γραφεία συνοικεσίων...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34

    γραφεία συνοικεσίων...?

    Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πολύ καινούργια σε αυτού του είδους την επικοινωνία.Σκέφτηκα όμως,ότι απο κάποιους άγνωστους ανθρώπους,μπορείς να λάβεις απαντήσεις σε προβληματισμούς σου,που οι φίλοι προστατευτικά αποφεύγουν να δώσουν.Είμαι 41 ετών,ήμουν τυχερή στην ζωή μου με τους φίλους,αλλά άτυχη με τις σχέσεις.Πάντοτε είχα πολύχρονες σχέσεις και έχω περάσει πολύ καλά.Χώρισα πριν 6χρόνια και εκεί "κάηκα"πολύ άσχημα.Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου ένας άνθρωπος που τον θεωρούσα πολύ αξιόλογο.Κλείστηκα τελείως οσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις,ώσπου ξαναβρήκα τον εαυτό μου μετά απο ψυχοθεραπεία κ αφού είχαν περάσει ήδη 3χρόνια.Περνάνε τα άτιμα και δεν το καταλαβαίνεις..Το θέμα μου είναι το εξής.Έκανα κάτι ανοίγματα,τελείως αποτυχημένα.Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται πια με τις σχέσεις μετά απο τόσα χρόνια αποχής.Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος κ τα παιδιά κ ξαφνικά βρέθηκα με άντρες που μετά τα 35 τους,ψάχνουν για αυτό.Και με κοιτάνε σαν εξωγήινη!Πότε έγιναν οι άντρες έτοιμοι για οικογένεια??Αυτό που πάντα ήθελα στην ζωή μου ήταν ο έρωτας,και την ακολουθία του με την αγάπη,την εμπιστοσύνη κ την συντροφικότητα.Εναν σύντροφο χωρίς την ακολουθία της οικογένειας.Μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κάνω γνωριμίες.Μου είναι αδύνατο να βγαίνω με άγνωστους και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σέξ ώς οργανική ανάγκη.Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι με οικογένεια,οπότε δεν πρόκειτα να γνωρίσω κάποιον απο το φιλικό περιβάλον,όπως γινόταν τις παλιές καλές μέρες..Πριν από λίγο μπήκα σε ένα site με γραφεία συνοικεσίων κ μου την έδωσε!!Και εκεί για γάμο λένε.Και όταν κατάλαβα ότι ήμουν σε ένα τέτοιο site αναρωτήθηκα που έχω φτάσει??Το έκλεισα και ήρθα γρήγορα σε εσάς.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ανθρώπινη επαφή θα ήταν τόσο δύσκολη.Άλλαξαν τόσο πολύ οι καταστάσεις που μου είναι αδύνατο να τις παρακολουθήσω..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    351
    ameliari, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι σχέσεις σε αυτή την ηλικία είναι λίγο "δύσκολες". Κι αυτό γιατί όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολα ερωτευόμαστε. Και αν ερωτευτούμε δεν είναι σίγουρο ότι θα μας ερωτευτούν και θα βρούμε ανταπόκριση. ΄Και επειδή το θέμα του έρωτα είναι και λίγο αυθόρμητο, θα σου έλεγα να το αφήσεις και όπως έρθει. Ερωτας κατά παραγγελία δεν προκύπτει. Να είσαι χαλαρή, να είσαι ανοιχτή σε καινούργιες γνωριμίες αλλά μην έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένες εκφάνσεις του έρωτα γιατί μπορεί να απογοητευτείς όταν ο άλλος δεν σου δίνει αυτό που θέλεις.
    Αφού δεν σε ενδιαφέρουν γάμος και παιδιά πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο για σένα. Πόσοι χωρισμένοι υπάρχουν που δεν θέλουν να ξανακάνουν οικογένεια παρά μόνο να περνόύν καλά μέσα από μια σχέση. Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες πάρα πολλοί.
    Σε ο,τι αφορά τα γραφεία συνοικεσίων, δεν έχω γνώση αλλά από μια φίλη που έχει γραφτεί σε ένα κλαμπ τέτοιο άντρα της αρέσκειάς της δεν βρήκε αλλά καλά περνάει γιατί έχει μια κοινωνική ζωή που πρώτα δεν την είχε. Πηγαίνει σε εκδηλώσεις, γνωρίζει ανθρώπους κοινωνικά μέχρι στιγμής δεν την ενδιαφέρει κάτι άλλο. Αν το δεις σαν εμπειρία και σαν ανάπτυξη κοινωνικών γνωριμιών τότε πιστεύω ότι σε καλό θα σου βγει. Αν το δεις στενά να βρεις σύντροφο δε ξέρω αν βοηθά.
    Εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα βιωματικά. Δεν έχεις παρά να τα κάνεις όλα αυτά (να γραφτείς σε κάποιο κλαμπ, να βγεις κάποιο ραντεβού μέσω ιντερνετ, να γραφτείς σε κάποιο σύλλογο κλπ) και αν δεν σου βγουν τα αφήνεις πίσω σου. Τουλάχιστον θα έχεις προσωπική γνώμη αν σου ταιρια΄ζει κάτι τέτοιο

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34
    γεια σου blue1!Εχεις δίκιο ότι σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολες οι σχέσεις κ ξέρω πιά ότι αυτό έχει να κάνει με την απομυθοποίηση του έρωτα κ κυρίως ότι μαθαίνουμε τον εαυτό μας,ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση μας κ κανένας δεν είναι διατεθιμένος να κάνει παραχωρήσεισ που στα 20 μας χρόνια φαίνονταν απολύτως φυσικές!Εννοείται ότι για μένα ο έρωτας είναι μόνο αυθόρμητος κ δεν ψάχνω για δεκανίκι,θέλω έναν συνοιδηπόρό.Δεν έχω στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα,άλλωστε για αυτό όλοι οι άντρες μου ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.Όσο για τους χωρισμένους με παιδιά ,δεν την παλεύω να μπλέξω στην αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι,η υπόλοιπη ζωή τους να είναι ένα ρίνγκ!Και στην μέση ματωμένα τα παιδιά τους!Και παραπέρα οι καινούργιοι ερωτικοί σύντροφοι.Δεν ξέρω ούτε μια περίπτωση που είναι πολιτισμένοι κ κόσμιοι οι χωρισμένοι γονείς!Επέλεξα να μην κάνω οικογένεια,κ δεν μπορώ να επωμιστώ την οικογένεια ενος άλλου..Όσο για τα γραφεία συνοικεσίων,μια κρίση της στιγμής ήταν!Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κάτι τέτοιο.Είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω να μου συμβεί κ να νιώσω.Η όλη διαδικασία με χαλάει πάρα πολύ!Το ίδιο ισχύει κ για γνωριμίες μεσω ιντερνετ!Κοινωνική ζωή έχω,ασχολούμαι με πολλά πράγματα κ το κυριότερο έχω καλούς φίλους. αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον να τρέχω σε νυχτερινές εξόδους,τα έκανα πολύ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ!Είμαι "τακτοποιημένη"μέσα στην μοναχικότητα μου.Διαβάζω πολύ,βλέπω ταινίες και ασχολούμαι με τα ζώα μου.Πίστεψε με,δεν το πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν στο σπίτι μου και θα είμαι καλά!Μου λείπει ένας σύντροφος ή η έννοια του συντρόφου..?Τι να σου πω,μπερδεμένα πράγματα,μπερδεμένοι άνθρωποι. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Καλή συνέχεια

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,849
    Quote Originally Posted by ameliari View Post
    .....
    Εννοείται ότι για μένα ο έρωτας είναι μόνο αυθόρμητος κ δεν ψάχνω για δεκανίκι,θέλω έναν συνοιδηπόρό.Δεν έχω στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα,άλλωστε για αυτό όλοι οι άντρες μου ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.Όσο για τους χωρισμένους με παιδιά ,δεν την παλεύω να μπλέξω στην αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι,η υπόλοιπη ζωή τους να είναι ένα ρίνγκ!Και στην μέση ματωμένα τα παιδιά τους!Και παραπέρα οι καινούργιοι ερωτικοί σύντροφοι.Δεν ξέρω ούτε μια περίπτωση που είναι πολιτισμένοι κ κόσμιοι οι χωρισμένοι γονείς!Επέλεξα να μην κάνω οικογένεια,κ δεν μπορώ να επωμιστώ την οικογένεια ενος άλλου..Όσο για τα γραφεία συνοικεσίων,μια κρίση της στιγμής ήταν!Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κάτι τέτοιο.Είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλω να μου συμβεί κ να νιώσω.Η όλη διαδικασία με χαλάει πάρα πολύ!Το ίδιο ισχύει κ για γνωριμίες μεσω ιντερνετ!Κοινωνική ζωή έχω,ασχολούμαι με πολλά πράγματα κ το κυριότερο έχω καλούς φίλους. αλλά δεν έχω το κουράγιο πλέον να τρέχω σε νυχτερινές εξόδους,τα έκανα πολύ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ!Είμαι "τακτοποιημένη"μέσα στην μοναχικότητα μου.Διαβάζω πολύ,βλέπω ταινίες και ασχολούμαι με τα ζώα μου.Πίστεψε με,δεν το πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν στο σπίτι μου και θα είμαι καλά!Μου λείπει ένας σύντροφος ή η έννοια του συντρόφου..?Τι να σου πω,μπερδεμένα πράγματα,μπερδεμένοι άνθρωποι. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Καλή συνέχεια
    ενας ανδρας στην ηλικια σου, πιθανοτατα θα εχει κανει εναν κυκλο ζωης.
    μπορει να ειχε παντρευτει και να ειχε κανει παιδια.
    τι ειδους συνοδοιπορος θα θελες να γινεις , αν δεν εισαι διατεθιμενη να αποδεχτεις την ζωη του συντροφου σου και να τον στηριξης?
    και πως θα επωμιστεις την οικογενεια του, εφοσον υπαρχει η μητερα των παιδιων του?
    συνηθως τα παιδια τα μεγαλωνουν οι μητερες στα διαζυγια και οι πατεραδες τα βλεπουν καποιες μερες τον χρονο.
    σκεψου και το αλλο. αν καποιος δεν εχει ηδη παιδια, ειναι πολυ δυσκολο να μην θελει κι εκεινος να κανει, οποτε καποια στιγμη θα κανει κατι αλλο σητν ζωη του μιας και δεν θελεις οικογενεια εσυ, ενω αν εχει ηδη, μπορει και να εχει καλυτερες προοπτικες η σχεση.
    τι αλλο κανεις στην ζωη σου? δεν εργαζεσαι? δεν εχεις καποια δραστηριοτητα κοινωνικη? συνηθως αναμεσα στους φιλους η στους συνεργατες γνωριζουμε συντροφους .
    εκτος αυτων, αν δεν εισαι σε φαση να βγαινεις βραδυ κλπ, πως θα γνωριστεις με καποιον? τον φανταζεσαι να ερθει ντελιβερι στο σπιτι?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    351
    Και γω για να είμαι ειλικρινής ameliari εξεπλάγην από την απάντησή σου σε κάποια σημεία. Ποιά είναι αυτά:
    1) Στην ηλικία των 41 βρίσκεις 2 ειδών συντρόφους: α/ χωρισμένους με παιδι ή παιδιά β/ ανύπαντρους 45ρηδες ή κοντά στα 50 που θέλουν να κάνουν παιδί. Η δεύτερη κατηγορία είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί φαντάσου ότι ο άλλος δεν έχει κάνει γάμο μέχρι τότε, οποτε μάλλον το ένα του βρωμάει, το άλλο του ξινίζει. Αν δε είναι ένας 45άρης που είναι φυσιολογική περίπτωση και θέλει οικογένεια δύσκολο να προτιμήσει μια 41 αφού η τεκνοποίηση δεν είναι το δυνατό σημείο μιας γυναίκας 41 ετών. Οχι ότι δεν γίνεται αλλά πιο δύσκολα και με περισσότερα χρήματα (εξωσωματική΄) δεδομένου ότι θέλεις και κάποιο χρόνο να τον γνωρίσεις, να δεις αν ταιριάζετε κλπ. Οπότε τα καβαντζώνεις τα 43-44 που και πάλι παιδιά γίνονται αλλά πιο δύσκολα. Στη πρώτη κατηγορία είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί οι άντρες έχουν "φάει ήδη τα χαστουκάκια" τους, επομένως θεωρώ ότι μπορεί να κάνουν περισσότερες υποχωρήσεις για τη νέα σύντροφο. Συμφωνώ ότι θα πρέπει και συ να κάνεις από μεγάλες ως τεράστιες υποχωρήσεις στο θέμα των οικονομικών (λόγω προηγούμενων υποχρεώσεων) και να διατηρήσεις ισορροπίες με το- τα τέκνο-α του. Αν τον αγαπάς, τον ερωτευτείς, σε γοητεύσει αυτά τα αντιμετωπίζεις χωρίς δυσκολία. Αλλιώς σου φαίνονται βουνό.
    Θεωρώ ότι δεν είναι καλό να αποκλείεις περιπτώσεις και να απομονώνεσαι. Δεν ξέρεις με ποιά περίπτωση μπορεί να είσαι καλά. Ελεύθερος, χωρισμενος χωρίς παιδιά, με παιδιά το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά, να συννοείσαι μαζί του, να περνάς καλά να υπάρχει χημεία.
    Το ότι είσαι τακτοποιημένη με τη μοναχικότητά σου αλλά έχεις και κοινωνική ζωή καλό μου ακούγεται από την άποψη ότι θέλεις κάτι καλό και δυνατό στη ζωή σου και όχι να συμβιβαστείς απλά για να έχεις σύντροφο.
    Πάντως ρε κορίτσι μου είσαι μεγαλοιδεάτισα και συ σαν και μένα. Θέλεις, απ΄ ότι καταλαβαίνω, τον μεγάλο έρωτα. Και γω συγκινούμαι πολύ από αυτή την ιδέα αλλά από την εμπειρία μου έχω δει ότι ο μεγάλος έρωτας είναι μαγικός. Μπορεί δηλ. να μη σου συμβεί ποτέ (και να είναι αμοιβαίος) όπως στους περισσοτερους ανθρώπους. Παρόλα αυτά παντρεύονται , κάνουν σχέσεις, οικογένειες κλπ βάζοντας νερό στο κρασί τους.
    Να σου ευχηθώ λοιπόν να σου έρθει ο έρωτας έτσι όπως τον έχεις φανταστεί και να είναι δυνατός και αμοιβαίος

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    12
    καλημερα. πιστευω οι περισσοτεροι και εγω μπαινουμε σε ιστοσελιδες κλπ για να ψαχτουμε οταν δεν υπαρχει καποιος στην ζωη μας εγω δεν το θεωρω κακο αρκει να γινεται σωστα.
    τωρα εσυ μια γυναικα στα 41 ωριμη και γνωριζοντας τι θελεις δεν πιστευω πως θα ειναι δυσκολο να γνωρισεις καποιον μικροτερο για σχεση να περναμε καλα η καποιον μεγαλυτερο πιο ωριμο κυριο για συντροφο συνεχισε και θα ερθει...
    η γιαγια μου ελεγε οποιος γυριζει μυριζει οποιος καθεται βρωμαει..

  7. #7
    μαλλον θελεις κατι ετοιμο στα μετρα σου....δεν θα το βρεις....ξεκινα με απλα ραντεβουδακια κ οτι γινει...τυχερα ειναι αυτα!!!

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,248
    Quote Originally Posted by ameliari View Post
    Καλησπέρα παιδιά!Είμαι πολύ καινούργια σε αυτού του είδους την επικοινωνία.Σκέφτηκα όμως,ότι απο κάποιους άγνωστους ανθρώπους,μπορείς να λάβεις απαντήσεις σε προβληματισμούς σου,που οι φίλοι προστατευτικά αποφεύγουν να δώσουν.Είμαι 41 ετών,ήμουν τυχερή στην ζωή μου με τους φίλους,αλλά άτυχη με τις σχέσεις.Πάντοτε είχα πολύχρονες σχέσεις και έχω περάσει πολύ καλά.Χώρισα πριν 6χρόνια και εκεί "κάηκα"πολύ άσχημα.Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου ένας άνθρωπος που τον θεωρούσα πολύ αξιόλογο.Κλείστηκα τελείως οσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις,ώσπου ξαναβρήκα τον εαυτό μου μετά απο ψυχοθεραπεία κ αφού είχαν περάσει ήδη 3χρόνια.Περνάνε τα άτιμα και δεν το καταλαβαίνεις..Το θέμα μου είναι το εξής.Έκανα κάτι ανοίγματα,τελείως αποτυχημένα.Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται πια με τις σχέσεις μετά απο τόσα χρόνια αποχής.Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος κ τα παιδιά κ ξαφνικά βρέθηκα με άντρες που μετά τα 35 τους,ψάχνουν για αυτό.Και με κοιτάνε σαν εξωγήινη!Πότε έγιναν οι άντρες έτοιμοι για οικογένεια??Αυτό που πάντα ήθελα στην ζωή μου ήταν ο έρωτας,και την ακολουθία του με την αγάπη,την εμπιστοσύνη κ την συντροφικότητα.Εναν σύντροφο χωρίς την ακολουθία της οικογένειας.Μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κάνω γνωριμίες.Μου είναι αδύνατο να βγαίνω με άγνωστους και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σέξ ώς οργανική ανάγκη.Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι με οικογένεια,οπότε δεν πρόκειτα να γνωρίσω κάποιον απο το φιλικό περιβάλον,όπως γινόταν τις παλιές καλές μέρες..Πριν από λίγο μπήκα σε ένα site με γραφεία συνοικεσίων κ μου την έδωσε!!Και εκεί για γάμο λένε.Και όταν κατάλαβα ότι ήμουν σε ένα τέτοιο site αναρωτήθηκα που έχω φτάσει??Το έκλεισα και ήρθα γρήγορα σε εσάς.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ανθρώπινη επαφή θα ήταν τόσο δύσκολη.Άλλαξαν τόσο πολύ οι καταστάσεις που μου είναι αδύνατο να τις παρακολουθήσω..
    Τι ψάχνεις ακριβώς δεν κατάλαβα;

    Μην αγχώνεσαι ρε κοπελιά. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει που θα έμεινες μόνη. Δέξου αυτό που είσαι και δες τι θα κάνεις είτε βρείς είτε δεν βρείς κάποιον ηλίθ... εμ γαμπρό.
    Last edited by Instant; 04-12-2011 at 20:52.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34
    καλησπέρα remedy!Μου έγραψες κάποια πράγματα,υποθέτω απο αυτά ότι δεν είσαι κοντά στην ηλικία μου.Τα αυτονόητα είναι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κύκλο ζωής.Το τι είμαστε διατεθιμένοι να δεχτούμε ή όχι έγκειται στους κανόνες κ τα όρια που έχουμε θέσει ο καθένας μας στην ζωή του,μέσα απο τις εμπειρίες που έχει ζήσει.Ο δικός μου κύκλος ανθρώπων,των αντρών φίλων μου που έχουν χωρίσει,είναι εξαιρετικοί πατέρες,σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά τους κ σε μόνιμη σύγκρουση με την πρώην σύζυγο.Μέσα απο αυτό προκαλείται η συγκρουσή τους ΚΑΙ με την σύντροφο τους. Για αυτό κ έγραψα ότι δεν θέλω να είμαι σε αυτό τον κύκλο,πόσο μάλλον όταν έχω διαλέξει να μην έχω δικό μου παιδί! Το ότι είναι δύσκολο να βρώ αυτό που θέλω δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστώ με ότι δεν θέλω.Όσο για κοινωνικές δραστηριότητες,αυτό καλά κρατεί,αλλά κορίτσι μου,πραγματικά εκεί "έξω"έχουν έρθει τα πάνω κάτω.Οι άνθρωποι είναι πολύ φοβισμένοι και καθόλου διαθέσιμοι.Έγώ αυτό έχω εκλάβει,όπως κ δύο κολλητές μου,που είναι συνέχεια έξω,αλλά δεν γυρνάνε στο σπίτι τους με έστω μια ωραία σκέψη απο κάποια επαφή που είχαν !Να σου επίσης ,ότι ντελίβερι δεν παίρνω για να φάω, πόσο μάλλον για να ερωτευτώ.....!!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

  10. #10
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34
    γειά σου blue1!Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σαν κ μένα εκεί έξω!Εννοώ,ότι μπορεί να έχει κάνει ένα γάμο κ να μη πήγε!Να έχουμε τις ίδιες απόψεις για το ανάθρεμα ενός παιδιού,τι πραγματικά σημαίνει αυτό και όχι οι γελοίοι λόγοι που ακούω για τη απόφαση να έρθει στον κόσμο ένα παιδί..Δεν τίθεται θέμα να γίνω μάνα κ θεωρώ απαράδεκτο,όπως πολύ σωστά αναφέρεις την διαδικασία να μείνεις έγκυος μετά τα 40.Τα λεφτά που δίνουν ,μόνο κ μόνο για να έχουν ένα δικό ΤΟΥΣ παιδί,θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ένα παιδάκι απο κάποιο ίδρυμα κ να του δώσουν μια ευκαιρία στην ζωή που δεν ήταν επιλογή τους να μην έχουν !Έχεις δίκιο έν μέρει για τον μεγάλο έρωτα που θα επιθυμούσα και χαίρομαι που το θές κ εσύ!Μόνο που τώρα είναι τροποποιημένος κάπως .Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να σέβομαι και να θαυμάζω,να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα που αγαπάμε κ να είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ο ένας τον άλλον!Το έχω ζήσει και αυτό θέλω.Δεν έχω κανέναν λόγο να συμβιβαστώ σε κάτι που δεν με κάνει χαρούμενη.Και αυτό το έχω κάνει.Μόνο που τώρα η επιλογή είναι δική μου.Και πρέπει να σου πώ ,ότι πολυ με στεναχωρεί παρατηρώντας τους φίλους μου που είναι σε οικογένεια ,να βλέπω ότι δεν είναι χαρούμενοι κ αρκετές φορές δεν αναγνωρίζουν πια ό ένας τον άλλον...Έφτασα να μην φοβάμαι να είμαι "χωρίς άντρα" με ότι σημαίνει αυτό.Και εσύ λοιπόν θα ήθελα να σου πώ, να μην βάλεις νερό στο κρασί σου!Να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο απο αυτό που θέλεις και κατά την γνώμη σου αξίζεις!Η γνώμη των άλλων είναι υποκειμενική και καλύτερα απο τον καθένα,ξέρει η φωνούλα απο μέσα μας που ουρλιάζει όταν κάτι δεν πάει καλά ,αλλά εμείς κωφεύομαι!!!Να΄σαι καλά !

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    964
    Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    μαλλον θελεις κατι ετοιμο στα μετρα σου....δεν θα το βρεις....ξεκινα με απλα ραντεβουδακια κ οτι γινει...τυχερα ειναι αυτα!!!
    μικρε κοψε τα !!!!!!! ελεος

  12. #12
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34
    γειά σου despoina26! Η γιαγιά σου είναι θεά κ καλά τα λέει!Δεν είπα ότι είναι κακό να γνωρίζεσαι μπαίνοντας σε ότι site επιλέγει ο καθένας μας!Απλώς εγω δεν το κάνω για τους δικούς μου λόγους..Τα πράγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα στις επαφές και στις σχέσεις.Διακρίνω μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης ανάμεσα μας.Νομίζω ότι υπάρχει κρίση σε όλες τις σχέσεις και όχι μόνο στις ερωτικές.Έχω έναν κύκλο φίλων,παντρεμένων κ ανύπαντρων.Οι ανύπαντροι λοιπόν είναι στην ίδια κατάσταση με μένα!Κάτι γίνεται ,αλλά θα το βρώ! Φιλιά στην γιαγιά!!!!!

  13. #13
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    αθηνα
    Posts
    34
    καλησπέρα babis1925 !Εννοείται ότι θέλω κάτι στα μέτρα μου...και αφού χρησιμοποιείς αυτή την έκφραση,δεν συμφωνείς ότι ένα ρούχο που δεν σου κάνει γιατί δεν είναι στα μέτρα σου,δεν το φοράς ...??Έχω καταθέσει φόρο τιμής στους συμβιβασμούς και την υπομονή σε προηγούμενες σχέσεις.Όμως είπα ,ότι μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα τις δυνάμεις μου και πίστεψα στον εαυτό μου (βοήθησε και η ψυχοθεραπεία σε αυτό!) .Δεν με φοβίζει το να είμαι μόνη μου ,τρέμω όμως το να είμαι με κάποιον που δεν θα εγείρει τα συναισθήματα μου, μόνο και μόνο για να έχω κάποιον δίπλα μου.Νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να νιώθεις μοναξιά ενώ είσαι σε μια σχέση. θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτά είναι τυχερά ,αν και πρίν λίγα χρόνια δεν το πίστευα καθόλου !Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,014
    Νομιζω οτι οταν μεγαλωνουμε σταματαμε να βαζουμε "νερο στο κρασι μας". Δεν ανεχομαστε πολλα πραγματα , ισως και να παραξενευουμε. Οταν ειμαστε νεαροι επισυναπτουμε σχεσεις πολυ ευκολα ειτε ερωτικες ειναι αυτες ειτε φιλικες.
    Οσο μεγαλωνουμε δεν συμβαινει αυτο και μαλλον αυτη ειναι η φυσιολογικη ροη των πραγματων. Σιγουρα παντως με την "θεωρια" δεν γινεται κατι και ειτε -εαν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με κατι- προσπαθουμε να το αλλαξουμε αλλαζοντας τον εαυτο μας και τον τροπο προσεγγισης μας , ειτε απλως τολμαμε και παιρνουμε ρισκα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Αλομπαρική Οροσειρά
    Posts
    733
    "Το ότι είναι δύσκολο να βρώ αυτό που θέλω δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστώ με ότι δεν θέλω.".

    Ώ, ναι... έτσι είναι αλλιώς θα το είχες πράξει το... μεσοβέζικο... και ορθώς είναι έτσι και δεν είναι γιουβέτσι... να πω ως παρατήρησή μου πως υπάρχουν πάρα πολλά αρσενικά που δεν έχουν θέμα με το να μη κάνουν τέκνα, ακόμη κι αν ξεπέρασαν τα 40. Κι όσο οι ανθρώπινες σχέσεις θα σκαταίνουν, τα αρσενικά αυτά θα πληθαίνουν... επίσης, δε κατάλαβα γιατί ακούγεται... παράξενο το να γνωρίσεις τον άνθρωπό σου, και αυτός να είναι ο ντελίβερης που θα σου φέρει την πίτσα ή τα σουβλάκια, ο ταχυδρόμος της γειτονιάς σου, ο ηλεκτρολόγος που φώναξες στο σπίτι ή ο George124896 που "γνώρισες" σε κάποιο φόρουμ... δε χρειάζεται να τρέχουν οι κορασίδες στα μπαράκια και στις μαλακίες, μπορούν οι μαλακίες και τα μπαράκια να έρθουν στα κορίτσα...
    Τέλος, να συμφωνήσω και με τον Κηπ... μόνο που αυτό που κάποιοι το χαρακτηρίζουν "παραξενιά", κάποιοι άλλοι το λένε "επιλεκτικότητα" και πολύ καλά κάνουν δηλαδής...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Γραφεία Συνοικεσιών- γραφεία γνωριμιών
    By anna1982 in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 78
    Last Post: 30-08-2011, 14:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •