Results 16 to 30 of 73
-
25-11-2011, 16:09 #16
- 25-11-2011, 16:14 #17
Εγω συμφωνω εντελως με την Remedy σε ΟΛΑ που ειπε. Αυτα θα σου ελεγα κι εγω. Απλα συμπληρωνω...
Στο επομενο ραντεβου μην μιλας τοσο πολυ,αν την φιλισεις να ειναι αισθησιακο,ρομαντικο και με παθος το φιλι. Να την παρασυρεις! Το φιλι ειναι πολυ καθοριστικο στα πρωτα ραντεβου. Μην περιμενεις να "δεις" συναισθημα,φτιαξε το ο ιδιος και η αλλη θα ανταποκριθει. Εμεις οι γυναικες "σερνομαστε" απο το συναισθημα. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. Οταν θα την αγκαλιασεις θα πρεπει να αισθανεται οτι κατι υπαρχει αναμεσα σας.
Πρεπει να αισθανθει οτι μαζι σου θα ζησει μεγαλο ερωτα,αλλιως δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει παραπανω. Δεν ειναι καθολου δυσκολο,αν αφησεις τον εαυτο σου τελειως ελευθερο θα δεις.
Κανε της ενα δωρο. Οχι κατι ακριβο αλλα κατι απλο που θα την κανει να χαμογελασει και να αισθανθει ανεμελα και ομορφα. Ας πουμε,ενα τριανταφυλλο για παραδειγμα (ενα,οχι δυο). Σκεψου και πραξε.
Μην της δειχνεις οτι τα εχεις σκεφτει και τα εχεις σχεδιασει ολα,να φαινεσαι αυθορμητος,οτι ο,τι κανεις το κανεις επειδη σε παρασερνει η στιγμη. Καμια κουβεντα για σχεσεις και τετοια.
Γενικα πως να στο πω,εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ προβλεψιμες. Με λιγα πραγματα μπορεις να μας "ριξεις" ευκολα.
Και μην σκεφτεσαι οτι επειδη δεν πηγε καλα ενα ραντεβου φταις εσυ αποκλειστικα. Δυο ατομα εισαστε,και οι δυο φταιτε.
25-11-2011, 16:22 #18
Και να κανετε σεξ η καλα προκαταρκτικα τουλαχιστον! Να καταλαβει οτι την ποθεις. Εσυ φοβασαι μην την "φρικαρεις" αλλα πιο πολυ θα φρικαρει αν εχετε βγει τοσες φορες,εχετε φιλιθει αλλα δεν της την επεσες ακομα... Οταν θα την ξαναφιλισεις αρχισε λιγο να την χαιδευεις και στο σωμα,διακριτικα στην αρχη για να δεις αντιδρασεις και μετα ολο και πιο πολυ και θα ερθει μονο του,μην ανησυχεις. Αλλα προς θεου,μην φανει "προσχεδιασμενο",απλα οτι δεν μπορεσες να αντισταθεις.
25-11-2011, 21:00 #19
Ευχαριστώ Karisha για τις συμβουλες! Σ αυτα που μου λες για συναίσθημα, η ίδια μου είπε ότι με βρίσκει συναισθηματικό και με το ύφος που μου το είπε φαίνεται να της αρέσει. Τώρα στο φιλι και στο πως προχωραει είναι να το νοιωθουν και οι δυο. Τις δυο τελευταιες φορες που την φίλησα, στο μαγουλο, όχι στο στομα, μου φαινοταν να μην της βγαινει κατι, ουτε καν γι αυτο το φιλι. Για να προχωρησω με κατι παραπανω δλδ, χαδια κλπ δεν έχω δει συναίσθημα, δεν θα μπορουσα δλδ να την πιεσω.
Rem, στα αζήτητα 'η απελπισμένος δεν με νοιώθω να είμαι, γιατι εχω τα στανταρ μου και αυτα κυνηγω και τιποτα αλλο, ψάχνω όμωσ σιγουρα κατι με προοπτικη να εξελιχθει σε σοβαρό. Το άγχος που νοιώθω και μαλιστα σε βαθμο που λίγο μου στερει τον αυθορμητισμό οφείλεται στο ότι αυτη η κοπέλα μου άρεσε πραγματικά, γι αυτο και η συμπεριφορα μου φτανει στα ορια που περιγραφεις. Είναι για μενα πολύ καλύτερη ακόμα και απο αυτες που κομπλαρα καποτε να τις πλησιασω και σιγουρα απο οσες έχω γνωρισει ή ειχα κανει κατι μαζι τους. Αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως τη χασω λόγω του χαρακτηρα, που ειμαι καπως συγκρατημενος, ηρεμος (κατι που μου εχει διαπιστωσει), απειρίας γενικα στις σχεσεις δλδ το να μην ξερω πως να το χειριστω, πως να την κανω συναισθηματικα να μου ξανοιχτει και να με αγαπήσει. Δεν ξερω τι να κανω για να μην την χασω, να με βαρεθει, να καταντησω πεζος, ενας απ τα ίδια. Ολα αυτα με ανησυχούν. Συμφωνω να ειμαι ο εαυτος μου, όμως αμα έχω αυτα τα χαρακτηριστικα που απωθουν (αυτο φαινεται κι απο το ότι έχω λίγους φίλους) τοτε με ανησυχει.γιάννης
25-11-2011, 21:08 #20
Δεν φανηκε να ενοχλειται, ίσως να προβληματιζεται, έτσι καταλαβα δλδ. Έχω εξηγησει το λογο, ότι μου αρεσει πραγματικά. Λόγω απειριας κανω γκαφες ή περιμενω το πρασινο φως, κι αυτα φοβαμαι μηπως μου κοστισουν. Οι γυναικες πιανεστε απο τη λεπτομερεια και μπορει γι αυτες να απορρίψετε κάποιον.
Μου λες να ειμαι ο εαυτος μου, όμως με προβληματιζει αυτο, γιατι εχω φαει απορρίψεις στο παρελθον λόγω του εαυτού μου!
Ευχαριστω για τις ευχες σου!γιάννης
25-11-2011, 21:25 #21
Παντως να σου πω την αληθεια,απ'οσα γραφεις φαινεται οτι μια χαρα πηγαν ολα και σε γουσταρει,αλλιως δε θα εβγαινε και δευτερη και τριτη φορα μαζι σου,ουτε θα σε φιλουσε τοσες φορες. Και ειδικα μετα απο την απαντηση σου σε αυτα που σου ειπα εγω,φαινεται οτι απλα αγχωνεσαι πολυ και βλεπεις τα πραγματα μαυρα... Εγω δεν βρηκα πουθενα αρνητικο στην αντιδραση της σε οσα ειπες μεχρι τωρα,ισα ισα σε φιλησε,σου ειπε και με ωραιο υφος οτι εισαι συναισθηματικος .. ;) Ολα αυτα δειχνουν πως ενταξει,ακομα και καμια γκαφα να ειπες η να εκανες το εχεις χειριστει πολυ ωραια το θεμα εως εδω και δεν εχουν καμια σημασια ολα τα υπολοιπα.
Αρα λοιπον...
Σταματα να το σκεφτεσαι αλλο (χαλαρωσε και να εισαι απλα ο εαυτος σου οπως ησουν εως τωρα)
Μην ρωτας για αυτο αλλους,ξεχνα και αυτα που σου ειπα κι εγω πριν γιατι κανεις δεν ηταν εκει μαζι σας,κανεις δεν ξερει την κοπελα να δει πως αντιδραει και πως της αρεσει το φλερτ. Διαβαζουμε μονο οτι γραφεις εσυ,απο την δικη σου οπτικη γωνια, και εσυ τα παρουσιαζεις σαν σκετη καταστροφη! :p και ισως σου μπουν και αλλες ιδεες που δεν στεκουν στο μυαλο σου και την επομενη φορα να αγχωθεις και να τα κανεις μανταρα..χαχα!
μια χαρα τα πας,συνεχισε :)
25-11-2011, 21:43 #22
Γιάννη, θα σου το τραβήξω ρε το αυτί! Τι ανασφάλειες και αλληλοδιαδοχικές:p αυτουποτιμήσεις είναι τούτες? Γιατί ένα από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ να μετράει τον εαυτό του με τόση αυστηρότητα? Ακόμη και το συναισθηματικός εσύ είσαι ικανός να το "μεταφράζεις" μέσα σου ως ψιλοξενέρωτος. Έτσι δεν είναι? Για λέγε την αλήθεια. Όταν κάποιος σου λέει έναν καλό λόγο, τον περνάς τον λόγο από κόσκινο ναι ή όχι? Ε, για μια φορά στη ζωή σου ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΙ. Για να σου λέει κάποια αυτό μου αρέσει, της αρέσει προφανώς. Άφησε τα καλά που σου λένε να αράξουνε μέσα σου, χρειάζεσαι τη θρέψη αυτή, όταν φροντίζεις να σου κουτσουρεύεις κάθε λίγο οτιδήποτε μπορεί να θρέψει την αυτοιδέα σου ενισχύοντάς την, τότε είναι σα να ακυρώνεις τους άλλους. Με ποιον τρόπο? Μα, δεν είναι σα να λες, είσαι ψεύτρα, όταν αμφισβητείς ή ζυγίζεις κάθε της κίνηση και κουβέντα?
Είσαι γαμώ τα παιδιά. Πίστεψέ το, άφησέ το, νιώσε το, είσαι οκ, δεν είσαι καταδικασμένος αγόρι μου, ούτε τίποτε απ' όσα φαντάζεσαι. Νομίζω πως τα μεγενθύνεις τα γεγονότα και ίσως τους δίνεις διαστάσεις που δεν έχουν. Ψηλαφίζεις δλδ τόσο τις καταστάσεις που σου δημιουργείς αναστολές ο ίδιος, δίχως να υπάρχουν αυτές αναγκαστικά. Έτσι νομίζω. Αν θες να το συζητήσουμε περαιτέρω ευχαρίστως. Αλλά να σου τραβήξω το αυτί και λιγάκι.:P
Της αρέσεις. Της αρέσεις. Της αρέσεις. Κι αν δεν της αρέσεις θα αρέσεις σε κάποια άλλη σε λίγο καιρό. Μη το ζορίζεις, άστο να πάει φυσικά, να ρέει, να τσουλάει, let it be, let it be, there will be an answer, let it be. Σου το αφιερώνω ρε κιόλας αφού το θυμήθηκα. Φιλάκια. mouts Γιάνναρε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-11-2011, 22:08 #23
Γιάννη, δίκιο έχει η Καρίσα. Κανείς δεν ήταν εκεί για να σου πει πως ακριβώς ήταν τα πράγματα. Ίσως εσύ τα παρουσιάζεις εντελώς αρνητικά τα πράγματα λόγω του άγχους σου. Εσύ πόσο χρόνων είσαι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
25-11-2011, 22:58 #24
γιαννη, μηπως επειδη εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση υποσυνειδητα σαμποταρεις τη χαρα σου επειδη πιστευεις οτι δεν σου αξιζει? δηλαδη μονος σου κανεις σεναρια οτι εχει φρικαρει, οτι ξενερωνει,κλπ.. απο τις περιγραφες σου δεν βλεπω κατι αρνητικο μεχρι στιγμης.. απλα ο φοβος της απορριψης ειναι αυτη τη στιγμη που μιλαει...
η προηγουμενη σχεση σου πως εληξε?Last edited by kalopisti; 25-11-2011 at 23:10.
26-11-2011, 00:09 #25
συμφωνω με ρεμ.
ειναι πολυ φυσιολογικο να αισθανεσαι αγχος κ αμηχανια εφοσον η κοπελα σου αρεσει.
εγω το νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να εισαι αυθεντικος κ αυθορμητος με τα συναισθηματα σου κ να μην προγραμματιζεις εγκεφαλικα κ εκ των προτερων τι θα πρεπει να κανεις ή να μην κανεις.
δεν υπαρχουν συνταγες κ πρωτοκολλα σε αυτα!
να εισαι ο εαυτος σου κ αστο να τσουλησει οπως τσουλησει!
πιθανον οντως η κοπελα να φρικαρε, αν την επιασες στις πολλες θεωριες κ τα πολλα στερεοτυπα. πρεπει αυτο, πρεπει εκεινο, τη φιλησα, δεν τη φιλησα, θελεις σοβαρη σχεση, αστο κ οπου σας βγαλει!
καλη συνεχεια ευχομαι!
27-11-2011, 13:26 #26
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις. Αυτά που αντικειμενικά βλέπω, και από την τελευταια φορα που βγηκα μαζι της δλδ ψες, είναι ότι, δεν βγάζει συναίσθημα απέναντι μου, δεν έχει αίσθημα όταν είμαστε μαζί, ούτε με παίρνει τηλέφωνο ή να στειλει μηνυμα, όμως ανταποκρίνεται όταν την παίρνω και δεχεται χωρις περιστροφες να βρεθουμε.
Όμως ψες μου είπε ότι με βρισκει χαμηλών τόνων. Δεν φαινεται να ενοχλειται από τη διαφορα ηλικιας, αυτη 25 και εγω 34. Και η συζητηση περιστρεφεται σε θεματα καθημερινοτητας μας και γενικα αποψεις επί σχεσεων και επικοινωνιας. Νοιώθω ότι απέτυχα να την ξεκλειδωσω συναισθηματικά. Στο πρωτο πάντως ραντεβου έδειξε λίγο συναίσθημα, στα επομενα όχι.
Η προηγουμενη μου σχεση, Καλόπιστη, εληξε επειδή με έβρισκε ήσυχο, ήρεμο, λιγομηλιτο, όμως δεν την γούσταρα ιδιαίτερα, γι αυτο δεν το παλεψα. Αν το πάλευα ίσως να μουν παντρεμενος μαζι της.γιάννης
27-11-2011, 13:44 #27
hello γιαννη! τι ζωδιο ειναι η κοπελα? ειναι μηπως υδροχοος? (θα γελασουν μερικοι εδω μεσα,το ξερω..) :)
το θεμα ειναι οτι εξακολουθει να βγαινει μαζι σου.. οποτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ηθελε να κανει κατι μαζι σου, πιστεψε με!! απλα ισως δεν εχει την ανεση να εκφρασει τα συναισθηματα της..
28-11-2011, 00:03 #28
Ειναι πολυ ρομαντικη και ομορφη η ιστορια σου , πραγματικα . Ειναι ενας πολυ ωραιος τροπος και ευκερεια να αρχισει μια σχεση .
Χωρις να θελω να σου κανω τον εμπειρο και τον "δον ζουα" ,αλλα λογο της ηλικιας μου (31), ειναι φυσικο να εχω καποιες εμπειριες οπως οι πιο πολλοι στην ηλικια μου .
Ετσι λοιπον θα σου λεγα οτι πολυ καλα εκανες και δειχνεις ενα μετρημενο ενδιαφερον χωρις υπερβολες , καλα κανεις και εισαι ομιλιτικος ,δειχνεις ενδιαφερον για αυτη ,κατι που ολες θελουν να δειχνεις πολυ ενδιαφερον για αυτα που λεν ,ακομα και αν ειναι μπουρδες πρεπει να το κανεις. Αποψη μου ειναι πως ειναι μεγα λαθος να της λες για προιν σχεσεις και αλλες κοπελες , πιστευω οτι ειναι λαθος να θες να της πεις οτι εχεις εμπειρια σε καθε φαση μιας σχεσης , η οτι γενικα αρεσεις , καλο ειναι να αποφευγεις να λες κατορθωματα , οσα και αν εχεις .
Θα σου ελεγα να κανεις εσυ την πρωτη κινηση , σιγα σιγα ,γιατι οσο και να σε θελει ειναι κοπελα και εσυ εισαι το αγορι , ετσι λοιπον εσυ πρεπει να κανεις παντα την αρχη και το θαρρος πρεπει εσυ να το δειξεις , οσο και να σε θελει μπορει και να τραβιχτει καπως ,υποκριτικα ,οτι και καλα δεν θελει αλλα θελει , εσυ πρεπει αντρικια να της δειξεις οτι θες να την αγγαλιασεις και να την φιλησεις στα χιλια της , ενω ταυτοχρωνα θα πρεπει να τις λες ωραια και γλυκα λογια για την ομορφια της και τα καλη της , να την ανεβασεις δλδη να την κανεις να νιωθει πως ειναι κατι υπεροχο και μοναδικο για εσενα ! Μετα ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους , μην αγχωνεσαι φιλε μου ,απλα να εχεις το νουσου τι λες τωρα γιατι αμα ολα παν καλα στο περασμα της σχεσης σας ,θα στα χτυπα σε καθε τσακομο σας , για αυτο το νουσου ! γιατι δενξεχαναν με ευκολα αυτα που λεμε στην αρχη!!!
Ευχομαι καθε καλο με την κοπελα φιλε μου .
28-11-2011, 11:39 #29
Ευχαριστώ παιδιά! Δεν είναι υδροχόος, τοξότης ή δίδυμος μου είπε. Πάντως χθες όλη μέρα δεν της έστειλα καθόλου μνμα ουτε την πειρα τηλεφωνο για να δω αν θα παρει την πρωτοβουλια. Τελικά μου έστειλε μνμα αυτη το βραδυ, θετικό αυτό.
Καλόπιστη, πιστεύω ότι δεν έχει την ανεση να εκφρασει τα συναισθηματα της γιατί εγω δεν της δίνω την ευκαιρία γιατί δυσκολεύομαι να βρω τον τρόπο να την κανω να μου ξανοιχτεί. Και είναι σ αυτο το σημειο που φοβαμαι μηπως το πραγμα παει στραβα, συν το ότι εχει σχηματισει για μενα την εικονα του ηρεμου και χαμηλων τόνων. Δεν πείρα την πρωτοβουλια να της δειξω ότι θελω αγκαλια και φιλια γιατι όπως σας ξαναπα δεν βγαζει ακόμα αισθημα απεναντι μου, διαφορετικα θα το έκανα. Μου δινει λιγο την εντυπωση της προβληματισμενης και συγκρατημενης.
Ευχαριστω Γιώργο για τα ωραια σου λογια.γιάννης
28-11-2011, 12:57 #30
Γιαννη καλημερα.
υπαρχει περιπτωση ξερεις, οι φοβοι σου για την απορριψη, να σε κανουν να την βλεπεις αρνητικη, αλλα αυτη να ειναι κουμπωμενη γιατι βλεπει οτι δεν τολμας.
φαυλος κυκλος δηλαδη, που οσο περναει ο καιρος, μεγαλωνει η διαμετρος....
οι περισσοτερες γυναικες δεν κανουν ποτε το πρωτο βημα.
δινουν απλα το οκ.
μπορεις να θεωρησεις οτι εχεις ενα οκ απο αυτην, εφοσον της αρεσες αλλα ακομα και τωρα, συνεχιζει και βγαινει μαζι σου.
τι αισθηματα περιμενεις να δεις με τοσο λιγες συναντησεις , για να προχωρησεις???
στην τοσο αρχη μιας σχεσης, δεν υπαρχουν αισθηματα, υπαρχουν μονο διαθεσεις.
τι θα περιμενες ιδανικα να εκφρασει δλδ? να σου πει οτι θελει να κανετε μια σχεση?
ξεκολλα απο την αναμονη δηλωσεων και προχωρα σε πραξεις.
αν θες την γνωμη μου, γινε πιο τολμηρος, εκει θα φανουν ολα.