Results 1 to 15 of 73
-
25-11-2011, 09:00 #1
γνωριμια που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχεση
Πριν δωδεκα μερες τυχαια σε ενα εστιατοριο γνωρισα μια κοπέλα,παρεα αυτη με μια φιλη της και εγω με ενα φιλο. Μας εδωσε και τους δυο απο μια επαγγελματικη καρτα. Μετα απο πολλες κουβεντες γνωριμιας καληνυχτησαμε η μια παρεα την αλλη. Ο φίλος μου πήρε σχεδον αμεσως τηλεφωνο την κοπελα αλλά ήταν αρνητικη μαζι του. Δυο μερες μετα την πηρα εγω τηλέφωνο, αμέσως δέχτηκε να βγουμε οι δυο μας για καφε την μερα και ωρα που της προτεινα σε καφε. Μιλήσαμε γενικα για τα ατομα μας και για προηγουμενες σχεσεις. Δεν της ζητησα σχεση, απλά της ειπα ότι είναι μια καλή γνωριμια και οτιδηποτε αν ειναι θα ρθει απο μόνο του, όμως η όλη συζητηση και σκηνικο υπονοουσαν σχεση. Αποχαιρετιστηκαμε με ένα φιλί και ήταν εμφανες ότι γουσταρε. Εννοείται ότι την γουσταρω.
Ξαναβγηκαμε μετα από δυο μερες και ψες, εννοείται ότι τις υπόλοιπες μερες την επαιρνα εγω τηλεφωνο ή με μηνμτα στο κινητο. Ψες μου είπε ότι της αρεσει που ειμαι συναισθηματικος τυπος, στο πρωτο ραντεβου μου εκανε διαπιστωση οτι ειμαι ηρεμος. Στο δευτερο και τριτο ραντεβου το φιλι ήταν κατι τυπικο γι αυτη, δεν μου έδωσε την ευκαιρια να την αγκαλιασω. Ψες της μιλησα κάμποσο για σχεσεις, γι αυτους που χωριζουν και για σχεσεις που αντεχουν στο χρονο και το πως θελω να ναι μια σχεση και η επικοινωνια σε μια οικογενεια. Ίσως να της προκαλεσε άγχος η σκεψη, αυτος ψαχνει να φτιαξει κατι σοβαρο. Ψες μου εκανε εντυπωση, το ότι αυτη προτεινε το χωρο, δεν πηρα την πρωτοβουλια, αλλά ήταν χωρος που συχναζει λιγος κοσμος. Για σεξ δε μιλησαμε καθολου μεχρι τωρα. Κάπου απέφευγα το να τα λεμε καθημερινα ή να μιλαμε συνεχεια στο κινητο μηπως με παρει για πρηχτη. Όμως η κοπελα πραγματικα μου άρεσε και θελω να συνεχισω σοβαρα μαζι της. Νοιώθω ότι απετυχα να της ξανοιχτω όπως θα πρεπε, και ειδικα μετα το ψεσινο ραντεβου βλεπω το πράγμα να ξεκινησε να κρυώνει για το λόγο ότι ίσως δεν το χειριστικα σωστα. Ίσως να θελε παραπανω πρωτοβουλια και προτοτυπια απο εμενα. Όλα τα ραντεβου ήταν συζητηση, ίσως δεν κατορθωσα να μπω στο συναισθηματικο της κόσμο, ίσως περιμενε να ειμαι πιο εντονος, πιο δυναμικός, ίσως να πρεπε εκεί να τη φιλουσα, να της επιανα τα χερι κλπ, δεν ξέρω...... νοιωθω ότι δεν το χειριστικα σωστα, ότι ήταν παρεα παραπανω και ότι δεν της πρόσφερα αυτα που ανεμενε απο εμενα. Έχουμε μια διαφορα 9 χρονια, όμως δε φαινεται να την πειραζει. Απ την αλλη δεν πρεπει να το παιξω λες και την παρακαλώ.
Ίσως να πρεπε απο την αρχη να της ζητησω σχεση ή να την αγκαλιαζω, να τη φιλω κλπ. Η απειρια στις σχεσεις με στερει στο να ξερω πως να το χειριστώ, να την κανω να με αγαπησει. Το πιο πιθανο να ξαναβρεθω μαζι της το Σαββ/κο.
Θα θελα να σας ακουσω.........γιάννης
- 25-11-2011, 12:59 #2
Ψες που βγηκατε,σου ειπε αυτη τι θελει απο μια σχεση ή μονο εσυ της ελεγες? ποσο χρονων ειναι η κοπελα?
προτινω να περιμενεις τηλεφωνο της.. αν σε παρει,σημαινει οτι δεν φρικαρε κ εξακολουθει να γουσταρει, επομενως, κανε την κινηση να την φιλησεις στο επομενο ραντεβου σας
25-11-2011, 13:07 #3
..κανε κ ενα ξορκι καλου κακου.. χαχα :P
25-11-2011, 13:16 #4
γιάννης
25-11-2011, 13:19 #5
ιωαννη
θυμησε μου αν θελεις αν ειχες ολοκληρωμενες σχεσεις μεχρι τωρα και θα σου πω την αποψη μου.
25-11-2011, 13:30 #6
25-11-2011, 13:46 #7
25-11-2011, 13:52 #8
ωραια.
λοιπον, να σου πω τι πιστευω εγω οτι δεν πηγε καλα μεχρι τωρα, με αυτην την γνωριμια.
ας αρχισουμε απο τα καλα.
εφοσον σε γνωρισε με τον φιλο σου κι ενω εδωσε τηλεφωνο, ηταν αρνητικη μαζι του, αλλα δεχτηκε αμεσως να βγειτε μαζι, σημαινει οτι της αρεσες εξωτερικα κατ αρχας, αλλα και σαν παρεα, απ οσα ειδε στην αρχικη γνωριμια.
αρα, ξερουμε οτι ηταν θετικη απεναντι σου.
οταν ξεκιναμε να βγαινουμε με καποιον βρε γιαννη μου, την σχεση η το σεξ η και τα δυο, ΔΕΝ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ειναι πολυ οκ να της μιλας για το παρελθον σου κι αυτη για το δικο της, για τα ενδιαφεροντα σου, για τις γνωσεις σου για τις συνηθειες σου για περιστατικα ενδιαφεροντα η περιεργα στην ζωη σου η οτιδηποτε προκυψει απο την συζητηση σας, αλλα ΔΕΝ ειναι οκ ν αρχισεις να της λες ποσο ενδιαφερον εχεις για σοβαρες σχεσεις και ΕΙΔΙΚΑ οτι θελεις ΜΕ ΑΥΤΗΝ μια σοβαρη σχεση!!!
οι σχεσεις οι σοβαρες και οι μη σοβαρες, διαμορφωνονται στην πορεια. δεν ειναι θεμα αποφασης, ουτε δηλωσεων ουτε δεσμευσεων εκατερωθεν, με το καλημερα.
δεν ξερω πως της φανηκε της ιδιας.
εγω αν εβγαινα με καποιον και στο πρωτοδευτερο ραντεβου κι αφου ειχα ακουσει το πως βλεπει τις σχεσεις γενικα (που ειναι οκ, αν βρεθειτε σε μια τετοια συζητηση) ακουσω απο αυτον οτι με βλεπει "σοβαρα" και θα θελε να προχωρησει μαζι μου σε μια "σοβαρη σχεση", θα φρικαριζα.
αυτες οι δηλωσεις οταν μια σχεση δεν εχει φτασει ακομα ΟΥΤΕ στο Α , αλλα στην ουσια ειναι σε κοινωνικο- φιλικο σταδιο ακομα, δειχνουν πρεμουρα αποκαταστασης, ειτε γινονται απο ανδρα ειτε απο γυναικα. και πρεμουρα αποκαταστασης εχου οι ανθρωποι που ειναι στα αζητητα..
κι ενας ανθρωπος που δειχνει μια χαρα, αλλα ειναι στα αζητητα, μας απωθει ολους...
οποτε οταν η αλλη βλεπει εναν μια χαρα ανθρωπο (γιατι ειπαμε, ξερουμε οτι κατ αρχας της αρεσες) χωρις να εχουν πλησιασει ερωτικα ΚΑΘΟΛΟΥ, να της ζηταει μια "σοβαρη σχεση", πιστευει οτι κατι δεν παει καλα με τον ανθρωπο αυτον και βιαζεται να κατωχυρωσει μια δεσμευση.
παρατηρησα ακομα, οτι οι προβληματισμοι σου, ως προς το πως ειναι καλο να φερθεις ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΙ.
λες δλδ "μηπως πρεπει να την ακουμπησω? μηπως να την φιλησω? μηπως να την πλησιασω?" και νοιωθω πως το αγχος σου ειναι τοσο μεγαλο που αν κανεις κατι απ ολα αυτα θα το κανεις μηχανικα και φοβισμενα, επριμενοντας αν θα σου ρθει καμια σφαλιαρα.
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΕΙς ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!!!!
εσυ ενοιωσες σεξουαλικη διεγερση? ειχες την επιθυμια να την φιλησεις και κρατηθηκες η απλα το σκεφτοσουν?
25-11-2011, 14:15 #9
Σ ευχαριστω για τις απόψεις. Ως προς το τελευταιο ναι έννοιωσα σεξουαλική διέγερση, ειδικα στο πρωτο ραντεβου. είχα την επιθυμία να την φιλήσω στο δευτερο και τριτο ραντεβου και το κανα αλλά ήταν σαν κάτι το τυπικό γι αυτην, δεν ειδα αισθημα δλδ. Στο πρωτο ραντεβου που την φιλησα ειδα να εχει αισθημα.
Ναι αφησα υπονουμενα για σοβαρη σχεση, περιγραφοντας της τι θεωρω σοβαρη σχεση, αλλά δεν της ζητησα κατι τετοιο. Πιστευα πως με αυτο τον τροπο έδινα το μνμα να εξελιχθει σε σχεση και όχι να γινει φιλια.
Την σχεση η το σεξ η και τα δυο, ΔΕΝ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Συμφωνω , αλλά στα πρωτα ραντεβού πως?
Συμφωνω μαζι σου ότι πρεπει να κανω αυτο που μου βγαινει, το άγχος, το μηχανικα και φοβισμενα που μου γραφεις, ναι υπάρχουν σε καποιο βαθμό και αυτα οφείλονται αποκλειστικά στο γεγονός ότι αυτη η κοπέλα ειδικα μου άρεσε και την θελω για κατι σοβαρό.γιάννης
25-11-2011, 14:20 #10
οχι καλε.. απλα εσυ φοβασαι μηπως φρικαρε.. ειναι αναλογα τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου πιστευω.. αν ειναι κ η αλλη στα "αζητητα" ,οπως λεει η ρεμ,τοτε θα χαρει να ακουσει καποιον να της μιλαει για σοβαρη σχεση απο το τριτο ραντεβου..δεν ειναι κακο να μενει κανεις στα αζητητα.. απλα δεν ετυχε να γνωρισεις τον καταλληλο ανθρωπο..τι να κανουμε.. για ολους εχει ομως.. γι'αυτο λεω.. αν ειναι κ αυτη της ιδιας φασης,δεν θα φρικαρει.. εσυ πως την εχεις κοψει γενικα την κοπελα? τι ανθρωπος ειναι? εχει κανει αλλες σχεσεις αυτη?
25-11-2011, 14:34 #11
ειχε συντομες σχεσεις παλια.
δεν ειναι απ αυτες που ειναι στα αζητητητα. ειναι σοβαρη κοπελα, μετρημενη στις συζητησεις της και φαινεται αποφασιστική και προσγειωμενη. Εγω επειδη ειχα αλλες προτεραιοτητες στη ζωη και μετα όταν αρχισα να ψαχνομαι δεν επεσα στο καταλληλο προσωπο γι αυτο φαινομαι έτσι, ειναι και το ότι αυτη μου εχει κανει παρα πολυ καλη εντυπωση και φοβαμαι μηπως η απειρια και ο χαρακτηρας μου τα κανουν σκστα και την χασω. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!γιάννης
25-11-2011, 14:56 #12
υπαρχει ενα μπερδεμα.
στα 'αζητητα' δεν ειναι ο ανθρωπος που ειναι μονος.
ειναι ο ανθρωπος που εχει πανικοβληθει επειδη ειναι μονος, αναρωτιεται μηπως ειναι μονος επειδη δεν αξιζει , εχει πρεμουρα αποκαταστασηςκαι κατα προτιμηση ΑΜΕΣΗΣ, και ειναι ετοιμος να κανει οποιαδηποτε εκπτωση, πεφτοντας με τα μουτρα στον πρωτο που θα δειξει ενδιαφερον γι αυτον και μιλωντας του για γαμο και οικογενεια στο πρωτο ραντεβου...
ο νπαραπανω λοιπον, ειναι απωθητικος, γιατι αφενος μας προκαλει την εντυπωση οτι θελει να μας κατσει στον σβερκο, αφετερου αισθανομαστε οτι δεν ειμαστε μια ελευθερη επιλογη του, αλλα μια λυση απελπισιας...
ελπιζω να εγινα πιο σαφης τωρα.
25-11-2011, 15:48 #13
γιαννη μου καλησπερα :)
Δεν ειμαι ειδικη,αλλα θα σου πω αυτο που θα ελεγα σε καποιον φιλο/η μου,ακομα και σε εμενα..
Ο,τι γινεται στη ζωη σου εχει να κανει με αυτο που εισαι..
Ετσι εισαι και ετσι θα πλασσαρεσαι,χωρις να κρινεισαι για καθε σου αντιδραση :)
Οι αλλοι θελουμε να μας θελουν ΚΑΙ με τα αρνητικα και με τα θετικα μας!
...και μαλιστα οταν τα "αρνητικα" τα δικα σου ειναι τετοιου τυπου.
Συμφωνω με τη ρεμ για τις βιαστικες δηλωσεις,αλλα οκ ετσι ενιωσες ετσι εκανες..ηταν ασχετη η τοποθετηση σου εκεινη τη στιγμη?φανηκε να ενοχλειται?θα μπορουσε να πεταξει στα συννεφα,ομως.
Οπως και να εχει εσυ πρεπει να μην πιεζεσαι τοσο,να εισαι ο εαυτος σου για να εισαι και χαλαρος.
αυτα..καλη συνεχεια ευχομαι :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-11-2011, 15:59 #14
25-11-2011, 16:06 #15
αν νοιωθεις ελξη, δεν εχει σημασια ποιο ειναι το ραντεβου..μπορει το πρωτο, μπορει το δεκατο, δεν εχει σημασια.
σημασια εχει να χαλαρωσεις και να φερεσαι οπως ακριβως νοιωθεις, κι αν ταιριαζετε, θα φανει.
οσο περι φιλιας η ερωτικης σχεσης, οι σχεσεις δεν καθοριζονται απο το αν φοντισεις να δηλωσεις η οχι τις προθεσεις σου. καμια σημασια δενε χει αυτο, οποτε μην ανησυχεις οτι αν δεν μιλησεις για τις επιθυμιες σου για 'σοβαρη σχεση", η καταληξη θα ειναι φιλικη.
οι σχεσεις γινονται φιλικες οταν δεν υπαρχει ερωτικο κλιμα και ερωτικο ενδιαφερον, δεν εχει καμια σχεση το τι θα δηλωσουμε...
ειναι αυτο που εχουμε πει τοσες φορες περι ¨ερωτικης χημειας" μεταξυ δυο ανθρωπων.
επισης, καλο θα ηταν να υπαρχει ενας χωρος που να μπορειτε να ειστε εντελως μονοι.
ειναι λιγο αχαρο να ερωτοτροπουν ενηλικες ανω των 25 στους δρομους και στα καφε..
καλο ειναι μετα απο μια εξοδο για σινεμα πχ, να την καλεσεις μετα σπιτι σου η να πατε στο δικο της για να ειστε ανετοι