Βοήθεια...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 99
    Senior Member

Βοήθεια...

Κανονικά ποτέ δεν ήθελα να βάλω τέτοιο θέμα στο φόρουμ, ούτε μετά από προτροπή που μου έχει γίνει αλλά πλέον αισθάνομαι ότι δεν έχω άλλη λύση ίσως ούτε καν την πολυτέλεια της επιλογής, τουλάχιστον προσωρινά μέχρι να δω τι θα γίνει μ' εμένα και μέχρι να είμαι έτοιμη για κάποια πράγματα για τα οποία δεν είμαι ακόμα...απλά ως τότε χρειάζομαι κάπου να τα πω...έκοψα την κοιλιά μου χθες...δεν ξέρω με τι πρόθεση, απλά ξάπλωσα στο πάτωμα και το έκανα...ξανά και ξανά...τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πολλές μέρες αλλά δεν το είχα κάνει πράξη εκτός από μια προσπάθεια πριν καιρό η οποία όμως δεν άρχισε καν ως χθες...και τώρα απλά αυτό που ήθελα ήταν να το πω, να πω ότι αισθάνομαι άσχημα βλέποντας τις πληγές που προκάλεσα και ότι με πονάνε, ειδικά στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς...αν κάποιος ξέρει από ανατομία ας μου πει τι είναι εκεί, απλά από περιέργεια και καθαρά πληροφοριακά γιατί εγώ σε νοσοκομείο δεν πάω ποτέ ξανά όσο ζω, απλά έχω την ανάγκη να ξέρω ποιο όργανο είναι εκεί και τίποτα παραπάνω...και θέλω τέλος να πω ότι πριν λίγο πήγα στην κουζίνα κι υπήρχε ένα μαχαίρι πάνω στον πάγκο και φρίκαρα που το είδα...το μαχαίρι που χρησιμοποίησα χθες...αλλά και άλλο να ήταν πάλι θα φρίκαρα, δεν αντέχω καθόλου να βλέπω μαχαίρια, τί να κάνω γι' αυτό; Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να μη τα βλέπω...και ήθελα επίσης να πω ότι το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν κοιμηθώ για το ενδεχόμενο που δεν θα ξυπνούσα ήταν να φορέσω ένα δαχτυλίδι που είναι πολύ σημαντικό για μένα να φοράω και που αν πεθάνω θέλω να με θάψουν μ' αυτό...αυτά κι ευχαριστώ που με ακούσατε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Ενιωσες "ζωντανή" την ώρα που κοβόσουνα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Picaro View Post
    Ενιωσες "ζωντανή" την ώρα που κοβόσουνα?
    Όχι...τί ζωντανή; Ακριβώς το αντίθετο ένιωσα...μισοπεθαμένη... ψυχικά πρώτα και μετά σωματικά...γι' αυτό και το θέλησα πιστεύω...επειδή νιώθω μισοπεθαμένη ψυχικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι...τί ζωντανή; Ακριβώς το αντίθετο ένιωσα...μισοπεθαμένη... ψυχικά πρώτα και μετά σωματικά...γι' αυτό και το θέλησα πιστεύω...επειδή νιώθω μισοπεθαμένη ψυχικά...
    Άρα ήθελες να βιώσεις σωματικά, το συναίσθημα που νιώθεις ψυχικά. Ήθελες να εξωτερικεύσεις, αυτό που αισθάνεσαι εσωτερικά. Ίσως πρέπει να βρεις άλλους τρόπους πιο "ασφαλείς", να μοιραστείς αυτή σου την αγωνία με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Senior Member
    Άρα ήθελες να βιώσεις σωματικά, το συναίσθημα που νιώθεις ψυχικά. Ήθελες να εξωτερικεύσεις, αυτό που αισθάνεσαι εσωτερικά. Ίσως πρέπει να βρεις άλλους τρόπους πιο "ασφαλείς", να μοιραστείς αυτή σου την αγωνία με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
    Αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις και πιο αναλυτικά ακόμα; Είναι σημαντικό...
    Όσο για τους πιο "ασφαλείς" τρόπους που λες, για παράδειγμα; Πώς μπορώ να το μοιραστώ με ασφάλεια κυρίως με τον εαυτό μου; Γιατί τους γύρω μου σε γενικές γραμμές δεν θέλω να τους εμπλέκω...

Senior Member
    κυκνε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε βοηθησει καποιος απο εδω.το μετανιωσες αυτο που εκανες η ειναι επιλογη σου?δε μπορω να καταλαβω τι θες να σου πουμε.να μη το ξανακανεις??πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικο για ποιο λογο εφτασες εκει.δεν ξερω τι προβληματα εχεις αλλα ολος ο κοσμος εχει θα πρεπε να παιρνει ενα μαχαιρι και να κοβεται?φρικαρεις με τα μαχαιρια, μεινε μακρια τους.μπορεις να κανεις κατι αλλο μια αλλη τρελα που ειναι ασφαλης για σενα.δεν ξερω

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    κυκνε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε βοηθησει καποιος απο εδω.το μετανιωσες αυτο που εκανες η ειναι επιλογη σου?δε μπορω να καταλαβω τι θες να σου πουμε.να μη το ξανακανεις??πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικο για ποιο λογο εφτασες εκει.δεν ξερω τι προβληματα εχεις αλλα ολος ο κοσμος εχει θα πρεπε να παιρνει ενα μαχαιρι και να κοβεται?φρικαρεις με τα μαχαιρια, μεινε μακρια τους.μπορεις να κανεις κατι αλλο μια αλλη τρελα που ειναι ασφαλης για σενα.δεν ξερω
    Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω να μου πείτε, πραγματικά...απλά ήθελα και έπρεπε να το πω επιτέλους...και δεν ξέρω ούτε αν μετάνιωσα, ούτε τι νιώθω, δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι κάτι με οδηγεί σ' αυτό, κάτι που δεν ξέρω τι είναι...αντιστάθηκα όσο μπορούσα αλλά δεν άντεξα άλλο...όσο για τους ειδικούς άστο για την ώρα γιατί και μόνο που ακούω για ειδικούς ανακατεύεται το στομάχι μου...και χθες που πήγα απλά για μια συνταγή ξέρεις τί είχε στο ιατρείο; Τρία αγαλματάκια κύκνους και το ένα από αυτά δεν είχε κεφάλι...φρίκαρα...ήθελα να φύγω τρέχοντας αλλά είπα να μείνω όμως όσο περίμενα στην αίθουσα αναμονής περίμενα όρθια κολλητά στην πόρτα ώστε αν χρειαστεί να την ανοίξω και να φύγω, έλεγξα αν ανοίγει μήπως και τυχόν ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσα να βγω και φοβόμουν πριν ακόμα δω τους κύκνους και δεν ήθελα καν να χτυπήσω το κουδούνι αλλά όταν είδα και τον ακέφαλο κύκνο εκεί ήταν που τρόμαξα πια για τα καλά...όσο για τα μαχαίρια πώς να μείνω μακριά τους; Αφού εκ των πραγμάτων τα χρησιμοποιούν κι άλλοι κι εγώ τα βλέπω...δεν είναι θέμα τρέλας δηλαδή, είναι ότι δεν αντέχω να τα βλέπω γιατί θέλω να τα χρησιμοποιήσω...πρότεινε τρέλες αν θέλεις γιατί εγώ γενικά δεν κάνω τρέλες στη ζωή μου και δεν έχω καμιά ιδέα για το τι τρέλα να κάνω αλλά το κυρίως θέμα είναι να μη θέλω να χρησιμοποιήσω τα μαχαίρια...

Member
    Αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις και πιο αναλυτικά ακόμα; Είναι σημαντικό...
    Όσο για τους πιο "ασφαλείς" τρόπους που λες, για παράδειγμα; Πώς μπορώ να το μοιραστώ με ασφάλεια κυρίως με τον εαυτό μου; Γιατί τους γύρω μου σε γενικές γραμμές δεν θέλω να τους εμπλέκω...
    Δεν είμαι ειδικός, να σε βοηθήσω απλά αισθάνομαι οτι ορισμένες φορές δεν μας αρκεί κάτι να το βιώνουμε εσωτερικά, όσο δυνατό και αν είναι το συναίσθημα. Θέλουμε να δραματοποιήσουμε αυτό τον οριμαγδό ασυνείδητων λειτουργιών, να τις νιώσουμε στο "πετσί" μας, όσο αυτοκαταστροφικές και αν είναι.

Το γεγονός οτι δεν θες να "εμπλέκεις" τους γύρω σου όπως λες, στο τι νιώθεις, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να το βιώσεις μόνη σου όλο αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά ποιός θα ήταν ένας πιο ασφαλής τρόπος. Σου είπα δεν είμαι ειδικός να σε βοηθήσω.

Senior Member
    τρελα??να βγεις εξω μεχρι αργα και να χορεψεις ,ξερω γω να φλερταρεις ,να πας μια εκδρομη χωρις να το σκεφτεις πολυ.δεν ειναι τρελες αυτες αλλα κανουν καλο.να ξεδωσεις!

Senior Member
    Δεν είμαι ειδικός, να σε βοηθήσω απλά αισθάνομαι οτι ορισμένες φορές δεν μας αρκεί κάτι να το βιώνουμε εσωτερικά, όσο δυνατό και αν είναι το συναίσθημα. Θέλουμε να δραματοποιήσουμε αυτό τον οριμαγδό ασυνείδητων λειτουργιών, να τις νιώσουμε στο "πετσί" μας, όσο αυτοκαταστροφικές και αν είναι.

Το γεγονός οτι δεν θες να "εμπλέκεις" τους γύρω σου όπως λες, στο τι νιώθεις, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να το βιώσεις μόνη σου όλο αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά ποιός θα ήταν ένας πιο ασφαλής τρόπος. Σου είπα δεν είμαι ειδικός να σε βοηθήσω.
    Τότε μάλλον αυτό θα συνεχίσω να κάνω κι ας ελπίσω να μην μου αφήσει πολλά σημάδια...

Senior Member
    τρελα??να βγεις εξω μεχρι αργα και να χορεψεις ,ξερω γω να φλερταρεις ,να πας μια εκδρομη χωρις να το σκεφτεις πολυ.δεν ειναι τρελες αυτες αλλα κανουν καλο.να ξεδωσεις!
    Πονάω τόσο που ούτε μέχρι το πάρκο που είναι 5 λεπτά απόσταση δεν μπορώ να πάω, ποιά βόλτα να βγω; Άλλες φορές πήγαινα τα Σαββατοκύριακα το πρωί καμιά φορά αλλά τώρα ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω...

Senior Member
    τωρα πονας?

Senior Member
    τωρα πονας?
    Ναι...από χθες δεν σταμάτησε...

Senior Member
    Πονάω τόσο που ούτε μέχρι το πάρκο που είναι 5 λεπτά απόσταση δεν μπορώ να πάω, ποιά βόλτα να βγω; Άλλες φορές πήγαινα τα Σαββατοκύριακα το πρωί καμιά φορά αλλά τώρα ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω...

Καλημέρα Κύκνε μου κι από μένα,
    έχουμε μιλήσει κι άλλες φορές για θέματα ευχάριστα, όμως ειλικρινά τώρα λυπάμαι για την απόγνωση, που ένιωσες για να φτάσεις σε τέτοιο σημείο, ώστε να κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Αυτό που συμπληρωματικά θάθελα να σου πω, είναι πως οπωσδήποτε χρειάζεται, να απευθυνθείς σ' ειδικό. Διάβασα βέβαια ότι είσαι γενικά κατά.., αλλά ο τίτλος του θέματός σου παραπέμπει στην βοήθεια εκείνη, που μόνο ειδικός μπορεί να σου δώσει.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    οταν σταματησεις να πονας κανε αλλα πραγματα και μακρια απο μαχαιρια

Page 1 of 7 123 ... LastLast