν νομιζω να υπαρχει μπακουρου...

Τι εχω να πω προς ολες τις πλευρες.
    Προς τους αντρες,
    Οι επιλογες ειναι μετρημενες και σιγουρα το συνηθης ειναι η απορριψη οταν προσεγγιζεις μια γυναικα.
    Θα ελεγα οτι καταρχην να μαθουμε ποιοι ειμαστε και μεχρι που μπορουμε να παμε.
    Επισης η απορριψη ειναι μερος της ζωης μας και οχι κατι προς αποφυγην.
    Θα πρεπει να την δεχτουμε σαν κατι το φυσιολογικο και ειναι λαθος να μας παιρνει απο κατω.
    Δε λεω οτι ειναι κατι απλο, αλλα ειναι κατι που ειναι μερος της ζωης μας και τελος.
    Το προβλημα βρισκεται αφενως οταν επιδιωκουμε να εχουμε διπλα μας συντροφο που πρεπει να τηρει καποια δηθεν κοινωνικα προτυπα λαιφτσαιλ και αφετερου οταν καταφευγουμε και εμεις σε ενα παρομοιο αγωνα να αποδειξουμε οτι κατεχουμε τα πρωτεια σε αυτο το τομεα.
    Ο αγωνας στο τελος αποδεικνυεται τελειως ματαιος, μονο που ενδιαφερομενος το μαθαινει λιγο πριν παραδωσει πνευμα η και ποτε του μιας και ο εγωισμος ειναι πολυ ισχυρος για να μας αφησει για κατι τετοιο.

Φιλοι μου, απορριψτε γυναικες εν ριπη οφθαλμου, που επιμενουν να πλασαρονται εν ειδη γαλακτομικης επιχειρησης αποδεικνυοντας οτι η αγελαδα που εχει τα πιο μεγαλα μασταρια κατεβαζει πιο πολυ γαλα. Δειξτε οτι χρειαζεται κατι παραπανω απο αυτο σαν απαραιτητο συστατικο.

Προς γυναικες, και δη προς την κασσι, μιας και ειναι εμφανες οτι ειναι δειγμα γυναικας που εχει πεσει με τα μπουνια σε αυτη την απατη που λεγεται \"το παιζω σουπερ γκομενα\'.
    Χρυσο μου οσο και να το πολεμας κανεις κατι που καταρχην δεν το θελεις.....
    Θα ηθελες να ησουν αντρας λες...
    Αν δεν εχεις κριση ταυτοτητας και εχεις θυληκοτητα μεσα σου απλα αποδεξου τον εαυτο σου και χαλαρωσε.
    Οι δυνατοι αντρες που ονειρευεσαι δεν υπαρχουν, τους πατησε το τρενο....
    Εισαι σε χειροτερη θεση απο μερικους εδω μεσα μιας και πραγματευεσαι το συνηθες στημενο σεναριο,
    ολοι οι γυναικες ειναι πουτανες (μιας και το πουλανε το κορμι τους....) και ολοι αντρες γουρουνια (μιας και θελουν να με πηδηξουν και μονο αυτο...)
    Ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο, τουλαχιστος ετσι οπως το βαζεις.
    Εισαι θυμα μιας καταστασης την οποια καποιοι την ονομασαν φαυλο κυκλο.
    Εγω δεν πιστευω σε φαυλους και δη σε κυκλους, προτιμω αλλα σχηματα που εχουν γωνιες πχ τριγωνα η πολυγωνα.
    Στους κυκλους πιστευουν αυτοι που τους αρεσει να γυρνανε γυρω γυρω απο τις καμπυλες του εαυτου τους....
    Τα παντα λοιπον ειναι θεμα σταση ζωης και καποιων ξεκαθαρισματων το ποιος ειμαι και τι θελω να κανω στη ζωη μου.

Δεν θα πω σε καμια περιπτωση οτι ολα αυτα ειναι απλα και ευκολα, σιγουρα ομως το να βασανιζουμε τον εαυτο μας η οχι ειναι στο δικο μας χερι και οχι σε αλλους. Τις αλυσιδες πανω μας τις περναμε εμεις και οχι αλλοι....
    Οι αλλοι απλως μας τις προσφερουν....

Κασσι μωρο μου,
    γυρναμε γυρω γυρω απο την φωτια και αυτη μας καταπινει....
    :cool:

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234