Results 61 to 75 of 118
-
27-11-2011, 04:55 #61
οι αναφορες δεν ειναι απειλη, ειναι γεγονος.
το αν κανεις καποτε οποιαδηποτε δημοσιευση δεν ειναι αποδειξη γνωσης.
αποδειξη γνωσης ειναι η κατανοηση μιας απλης ανθρωπινης καταστασης σαν αυτη που συζητησαμε κι εκει εδειξες οτι δεν αντιλαμβανεσαι το θεμα, προσβαλες ειδικους της ψυχικης υγειας, προσβαλες μελη που ειπαν καποιες αποψεις και μετα με εβρισες κιολας για να μου αποδειξεις οτι εισαι επιστημονας:)
εχμ, ναι...
τι ζωη προτεινεις να αποκτησω?σαν την δικη σου? ξημερωσε μικρεεεεεεε
αντε στο κρεβατι σου να ονειρευτεις την ζωη που δεν εζησες και σημερα...
- 27-11-2011, 05:02 #62
27-11-2011, 05:08 #63
Το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
27-11-2011, 05:17 #64
27-11-2011, 05:19 #65
27-11-2011, 05:20 #66
flowing through
πραγματικα δεν ξερω ,αν μπηκες εδω για καποια υποστηρηξη, η αν μπηκες να μιλησεις για τις σπουδες σου Προσωπικα σαν απλο μελος ,παρε τα πτυχια σου και τις ερευνες σου και αμε στο καλο .. και οταν με το καλο γινεις μεγαλος και τρανος και αποκτησεις και λιγο συναισθημα ξαναερχεσαι .. Αυτο που ειδα εδω ομως απο σενα ηταν απλα επιθεση ευθεις εξ αρχης .. σε ολα τα μελη Και ναι προσβαλες απο την αρχη λες και εισαι ο παντογνωστης .Για το μονο λογο που δεν μπηκες σ αυτο ειναι η υποστηριξη στο θεμα ! για προσωπικους ισως αλλα ,δεν ενδιαφερουνΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
27-11-2011, 05:22 #67
Καλά ε τρελό σπαμ. Θα τα παιξε ο άνθρωπος λολ. Flowing Through πρέπει να γνωρίσεις τον Antonios χαχα. Ακραίος συμπεριφoριστής και πολύ authoritative. Anyway, η αλήθεια είναι ότι ήσουν λίγο επιθετικός φίλε. Φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι και όχι φορουμ επιστημονικής ψυχολογίας. Ο καθένας θα λέει την άποψή του. Και εγώ παλιά που ήμουν φοιτητής με το που έβλεπα κάποια ποστ έβγαιναν τα ξερολιστικα αντανακλαστικά και άρχιζα να κριτικάρω. Το κλειδί είναι να προσπαθήσεις να αποκτήσεις ανοχή σε αυτό και να κατανοήσεις ότι στην τελική ο κάθε άνθρωπος θα έχει την δική του άποψη ανεξαρτήτως τι λέει η επιστήμη γι αυτό. Ο καθένας έχει τα δικά του "καθημερινά" επιστημονικά μοντέλα και υποθέσεις για τον κόσμο, τους ανθρώπους και πως λειτουργούν και θα δώσει μια συμβουλή σύμφωνα με αυτά. Όλοι είμαστε "λαικοί" ψυχολόγοι, φυσικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, αρχαιολόγοι, ιατροί κλπ. και θα χρησιμοποιήσουμε τα "λαικά" επιστημονικά μοντέλα μας για να εξηγήσουμε κάτι και ας μην είναι σωστά. Σκέψου πιο παλιά που θεωρούσαν ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από την γη κλπ. Ακόμα και τώρα κάποια πράγματα πολύ βασικά που θεωρούμε δεδομένα (π.χ. για την κίνηση των σωμάτων) αποδεικνύονται λάθος σύμφωνα με την Νευτώνια φυσική. Πόσο μάλλον σε πιο «πολυπαραγοντικές» επιστήμες όπως την ψυχολογία, την βιολογία, την κοινωνιολογία κλπ. που τα πράγματα είναι πολύπλοκα και ρευστά σε πολλούς τομείς (δεν λέω ότι δεν έχουν γίνει ανακαλύψεις, έχουν γίνει και μάλιστα πολύ σημαντικές. Απλά μερικά θέματα δεν είναι τόσο στανταρ ακόμα) Έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι. Αν εσύ στον τομέα αυτόν ξέρεις κάτι παραπάνω μπορείς να το μοιραστείς με καλό τρόπο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είδα την ρέμεντυ να λέει κάτι λάθος αλλά οκ (ίσως να σου την «έδωσε» που συμβούλεψε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ισχύ για την άποψη της αλλά αυτό είναι το στιλ της ρεμ. Κατ εμέ είναι από τα άτομα με πολύ εύστοχες απόψεις και ορθολογισμό )
27-11-2011, 05:25 #68
και ποιος ακριβως εισαι συ που θα μου δωσεις και αυτη την παραινεση? αν δε δεχομουν επιθεση απ'το πανω μελος ,προφανως και δε θα συνεχιζα τιποτα..οποτε τις υποδειξεις ,αλλου
δε θελει δικηγορο η ρεμεντι για να υπερασπιστε τη βλακεια της,μπορει να το κανει και μονη της αυτο..
27-11-2011, 05:30 #69
27-11-2011, 05:33 #70
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
27-11-2011, 05:45 #71
ΠΕΤΡΑΝ μονο ορθολογιστικο δεν ειναι το ''υπαρχει και ψυχη εκτος απ'τα κυταρα''..λολ αυτος ο δυισμος εχει εγκαταληφθει και δε νομιζω να υπαχει αμφιβολια επ'αυτου...το ατομο εξεφερε αποψεις και εριστικες προσβολες προς το προσωπο μου και τιποτα ορθολογικο(ισως να μη μπορει δεν εχει το υποβαθρο γι αυτο το πραμα)...φιλε οι πλειοψηφια των μηχανισμων συμπεριφορας ειναι γεγονος οτι εχει ανακαλυφθει(ειδικα κατι γνωστικες ικανοτητες κλπ..) αυτο που ειναι καπως ακομα σε ελλειψη ειναι οι παραγοντες και τα στοιχεια που επιβαλλουν τη γεννετικη προδιαθεση για μια εκφανση(ειτε λεγεται συμπεριφορα,ειτε ασθενεια) αυτα που λεμε δλδ patterns στους ανθρωπου που εμφανιζουν μια ορισμενη συμπεριφορα σε γεννετικο επιπεδο....γιατι οι βιολογικες προελευσεις και τα νευροβιολογικα μοντελα ειτε συμπεριφορικα(ειδικα στην περιπτωση της ιψδ,ο συμπεριφοριεμος εχει προσφερει θαυμασια πραματα) εχουν τρομακτικη εξελιξη,και εξηγουν(δε θα πω επαρκως) αλλα αρκετα καλα γιατι συμβειναι αυτο ή το αλλο..προφανως και δεν εχουν βρεθει τα παντα ,αλλα ειναι σε μια γραμμικη ανοδο η επιστημη ως προς την προσφορα της..
τωρα δε ξερω γτ φανηκα τοσο επιθετικος,σιγουρα δεν ηταν η προθεση μου αυτη,προθεση μου ηταν να τονισω την αποψη μου περι το απο ποιον πρεπει να ακουγονται συμβπουλες και
απο ποιον οχι(απο θεμα ειδικευσης ή οχι στον τομεα)..
27-11-2011, 05:48 #72
...πω πω φίλε!
Πρέπει να χεις μεγάλο καημό με τη ρεμ....Ένα ποστ έκανε και την πλάκωσες στο βρίσιμο....Χμ....Είναι και δύσκολη η ώρα για να σκεφτώ τι ζόρι τράβαγες με άλλο νικ και έκανες τέτοια επίθεση. Κάτι μου ρχεται αλλά θα κολαστώ πρωί-πρωί και δεν θέλω....:ρ
27-11-2011, 05:49 #73
πι ες: το μπαίνω γράφεται με αι...(λέω μηπως σου χρειαστεί στο διδακτορικό της ....γραμματικής)
27-11-2011, 05:55 #74
27-11-2011, 05:59 #75
...μακάρι να έκανες ένα στις 20 χιλ, έκανες πολλά παραπάνω, αμα έχω όρεξη αύριο μπορώ να στα παραθέσω ένα-ένα, νο προμπλεμ.
Όσο για το αν έχεις άλλο ακαουντ τζενιφερ, σόρι αλλά δεν πείθεις. Δεν είδα πουθενά τη ρεμ να σε βρίζει εν αντιθέσει με σένα που μια απλή διαφωνία, (που στην ουσία επινόησες), έγινε για σένα ζήτημα ζωής και θανάτου προκειμένου να βγάλεις τη χολή σου...