Πως θα σας φαινότανε... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    Προτείνω να πέσεις από τη ταράτσα του Υπουργείου παιδείας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι της παιδείας ή της δημόσιας εκπαίδευσης εν γένει (εγώ από ΄κει σκέφτομαι να πέσω πάντως σύντομα...) ή πέσε από το Υπουργείο εξωτερικών ακόμα καλύτερα.... θα ηρωποιηθείς κιόλας..... έκανα κι άλλη πρόταση προχτές στο φέις... όποιος είναι άνεργος να εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες μπροστά από τη Βουλή.. ούτε επιδόματα ανεργίας ούτε τίποτα... να μπορούμε να φωνάξουμε κι ένα ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ πριν μας εκτελέσουν ρε αδερφέ..... όπως φωνάζανε παλιά οι παππούδες μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ή ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! τουλάχιστον να μη πεθαίνουμε μόνοι μας και ξεχασμένοι απ' όλους.... και κανείς να μη ρωτάει για μας... όπως διάβασα τελευταία (πάλι στο φέις...) ότι γίνεται στην Αμερική όταν κάποιος χάσει τη δουλειά του.... (μήπως να το επεκτείναμε το μέτρο και σε όποιον παρουσιάζει οποιαδήποτε "αποκλίννουσα" συμπεριφορά σ' αυτή τη σκατοκοινωνία;;;;) όπως είπε και ο Διευθυντής του Σταρ στην εκπομπή "όλα για την υγεία μου!!) για την κατάθλιψη την Κυριακή;;; ( Σαρκάζω φυσικά...)

Banned
    Παρόλο που μου χει κοπεί η όρεξη για χαχαχουχα θα απαντήσω ως εξής:

Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Προτείνω να πέσεις από τη ταράτσα του Υπουργείου παιδείας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι της παιδείας ή της δημόσιας εκπαίδευσης εν γένει (εγώ από ΄κει σκέφτομαι να πέσω πάντως σύντομα...) ή πέσε από το Υπουργείο εξωτερικών ακόμα καλύτερα.... θα ηρωποιηθείς κιόλας..... έκανα κι άλλη πρόταση προχτές στο φέις... όποιος είναι άνεργος να εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες μπροστά από τη Βουλή.. ούτε επιδόματα ανεργίας ούτε τίποτα... να μπορούμε να φωνάξουμε κι ένα ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ πριν μας εκτελέσουν ρε αδερφέ..... όπως φωνάζανε παλιά οι παππούδες μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ή ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! τουλάχιστον να μη πεθαίνουμε μόνοι μας και ξεχασμένοι απ' όλους.... και κανείς να μη ρωτάει για μας... όπως διάβασα τελευταία (πάλι στο φέις...) ότι γίνεται στην Αμερική όταν κάποιος χάσει τη δουλειά του.... (μήπως να το επεκτείναμε το μέτρο και σε όποιον παρουσιάζει οποιαδήποτε "αποκλίννουσα" συμπεριφορά σ' αυτή τη σκατοκοινωνία;;;;) όπως είπε και ο Διευθυντής του Σταρ στην εκπομπή "όλα για την υγεία μου!!) για την κατάθλιψη την Κυριακή;;; ( Σαρκάζω φυσικά...)
    χαχαχουχα

Χωρίς πλάκα ωραία τα λες.

Αν ήταν πάντως να το κάνω παρέα με την γυναίκα των ονείρων μου τον 17ο αιώνα και ως διαμαρτυρία για την πανούκλα και το χαμηλό προσδόκιμο ζωής θα ένιωθα μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να βουτούσα προ λίγου καιρού λόγω της μοντέρνας χημικής επίδρασης (αυτό δηλαδή πιστεύω πως το προκαλεί κάθε φορά), την διάλυση της μέσης Ελληνική οικογένειας και την αδυναμία ενός κράτους να θρέψει τα παιδιά του. Είναι βέβαια σοβαροί λόγοι αλλά δεν αξίζουν την παραίτηση. Φαίνεται η ανάγκη μου να ζήσω επικράτησε αλλά η μνήμη δεν έσβησε δυστυχώς για μερικούς. Ο άνθρωπος δεν είναι το μόνο ζώο που αυτοκτονεί. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που σκοτώνει για το χρήμα και πολλά άλλα δυσάρεστα άψυχα πράγματα στα οποία δίνει αξία. Μαζικά η ομαδικά προς στον αδύναμο και μόνο. Όπως ένα εμπορικό κέντρο ένα μαγαζί η μια ομάδα φανατισμένων ηλιθίων έναν οπαδό που έμεινε πίσω από το τρέξιμο του κοπαδιού.

Senior Member
    Καλά τα λες κι εσύ...

Senior Member
    Παιδια καλα τα λετε αλλα βασικα απ οποιο υπουργειο κ να πεσουμε δεν θα τους νοιαξει αυτοι τη δουλεια τους παλι θα την κανουν πρεπει να βρουμε τροπο αυτους να πεταξουμε να ξεβρωμισει ο τοπος απ το μπαχαλο που καναν..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ρε συ βινς, εχεις ζητησει βοηθεια εδω μεσα τοσες κ τοσες φορες. εχεις κλαφτει τοσες κ τοσες φορες. μας εχεις απειλησει οτι θα αυτοκτονησεις τοσες κ τοσες φορες.
    προφανως μεσα απο αυτο το φορουμ δεν μπορεις να παρεις βοηθεια.
    γιατι δεν πας σε εναν ειδικο να συζητησεις τα προβληματα που σε απασχολουν;

κ οχι αν αυτοκτονησεις δεν φταιμε εμεις ουτε το φορουμ. εσυ ευθυνεσαι που δεν συνεργαστηκες σωστα με τους ειδικους, που δεν εψαξες λυσεις για τα προβληματα σου, παρα εγκλωβιστηκες στη μιζερια σου.
    σορι, αλλα δεν σου φταιει κανεις. μονος σου τα εχεις κανει στο μυαλο σου κουβαρι. αν θες, πανε σε εναν ειδικο να το ξεμπλεξεις το κουβαρι.

αλλιως, κατσε να μιζεριαζεις μια ζωη!

Banned
    πρώτον κόψτε το vince και vince και δεύτερον πρέπει να γράψεις σενάριο ταινίας δραματικής όπου εγώ όλη την ώρα δηλώνω πως θέλω να αυτοκτονήσω και γελάνε στην καλύτερη η το βλέπουν σαν παράσταση και κουτσομπολεύουν τα μέλη αυτού του φορουμ και γελοιοποιούν την αξία της ζωής ενός ανθρώπου που είναι καλύτερος τους με περισσότερες γνώσεις από αυτές της ατομικής διάστασης της ψυχο-fake-ολογίας. θέλεις να μου πεις κάτι για σένα η θα συνεχίσεις το ποιήμα που σου έμαθαν ανίδεοι άνθρωποι.

Senior Member
    καλε μου ανθρωπε γιατι σου αρεσει να βασανιζεσαι ετσι?

Senior Member
    λεω να σταματησω να σου απανταω γιατι καταλαβαινω οτι δεν βγαινει κατι απο την επικοινωνια. ισως αλλοι να καταφερουν να επικοινωνησουν μαζι σου. αλλα πραγματι χρειαζεται να εχει κανεις γερα νευρα κ πολλη υπομονη για να σε αντεξει.

τελικα δεν μου ειναι καθολου παραξενο γιατι εισαι μονος.

Senior Member
    Έλεος ρε παιδιά!!!! Μη τον πειροβολείτε τον άνθρωπο.... άμα μπορούσε προφανώς και θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά και δε θα κλαιγόταν όλη την ώρα...... όπως λέτε γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει και ιδιαίτερα... το ενδεχόμενο Λου μου να μη μπορεί να πληρώσει ειδικό το έχεις σκεφτεί;;;; ή να μη τον βοηθάνε οι διάφοροι ανεγκέφαλοι ψυχολόγοι στα δημοτικά κέντρα ψυχικής υγείας ή δε ξέρω κι εγώ που αλλού οι οποίοι πιθανότατα είναι άσχετοι και βρίσκονται εκεί πέρα με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου;;; άμα μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα πείτε τη.... αλλιώς μη μιλάτε καθόλου!!!!! αμάν πια.....

Senior Member
    Δε γελάω που θες να αυτοκτονήσεις. Εγώ προσωπικά. Όμως και σε φοβάμαι λιγάκι με την επιθετικότητα που δείχνεις κάποιες φορές. Όπως και να το κάνεις, για να εισπράξεις φιλικότητα, δεν πιστεύεις πως θα ήταν καταλληλότερη μια πιο φιλική σου στάση? Βρίσκω δύσκολο να φταίνε ΟΛΑ τα μέλη για το τι περνάς, άσχετα αν με μερικά μπορεί και να έχεις προηγούμενα (που δεν ξέρω εξάλλου τι παίζει καθόλου όμως). Πώς έχεις συνδέσει την υγεία σου, την ηρεμία σου αν το θες με τη συμπεριφορά μελών? Θέλεις να το συζητήσουμε?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Είναι πιο πολύπλοκο από το "ότι δίνω παίρνω". Εσύ ότι έχεις δώσει το έχεις πάρει; δηλαδή κάθε φορά που έδωσες φιλία πήρες πίσω φιλία, πόσο μάλλον για ερωτική σχέση; Τουλάχιστον κάποιες περνάνε καλά μαζί μου στον έρωτα και μου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Το κακό είναι ότι κάποτε ήθελα να παντρευτώ για να κάνω οικογένεια κάτι που είναι τρένο που έφυγε για μένα. Πόσο μάλλον για δουλειά η οτιδήποτε άλλο. Είναι σαν να έχω μπει σε μια φυλακή όπως όλοι μέσα σε πέτρες μόνο που εγώ είμαι στην απομόνωση. Και βέβαια κανονική σχέση δεν υπάρχει πλέον, είναι μακρινό παρελθόν. Πως είναι όταν μιλάει μια παρέα την γλώσσα της παρέας και ο ηλίθιος δεν καταλαβαίνει; Κάπως έτσι νιώθω και γω κάθε φορά που βρίσκομαι με παρέα και μιλάνε όλοι μαζί. Απλά δεν ανήκω πουθενά όχι ότι είμαι ηλίθιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Έλεος ρε παιδιά!!!! Μη τον πειροβολείτε τον άνθρωπο.... άμα μπορούσε προφανώς και θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά και δε θα κλαιγόταν όλη την ώρα...... όπως λέτε γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει και ιδιαίτερα... το ενδεχόμενο Λου μου να μη μπορεί να πληρώσει ειδικό το έχεις σκεφτεί;;;; ή να μη τον βοηθάνε οι διάφοροι ανεγκέφαλοι ψυχολόγοι στα δημοτικά κέντρα ψυχικής υγείας ή δε ξέρω κι εγώ που αλλού οι οποίοι πιθανότατα είναι άσχετοι και βρίσκονται εκεί πέρα με τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου;;; άμα μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα πείτε τη.... αλλιώς μη μιλάτε καθόλου!!!!! αμάν πια.....
    Ο Βινς... με τα 267 νικ - νέϊμς που ξανά - μανά επανέρχεται με το ίδιο εργάκι, θα έλεγε κανείς από όσους/ες θίγονται απ' τη συμπεριφορά του... ο Βινς, που για μια ακόμη φορά τον μπανάρανε σε φόρουμ ψυχολογίας που υποτίθεται πως είναι ένας χώρος "ειδικός" σε σχέση με άλλους, για να βγάζει ακριβώς τις όποιες "σπέσιαλ" συμπεριφορές του... ο Βινς, που τον κολλάνε στον τοίχο κάθε φορά, που του κάνουν υποδείξεις να... λογικευτεί - εδώ γελάμε όσοι είμαστε σοβαροί - που του εφιστούν την προσοχή να πάει σε έναν... ειδικό. Δε θέλει μωρέ να πάει σε ειδικό... θέλει να γράφει ό,τι του κατέβει, γιατί ενοχλείστε;... δεν έχει δικαίωμά στο παραλήρημά του, στην αβεβαιότητά του;... μη τον διαβάζετε, σπεύσατε να του βάλετε τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι... δε χωράει το μυαλό του μωρέ, έλεος... ο Βινς, που μόνο όποιος βλέπει βαθιά διακρίνει πόσο πόνο κουβαλάει και ψυχή λαβωμένη... ο Βινς που λέει τεράστιες αλήθειες μέσα απ' τον ποιητικό/συμβολικό του λόγο αλλά "τα ζώα μου αργά"... ο Βινς, που το μόνο του ενδιαφέρον είναι να αλλάζει τη φορεσιά του κάθε φορά - ουδέποτε προσπάθησε να ξεγελάσει με άλλο ύφος γραφής, γιατί ΔΕΝ είναι αυτή η ανάγκη του - και να περνάει τις ατέλειωτες ώρες της μοναξιάς του εδώ...
    Ο Βινς που δηλώνει ψυχωτικός, που αγαπάει την ποίηση, τα ζώα, αλλά απλά δεν άντεξε... και να οι θαυματοποιοί που θα τον συνεφέρουν... οι ψυχολόγοι, οι "φίλοι", η καλή δουλειά... έ, δεν έχει ρε!... αλλά έχει χίλιους λόγους να είναι εδώ μέσα... κι αν δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τον Βινς και τον κάθε Βινς, ενημερώστε με... λέω "με", δε λέω "μας" όπως συνηθίζουν οι υπεκφεύγοντες... φόρουμς μπουρδολογίας υπάρχουν άπειρα... αν αυτό είναι "ψυχολογίας" αφήστε τον να βγάζει τη μαλακία του, την κακία του, τον πόνο του, την τρέλλα του γιατί για τέτοιες περιπτώσεις υποτίθεται πως έχετε το χώρο... και τέλος πάντων... σε τί σας πείραξε μωρέ;...
    Γράφε στίχους Βινς... αυτούς καμιά "επιστήμη" δε μπορεί να τους αναλύσει. Κουράγιο σου εύχομαι...
    Last edited by RockElCasbah; 27-11-2011 at 16:32.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 27-11-2011 at 17:49.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 27-11-2011 at 17:49.

Senior Member
    Vince/Inscect κ οπως αλλιως λεγεσαι στα εχω πει χιλιαδες φορες θα στα πω κ μια τελευταια πανε παιδι μου σ εναν ειδικο κ παρε την αγωγη που θα σε δωσει σε πιανουν εσενα τα φαρμακα κ αμα ξεκινησεις κατι θα εισαι μια χαρα σε ενα μηνα θα γραφεις παλι πολυ λογικα κ συγκροτημενα οπως παλιοτερα αν θυμασαι ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι ετσι επισης το γεγονος οτι εισαι ψυχωτικος η ο,τι αλλο δεν δικαιολογει να βριζεις ασυστολως κ το λεω επειδη διαβασα τα μηνυματα σου προτου διαγραφουν κ ειναι ειλικρινα απαραδεκτα κ αλλοι εχουμε προβληματα παρομοια αλλα δεν κανουμε ετσι get a life
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast